- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.561
aynen...neyse ben iyice bir araştırayım şu işi....performans ödevlerinden kafamı kaldırabilirsem:bbo:
bne grup ödevi veriyorum ve alır almaz ölçeğiyle okuyorum canım yoksa başa çıkılmaz
benim çocuklar çok garip walla grubu benim oluşturmam ya da onların istedikleri gibi oluşturması hiç farketmiyor mutlaka birileri sorun çıkartıyor...sürekli şikayet ediyorlar birbirlerinden tek daha iyi yapıyorlar benim de kafam şimemiş oluyor :1rolleyes: ama dediğin gibi alır almaz değerlendirmek lazım...hep de öyle yapardım ama bu yıl fırsatım ve enerjim olmadı bu iş için..en az 250 öğrencim olduğunu da düşünürsek:bbo:
ama bu hafta bitirmem lazım notları haftaya da son sınavlarını yapıcam erkenden bitsin not işi ne olur ne olmazyerimseniben
benimkiler o işi çok güzel hallettiler maaşallah. bir de ödevin başına iş bölümü koymuşlar şu şunu yaptı bu bir şey yapmadı diye ona göre de güzelce düştüm notlardan süper oldu. ben de not işlerini bitirmeye çalışıyorum son hafta rapor almak istiyorum çünkü :jeyyar:
şimdi ben neyapayım hergece yolunamı bakayım
ihanetinle için için kimlere derdimi yanayım
offff ben neyleyiiiim bu şehri ateşemi wereyiiiiiim
ihanetinle yanayana bu ömrü hebamı edeyiiiiiiim
klava: klava:
OYYY OYYY YA ZATEN KOCAM SABAHTAN BERİ HİÇ ARAYAMADI BEN ARIYORUM BÖLÜĞE ULAŞAMIYORUM HABER ALAMADIKÇA İÇİM SIKILIYOR ASIL BEN ŞİMDİ GİDİP ÇANAKKALEYİ ATEŞE VERECEĞİM :tomato::tomato:
slm kızlar,dün doktora gittik bebeğimle 28+3 günlük olmuşuz:)) eşim ilk defa kızımı gördü (genelde ultrason çıktılarıyla hasret gideriyordu) 1.150 gr olmuşuz aayına göre güzel dedi bol su meyve suyu iç dedi kasığımdaki ağrıyı söyledim normal dedi bebek gelişiyor yürüme uzun yürüyüşlere çıkma dedi.
demir ve kan ilacı alıyorum onlara devam dedi . hamile kaldığımdan bu yana sadece 3 kg aldım bunu sordum sorun yok dedi bebeğin gelişimi güzel sorunsuz dedi. sonra sağlık ocağına gittim tetonaz aşımın 2. oldum , ebem domuz gribi aşısı olmamı söyledi eşime dün yaptırdık doktoruma sormadan yaptırmam dedim doktoruma uğrayacağım hediyesini vereceğim yılbaşı için bugün onu danışıcağım hepinize sağlıklı günler
sanki bana şırnakta kocası...allahım yarabbim...neyini merak ediyon olum yaaa...
özledim de bari...
YAWW GÜZLEİM BENİM KOCANIN SİNİR RAHATSIZLIĞI VAR TUTUUĞUNDA BAYILIYOR VE MÜDAHALESİ GECİKİRSE YADA YANLIŞ BİŞİ YAPARLARSA ÇOK DHA KÖTÜ OLUYOR ONDAN MERAK EDİYORUM YOKSA KORKMAM BİDE BENİM KOCACIM SAOLSUN BENİ HABERSİZ BIRAKMAZ SABAH KALKINCA GÜNAYDIN MESAJINI ATAR ÖĞLE YEMEĞİNE GİDERKEN ARAR AKŞAM YEMEĞİNİ YEDİĞİNDE ARAR FIRSAT BULUNCA ARAR GECE YATMADNA ÖNCE ARAR BÖYLE Bİ ADAM ÇOK ŞÜKÜR ... NEYSE KÖTÜ DÜŞÜNMEYELİM EMİNİM FIRSATI YOKTUR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hmm geri aldım sözümü...ama sen yinede endişelenme fırsat bulamamıştır.
biz geldikkkkopuyorumnanaktan.
ama boş gelmedik oğluşumun bebek arabasını aldık.amcası aldı.chicco simplicity puset.işte bu...
Untitled Page
hasret neoldu yavrum sana???
çok güzle canım güle güle esdkitsin oğlunnn .. amcaya da ayırca tebrikelr bizde aynı hassasiyeti halalarından bekliyoruz bakalım :):):)::):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?