- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.601
kızlar öksürük ün bebege zararı var mıdır acaba ya gripten kurtuldum derken öksürük basladı doktora gıtsemmı kafamçokkarıştı
Hasret bombayı koydu kaçtı.Meraklandık hasretcim... Önemli bir durum yok değilmi?Kime kızdın böyle?
elin değimişken beşiktaşıda wer ateşeklava: klava:
OYYY OYYY YA ZATEN KOCAM SABAHTAN BERİ HİÇ ARAYAMADI BEN ARIYORUM BÖLÜĞE ULAŞAMIYORUM HABER ALAMADIKÇA İÇİM SIKILIYOR ASIL BEN ŞİMDİ GİDİP ÇANAKKALEYİ ATEŞE VERECEĞİM :tomato::tomato:
çok iii olur walladelikafaduldenhayırdır bacım gelip söndürimmi ateşini?delikafaduldendelikafadulden
HAYIRDIR EFKARLANMIŞSIN
içelim::içelim:
Canım ne oldu hayırdır?
Noluyo kız opuyorumnanaktan
Bu da bizim arabamız...
Port bebe hariç aldık :)
Travel sistem olarak kullanılabiliyor.
slm kıslarr şöylee bi uğradım herkes iyidir umarımm
yeni ciciler alanlar var sanırım güle güle kullanın hepinizi öpüyorummm görüşmek üzere
sizleri çooook özledimmm:gitme:
yazcığım sizinde araba pek şık güle güle kullanın prensinizle
herkes arabalanmış bii biz kalmışız herhalde :umursamaz:
yaz arabanız çok şık kırmızısıda varmı acaba bide modeli nedir.bn gibi beğenenler bi bakip araştırsın demi:))
kızlar merhaba tekrardan,
bugun cok fazla giremedim...
bosnacım, yazcım gule gule kullanın arabalarınızı cok guzeller...
bizde yaklasık 1 ay once aldık arabımızı, maxima moov anakucagı araba, arabanın koltuk kısmı cıkıp ana kucagı oturtuluyor cok kullanıslı...
cok sanslı bu bebislerr yaa masallahhh
Bebek arabalarını alan arkadaşlar güle güle kullansınlar.
Biz bu aralar hepsi üst üste geldi çok masraf oldu diye bahara doğru almayı düşünüyoruz.
Nasıl olsa bebeğin arabaya binebilmesi için bi kaç ay geçmesi gerekecek.
slm kıslarr şöylee bi uğradım herkes iyidir umarımm
yeni ciciler alanlar var sanırım güle güle kullanın hepinizi öpüyorummm görüşmek üzere
sizleri çooook özledimmm:gitme:
herkese slm
kızlar bugün ssk anlaşmalı bi tıp mrkezine gittim.takibimin devam ettiği hastanenin ssk anlaşması olmadığından d.önü iznini başlatamıyorlar.neyse gittiğim dr usg ile baktı bebeğimin 2hafta önde çok hareketli ve suyumun normalden fazla olduğunu söyledi.şeker yükleme sonucumu sordu.3saatlik 100grlık glukoz yükleme yapılmıştı 10gün önce ve sonuçları normaldi.aynen bu şekilde söledim.bana d.iznimi ertelemesinin mümkün olmadığını ve doğum eyleminin en geç şbt ortasında başlayacağını söyledi.en geç 10ocakta gel iznini başlatcam dedi.kullandığım tüm vitaminleri kesmemi söledi.reçete yazdı(kullandığımdan farklı bir demir ilacı ve calsiyum)bunlardan başka kullanma dedi.elindeki tüm vitaminleride kes dedi.kendi doktorum omega3+demir+magnezyum+megadyn yazmıştı fkt düzenli kullanmadığımı bildiği için bişi demiyordu.öyleki 3ay önce aldığım 30tabletlik kutu hala bitmedi.
10ocakta gittiğimde normalmi sezeryanmı onuda sölicekmiş.ama ben ondan böle bi talepte bulunmadım.durumuda kibarca üstü kapalı izah etmeye çalıştı.gittiğim hastanenin ssk anlaşması olmadığından dğm iznimi yazamıyorlar die belirttim.ocağın 20sındede doğumu geciktirici ilaç başlatcas fln dedi.off sbhtan beri ağlıyorum saçma bi şekilde.ocağın 10unda izne ayrılmam mümkün deil en az 2hafta daha çalışmam lazım denetimim fln var.kafamı kaldıramıom ztn okdr yoğunum.izne ayrılırsam napcam bilmiom yhaa.kendi doktoruma mail attım endişelencek bişi yok bence diye yazmış oda bana.neyse bu cvp ii oldu enazından ağlamam durdu.devlet hastanesine gitsemmi d.izni için ben gibi sorunu olan varmı içinizde???
Bu da bizim arabamız...
