- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.761
:)))) güzel cevap! prenses beğenmez zaten o ismi....
kızlar hakikaten boşverin kaynanaları,değmezler kendiizi ve bebeklerinizi üzmeye...nede olsa eller sonuçta....
son aylar oldukca zor geçer....ama az kaldı sabır kızlar...fiziksel ve ruhsal olarak bende pek iyi değilim..ama diyorum geçeçek,az kaldı....sonra meleğimi alaçağım kuçağıma..hem diyorum lohusa dönemi daha zor...ruhen çok farklı oluyor insan...daha bi asabi falan..mesela ben oğlumu kimseye vermek istememiştim.....dokunsunlar falan istememiştim.kalabalık falan hiç çekilmiyor,insan yalnız kalıp dinlenmek istiyor,ama kalabalıktan yapamıyor.birde fiziksel olarak dikişlerden(patlaması tıtmaması gibi),emzirmekten(güğüs yaraları ,sütün yetmemesi,bebeğin emmeyi becerememesi) ve kanamadan kaynaklanan sıkıntılar(pişik mesela)..hormonlardan kaynaklanan bunalımlar...öfff...iyi günler yinede bu zamanlar...uykusuzkluk üstüne..yarım saatte bir uyanıyor gece bu bebişler doğduktan sonra ilk günlerde...başka sıkıntılar..ancak 1 ay sonra falan daha rahatlamış oluyor insan....
herkesin psikolojisi aynı demekki bahsettiğiniz çoğu şeyi bende yaşıyorum.buda böyle bir süreç heralde.
kızlar bugün bebeğimi aşağıda hissediyorum ve sürekli tuvalete gidiyorum.umarım herşey yolundadır.bu durumda bulunan var mı aranızda???
Ben iki üç haftadır bu durumdayım. Sık sık tuvalete gidiyorum, gittiğimde de bir şey yok. :) Aşağılarda ne yapıyorsa artık, rahat durmuyor kerata...
okadar stres dolu günler yasıyorumki hiçbişey yokken sinişrleniorum aglıyorum önceden tolere edebildigim seyler su anda batıyo bana CEWREM İŞNSANLAR ADETA SİNİR KÜPÜYÜM VE İLK 6 AY BÖYLE ŞEYLER YASAMADIM DEDİGİ,N GİBİ HORMONLAR ALT ÜST HAMİLELİK ŞİMDİ BASŞLIYO GALİBA AMA COKTA KAPTIRIP KENDİMİ YIPRATMAMAYA CALIŞIORUM.Ne yazık ki ben de aynı durumdayım, sürekli bir alınganlık hali, dokunsalar gözlerimden yaşlar akıyor, herkes beni sinir etmek için toplanmış gibi geliyor, istediğim hiçbirşey olmuyorhalbuki şimdiye kadar ne bulantı ne kusma ne ağrı ne sızı hiçbirşeyim yoktu, 1 haftadır mide yanmalarım da başladı, hamilelik şimdi başlıyor galiba mafoldumben
ayyy ebruuu öle bi anlattınki bi an doğurmak istemedim heee:sinifsinif:
kızlar hepimizin derdi aynı sanırım.Bende şişlik yok yanmada yok ama tuvalete çok sık çıkıyorum.Tuvaletten çıkmadan yenisi geliyo sani özelliklede geceleri tuvalette geçiyor.Bide bazen bir sıkıntı geliyor nefes alamıyorum sanki.ınanırmısınız kış girdi gireli üzerime kazak giymedim desem yeridir.Gündüz işlerim oluyo giremiyorum akşamları giriyorum ozamanda kimseler olmuyo.
AY SELKıE 3500 kilo falan olcak demişin bebişi nasıl doğurcan bacım sen 4 kilo falan olursa.
herkese iyigeceler
ayyy canım nisbet yapıyorum sanma valla ama şöyle söyliyim elbetteki eski görğntğelrimziden çok uzak olduğumuz eksin ama beni gören ehrkes sen çok güzelelştin diyorlar hatta bak bu erkek çıkarsa şaşırma diyen bile var :):) hatta görümcem geçen internette gördü şok oldm hiç bu kdar yakışacağını tahmin etmemiştim ben davul gibiydim sen manken gibi olmuşsun dedi ço ksevindim ):):): ) bakalım inşallah beğenirler gelince beğenmem ihtimalleri yok zaten de :):):) sen hiç dert etme canım eminim sende çok güzelelştin hem erkek bebek anneye güzlelik verir ayyy ben o ilk sarılma anımızı hayal ediyorum hep düşünsene ne kadar şaşıracak snei görünce nette ki gibi olmayacak emin ol bi müddet seni izleyecek )::):)
tam yemeğe gider ayak ağlattın beni canım yaaa her zaman olduğu gibi yine hayale daldım offf offff gidiyim aç karnımı doyuruyumda moral olsun yaaaben biraz takıntılıyım canım ondan en ufak bi sivilceye bile takılırım çok fena sayılmam herkes banada aynışeyi söylüyor ama hamilelik hormonları dengemi altı üst etti neyse herkese afiyet olsun görüşürüz yemek dönüşü a.s.
iyi geceler herkese...
bütün gün yazılanları yeni okudum,"seyyaltaner ve ynur"sizi o kadar iyi anlıyorum ki,yazdıklarınızı okurken mutlaka kendimden bişeyler geliyo aklıma,bu sefer paylaşmak geldi içimden.benim de eşim mayısta geldi askerden,size şunu kesin olarak söyleyebilirim ki eşleriniz geldikten sonra sanki hiç gitmemişler gibi hissedeceksiniz,o dönemi hafızanız silecek gibi,sadece benim gibi bu durumlarda hatırlayacaksınız,bana ve bi çok arkadaşıma aynı şey oldu.Allah 'ın izniyle siz de bitirdiniz sayılır artık,en zevkli illere düştünüz :) Allah hayırlısıyla kavuştursun ve bir daha hiç ayırmasın.
diğer arkadaşlarım sizleri de tabi,illa eşlerimizin askerde olmasına gerek yok ... :)
Hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
şafak kaç, onu da yazsaydın kaydirigubbakcemile3
ben de nasıl hevesle bekliyorum anlatamam.
fatura yok, irsaliye yok, sipariş yok, mal giriş çıkışı yok, stok kontrol yok :)
ama bütün bunlar için daha 5 hafta var yasakkelime
yılsonu geldi ya, o bakımdan sapıttım...
anaaaa tamam yaaa çok mu bıktırdık bu kadar sizi yeni gördüm bi daha ayzmam bende şafak felan
ama aşkolsun yaaa başka topiklere mi gideyim şimdi şafak saymak için felan az kaldı kız sabredin biraz bak bitiyor :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?