2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hehe söylerim bosna zaten sürekli bir tembih halindeyim "sakın acele etmeyin e mi" gibisinden kaydirigubbakcemile umarım da etmezler sürekli dua ediyorum zaten erken gelmesinler diye inşallah hiç birimizinki aceleci olmaz :ecrin_bebek:

maaşallah canım bebeğine
3 kilo mu aldın mafoldumben ben 16 kilo aldım yaaaaaaaa

değil mi amaopuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorum..ben her topic i takip edemiyorum zaten arada sırada bakabiliyorum..
burdan takip ediyorum herkesi..

gözün aydın şekerim:)) maşallah kızına

sorma kafama takmaya başladım acaba diyorum bir sorunmu var bunun telaşına düşüyorum kafamı yastığa koyduğumda

canım neden telaş yapıyorsun ki..ben de tam 5 kilo bile almadım..dr a sordum bi problem yok takılma dedi.eskiden teknoloji bu kadar ileri olmadığı için takip ediyolarmış anne kilosunu önlem olarak..şimdi benim dr sormaz bile herşey ortada çünkü tahliller ve ultrasonda.sağlıklıysanız hiç düşünme:))

sorma kafama takmaya başladım acaba diyorum bir sorunmu var bunun telaşına düşüyorum kafamı yastığa koyduğumda

Canım doktorun sorun yok diyorsa yoktur, merak etme.
Kimseyle de karşılaştırma kendini...
Ben 51 kilo ile hamile kaldım, sonra 47,5'a düştüm.
Şimdi 56 kilo falanım ama 47,5'tan değil, 51 kilodan sayıyorlarmış aldığın kiloyu.
Yani ben de 5-6 kilo bişey aldım ama bebeğim çok sağlıklı çok şükür, hiç takmıyorum...

Gerçi biraz fazla almayı ve doğumdan sonra da bir kısmını vermemeyi isterdim ama olmadı napimm kaydirigubbakcemile3

canım benim çok sağol ne zaman telaşa düşsem hep iyi şeyler yazıp rahatlatıyorsun beni:))) evet gayet güzel diyor dr ayına göre beslenmesi normal sağlığı kg tahlilleri vs. hepimiz bir an önce sağlıkla kavuşuruz meleklerimize

Sadece 3 Kilomu?
Bebegin iyi gelistigi sürece sorun yok

ama cogu doktor saglikli iyi bir gebeligin 9 - 15 kilo arasi kilo alindigi zaman
oldugunu söylüyorlar.
Yani ne 9 kilonun alti nede 15 kilonun üzeri iyi olmayabilir diyorlar.

kız çatlak sendemi preseedle hamiş oldun hııııı?hahaa benim hediye gönderdiğim babylove da onlan kalmış yaşasın preseed kardeşliği...

bebeğine maşşallah cnm,ne güsel haberler ile gelmişsin hadi şafakta az kaldı şükür

hadi gözüna ydın cnm,kurtuldun ağırlıktan çok şükür,şimdi o kadar dinlenmeden sonra iş başı yapmak zor gelicek valla

bende yanımda yatıracağım inşallah oda yapsamda daha bonra 6 ayına filan girsin düşünürüz

mutlucum ellerine sağlık çok güzel olmuşlar :))
sağol canım

bosna ablamda sen gibi düşüp sonra kilo alıyor bi kızları var maşallah cadı gibi çok eli ağır

kız çatlak sendemi preseedle hamiş oldun hııııı?hahaa benim hediye gönderdiğim babylove da onlan kalmış yaşasın preseed kardeşliği...

kız dila o ne demek testmi?

kız dün de benim bi arkadaşım bana bişiler anlattı,ben de sabah eşim gittikten sonra ,dua üstüne dua okuyarak zar zor uyumuşum,çok tırstım valla

ayyy kıyamam cnm benim sende de mi başladı,hasret ve sana Allah yardım etsin,çabucak geçerde 40 nız çıkana kadar başlamaz inşallah sonrada gider halledersiniz

ne güzel olmuş la ellerine sağlık valla süper
sağol canım

kız dün de benim bi arkadaşım bana bişiler anlattı,ben de sabah eşim gittikten sonra ,dua üstüne dua okuyarak zar zor uyumuşum,çok tırstım valla

banada eltim anlattı unutmuştum sen tıstım deyince hatırladım hamilelere şunlar oyurmuş felak na oku demişti bende 3 ihlas 1 fatihi felak ve nas okuyup yatıyorum

öncelikle bebeğine maşşallah annesi,ikinci olarak ise çağla şikel bile kaç kg aldı o da gayet sağlıklı bebekte,bu birazda yapı meselesi drun bişi yok diyorsa kendine düşüncek dert aramaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…