2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım aynen canım ya evim evim güzel evim otur evim kalk evim keyfimiz yerinde canım şükürler olsun yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamazda ama bendede ayrılmanın vereceği burukluk şimdiden var içimde ama kocişimin yanında başbaşa olmanın keyfini hiç bişeyle değişmem çoooook özledim çooooooooooooook benim annemde burda kalmaya devam edin kıyamam ben sana diyor ama :1no2: bağlasalar duramam eşimde bende evi çok özledik mis gibide yaptık evimi bebişimin odasıda hazır oooooooo kim tutar bizi canım yaaaa biraz doyalımda sonra bebekler zorlayınca yine yıkılırız başalarına nasılsa :içelim: allah eksikliklerini göstermesin inşallah :Saruboceq:

canım geçmiş olsun kıyamam ya neden olduki ve nasıl bişey kasılmalar çokmu sertleşti göbiş canım benim inşallah bişey yoktur geçmiş olsun :Saruboceq:

günaydın arakadaşlarr güzel bir gün olsun herkes için..

BOSNACIM iyi günlerde kullansın sıpacın inşallah canım çok şık bir araba :))

EYLÜLCE canım geçmiş olsun..ara ara sancı olabilir üzme kendini.üzüntüden daha kötü olursun sen de bebeğin de.dikkatli olmamız gerek yorma kendini yat dinlen.acil şifalar diliyorum canım

PINAR sen neden telaş yaptın ki canım kendi dr ne söylediyse onu dikkate al..seni tanıyan o takip eden o..nasılsa iznini alacaksın canım öyle ya da böyleyerimseniben

günaydın kızlar merhaba bu gece çok fena rüyalar gördüm hemde ilk defa(( sabaha kadar uyuyamadım hayırlara vesile olsun , ablam güzellik uzmanı ben onun yanına gidiyorum orda doğum yapıyorum 2 tane bebeğim oluyor,diyorum acilen dr gitmeliyiz bebekleri battaniyelere sarıyoruz sonra hastaaneye gidiyoruz ben bebekleri bırakıyorum beni arıyolar bebekler ölmüş oluyor sabaha kadar 4 döndüm
Dünde dr gittim domuz gribi aşısını sordum yaptır dedi benim eşim hamile olsa ben hemen yaptırırım dedi bende yaptıracağım

offf oofff yazdıkalrına aynen katılıyorum ben bi tek evimi temizlemedim onda da son hafta diye konuştuk öyle kararlaştırdık 17 ocak saat 4-5 gibi en geç evde olacak mevlam nasip kısmet ederse bizde iki günde annem evi toplar yemeğini yapar biz çıkarız kocanda evine gelir hiç gitmemiş işten dönermiş gibi karşıalrsın arabayıda bırakırız size sabahta işe gelirsin bizde öyle görürüz damadımı dedi valla düşündüm güzel plan :):):) :lepi: mevlam hayırlısı ile onalrın gelmesini nasip etsinde herşeyin önemlisi o ..

canım hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin mevlam kazasız belasız :Saruboceq: tatlım askerler sürprizleriyle meşhurdur biliyorsun bence söyledikleri günden birgün önce yada gece filan gelebilirler hihoyyyt hihoyyyt izin al canım bi kaç gün neden gidiceksinki işe?

2007 yılında, 3 yıllık evliyken yaptı eşim askerliğini...
Ben de çok zorlanmıştım ama sizinle karşılaştıramam tabi.
Allah sabır versin, bitti sayılır artık :)

benim şirket uyuz uyuz verirler mi hiç izin rapor alayım dedim o tarihte aldığım rapor doğum raporu na denk geldi ... yapacak birşey yok şubatta doluyor bir yılım belki nsafa gelirler de bir haftasını ocakta verirler diye düşündüm ama onuda kabul etmediler ( benim eşiminde birgün öncedne gelme ihtimali var aslında son hafta ankarada görev alacakmış ordan cumartei döneckelr çanakkaleye belki komutanı çankaleye dönmeden ankaradan istanbul yoluna bırakırlar ... :):):):)

arkadaşlar çok yoruldum( karnımın aşağısına toplanıyor sanki bebek ağrı gibi acı gibi tuhaf hissediyorum..kafam karışık ondan mı etkileniyor yoksa yoruluyorum işte ondan mı anlamadım.

biz geldikkkkopuyorumnanaktan.
ama boş gelmedik oğluşumun bebek arabasını aldık.amcası aldı.chicco simplicity puset.işte bu...
hasret neoldu yavrum sana???
Bu da bizim arabamız...
Port bebe hariç aldık :)
Travel sistem olarak kullanılabiliyor.

gule gule kullanin kizlar. cok guzeller :))))

