2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada benim aşermelerim geri geldi. Çok ilginç şeylerin tadı geliyor ağzıma, aklımda hiç yokken. Çocukken yediğim şeyler falan... :) Bulamıyorum da, avcumu yaladığımla kalıyorum.

Normal mi bu?

ayyy ebruuu öle bi anlattınki bi an doğurmak istemedim heee:sinifsinif:

herkesin psikolojisi aynı demekki bahsettiğiniz çoğu şeyi bende yaşıyorum.buda böyle bir süreç heralde.
kızlar bugün bebeğimi aşağıda hissediyorum ve sürekli tuvalete gidiyorum.umarım herşey yolundadır.bu durumda bulunan var mı aranızda???

Ben iki üç haftadır bu durumdayım. Sık sık tuvalete gidiyorum, gittiğimde de bir şey yok. :) Aşağılarda ne yapıyorsa artık, rahat durmuyor kerata...

Ben iki üç haftadır bu durumdayım. Sık sık tuvalete gidiyorum, gittiğimde de bir şey yok. :) Aşağılarda ne yapıyorsa artık, rahat durmuyor kerata...

valla bende anlamadım canancım.bazen biranda öyle sıkıştırıyorki tuvalete gitmesem olduğum yerde gidecek gibi oluyor.tedirgin oldum bende.

kızlar hepimizin derdi aynı sanırım.Bende şişlik yok yanmada yok ama tuvalete çok sık çıkıyorum.Tuvaletten çıkmadan yenisi geliyo sani özelliklede geceleri tuvalette geçiyor.Bide bazen bir sıkıntı geliyor nefes alamıyorum sanki.ınanırmısınız kış girdi gireli üzerime kazak giymedim desem yeridir.Gündüz işlerim oluyo giremiyorum akşamları giriyorum ozamanda kimseler olmuyo.
AY SELKıE 3500 kilo falan olcak demişin bebişi nasıl doğurcan bacım sen 4 kilo falan olursa.
herkese iyigeceler

okadar stres dolu günler yasıyorumki hiçbişey yokken sinişrleniorum aglıyorum önceden tolere edebildigim seyler su anda batıyo bana CEWREM İŞNSANLAR ADETA SİNİR KÜPÜYÜM VE İLK 6 AY BÖYLE ŞEYLER YASAMADIM DEDİGİ,N GİBİ HORMONLAR ALT ÜST HAMİLELİK ŞİMDİ BASŞLIYO GALİBA AMA COKTA KAPTIRIP KENDİMİ YIPRATMAMAYA CALIŞIORUM.

[ı]ahh kızlar su dönmde bizi bizden ve birbirimizden baska kimse an la ya mazzzzz!!!!!![/ı]cünki aynı şeyleri yasayan kızan öfkelenen aynı sylerden mutlu olan bizlerizz..

ayyy ebruuu öle bi anlattınki bi an doğurmak istemedim heee:sinifsinif:

ay canım korkutmak istemedim..bunlar zor günler ama geçiyor..sonra güzel günler geliyor.....

canım annem 155 boyu 4500 gr beni doğurmuş..bende doğururum 180 boyla herhalde :)) allah yardımcı olur..mecbur kalamadıkca istemiyorum ben sezeryan olmak,ama benimkinin bacak boyu uzun kilo konusunda dr yi yanıltabilir..ben o kadar olaçağını sanmıyorum açıkcası...dr öyle bir tahminde bulundu o kadar....ik bebeğimde zayıftı benim aslında...

kızlar bu arada benim oğlanın ismi kesinleşti ...EREN OLAÇAK!

