2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım uykusuz bir gecenin ardından öğle yemeği off çok fenaaa :):):) bu ara iyi yuyuorum ama genede alamıyorum uykumu yaa :

birde ben her sabah sabah ezanını duyuyorum uyanıyorum ama kalkıp kılmıyorum hamileliğimdne bu yana ramazan haricinde ne namaz kıldım ne kur an okudum nede ona dinlettim çok fena bir anneyim kızım ilrde yapmayacağım dese kendimi suçlu hissedeceğim

benim 1 num arada çok midem yanıyordu herkes çok saçlı olçak demekki diyordu..bizim oğlan gele gele keltoş geldi :))))sen böyle deyince aklıma geldide çanlı örnek endimi göstereyim dedim :))

ay varya doğurunca en çok bu hareketlerini özleyecem bu bebeklerin öyle hoş ki kudurdular yine :asigim:

dimi yaaa alıştım bende duymasam zorla hareket ettiriyorum .....Seninkiler zaten bir başka duygu zaten ikizlerin.....Canım bu arada aldıklarını da gördüm çok güzeller hayırlısı giymeleri nasip olur inşallahh 41 kere maşallahhhhhh

selinius bebişler nasıl senin hazırlıklar ne durumda

canım leblebi ye fazla kavrulmamış olanından berde elma bana iyi geliyor yanmalaırm geçti kızartma türü yeme çikolata portakal domates yasak

bebişler iyi teyzesi dönüp duruyorlar içerde karnımın şekli değişiyor arada bi taraf tümsek bi tarafta bi ayak, bi kol başka yerden opuyorumnanaktan hazırlıklar bitti gibi mutlucum herşeyim hazır artık erken gelirlerse diye acele ettik biraz e senin de bişey kalmadı kız hadi hayırlısı hepimiz için zemuszemus

canım sabah namazını kılınca insanın içi ferahlıyor

bosnacım biraz fazla titiz davranıyoruz da sanırım ondan oluyor bu rüyalar fila kendimizi bir rahat bıraksak dr herşey yolunda dese de şumuydu bu muydu deyip duruyoruz:))

hazırlıklara gelince benim sıpanın 2 hastane cıkışı ve beşiğinden başka bişeyi yok ..epey uyuzlandık sanırım ama izne ayrılınca rahat rahat yapmak istiyorum alışverişimi :))

Ben de bayılıyorum...
Kesinlikle hamilelikle ilgili en çok bu tepinmelerini özleyeceğim.
Seninkiler bir de duble, nasıl çok hissediyorsundur kimbilir :)

:)) komik oluyor aslında hangisini seveceğimi şaşırıyorum bazen şu an da kaburgamın altında bir ayak var resmen dışardan da belli

Canım ben de zaten namaza değil, işe gitmek için kalkıyorum.
Bir ara çok niyetlendim, bu saatte kalkarken namaz da kılayım diye ama yetişemiyorum.
Daha da erken kalkamıyorum...

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
geçmişi fazla okuyamadım, eşim evde kahvaltı bizi bekliyo..
güzel haberlerle gelen arkadaşların gözleri aydın..
bugün ceren teyzemizden hediyemiz geldi.. çok beyendim..

adıda ceylin demek bizim dayı torununu ismi biriside erkek dimi daha heyecanlı ben hep seni merak ediyorum herşeyden iki tane alırsın yatakları filan aldınızmı
valla benimde az kaldı ama ne zaman olacğı belli değil bu sefer soracağım druma

O biraz inanca bağlı ama bu miğde yanması,kusma tamamen bebekte kemik ve ilik gelişmesiyle alakalı ve hareket ettikçe bizim duymadığımız ayrıca hareketleriyle göğüs kafesimize ve miğdemize baskı yapıyorlar organlarımız yer değiştiriyor resmen ....ben sakızlı şeker yiyorum bide benim meleğim çok seviyor ... şekerli şeyleri

akşama resmimi çektiriyim eşime de koyiyim madem opuyorumnanaktan herşeyden iki tane almak zevkli ama bazı şeylerde çok masraflı olabiliyor :ecrin_bebek: ama feda olsun onlara bi daha mı hamile kalcam deyip alıyorum eşimin de sesi çıkmıyo ne etsin kaydirigubbakcemile3 yatak olarak park yatak aldım mutlu oda almadım onlara şu an uyuyacakları oda biraz küçük iki yatak dolap v.s. sığmıyor o nedenle 1 sene odasızlar park yatakta uyuyacaklar benim genç odasının dolabını kullanacaklar sonra oda almayı düşünüyorum çünkü kaydirigubbakcemile5

saol canım evet güzel geçti muayenelr çok şükür...

kuşum sen karıştırdın herhalde nasıl yatayım ben yawww aboneler durmuyor yazmak bile iki saatimi alıyor bir kelime yaz bir abone al :)::)
ne bilem yaw bi ara yatıodun sanki annemdeyim falan diodunya ben seni izne ayrıldın biliorum

Hayırlı olsun hazırlıklarınız.
Vala biz bile bu kadar tırsarken erken gelmelerinden, sen çok iyi yapmışsın Seliniuscum...
Ama sen söyle kuzulara, herşeyleri hazır diye çok da acele etmesinler :)

Bz kıyafetlerini falan aldık Hepatitcim.
Hatta doğar doğmaz yürüyüşe çıkacakmışız gibi, arabasını bile aldık...
Ama evin durumu çok fena, bütün odalar karmakarışık, şu an yatağını yanıma koyacağım gibi bile değil...

Sen de izne çıkınca keyfini çıkara çıkara alır, getirir yıkar yerleştirirsin artık :)

:)) komik oluyor aslında hangisini seveceğimi şaşırıyorum bazen şu an da kaburgamın altında bir ayak var resmen dışardan da belli

Yerim ben o ayakları yaaa :asigim:
Maaşallah...

yaaa yalnış anlamayın kızlar ama mart ayında okadar çok 2010 mart ile ilgili çok topik açılmış...2 tane zaten SAT tarihi ve doğum tarihi var....Göbüşler,hediyeler filan ne kadar dağıldığımızı anladım...Burdan göstersek ne oluyor topik açınca puan mı kazanılıyor? anlamadım ben...

slm kızlar,dün doktora gittik bebeğimle 28+3 günlük olmuşuz:)) eşim ilk defa kızımı gördü (genelde ultrason çıktılarıyla hasret gideriyordu) 1.150 gr olmuşuz aayına göre güzel dedi bol su meyve suyu iç dedi kasığımdaki ağrıyı söyledim normal dedi bebek gelişiyor yürüme uzun yürüyüşlere çıkma dedi.
demir ve kan ilacı alıyorum onlara devam dedi . hamile kaldığımdan bu yana sadece 3 kg aldım bunu sordum sorun yok dedi bebeğin gelişimi güzel sorunsuz dedi. sonra sağlık ocağına gittim tetonaz aşımın 2. oldum , ebem domuz gribi aşısı olmamı söyledi eşime dün yaptırdık doktoruma sormadan yaptırmam dedim doktoruma uğrayacağım hediyesini vereceğim yılbaşı için bugün onu danışıcağım hepinize sağlıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…