2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maalesef canım yok.. ama öğle arasına az kaldı:) acıktım vallacokacimcoook

hepatit canım yorma kendini fazla artık ağırlaştığımız haftalardayız hem bedenen hem ruhen rahat olmak lazım

doğru söylüyorsun canım ama bazen rahat olamıyor insan. hakikaten ağırlaştım sanırım kendimi kocaman bir varil gibi hissediyomkafamçokkarıştı

kızlar bebiş doğmuş bakalım annesi nasıl olacak ilk görüşte

yaa merak ettim şimdi buraya da yazın mutlucum

kızlar bebek çok güzel ağlamamak elde değil
bizimde sağsalim doğsaydı
arkadaşlar şimdi fark ettim dudağım ve alt kısmı şişmiş (( belli bi sebebi varmıdır acaba yoksa kilodanmıki?

son aylara doğru galiba dudak burun göğüs göbek kalça şişmedik yer kalmıyor
benim zaten dudak kalın burun etli bakalım son günlerde nasıl olacağız şimdilik şişlik yok ama galiba normaldir

oyy yaa gösterdiler bebiki çok tatlı maşallah Allah bu duyguyu hepimize yaşatsın inşallah...

simenaycığım bende abuk sabuk korkunç rüyalar görüyorum çok normal hamilelikte kafana takma...

ynur bende şişiyorum yüzüm bi tuhaf oluyor beni görenler hep uyuyor muydun diyor o derece yani
sositososito

yok canım dikkat ediyorum tuza ama bilmiyorum yaaa :sinifsinif: seyyalcimya offf tam kavuşma anına kadar iyice tiplerimiz kaydı kafamçokkarıştı

ayyy canım nisbet yapıyorum sanma valla ama şöyle söyliyim elbetteki eski görğntğelrimziden çok uzak olduğumuz eksin ama beni gören ehrkes sen çok güzelelştin diyorlar hatta bak bu erkek çıkarsa şaşırma diyen bile var :):) hatta görümcem geçen internette gördü şok oldm hiç bu kdar yakışacağını tahmin etmemiştim ben davul gibiydim sen manken gibi olmuşsun dedi ço ksevindim ):):): ) bakalım inşallah beğenirler gelince beğenmem ihtimalleri yok zaten de :):):) sen hiç dert etme canım eminim sende çok güzelelştin hem erkek bebek anneye güzlelik verir ayyy ben o ilk sarılma anımızı hayal ediyorum hep düşünsene ne kadar şaşıracak snei görünce nette ki gibi olmayacak emin ol bi müddet seni izleyecek )::):)

ya hamilelr hep şişiyor sadece yüz de değil eller de çok şişiyor ben yüzüğümü kolyemin yanına taktım bile delikafadulden

tam yemeğe gider ayak ağlattın beni canım yaaa her zaman olduğu gibi yine hayale daldım offf offff gidiyim aç karnımı doyuruyumda moral olsun yaaa ben biraz takıntılıyım canım ondan en ufak bi sivilceye bile takılırım çok fena sayılmam herkes banada aynışeyi söylüyor ama hamilelik hormonları dengemi altı üst etti neyse herkese afiyet olsun görüşürüz yemek dönüşü a.s.

tünaydın kızlar..
ya bende bu gece mide bulantısından uyuyamadım, sabahda karın sertleşmesi ve karın ağrısıyla uyandım, şimdi bile ağrı devam ediyo ne yapabilirimki?

tünaydın kızlar..
ya bende bu gece mide bulantısından uyuyamadım, sabahda karın sertleşmesi ve karın ağrısıyla uyandım, şimdi bile ağrı devam ediyo ne yapabilirimki?

dinlen canım sertleşme hareket edince artıyor
magnezyum tozu içiyormusun oda kasılmaları önlüyor

canım benimde karnımda yürüyünce filan sertleşme oluyordu düzenli mg kullanımında geçiyor doktoruna danış geceleride bacak kramplarına iyi geliyor
kızlar annesi bebeği gördü herşeye değerdi dedi
ama sanırım sezeryan olduğu için pek kendinde değil normal doğum olsaydı daha çok o anın tadını çıkarabilirdi

sağol cnm benim kontrolüme daha 15 gün var, ama ben böyle olursa uzatmıyacam fazla..

Arkadaşlar,
Bugün şekerim çok yüksek çıkıyor.
Her zaman normal gidiyordu, kötü bişey de yemedim, bugün niye böyle anlamıyorum.
Hissediyorum zaten, elim kolum kalkmıyor yüksek olduğu zaman.
Böyle günlük yükselmelerin bir zararı var mıdır acaba bebeğe, bileniniz var mı?

Ben niye herkesden alıntı yaparak cevaplayamıyorum .. Tüm arkadaşlara cok teşekkür ediyorum cok sukur iyiymişiz Doktorum tekrar alttan muayene yaptı acılma yok dedi tekrar nst cektirdik bu sefer sancıda cıkmadı cok sukur ama korku bana yetti bir an yeni yıla bebeğimizle girecegız acaba diye dusundum.inanın gece uyuyamadım bile rahat ol dedi sen kendini kastıgın için bebek de kasılır dedi.Pasiflora verdi iç ama az iç dedi rahatlamam için inşallah işe yarar. Bizden boyle işte arkadaşlar ve yine magnezyum yazmadı benmi alsam acaba

Çok sevindim canım, gözün aydın.
İnşallah bir daha korkutmaz seni minik...

Magnezyum için telefon açıp bir sor bence, belki bir bildiği vardır doktorunun...

Bu arada birden fazla alıntı yapmak için, alıntılamak istediğim mesajın altındaki MQ tuşuna basman lazım. Alıntı yapmak istediğin bütün mesajlar için bu tuşa basacaksın, en sonuncusunda alıntı yap diyeceksin. Bu kadar...

tünaydın kızlar..

bende de var aynısı var canım(uykusuzluk ta kabuslardan midem rahat şükür.ama karın ağrısı insanı huzursuz ediyor.p.tesi dr randevum sorcam bakalım..
sol yanına yatarak dinlenmeyi dene beni biraz olsun rahatlatmıştı canım

canım kaç çıkıyor şekerin?biliyorsun pek çok şey etkiliyor şekerimizi su içmeyi falan ihmal etmiyorsun değil mi..

canım gözün aydın cok sevindim..strest yoklmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…