- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.621
günyadınalr herkeseeee......
şimdi uykum yok ama biliyorum biraz sonra gelecek.... :1no2:
dün gece sürekli miğde bulnatısı çektim nerden çıktı anlamaıdm ne güzel bitmişti derken üşüttüm belkide farında olmadan.. inşallah devam etmez :Saruboceq:
ynurcum seni kocaman öpüyorum sana yakınız bugün çankırıdayız :))::) şafak 18 turkbayragiturkbayragi ya sanada oluyormu bilmiyorum ama ben annemlerde çok sıkıldım artık insan ailesinden sıkılır mı insnalar el üstündetutuyor herkes benim için uğraşıyor ama ben bir an önce bitsede evime gitsem diyroum :):):) ha birde annem ağlama seanslarına başladı zamanın az kaldı gideceksin böyle yanımdaydın çorbamı tatlı içiyordum felan diye o öyle yaspınca da ço kötü oluyorum: akıllım bilmiyorki daha uzun süre başındayım hemde bukez 3 kişi oalrak :):)) :lepi:
Günaydınlar herkese arkadaşlar dun cok korktum yarım saatte bir karnımda sertleşmeler oldu NST ye girdim ilk nst de hafif sancılar cıktılar alttan muayene etti ebe acılma yok dedi sonra 2 kere daha nst ye girdim bu sefer sancı cıkmadı.Ne yapıcam bilmiyorum cok korkuyorum bırazda tekrar doktora gidicem ne olur dua edin benim için bir sorun cıkmasın.
günaydın canım aynen canım ya evim evim güzel evim otur evim kalk evim keyfimiz yerinde canım şükürler olsun yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamazda ama bendede ayrılmanın vereceği burukluk şimdiden var içimdeama kocişimin yanında başbaşa olmanın keyfini hiç bişeyle değişmem çoooook özledim çooooooooooooook benim annemde burda kalmaya devam edin kıyamam ben sana diyor ama :1no2: bağlasalar duramam eşimde bende evi çok özledik mis gibide yaptık evimi bebişimin odasıda hazır oooooooo kim tutar bizi canım yaaaa biraz doyalımda sonra bebekler zorlayınca yine yıkılırız başalarına nasılsa :içelim: allah eksikliklerini göstermesin inşallah :Saruboceq:
offf oofff yazdıkalrına aynen katılıyorum ben bi tek evimi temizlemedim onda da son hafta diye konuştuk öyle kararlaştırdık 17 ocak saat 4-5 gibi en geç evde olacak mevlam nasip kısmet ederse bizde iki günde annem evi toplar yemeğini yapar biz çıkarız kocanda evine gelir hiç gitmemiş işten dönermiş gibi karşıalrsın arabayıda bırakırız size sabahta işe gelirsin bizde öyle görürüz damadımı dedi valla düşündüm güzel plan :):):) :lepi: mevlam hayırlısı ile onalrın gelmesini nasip etsinde herşeyin önemlisi o ..
Günaydın arkadaşlarım,
Gününüz güzel geçsin...
Bu sabah çok güzel bir kahvaltı ettim, enerjim yerinde şimdilik. Gerçi yine doymadım ama müsaadem bu kadar
Canım tabi ki hemen arabaya binip gezmeyecekler.
Ama hastaneden ana kucağı-araba koltuğu ile çıkarmak istiyorum ben, en güvenilir olanın bu olduğunu düşünüyorum.
Ana kucağının arabaya takılabildiği bir model istediğim için şimdiden arabasını da aldık biz.
Tamamen tercih meselesi yani...
Seyyalcim eşim askerdeyken ben de çok sıkılmıştım annemlerin yanında, hatta sık sık kendi evimde kalmıştım. Tabi şimdi senin bu halinle mümkün değil.
Annen alıştı senin yeniden evde olmana, biraz zorlanır ama zaten bebek doğunca yine bol bol birlikte vakit geçireceksiniz :)
QUOTE]
hımm sende mi asker yolu bekeldin ama hamile değildin tabi biz gibi bizimki iki kere delilik oldu :):): )
anakucağı fikrine katılıyroum canım bizimkide bi gelsin neler oalcak bilmiyorum ama herşey çok güzel oalcak :):):)
[hımm sende mi asker yolu bekeldin ama hamile değildin tabi biz gibi bizimki iki kere delilik oldu :):): )
anakucağı fikrine katılıyroum canım bizimkide bi gelsin neler oalcak bilmiyorum ama herşey çok güzel oalcak :):):)
canım hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin mevlam kazasız belasız :Saruboceq: tatlım askerler sürprizleriyle meşhurdur biliyorsun bence söyledikleri günden birgün önce yada gece filan gelebilirler hihoyyyt hihoyyyt izin al canım bi kaç gün neden gidiceksinki işe?
biz geldikkkkopuyorumnanaktan.
ama boş gelmedik oğluşumun bebek arabasını aldık.amcası aldı.chicco simplicity puset.işte bu...
hasret neoldu yavrum sana???
