- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.661
Canım büyük ihtimalle yorgunluktan oluyor.
Çok yorulunca benim de karnımın alt tarafında ağrı acı arası bişeyler oluyor, uzanıp dinlenince geçiyor.
Şöyle biraz ayaklarını uzatıp dinlenme imkanın yok mu orada?
hepatit canım yorma kendini fazla artık ağırlaştığımız haftalardayız hem bedenen hem ruhen rahat olmak lazım
kızlar bebiş doğmuş bakalım annesi nasıl olacak ilk görüşte
arkadaşlar şimdi fark ettim dudağım ve alt kısmı şişmiş(( belli bi sebebi varmıdır acaba yoksa kilodanmıki?
Benim dudaklarımda şişmeye başladı, hamilelikte normal diye biliyorum ama aşırıya kaçarsa yüzünde şişmeye başlarsa falan mutlaka doktoruna haber ver, benim arkadaşım yeni doğum yaptı, dudaklarını görmenizi isterdim, silikonlu gibiydi :))
yaa merak ettim şimdi buraya da yazın mutlucum
yok canım dikkat ediyorum tuza ama bilmiyorum yaaa :sinifsinif: seyyalcimya offf tam kavuşma anına kadar iyice tiplerimiz kaydı kafamçokkarıştı
canım anne ayılmadı babası çok mutlu bebek bir ağlıyor bir sususyor
uyurken çok güzel oluyor anneside hemen görseydi bence çok güzeldi galiba annesini emmek için ağlıyr
gule gule kullanin kizlar. cok guzeller :))))
oyy yaa gösterdiler bebiki çok tatlı maşallah Allah bu duyguyu hepimize yaşatsın inşallah...
simenaycığım bende abuk sabuk korkunç rüyalar görüyorum çok normal hamilelikte kafana takma...
ynur bende şişiyorum yüzüm bi tuhaf oluyor beni görenler hep uyuyor muydun diyor o derece yani sositososito
ayyy canım nisbet yapıyorum sanma valla ama şöyle söyliyim elbetteki eski görğntğelrimziden çok uzak olduğumuz eksin ama beni gören ehrkes sen çok güzelelştin diyorlar hatta bak bu erkek çıkarsa şaşırma diyen bile var :):) hatta görümcem geçen internette gördü şok oldm hiç bu kdar yakışacağını tahmin etmemiştim ben davul gibiydim sen manken gibi olmuşsun dedi ço ksevindim ):):): ) bakalım inşallah beğenirler gelince beğenmem ihtimalleri yok zaten de :):):) sen hiç dert etme canım eminim sende çok güzelelştin hem erkek bebek anneye güzlelik verir ayyy ben o ilk sarılma anımızı hayal ediyorum hep düşünsene ne kadar şaşıracak snei görünce nette ki gibi olmayacak emin ol bi müddet seni izleyecek )::):)
tünaydın kızlar..
ya bende bu gece mide bulantısından uyuyamadım, sabahda karın sertleşmesi ve karın ağrısıyla uyandım, şimdi bile ağrı devam ediyo ne yapabilirimki?
dinlen canım sertleşme hareket edince artıyor
magnezyum tozu içiyormusun oda kasılmaları önlüyor
canım benimde karnımda yürüyünce filan sertleşme oluyordu düzenli mg kullanımında geçiyor doktoruna danış geceleride bacak kramplarına iyi geliyor
kızlar annesi bebeği gördü herşeye değerdi dedi
ama sanırım sezeryan olduğu için pek kendinde değil normal doğum olsaydı daha çok o anın tadını çıkarabilirdi
Ben niye herkesden alıntı yaparak cevaplayamıyorum .. Tüm arkadaşlara cok teşekkür ediyorum cok sukur iyiymişiz Doktorum tekrar alttan muayene yaptı acılma yok dedi tekrar nst cektirdik bu sefer sancıda cıkmadı cok sukur ama korku bana yetti bir an yeni yıla bebeğimizle girecegız acaba diye dusundum.inanın gece uyuyamadım bile rahat ol dedi sen kendini kastıgın için bebek de kasılır dedi.Pasiflora verdi iç ama az iç dedi rahatlamam için inşallah işe yarar. Bizden boyle işte arkadaşlar ve yine magnezyum yazmadı benmi alsam acaba
tünaydın kızlar..
ya bende bu gece mide bulantısından uyuyamadım, sabahda karın sertleşmesi ve karın ağrısıyla uyandım, şimdi bile ağrı devam ediyo ne yapabilirimki?
Arkadaşlar,
Bugün şekerim çok yüksek çıkıyor.
Her zaman normal gidiyordu, kötü bişey de yemedim, bugün niye böyle anlamıyorum.
Hissediyorum zaten, elim kolum kalkmıyor yüksek olduğu zaman.
Böyle günlük yükselmelerin bir zararı var mıdır acaba bebeğe, bileniniz var mı?
Ben niye herkesden alıntı yaparak cevaplayamıyorum .. Tüm arkadaşlara cok teşekkür ediyorum cok sukur iyiymişiz Doktorum tekrar alttan muayene yaptı acılma yok dedi tekrar nst cektirdik bu sefer sancıda cıkmadı cok sukur ama korku bana yetti bir an yeni yıla bebeğimizle girecegız acaba diye dusundum.inanın gece uyuyamadım bile rahat ol dedi sen kendini kastıgın için bebek de kasılır dedi.Pasiflora verdi iç ama az iç dedi rahatlamam için inşallah işe yarar. Bizden boyle işte arkadaşlar ve yine magnezyum yazmadı benmi alsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?