- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.521
Hayırlı olsun hazırlıklarınız.
Vala biz bile bu kadar tırsarken erken gelmelerinden, sen çok iyi yapmışsın Seliniuscum...
Ama sen söyle kuzulara, herşeyleri hazır diye çok da acele etmesinler :)
Bz kıyafetlerini falan aldık Hepatitcim.
Hatta doğar doğmaz yürüyüşe çıkacakmışız gibi, arabasını bile aldık...
Ama evin durumu çok fena, bütün odalar karmakarışık, şu an yatağını yanıma koyacağım gibi bile değil...
Sen de izne çıkınca keyfini çıkara çıkara alır, getirir yıkar yerleştirirsin artık :)
Yerim ben o ayakları yaaa :asigim:
Maaşallah...
slm kızlar,dün doktora gittik bebeğimle 28+3 günlük olmuşuz:)) eşim ilk defa kızımı gördü (genelde ultrason çıktılarıyla hasret gideriyordu) 1.150 gr olmuşuz aayına göre güzel dedi bol su meyve suyu iç dedi kasığımdaki ağrıyı söyledim normal dedi bebek gelişiyor yürüme uzun yürüyüşlere çıkma dedi.
demir ve kan ilacı alıyorum onlara devam dedi . hamile kaldığımdan bu yana sadece 3 kg aldım bunu sordum sorun yok dedi bebeğin gelişimi güzel sorunsuz dedi. sonra sağlık ocağına gittim tetonaz aşımın 2. oldum , ebem domuz gribi aşısı olmamı söyledi eşime dün yaptırdık doktoruma sormadan yaptırmam dedim doktoruma uğrayacağım hediyesini vereceğim yılbaşı için bugün onu danışıcağım hepinize sağlıklı günler
Hayırlı olsun hazırlıklarınız.
Vala biz bile bu kadar tırsarken erken gelmelerinden, sen çok iyi yapmışsın Seliniuscum...
Ama sen söyle kuzulara, herşeyleri hazır diye çok da acele etmesinler :)
Bz kıyafetlerini falan aldık Hepatitcim.
Hatta doğar doğmaz yürüyüşe çıkacakmışız gibi, arabasını bile aldık...
Ama evin durumu çok fena, bütün odalar karmakarışık, şu an yatağını yanıma koyacağım gibi bile değil...
Sen de izne çıkınca keyfini çıkara çıkara alır, getirir yıkar yerleştirirsin artık :
Yerim ben o ayakları yaaa :asigim:
Maaşallah...
yaaa yalnış anlamayın kızlar ama mart ayında okadar çok 2010 mart ile ilgili çok topik açılmış...2 tane zaten SAT tarihi ve doğum tarihi var....Göbüşler,hediyeler filan ne kadar dağıldığımızı anladım...Burdan göstersek ne oluyor topik açınca puan mı kazanılıyor? anlamadım ben...
slm kızlar,dün doktora gittik bebeğimle 28+3 günlük olmuşuz:)) eşim ilk defa kızımı gördü (genelde ultrason çıktılarıyla hasret gideriyordu) 1.150 gr olmuşuz aayına göre güzel dedi bol su meyve suyu iç dedi kasığımdaki ağrıyı söyledim normal dedi bebek gelişiyor yürüme uzun yürüyüşlere çıkma dedi.
demir ve kan ilacı alıyorum onlara devam dedi . hamile kaldığımdan bu yana sadece 3 kg aldım bunu sordum sorun yok dedi bebeğin gelişimi güzel sorunsuz dedi. sonra sağlık ocağına gittim tetonaz aşımın 2. oldum , ebem domuz gribi aşısı olmamı söyledi eşime dün yaptırdık doktoruma sormadan yaptırmam dedim doktoruma uğrayacağım hediyesini vereceğim yılbaşı için bugün onu danışıcağım hepinize sağlıklı günler
maaşallah canım bebeğine
3 kilo mu aldın mafoldumben ben 16 kilo aldım yaaaaaaaa
sorma kafama takmaya başladım acaba diyorum bir sorunmu varbunun telaşına düşüyorum kafamı yastığa koyduğumda
sorma kafama takmaya başladım acaba diyorum bir sorunmu varbunun telaşına düşüyorum kafamı yastığa koyduğumda
maaşallah canım bebeğine
3 kilo mu aldın mafoldumben ben 16 kilo aldım yaaaaaaaa
canım neden telaş yapıyorsun ki..ben de tam 5 kilo bile almadım..dr a sordum bi problem yok takılma dedi.eskiden teknoloji bu kadar ileri olmadığı için takip ediyolarmış anne kilosunu önlem olarak..şimdi benim dr sormaz bile herşey ortada çünkü tahliller ve ultrasonda.sağlıklıysanız hiç düşünme:))
Sadece 3 Kilomu?
