- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.641
Canım büyük ihtimalle yorgunluktan oluyor.
Çok yorulunca benim de karnımın alt tarafında ağrı acı arası bişeyler oluyor, uzanıp dinlenince geçiyor.
Şöyle biraz ayaklarını uzatıp dinlenme imkanın yok mu orada?
FTY teşekkürler canım...
Ayrıca tavsiyen için de çok teşekkür ederim ama doktor tavsiyesi bu.
Yemekte patates, makarna vb. gibi karbonhidrat ve şeker oranı yüksek gıdalar alınca yanında süt ürünleri yemem gerekiyor ki, şeker emilimini dengelesin...
Yoksa fırlıyor şerefsiz şeker :)
Mesela ara öğünlerde meyve yediğimde de aynı şekilde, hemen öncesinde ya da sonrasında süt, yoğurt ya da ayran öneriyor doktor, meyve ile alınan şekeri dengelesin diye...
Şimdi ölçtüm, yine yüksek çıktı zaten, canım sıkıldı yaa mafoldumben
show tv de embriyo dondurma yöntemiyle hamile kalmış bir anne şimdi sezeryana giriyor
ağlaya ağlaya çok duygulandım Allah yardımcıları olsun :gitme:
bebekin adı samet can olacakmış darısı başımıza az kaldı bee :bbo:
Ayyy, Allah hayırlısıyla kavuştursun.
Önce onu, sonra bizim hepimizi...
Selam hanımlar, herkes iyi anladığım kadarıyla.. Ben yine kabus gördüm gece yaa, rüyamda şarapçı, eli yüzü pislik içinde, uzamış sakalları olan bir adam, hamile bir kadının kocasını dövüyordu, hamile kadında kenarda yalvarıyor vurma kocama diye, bende ağlıyorum, adamın yanına gidip, görmüyor musun 2 tane hamile kadın var burada, ayıp yapmasana, bak bizi korkutuyorsun diyorum, pis adam bana doğru yaklaşıp, özür dilerim ablacığım deyip karnıma bir yumruk atıyor ben yere yuvarlanıyorum ve bebeğimi öldürecek diye bağırarak ağlıyorum, uyandığımda hala ağlıyordum, eşimde sıçradı kalktı yazık, adam bıktı benim kabuslarımdan, benim elim karnımda, ağlıyorum, eşimde bildiği bütün duaları okuyor, görseniz gece çok komikti halimiz aslında, kocam sayemde kur'an ı hatmedecek, adam cevşen taşımaya başladı yanında :))
kızlar bebiş doğmuş bakalım annesi nasıl olacak ilk görüşte
demek yorgunluktan oluyor ya da ani hareketten..dikkat etmek lazım ama unutuyorum ve ya mecbur kalıyorum
canım izin konusu kafamı karıştırıyor.işyerimde karışık biraz ve cok yorucu( dr p.tesi doğum şekline göre iznimi yazabilir ama işlerimi bitiremedim gerginim bu gün şefle konuştum izni duyunca mırın kırın etti daha müdüre söylemedim bakalım ne olacak hem çalışasım var hem de dayanır mıym bilmiyorum bbo:
arkadaşlar şimdi fark ettim dudağım ve alt kısmı şişmiş(( belli bi sebebi varmıdır acaba yoksa kilodanmıki?
arkadaşlar şimdi fark ettim dudağım ve alt kısmı şişmiş(( belli bi sebebi varmıdır acaba yoksa kilodanmıki?
Hayırdır inşallah...
Kabuslar normal dedikse, her akşam kabusla uyan demedik be canım cım, gece terörü olmuş artık seninki :)
Ahh bu bilinçaltı ahhh...
canm 1 hafta önce bende yasadım bunu yarım saatte bi kasılmalarım oldu korktum erkenmi gelicek diye ama bu haftalardan itibaen yalacı dogum ,kasılmaları baslıyor..tabiki hemen hastaneye gittigfin iyi olmuş..iyi haberlerini beklioruzzGünaydınlar herkese arkadaşlar dun cok korktum yarım saatte bir karnımda sertleşmeler oldu NST ye girdim ilk nst de hafif sancılar cıktılar alttan muayene etti ebe acılma yok dedi sonra 2 kere daha nst ye girdim bu sefer sancı cıkmadı.Ne yapıcam bilmiyorum cok korkuyorum bırazda tekrar doktora gidicem ne olur dua edin benim için bir sorun cıkmasın.
tuzluyu fazla kaçırmış olabilir msiin cnaım ? o etki eder herlade ama vücutta acayiplikler çok normal :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?