Bu da bizim arabamız...
Port bebe hariç aldık :)
Travel sistem olarak kullanılabiliyor.
Zararlı bişey yemedim valla bugün...
Edebimle çorba içtim, ana yemek, cacık...
Üstüne de süt içtim.
Gaz yaptı kanımca, burdan eve kadar uçacakmış hissindeyim...
Amin...
günyadınalr herkeseeee......
şimdi uykum yok ama biliyorum biraz sonra gelecek.... :1no2:
dün gece sürekli miğde bulnatısı çektim nerden çıktı anlamaıdm ne güzel bitmişti derken üşüttüm belkide farında olmadan.. inşallah devam etmez :Saruboceq:
ynurcum seni kocaman öpüyorum sana yakınız bugün çankırıdayız :))::) şafak 18 turkbayragiturkbayragi ya sanada oluyormu bilmiyorum ama ben annemlerde çok sıkıldım artık insan ailesinden sıkılır mı insnalar el üstündetutuyor herkes benim için uğraşıyor ama ben bir an önce bitsede evime gitsem diyroum :):):) ha birde annem ağlama seanslarına başladı zamanın az kaldı gideceksin böyle yanımdaydın çorbamı tatlı içiyordum felan diye o öyle yaspınca da ço kötü oluyorum: akıllım bilmiyorki daha uzun süre başındayım hemde bukez 3 kişi oalrak :):)) :lepi:
Günaydınlar herkese arkadaşlar dun cok korktum yarım saatte bir karnımda sertleşmeler oldu NST ye girdim ilk nst de hafif sancılar cıktılar alttan muayene etti ebe acılma yok dedi sonra 2 kere daha nst ye girdim bu sefer sancı cıkmadı.Ne yapıcam bilmiyorum cok korkuyorum bırazda tekrar doktora gidicem ne olur dua edin benim için bir sorun cıkmasın.
Allah Allah kıllandım şimdi benim dktorun da anlaşması yok. benim iznimi kim başlatacak? CADIARZU
arkadaşlar çok yoruldum( karnımın aşağısına toplanıyor sanki bebek ağrı gibi acı gibi tuhaf hissediyorum..kafam karışık ondan mı etkileniyor yoksa yoruluyorum işte ondan mı anlamadım.
arkadaşlar çok yoruldum( karnımın aşağısına toplanıyor sanki bebek ağrı gibi acı gibi tuhaf hissediyorum..kafam karışık ondan mı etkileniyor yoksa yoruluyorum işte ondan mı anlamadım.
gule gule kullanin kizlar. cok guzeller :))))
bosna sana bir tavsiye vereyim yemekle birlikte cacik ya da yogurt yeme. ben kendimde onu kesfettim. ne zaman yemekle beraber ayran cacik yogurt yesem sisiriyor beni. ciddi bir hazimsiklik yasiyorum. 1 saat sonra yiyebilirsin. ben genelde yatarken bir kase yogurt yiyorum gecede esim koca bardak sut getiriyor. Allaha sukur ki siskinlik tarzi sıkıntım olmuyor boyle yaptigimdan beri.
demek bugun esimin memleketindesin yani benim de memleketim lülülülülülü saka maka bisi kalmadi :)))) cok seviniyorum senin ve ynur un adina. :)))
canim umarim bir aksilik cikmaz Allahin izniyle. sen icini ferah tut.
benim bildigim kadariyla eger doktorunun ya da gittigin hastanenin sgk ile anlasmasi yoksa olmuyor. sgk anlasmali bir yerden alman gerekiyor. yani doktorun raporu veriyordur ama onaylatma islemleri icin sgk ya gitmen gerekir. yanlis bilmiyorsam boyle canim.
selinius sen hemşiremiydin
hani şu cadı -tatlicadiarzu- hemşirelerdenmi
bende çev,sağ,teknisyeniyim
sen işimi bıraktın
bende biraz is yapayim. ya da aniden kalkayim asagi baski yapiyor bebek kasiliyorum hemen dik duramiyorum.
kafan nedne karışıktı canım snein neyin var ? işte yorulmakta çok etkiliyor bebişlerimizi hareketlerinden anlıyorum ben gün yoğunken çıtı çıkmıyor öylece kalıyor ama keyfim yerinde ve dinlenmiş isem ansıl böyle kıpır kıpır oynuyor meleğim benim.... :asigim::asigim:
canım benim herşeyimizi paylaşıyoruz bunuda bilikte yaşadık sizlerle hepinizin cnaı saolsun mevlam ebbeişlerinize saplıcak versin inşallah :):)::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?