Bebegin iyi gelistigi sürece sorun yok
ama cogu doktor saglikli iyi bir gebeligin 9 - 15 kilo arasi kilo alindigi zaman
oldugunu söylüyorlar.
Yani ne 9 kilonun alti nede 15 kilonun üzeri iyi olmayabilir diyorlar.
günaydınnnn mart anneleri ...........
dün doktorda idik yoktuk geçmişi henüz okumadım umarım herkes iyidir...
biz tam 29 haftalık ve 1400 gr olmuşuzmaşşallah bebeğime... ama doktor tomiş bi bebk sanma bacak boyu uzun olduğu için böyle dedi :):): basketçi olacak zilli :):): )
gelelim şafağımzıa uzun zamandır ynurcuğumu göremiyorum merak etmeye başladım inşallah iyileşmiştir... çünki zaman çok az kaldı şafak 19 turkbayragiturkbayragi çorumdayız bugün.... :lepi::lepi:
merhaba fıstıklar a.s.
benim alçım perşembe günü alındı şükür
hala şişlik ve morarıklık var ama iyiyim şükür
yarın işbaşı yapabilirim inş.
herkes iyidir umarım sizi çok özledimm
seyyalcim şafak çok azalmış maşaallah ya :lepi:
ne bilem yaw bi ara yatıodun sanki annemdeyim falan diodunya ben seni izne ayrıldın biliorum
bende yanımda yatıracağım inşallah oda yapsamda daha bonra 6 ayına filan girsin düşünürüzakşama resmimi çektiriyim eşime de koyiyim madem opuyorumnanaktan herşeyden iki tane almak zevkli ama bazı şeylerde çok masraflı olabiliyor :ecrin_bebek: ama feda olsun onlara bi daha mı hamile kalcam deyip alıyorum eşimin de sesi çıkmıyo ne etsin kaydirigubbakcemile3 yatak olarak park yatak aldım mutlu oda almadım onlara şu an uyuyacakları oda biraz küçük iki yatak dolap v.s. sığmıyor o nedenle 1 sene odasızlar park yatakta uyuyacaklar benim genç odasının dolabını kullanacaklar sonra oda almayı düşünüyorum çünkü kaydirigubbakcemile5
sağol canımmutlucum ellerine sağlık çok güzel olmuşlar :))
bosna ablamda sen gibi düşüp sonra kilo alıyor bi kızları var maşallah cadı gibi çok eli ağırCanım doktorun sorun yok diyorsa yoktur, merak etme.
Kimseyle de karşılaştırma kendini...
Ben 51 kilo ile hamile kaldım, sonra 47,5'a düştüm.
Şimdi 56 kilo falanım ama 47,5'tan değil, 51 kilodan sayıyorlarmış aldığın kiloyu.
Yani ben de 5-6 kilo bişey aldım ama bebeğim çok sağlıklı çok şükür, hiç takmıyorum...
Gerçi biraz fazla almayı ve doğumdan sonra da bir kısmını vermemeyi isterdim ama olmadı napimm kaydirigubbakcemile3
kız çatlak sendemi preseedle hamiş oldun hııııı?hahaa benim hediye gönderdiğim babylove da onlan kalmış yaşasın preseed kardeşliği...
Günaydın kızlar hihoyyyt
Bugun erken kalktım daha dogrusu uyuyamadım sabaha kadar olmadık kısıler ruyama salca oldu kafamçokkarıştı afakanlar basıyor sabaha kadar saga don sola don artık uyku da bıttı.
Bide kızlar esım ıse gıttıkten sonra sabah 8 den sonra yanı sankı ben uyumaya calısırken odada bırılerı gezıyor gıbı gelıyor korkumdan gozumu bıle acamıyorum.Acayıp seyler gelıyor aklıma benı öldürmeye geldiler falan diye ya.:sinifsinif: NE YAPICAM BEN.
günaydın kızlarrr hihoyyyt
dun aksam da disimin agrısı uyutmadı beni, sabah ise gelirken disinol die bisi var ondan aldım, solüsyon disine suruyorsun hafifletiyormus agrısını, bir onu denicem bakalım ise yarıcak mı
bunu ördüm :hulya:
sağol canımne güzel olmuş la ellerine sağlık valla süper
kız dün de benim bi arkadaşım bana bişiler anlattı,ben de sabah eşim gittikten sonra ,dua üstüne dua okuyarak zar zor uyumuşum,çok tırstım valla
Nasılsınız kızlar ya benim miğdem çok kaynıyor ... ne iyi gelir acaba
canım benim çok sağol ne zaman telaşa düşsem hep iyi şeyler yazıp rahatlatıyorsun beni:))) evet gayet güzel diyor dr ayına göre beslenmesi normal sağlığı kg tahlilleri vs. hepimiz bir an önce sağlıkla kavuşuruz meleklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?