- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.501
Ahh Handecim, senin de mi dişin tuttu
Çok geçmiş olsun, diş ağrısı çok fenadır gerçekten...
İnşallah Dişinol'un faydasını görürsün...
Sorma Seyyalcim ya, sabahları zombi gibi kalkıyorum.
Bu saatlerde biraz kendime geliyorum.
Öğle yemeğini yedikten sonra bir uyku basıyor ki, göz kapaklarıma kibrit çöpü taksam yeridir...
Gece uyuyamayıp, bir de sabah ezanı ile kalkmak zorunda olunca, kaçınılmaz...
Benimde simdi bile hala bogazim agriyor,
hala sanki yeni kusmusum hissi var.
Kalici bir zarar birakmaz umarim bogazimizda.
Hamilelik tabiki cok güzel, cok sükür iyide gidiyor hersey.
ama sirf bu mide yanmasi ve esligindeki kusmalar yüzünden
yavas yavas sikilmaya basliyorum artik.
Herkes demekki sacli dogacak Bebek diyor, bide Kel doguyormus :)
Alakasi yok biliyorum ama eskilerin laflari iste...
ay varya doğurunca en çok bu hareketlerini özleyecem bu bebeklerin öyle hoş ki kudurdular yine :asigim:
selinius bebişler nasıl senin hazırlıklar ne durumda
canım leblebi ye fazla kavrulmamış olanından berde elma bana iyi geliyor yanmalaırm geçti kızartma türü yeme çikolata portakal domates yasak
evet canım uykusuz bir gecenin ardından öğle yemeği off çok fenaaa :):):) bu ara iyi yuyuorum ama genede alamıyorum uykumu yaa:
birde ben her sabah sabah ezanını duyuyorum uyanıyorum ama kalkıp kılmıyorum hamileliğimdne bu yana ramazan haricinde ne namaz kıldım ne kur an okudum nede ona dinlettim çok fena bir anneyim kızım ilrde yapmayacağım dese kendimi suçlu hissedeceğim
bunu ördüm :hulya:
Ben de bayılıyorum...
Kesinlikle hamilelikle ilgili en çok bu tepinmelerini özleyeceğim.
Seninkiler bir de duble, nasıl çok hissediyorsundur kimbilir :)
evet canım uykusuz bir gecenin ardından öğle yemeği off çok fenaaa :):):) bu ara iyi yuyuorum ama genede alamıyorum uykumu yaa:
birde ben her sabah sabah ezanını duyuyorum uyanıyorum ama kalkıp kılmıyorum hamileliğimdne bu yana ramazan haricinde ne namaz kıldım ne kur an okudum nede ona dinlettim çok fena bir anneyim kızım ilrde yapmayacağım dese kendimi suçlu hissedeceğim
dimi yaaa alıştım bende duymasam zorla hareket ettiriyorum .....Seninkiler zaten bir başka duygu zaten ikizlerin.....Canım bu arada aldıklarını da gördüm çok güzeller hayırlısı giymeleri nasip olur inşallahh 41 kere maşallahhhhhh
bebişler iyi teyzesi dönüp duruyorlar içerde karnımın şekli değişiyor arada bi taraf tümsek bi tarafta bi ayak, bi kol başka yerden opuyorumnanaktan hazırlıklar bitti gibi mutlucum herşeyim hazır artık erken gelirlerse diye acele ettik biraz e senin de bişey kalmadı kız hadi hayırlısı hepimiz için zemuszemus
Benimde simdi bile hala bogazim agriyor,
hala sanki yeni kusmusum hissi var.
Kalici bir zarar birakmaz umarim bogazimizda.
Hamilelik tabiki cok güzel, cok sükür iyide gidiyor hersey.
ama sirf bu mide yanmasi ve esligindeki kusmalar yüzünden
yavas yavas sikilmaya basliyorum artik.
Herkes demekki sacli dogacak Bebek diyor, bide Kel doguyormus :)
Alakasi yok biliyorum ama eskilerin laflari iste...
adıda ceylin demek bizim dayı torununu ismi biriside erkek dimi daha heyecanlı ben hep seni merak ediyorum herşeyden iki tane alırsın yatakları filan aldınızmı
valla benimde az kaldı ama ne zaman olacğı belli değil bu sefer soracağım druma
bunu ördüm :hulya:
ne bilem yaw bi ara yatıodun sanki annemdeyim falan diodunya ben seni izne ayrıldın biliorumsaol canım evet güzel geçti muayenelr çok şükür...
kuşum sen karıştırdın herhalde nasıl yatayım ben yawww aboneler durmuyor yazmak bile iki saatimi alıyor bir kelime yaz bir abone al :)::)
bebişler iyi teyzesi dönüp duruyorlar içerde karnımın şekli değişiyor arada bi taraf tümsek bi tarafta bi ayak, bi kol başka yerden opuyorumnanaktan hazırlıklar bitti gibi mutlucum herşeyim hazır artık erken gelirlerse diye acele ettik biraz e senin de bişey kalmadı kız hadi hayırlısı hepimiz için zemuszemus
bosnacım biraz fazla titiz davranıyoruz da sanırım ondan oluyor bu rüyalar fila kendimizi bir rahat bıraksak dr herşey yolunda dese de şumuydu bu muydu deyip duruyoruz:))
hazırlıklara gelince benim sıpanın 2 hastane cıkışı ve beşiğinden başka bişeyi yok ..epey uyuzlandık sanırım ama izne ayrılınca rahat rahat yapmak istiyorum alışverişimi :))
:)) komik oluyor aslında hangisini seveceğimi şaşırıyorum bazen şu an da kaburgamın altında bir ayak var resmen dışardan da belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?