2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kötü yaa...neden böyle yapıyorlar ..bence hiç iyi değil..sen ilerde çocuğuna kızsan kayınpeder alınacak..çok var çevremizde böyle gördüm...ya en azından 2 isim olsa....

bende kayınpederin yanında seslenirken tuhaf olacak gibi geliyor

eşim istedi bende çok ısrar edemedşm
2ismide sevmiyorum ama dedim 2side erkek olursa babamın adı olur dedim ama onun işine gelmiyor eşimin

bende kayınpederin yanında seslenirken tuhaf olacak gibi geliyor

eşim istedi bende çok ısrar edemedşm
2ismide sevmiyorum ama dedim 2side erkek olursa babamın adı olur dedim ama onun işine gelmiyor eşimin

senin babanın adını koymak eşinin işine gelmez..koymazlar..ama kendikileri söz konusu olunca farklı...inanki hepsi aynı...ben ilk bebeğimde eşime söyledim asla büyüklerden birinin adını koymam diye...bunda konuyu açmadı bile....

Ben ya çok özlüyorum ya sabırsızlanıyorum yada sıkıldım bilmiyorum.
Ama bu hamilelik beni öldürecek bunalımlara giriyorum ya neden böyle oldu bilmiyorum.
Bazen çıglık cıglıga yeter artık ben kızımı istiyorum diye bagırmak geliyor içimden.
Kafayı yiyicem nasıl iş bu ya herşey bana sankı batıyor bir laf olsa üstüme alınıyorum biri tartışsa bnm yuzumden oldu sanıyorum paronayak oldum ya iice akannehir

aynı şeyleri bende hissediyorum
böyle mutlu değilim zaman çabucak geçsin kollarıma alayım istiyorum
ama sabır ve şükür lazım bize canım bir mucize büyüyor içimizde kolay değil
zamanı gelince zaten yanımızda olacaklar sağlıkla gelsinler inşallah...

herkesin dediği banada batıyor az önce ağladım
ablam bana her gün bir yerim ağrıyormuş ne sağlıksız hamileymişim solgun yüzlüymüşüm
daha gençmişim neymiş bu halim böyle sağlıksız besleniyormuşum bakmıyormuşum kendime cinsinden bir sürü laf etti...

mafoldumben

hiç kimseden kimseye fayda olmamasına karşın böyle laflar duymak beni sinir ediyor
telefonda ahkam kesmek kolay tabii
bi daha kimseye şuram ağrıyor demeyeceğim işte senağlama
çok doluyum çoookkkk
:çok üzgünüm:

Offf neden böyle dunde bnm kaynanam grip im zaten elım kolumda kalkmıyor bana dıyor seninle ugrasamam sankı sırtına bindim bende cıkmıyorum yanına diyorum ben mı alınganım yoksa herkes dikimemi konusyor eşimde saolsun anasını koruyor ikisinide wurucam en sonunda neden bizim yıldızımız barısmıyor kı mafoldumben

Boşver şekerim yaa az kaldı dayanacağız biraz daha meleklerimiz gelince hepsini unutacağız inşallah...
Duygular tavan yapmış vaziyette bizde
fisfisfis

ayy seni kzıdırmak için yapıyordur o kesinnn .. o ne yaa nuriye koymayacaksın değil miiii ? klava:

kız kaynananın adınımı koycak yoksa seninki...ne sinir.....?kıza kızsan kaynanan alınır üstüne.... :)) ama koymaaz bence seni sinir etmek için yapıyor...:..
ay tanbiiki sinir etmek için yapıyo daha neler ne nuriyesi be anasından ne kadar nefret ettiğimi biliyo çünkü kızııııım diyo nurişim annenin azraili olcan sen bababnnen gibi diyo allahtan bizim kızda hiiiiç üstüne alınıp kıpırdamıyo bnde diorumki başkasıyla konuşuyosun sanıyo:):):) deli oluyooodelikafadulden

ahhh benim canım sana ne oldu böle bakiiim ölürüm deme öyle üzülmeee kimse kimsenin halinden anlamaz boşwer sen onlara baksan naz yapıyoruz derler üzülme kuşum sen bebişine wer kafanı onu düşün hayal kur şafak say:lepi: gerisine de koy gitsin:kedi:

canım benim kaynanalara ölüüüm başta benim nuriyeye:teytey:
üzme kendini bak hijyenimede söledim şimdi sıkmayın canınızı germeyin kuzucuklarımı:teselli:

