- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.741
benimkide kayınpeder adı mafoldumben
kötü yaa...neden böyle yapıyorlar ..bence hiç iyi değil..sen ilerde çocuğuna kızsan kayınpeder alınacak..çok var çevremizde böyle gördüm...ya en azından 2 isim olsa....
bende kayınpederin yanında seslenirken tuhaf olacak gibi geliyor
eşim istedi bende çok ısrar edemedşm
2ismide sevmiyorum ama dedim 2side erkek olursa babamın adı olur dedim ama onun işine gelmiyor eşimin
Ben ya çok özlüyorum ya sabırsızlanıyorum yada sıkıldım bilmiyorum.
Ama bu hamilelik beni öldürecek bunalımlara giriyorum ya neden böyle oldu bilmiyorum.
Bazen çıglık cıglıga yeter artık ben kızımı istiyorum diye bagırmak geliyor içimden.
Kafayı yiyicem nasıl iş bu ya herşey bana sankı batıyor bir laf olsa üstüme alınıyorum biri tartışsa bnm yuzumden oldu sanıyorum paronayak oldum ya iice akannehir
aynı şeyleri bende hissediyorum
böyle mutlu değilim zaman çabucak geçsin kollarıma alayım istiyorum
ama sabır ve şükür lazım bize canım bir mucize büyüyor içimizde kolay değil
zamanı gelince zaten yanımızda olacaklar sağlıkla gelsinler inşallah...
herkesin dediği banada batıyor az önce ağladım
ablam bana her gün bir yerim ağrıyormuş ne sağlıksız hamileymişim solgun yüzlüymüşüm
daha gençmişim neymiş bu halim böyle sağlıksız besleniyormuşum bakmıyormuşum kendime cinsinden bir sürü laf etti...
mafoldumben
hiç kimseden kimseye fayda olmamasına karşın böyle laflar duymak beni sinir ediyor
telefonda ahkam kesmek kolay tabii
bi daha kimseye şuram ağrıyor demeyeceğim işte senağlama
çok doluyum çoookkkk :çok üzgünüm:
ayy seni kzıdırmak için yapıyordur o kesinnn .. o ne yaa nuriye koymayacaksın değil miiii ?klava:
ay tanbiiki sinir etmek için yapıyo daha neler ne nuriyesi be anasından ne kadar nefret ettiğimi biliyo çünkü kızııııım diyo nurişim annenin azraili olcan sen bababnnen gibi diyo allahtan bizim kızda hiiiiç üstüne alınıp kıpırdamıyo bnde diorumki başkasıyla konuşuyosun sanıyo:):):) deli oluyooodelikafaduldenkız kaynananın adınımı koycak yoksa seninki...ne sinir.....?kıza kızsan kaynanan alınır üstüne.... :)) ama koymaaz bence seni sinir etmek için yapıyor...:..
aynı şeyleri bende hissediyorum
böyle mutlu değilim zaman çabucak geçsin kollarıma alayım istiyorum
ama sabır ve şükür lazım bize canım bir mucize büyüyor içimizde kolay değil
zamanı gelince zaten yanımızda olacaklar sağlıkla gelsinler inşallah...
herkesin dediği banada batıyor az önce ağladım
ablam bana her gün bir yerim ağrıyormuş ne sağlıksız hamileymişim solgun yüzlüymüşüm
daha gençmişim neymiş bu halim böyle sağlıksız besleniyormuşum bakmıyormuşum kendime cinsinden bir sürü laf etti...
mafoldumben
hiç kimseden kimseye fayda olmamasına karşın böyle laflar duymak beni sinir ediyor
telefonda ahkam kesmek kolay tabii
bi daha kimseye şuram ağrıyor demeyeceğim işte senağlama
çok doluyum çoookkkk :çok üzgünüm:
Offf neden böyle dunde bnm kaynanam grip im zaten elım kolumda kalkmıyor bana dıyor seninle ugrasamam sankı sırtına bindim bende cıkmıyorum yanına diyorum ben mı alınganım yoksa herkes dikimemi konusyor eşimde saolsun anasını koruyor ikisinide wurucam en sonunda neden bizim yıldızımız barısmıyor kı mafoldumben
canım benim kaynanalara ölüüüm başta benim nuriyeye:teytey:
üzme kendini bak hijyenimede söledim şimdi sıkmayın canınızı germeyin kuzucuklarımı:teselli:
ay tanbiiki sinir etmek için yapıyo daha neler ne nuriyesi be anasından ne kadar nefret ettiğimi biliyo çünkü kızııııım diyo nurişim annenin azraili olcan sen bababnnen gibi diyo allahtan bizim kızda hiiiiç üstüne alınıp kıpırdamıyo bnde diorumki başkasıyla konuşuyosun sanıyo:):):) deli oluyooodelikafadulden
ahhh benim canım sana ne oldu böle bakiiim ölürüm deme öyle üzülmeee kimse kimsenin halinden anlamaz boşwer sen onlara baksan naz yapıyoruz derler üzülme kuşum sen bebişine wer kafanı onu düşün hayal kur şafak say:lepi: gerisine de koy gitsin:kedi:
Ne yazık ki ben de aynı durumdayım, sürekli bir alınganlık hali, dokunsalar gözlerimden yaşlar akıyor, herkes beni sinir etmek için toplanmış gibi geliyor, istediğim hiçbirşey olmuyorhalbuki şimdiye kadar ne bulantı ne kusma ne ağrı ne sızı hiçbirşeyim yoktu, 1 haftadır mide yanmalarım da başladı, hamilelik şimdi başlıyor galiba mafoldumben
:)))) güzel cevap! prenses beğenmez zaten o ismi....
kızlar hakikaten boşverin kaynanaları,değmezler kendiizi ve bebeklerinizi üzmeye...nede olsa eller sonuçta....
Canım el olması daha da zoruma gidiyor beni dogurmadı buyutmedı ama iki eli yakamda annemlere gidiyorum pof pof buraya gelıyorum katlıyam aman allah ne werırse hayırlısını wersın ıns. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?