Son düzenleme:

iyi geceler herkese...
bütün gün yazılanları yeni okudum,"seyyaltaner ve ynur"sizi o kadar iyi anlıyorum ki,yazdıklarınızı okurken mutlaka kendimden bişeyler geliyo aklıma,bu sefer paylaşmak geldi içimden.benim de eşim mayısta geldi askerden,size şunu kesin olarak söyleyebilirim ki eşleriniz geldikten sonra sanki hiç gitmemişler gibi hissedeceksiniz,o dönemi hafızanız silecek gibi,sadece benim gibi bu durumlarda hatırlayacaksınız,bana ve bi çok arkadaşıma aynı şey oldu.Allah 'ın izniyle siz de bitirdiniz sayılır artık,en zevkli illere düştünüz :) Allah hayırlısıyla kavuştursun ve bir daha hiç ayırmasın.

diğer arkadaşlarım sizleri de tabi,illa eşlerimizin askerde olmasına gerek yok ... :)

Günyadın güzel mart anneleriiiiii.....

yine ilk günaydın benden .... alışkanlık oldu artık ...

hepinizin yeni yılını kutluyorum sağlıcakla huzurlu bir yıl diliyorum hepimize...

bu yılın en güzel armağanalrı bize bebişlerimiz olacak inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım bizde öyle olacağını ümit ediyoruz inşallah mevlam kimseye ne zaman mekan ayrılığı ne gönül ayrılığı vermesin....

evet çok az kaldı iyice sabırsızlanıyoruz artık şafak 17 turkbayragi eşim askerlik yaptığı yerin şafağını patlatıyor şimdi :):):): ) askeriyede öyle deniyor bugün çanakkaledeyiz....

hepinize sevgiler....

günaydın kıslaarr..bugün aranıza katılamicam yıl sonu deli gibi işim var...mesaiye bile kalabilirim o yüzden şimdiden hepiciinizin yeni yılını kutluyorum bebişlerimiz bize uğur getirsin bu yıl...mutlu huzurlu bir yıl olsun hepimizeeee(amin)

anaaaa tamam yaaa çok mu bıktırdık bu kadar sizi yeni gördüm bi daha ayzmam bende şafak felan

ama aşkolsun yaaa başka topiklere mi gideyim şimdi şafak saymak için felan az kaldı kız sabredin biraz bak bitiyor :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

gunaydin annisler....... bugun bir yili daha geride birakiyoruz. artik 2010 olucaz hayirlisiyla bebislerimizin dogucagi yila girdik. :))))) herkesin simdiden yeni yilini kutluyorum. bu yil eminim hepimiz icin diger yillardan cok daha guzel gececek hayirlisiyla.......

günaydın kızlar.....
HERKESE MUTLU , SAĞLIKLI, SEVDıKLERıYLE BERABER BıR YIL DıLıYORUM.
UMARIM 2010 HEPıMıZE UĞURLU GELıR.......

Günaydın fıstık anneler

Geçmişe biraz göz attım da..
Herkesin sıkıntıları hemen hemen aynı galiba
Benim de 1-2 haftadır bebek aşağı baskı yapıyor, çok sık gidiyorum wc ye
Ayrıca mideme de baskı yapıyor, bazen nefes darlığı yaşatıyor, bazen de aç olmama rağmen tıka basa doygunluk hissi yaşatıyor
Artık yemekleri doya doya yiyemiyorum, midem 1 avuç kalmış gibi hissediyorum
Ayrıca bende depresyona giriyorum sanırım, en ufak şeylere sinir oluyorum ağlamak istiyorum
Bu hamileliğin tadını bi çıkaramadım yaa mafoldumben

Hee ama enn süper kısmı da bebeğimin kıpır kıpır hareketlerini heran hissedebilmek, işte bu bile yetiyor aslında opuyorumnanaktan

Günaydın sevgili mart anneleri,

Bu anne adayı olarak geçireceğimiz son yılbaşı olacak.
Bundan sonraki yıllara, kucağımızda bebişlerimizle gireceğiz Allah'ın izniyle...

Bugün yoğun bir gün olacak benim için, sizi çok takip edemeyebilirim.
Şimdiden hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl dilerim.
Bir de hepimizin yavrularına zamanında ve sağlıkla kavuşmasını tabi :)

Seyyalcim aşkolsun, hiç bıkar mıyız :1hug:
Sen arkadaşa bu bilgiden eksik kalma diye yazmıştın ya, ben de o yüzden öyle dedim.
Ben de geçtim aynı dönemlerden, sizinle birlikte şafak sayıyorum inan ki, alınma nolur opuyorumnanaktan

günaydın güzel annelerrrrrr herkese mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum opuyorumnanaktan bu yıl bebişlerimizle yoğun ve koşturmacalı geçicek hayırlısıyla inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…