Port bebe hariç aldık :)
Travel sistem olarak kullanılabiliyor.
herkese slm
kızlar bugün ssk anlaşmalı bi tıp mrkezine gittim.takibimin devam ettiği hastanenin ssk anlaşması olmadığından d.önü iznini başlatamıyorlar.neyse gittiğim dr usg ile baktı bebeğimin 2hafta önde çok hareketli ve suyumun normalden fazla olduğunu söyledi.şeker yükleme sonucumu sordu.3saatlik 100grlık glukoz yükleme yapılmıştı 10gün önce ve sonuçları normaldi.aynen bu şekilde söledim.bana d.iznimi ertelemesinin mümkün olmadığını ve doğum eyleminin en geç şbt ortasında başlayacağını söyledi.en geç 10ocakta gel iznini başlatcam dedi.kullandığım tüm vitaminleri kesmemi söledi.reçete yazdı(kullandığımdan farklı bir demir ilacı ve calsiyum)bunlardan başka kullanma dedi.elindeki tüm vitaminleride kes dedi.kendi doktorum omega3+demir+magnezyum+megadyn yazmıştı fkt düzenli kullanmadığımı bildiği için bişi demiyordu.öyleki 3ay önce aldığım 30tabletlik kutu hala bitmedi.
10ocakta gittiğimde normalmi sezeryanmı onuda sölicekmiş.ama ben ondan böle bi talepte bulunmadım.durumuda kibarca üstü kapalı izah etmeye çalıştı.gittiğim hastanenin ssk anlaşması olmadığından dğm iznimi yazamıyorlar die belirttim.ocağın 20sındede doğumu geciktirici ilaç başlatcas fln dedi.off sbhtan beri ağlıyorum saçma bi şekilde.ocağın 10unda izne ayrılmam mümkün deil en az 2hafta daha çalışmam lazım denetimim fln var.kafamı kaldıramıom ztn okdr yoğunum.izne ayrılırsam napcam bilmiom yhaa.kendi doktoruma mail attım endişelencek bişi yok bence diye yazmış oda bana.neyse bu cvp ii oldu enazından ağlamam durdu.devlet hastanesine gitsemmi d.izni için ben gibi sorunu olan varmı içinizde???
kızlar haklısınızda bende açık açık nasıl diim yaz sen benim raporu benim ztn kendi doktorum var die.
devlettende sıra almak ölüm.arkadaşa söledim araştırıo.bitek netten sıra veriolar oda denk gelirse(
herkese slm
Günaydınlar herkese arkadaşlar dun cok korktum yarım saatte bir karnımda sertleşmeler oldu NST ye girdim ilk nst de hafif sancılar cıktılar alttan muayene etti ebe acılma yok dedi sonra 2 kere daha nst ye girdim bu sefer sancı cıkmadı.Ne yapıcam bilmiyorum cok korkuyorum bırazda tekrar doktora gidicem ne olur dua edin benim için bir sorun cıkmasın.
canım kokrma inşallah bi sorun yaşamazsın inşallah vaktinde gelir sağlıcakla gelir bebeğin...
Erken değilmi ya bebekler hemen arabayamı bınıp gezıcek kafamçokkarıştı
bosna araba çok gzl pusetli kullanım benim çok hoşuma gidio ama çok pahalılar.hem ben araba olayını napcam bilmiom.5.kattayım ve asansör yok(
Bebek arabalarını alan arkadaşlar güle güle kullansınlar.
Biz bu aralar hepsi üst üste geldi çok masraf oldu diye bahara doğru almayı düşünüyoruz.
Nasıl olsa bebeğin arabaya binebilmesi için bi kaç ay geçmesi gerekecek.
bnde bööle istiyorum yaa ama çok pahalılar ne kadara aldın???
hepinize teşekkür ediyoruz teyzeleri.oğlumda arabasını beğenmenize sevindi.eee nede olsa kızları gezdirecek onunlakaydirigubbakcemile3
BOSNACIM sizinkide çok güzel canım güle güle kullansın inşaallah.
PINARCIM evet arabanın kırmızısı var.arabanın modeli chicco simplicity puset araştırabilirsin canım.
canım seninkide çok güzelmiş güle güle kullan....
günyadınalr herkeseeee......
şimdi uykum yok ama biliyorum biraz sonra gelecek.... :1no2:
dün gece sürekli miğde bulnatısı çektim nerden çıktı anlamaıdm ne güzel bitmişti derken üşüttüm belkide farında olmadan.. inşallah devam etmez :Saruboceq:
ynurcum seni kocaman öpüyorum sana yakınız bugün çankırıdayız :))::) şafak 18 turkbayragiturkbayragi ya sanada oluyormu bilmiyorum ama ben annemlerde çok sıkıldım artık insan ailesinden sıkılır mı insnalar el üstündetutuyor herkes benim için uğraşıyor ama ben bir an önce bitsede evime gitsem diyroum :):):) ha birde annem ağlama seanslarına başladı zamanın az kaldı gideceksin böyle yanımdaydın çorbamı tatlı içiyordum felan diye o öyle yaspınca da ço kötü oluyorum: akıllım bilmiyorki daha uzun süre başındayım hemde bukez 3 kişi oalrak :):)) :lepi:
Günaydınlar herkese arkadaşlar dun cok korktum yarım saatte bir karnımda sertleşmeler oldu NST ye girdim ilk nst de hafif sancılar cıktılar alttan muayene etti ebe acılma yok dedi sonra 2 kere daha nst ye girdim bu sefer sancı cıkmadı.Ne yapıcam bilmiyorum cok korkuyorum bırazda tekrar doktora gidicem ne olur dua edin benim için bir sorun cıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?