2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladim canim dogru soyluyorsun. o zaman sadece yogurt olarak yemek sonrasinda ya da oncesinde ye yemekle beraber tuketme. belki oda etkili olabilir. bi de yemek yemeden yarim saat once mutlaka 1 bardak su ic o da hazmi kolaylastiriyormus. oyle duydum. denemesi bedava :)))))

show tv de embriyo dondurma yöntemiyle hamile kalmış bir anne şimdi sezeryana giriyor
ağlaya ağlaya çok duygulandım Allah yardımcıları olsun :gitme:

bebekin adı samet can olacakmış darısı başımıza az kaldı bee
:bbo:

selam herkeseeeeeeeeeeeeee
bugün çok güzel uyuduk oğluşlaaaaa
ama kızlar size ne diyeceğim
bebiş 33 haftayı geçince tepikleri o kadar şiddetleniyorki galiba sık sıkta hıçkırık tutuyor devamlı karnımda kalp atışı gibi tık tıklar oluyor

canım inşallah hepimizde sağsalim kucağımıza alırız
bebişler biraz büyüyünce dönecekmisin
bende şubat ve martta aşılama oldum 5 yıllık evliyim 1 düşükten sonra olmadı bende tüp bebek istedim drumdan oda ilaçları yazdı mayısta sonra hastane tadilata girdi bana söylemmişti söylese belkide başka hastaneye giderdim vakit kaybetmemek için ama ben zaten mayısta hamile kalmışım ilaçlarda buzdolabını bekliyor her işte hayır varmış ama o zaman çok sinir olmuştum bekleyeceğim için

Ayyy, Allah hayırlısıyla kavuştursun.
Önce onu, sonra bizim hepimizi...

Selam hanımlar, herkes iyi anladığım kadarıyla.. Ben yine kabus gördüm gece yaa, rüyamda şarapçı, eli yüzü pislik içinde, uzamış sakalları olan bir adam, hamile bir kadının kocasını dövüyordu, hamile kadında kenarda yalvarıyor vurma kocama diye, bende ağlıyorum, adamın yanına gidip, görmüyor musun 2 tane hamile kadın var burada, ayıp yapmasana, bak bizi korkutuyorsun diyorum, pis adam bana doğru yaklaşıp, özür dilerim ablacığım deyip karnıma bir yumruk atıyor ben yere yuvarlanıyorum ve bebeğimi öldürecek diye bağırarak ağlıyorum, uyandığımda hala ağlıyordum, eşimde sıçradı kalktı yazık, adam bıktı benim kabuslarımdan, benim elim karnımda, ağlıyorum, eşimde bildiği bütün duaları okuyor, görseniz gece çok komikti halimiz aslında, kocam sayemde kur'an ı hatmedecek, adam cevşen taşımaya başladı yanında :))

simenay canım eğer böyle rüya gördüğünde uyanınca sağına soluna dönüp euzu besleme çekip felak nas okuyup yatacakmışın acaba ben neden böyle gördüm başıma birşey gelecekmi diye düşünmeyecekmişşin iyi şeyler düşünüğ iyi şeylerin gerçekleşmesini iseyecekmişin

Hayırdır inşallah...
Kabuslar normal dedikse, her akşam kabusla uyan demedik be canım cım, gece terörü olmuş artık seninki :)
Ahh bu bilinçaltı ahhh...

kızlar bebiş doğmuş bakalım annesi nasıl olacak ilk görüşte

Ben şimdiden ağlıyorum o anı düşündükçe :)

Haklısın Mutlucum, ama benim ağzımdan felak, nas ve ayetel kürsi hiç eksik olmaz zaten, yine de niye böyle korkutuyorlar anlamadım, etkisinde kalmadım ama tuhaftır o pis adamın yüzü gözümün önünden gitmiyor..

ahh ahh bu işler ve izinler öldüreck bizi bizim işyeride aynı sorunalrı yaşatıyor bize bakalım neler olack....

hks günaydnnnopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5..bende show vtv de yeni dogan bebişi bekliorumm..o ana kadart tabi aglamaktan bi hal oldum..ne duygusal anlar yaa..

arkadaşlar şimdi fark ettim dudağım ve alt kısmı şişmiş (( belli bi sebebi varmıdır acaba yoksa kilodanmıki?

Benim dudaklarımda şişmeye başladı, hamilelikte normal diye biliyorum ama aşırıya kaçarsa yüzünde şişmeye başlarsa falan mutlaka doktoruna haber ver, benim arkadaşım yeni doğum yaptı, dudaklarını görmenizi isterdim, silikonlu gibiydi :))

Hayırdır inşallah...
Kabuslar normal dedikse, her akşam kabusla uyan demedik be canım cım, gece terörü olmuş artık seninki :)
Ahh bu bilinçaltı ahhh...

Aynen öyle valla Bosnacım, gece terörü, zaten zar zor uyuyorum, üstüne de kabus hiç çekilmiyor yaa, ama atlatıcam inşallah, eşim aradı az evvel, sayende uykusuzum kaldım diyor, bir taraftan da beni merak etmiş hala etkisinde miyim diye..

canm 1 hafta önce bende yasadım bunu yarım saatte bi kasılmalarım oldu korktum erkenmi gelicek diye ama bu haftalardan itibaen yalacı dogum ,kasılmaları baslıyor..tabiki hemen hastaneye gittigfin iyi olmuş..iyi haberlerini beklioruzz

Hanımlar ben kaçıyorum, babannemi ziyarete gidecem bugun, özlemiş beni, hem ona okutayım biraz kendimi, bu gece de kabus görmek istemiyorum.. Hepinizi çok öptük kızımla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…