2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bne grup ödevi veriyorum ve alır almaz ölçeğiyle okuyorum canım yoksa başa çıkılmaz

benim çocuklar çok garip walla grubu benim oluşturmam ya da onların istedikleri gibi oluşturması hiç farketmiyor mutlaka birileri sorun çıkartıyor...sürekli şikayet ediyorlar birbirlerinden tek daha iyi yapıyorlar benim de kafam şimemiş oluyor :1rolleyes: ama dediğin gibi alır almaz değerlendirmek lazım...hep de öyle yapardım ama bu yıl fırsatım ve enerjim olmadı bu iş için..en az 250 öğrencim olduğunu da düşünürsek:bbo:
ama bu hafta bitirmem lazım notları haftaya da son sınavlarını yapıcam erkenden bitsin not işi ne olur ne olmazyerimseniben

benimkiler o işi çok güzel hallettiler maaşallah. bir de ödevin başına iş bölümü koymuşlar şu şunu yaptı bu bir şey yapmadı diye ona göre de güzelce düştüm notlardan süper oldu. ben de not işlerini bitirmeye çalışıyorum son hafta rapor almak istiyorum çünkü :jeyyar:

şimdi ben neyapayım hergece yolunamı bakayım
ihanetinle için için kimlere derdimi yanayım
offff ben neyleyiiiim bu şehri ateşemi wereyiiiiiim
ihanetinle yanayana bu ömrü hebamı edeyiiiiiiim

aferin onlara...benimkiler her problemi çözmek için şiddete başvuruyorlar maalesef....doğunun acı gerçeklerinden biri daha...tek çözüm şiddet onlar için...sürekli rahbilitasyon çalışmamalrı yapıyorum ama :1no2:

bitsin evet bu not işleri hem gözümüz arkada kalmasın...inşallah alırsın....

klava:klava:

OYYY OYYY YA ZATEN KOCAM SABAHTAN BERİ HİÇ ARAYAMADI BEN ARIYORUM BÖLÜĞE ULAŞAMIYORUM HABER ALAMADIKÇA İÇİM SIKILIYOR ASIL BEN ŞİMDİ GİDİP ÇANAKKALEYİ ATEŞE VERECEĞİM :tomato::tomato:

sanki bana şırnakta kocası...allahım yarabbim...neyini merak ediyon olum yaaa...
özledim de bari...

çanım gözün aydın maşallah bebişe....

ne oldu kızzzz?

sanki bana şırnakta kocası...allahım yarabbim...neyini merak ediyon olum yaaa...
özledim de bari...

YAWW GÜZLEİM BENİM KOCANIN SİNİR RAHATSIZLIĞI VAR TUTUUĞUNDA BAYILIYOR VE MÜDAHALESİ GECİKİRSE YADA YANLIŞ BİŞİ YAPARLARSA ÇOK DHA KÖTÜ OLUYOR ONDAN MERAK EDİYORUM YOKSA KORKMAM BİDE BENİM KOCACIM SAOLSUN BENİ HABERSİZ BIRAKMAZ SABAH KALKINCA GÜNAYDIN MESAJINI ATAR ÖĞLE YEMEĞİNE GİDERKEN ARAR AKŞAM YEMEĞİNİ YEDİĞİNDE ARAR FIRSAT BULUNCA ARAR GECE YATMADNA ÖNCE ARAR BÖYLE Bİ ADAM ÇOK ŞÜKÜR ... NEYSE KÖTÜ DÜŞÜNMEYELİM EMİNİM FIRSATI YOKTUR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hmm geri aldım sözümü...ama sen yinede endişelenme fırsat bulamamıştır.

hmm geri aldım sözümü...ama sen yinede endişelenme fırsat bulamamıştır.

heheheh çok fenayım yaa komutanının cep numarasına ulaştım elli tane yeri ayağa kaldırıp ve eşimin şuan fotokopi çekmeye gititğini bugün tüm bölükte sıkı yönetim olduğunu öğrendim :):): eşin iyi merak etme koşturuyor dedi :):):):) ay yazık adama yaa çok şaşırdı ama siz numarayı nrden buldunuz diye :roflol::roflol::roflol::roflol:

biz geldikkkkopuyorumnanaktan.
ama boş gelmedik oğluşumun bebek arabasını aldık.amcası aldı.chicco simplicity puset.işte bu...

Untitled Page

hasret neoldu yavrum sana???

çok güzle canım güle güle esdkitsin oğlunnn .. amcaya da ayırca tebrikelr bizde aynı hassasiyeti halalarından bekliyoruz bakalım :):):)::):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…