Zararlı bişey yemedim valla bugün...
Edebimle çorba içtim, ana yemek, cacık...
Üstüne de süt içtim.
Gaz yaptı kanımca, burdan eve kadar uçacakmış hissindeyim...
Amin...

bosna sana bir tavsiye vereyim yemekle birlikte cacik ya da yogurt yeme. ben kendimde onu kesfettim. ne zaman yemekle beraber ayran cacik yogurt yesem sisiriyor beni. ciddi bir hazimsiklik yasiyorum. 1 saat sonra yiyebilirsin. ben genelde yatarken bir kase yogurt yiyorum gecede esim koca bardak sut getiriyor. Allaha sukur ki siskinlik tarzi sıkıntım olmuyor boyle yaptigimdan beri.

demek bugun esimin memleketindesin yani benim de memleketim lülülülülülü saka maka bisi kalmadi :)))) cok seviniyorum senin ve ynur un adina. :)))

canim umarim bir aksilik cikmaz Allahin izniyle. sen icini ferah tut.

Allah Allah kıllandım şimdi benim dktorun da anlaşması yok. benim iznimi kim başlatacak? CADIARZU

benim bildigim kadariyla eger doktorunun ya da gittigin hastanenin sgk ile anlasmasi yoksa olmuyor. sgk anlasmali bir yerden alman gerekiyor. yani doktorun raporu veriyordur ama onaylatma islemleri icin sgk ya gitmen gerekir. yanlis bilmiyorsam boyle canim.

arkadaşlar çok yoruldum( karnımın aşağısına toplanıyor sanki bebek ağrı gibi acı gibi tuhaf hissediyorum..kafam karışık ondan mı etkileniyor yoksa yoruluyorum işte ondan mı anlamadım.

bende biraz is yapayim. ya da aniden kalkayim asagi baski yapiyor bebek kasiliyorum hemen dik duramiyorum.

kafan nedne karışıktı canım snein neyin var ? işte yorulmakta çok etkiliyor bebişlerimizi hareketlerinden anlıyorum ben gün yoğunken çıtı çıkmıyor öylece kalıyor ama keyfim yerinde ve dinlenmiş isem ansıl böyle kıpır kıpır oynuyor meleğim benim.... :asigim::asigim:

canım benim herşeyimizi paylaşıyoruz bunuda bilikte yaşadık sizlerle hepinizin cnaı saolsun mevlam ebbeişlerinize saplıcak versin inşallah :):)::)

Canım büyük ihtimalle yorgunluktan oluyor.
Çok yorulunca benim de karnımın alt tarafında ağrı acı arası bişeyler oluyor, uzanıp dinlenince geçiyor.
Şöyle biraz ayaklarını uzatıp dinlenme imkanın yok mu orada?

FTY teşekkürler canım...

Ayrıca tavsiyen için de çok teşekkür ederim ama doktor tavsiyesi bu.
Yemekte patates, makarna vb. gibi karbonhidrat ve şeker oranı yüksek gıdalar alınca yanında süt ürünleri yemem gerekiyor ki, şeker emilimini dengelesin...
Yoksa fırlıyor şerefsiz şeker :)

Mesela ara öğünlerde meyve yediğimde de aynı şekilde, hemen öncesinde ya da sonrasında süt, yoğurt ya da ayran öneriyor doktor, meyve ile alınan şekeri dengelesin diye...

Şimdi ölçtüm, yine yüksek çıktı zaten, canım sıkıldı yaa mafoldumben

selinius sen hemşiremiydin

hani şu cadı -tatlicadiarzu- hemşirelerdenmi
bende çev,sağ,teknisyeniyim
sen işimi bıraktın

hehe cadı hemşire evet datlum hemşireyim ama ben çoook tatlıyım valla bak hastalarım öle derdi tabii ama benim hastalarım estetik v.s. olduğundan bana cadılık yaptırmadılar hiç işi bırakmadım haziranın 15 inden beri raporluyum canım tüp bebek olduğu için hiç çalışmadım

bende biraz is yapayim. ya da aniden kalkayim asagi baski yapiyor bebek kasiliyorum hemen dik duramiyorum.

demek yorgunluktan oluyor ya da ani hareketten..dikkat etmek lazım ama unutuyorum ve ya mecbur kalıyorum

canım izin konusu kafamı karıştırıyor.işyerimde karışık biraz ve cok yorucu( dr p.tesi doğum şekline göre iznimi yazabilir ama işlerimi bitiremedim gerginim bu gün şefle konuştum izni duyunca mırın kırın etti daha müdüre söylemedim bakalım ne olacak hem çalışasım var hem de dayanır mıym bilmiyorumbbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…