Ne yazık ki ben de aynı durumdayım, sürekli bir alınganlık hali, dokunsalar gözlerimden yaşlar akıyor, herkes beni sinir etmek için toplanmış gibi geliyor, istediğim hiçbirşey olmuyor halbuki şimdiye kadar ne bulantı ne kusma ne ağrı ne sızı hiçbirşeyim yoktu, 1 haftadır mide yanmalarım da başladı, hamilelik şimdi başlıyor galiba mafoldumben

:)))) güzel cevap! prenses beğenmez zaten o ismi....

kızlar hakikaten boşverin kaynanaları,değmezler kendiizi ve bebeklerinizi üzmeye...nede olsa eller sonuçta....

son aylar oldukca zor geçer....ama az kaldı sabır kızlar...fiziksel ve ruhsal olarak bende pek iyi değilim..ama diyorum geçeçek,az kaldı....sonra meleğimi alaçağım kuçağıma..hem diyorum lohusa dönemi daha zor...ruhen çok farklı oluyor insan...daha bi asabi falan..mesela ben oğlumu kimseye vermek istememiştim.....dokunsunlar falan istememiştim.kalabalık falan hiç çekilmiyor,insan yalnız kalıp dinlenmek istiyor,ama kalabalıktan yapamıyor.birde fiziksel olarak dikişlerden(patlaması tıtmaması gibi),emzirmekten(güğüs yaraları ,sütün yetmemesi,bebeğin emmeyi becerememesi) ve kanamadan kaynaklanan sıkıntılar(pişik mesela)..hormonlardan kaynaklanan bunalımlar...öfff...iyi günler yinede bu zamanlar...uykusuzkluk üstüne..yarım saatte bir uyanıyor gece bu bebişler doğduktan sonra ilk günlerde...başka sıkıntılar..ancak 1 ay sonra falan daha rahatlamış oluyor insan....

Son düzenleme:

Benimde midem bulanıyor bugün zaten bi yerde okumustum 7. aydan sonra mide yanması ile birlikte bulantı ve kusmalar tekrar baslar dıyodu :Saruboceq: Allah hepimize kolaylık wersin inş.

:)))) güzel cevap! prenses beğenmez zaten o ismi....

kızlar hakikaten boşverin kaynanaları,değmezler kendiizi ve bebeklerinizi üzmeye...nede olsa eller sonuçta....

Canım el olması daha da zoruma gidiyor beni dogurmadı buyutmedı ama iki eli yakamda annemlere gidiyorum pof pof buraya gelıyorum katlıyam aman allah ne werırse hayırlısını wersın ıns. :Saruboceq:

Canım el olması daha da zoruma gidiyor beni dogurmadı buyutmedı ama iki eli yakamda annemlere gidiyorum pof pof buraya gelıyorum katlıyam aman allah ne werırse hayırlısını wersın ıns. :Saruboceq:

tabili el olunca daha zora gidiyor..beşiğini sallamamış...sıkıntını çekmemiş,birde karışma hakkı buluyor kendinde....ama takma ,ben kaynanamı pek takmam çünkü benim için önemli biri değil...kendisinin sesini bir sinek vızıltısı olarak algılıyorum... :))) yok say bence...aynı evde değilsiniz inşallah!? öyleyse zzor tabi....

Buraya size bir şeyler danışmaya geliyorum ama hemen hemen aynı konuların konuşulduğunu görüyorum. Bugün midem çok kötüydü benim de, çok bulandı.

ellerimin şişkinliği de devam ediyor. Bazı parmaklarımı artık hissetmiyorum, taş gibi. :) Tansiyonum da çok normal. Doktorum karnın nasıl şişiyorsa bu da normal bir süreç. dedi ama çok kötü bir durum.

Gördüğüm kadarıyla herkes iyi.

Öptük sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…