2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi sizinkiler kız, babaya düşkün...
Benim sıpaya ne oluyor :)
Akşam olup da babasının sesini duyunca dört dönüyor karnımda velet...
Hani erkek çocuklar anneye düşkün olurdu :)

senin durumun da daha bir vahimmiş be güzelim kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar, nasılsınız.. bir sorum olacak sizlere..bende bazen özellikle de sabahları aniden 1-2 damla su gibi sıvı geliyor ama gün içerisinde birdaha olmuyor.. yada neden olur?

akıntı o cnm bndede oluyor maalesef gün boyu daha olmadığına şükret ben 3 kez günlük ped değiştirdiğim oluyor...

selam arkadaşlar, nasılsınız.. bir sorum olacak sizlere..bende bazen özellikle de sabahları aniden 1-2 damla su gibi sıvı geliyor ama gün içerisinde birdaha olmuyor.. yada neden olur?

canım sen bunu doktorunla paylaş istersen . bir yerde okumuştum. sabah kalktığında ağırlık aniden karnına binince amniyon sızıyor olabilir.

ooo kıskanç anneler sizziiii .... en çok buna güldüm ama :):) evet unutuyorlar bazen asıl kıymetlilerini :):):)

frambuaz Alıntı:

Ben halimden hiç şikayetçi diilim..
Doğduktan sonra da böyle devam ederse babasının tepesinden inmez..
Geceleri kalkıp babası kızının gönlünü yapar artıkım..

iyide şekerim süt kaynağı sen olduğun sürece bu iş gene ortak oalcak babalar her dai molduğu gibi gene sefa sürecekelr ama elbette alt temizleme işlemine kadar ilgilenecekelr zaten :):):):) :lepi::lepi:

ducks selam arkadaşlar, nasılsınız.. bir sorum olacak sizlere..bende bazen özellikle de sabahları aniden 1-2 damla su gibi sıvı geliyor ama gün içerisinde birdaha olmuyor.. yada neden olur?

valla canım bende öyle saatli felan değil ama hergün mutlaka oluyor bu duurm e artık musluğun contaları yavaş yavaş gevşedi oalcak böyle şeyler dua ediyorum daha ileri gitmesin :):) :roflol::roflol:

işte budur.... :lepi::lepi::lepi::lepi:

hadi gözün aydın canımmmm

ilginç bizimki babası olunca pek oynamıyor tam tersi, bende diorumki sen bize bağırıyosun o yüzden korkuyo senden, sewmio seni diyorum, istemiyo seni, beni sewio... deli oluyo ayy bide kızımı nuriyeee, nurişiiiim die sewiyo deli oluyorum anasının adı nuriye de ondan

slm hanımlar bende mart annesi olacağım 30.haftadayım şimdi 2 hafta önce doktor kontrolünde biraz canım sıkıldı yarın kontrolüm var bakalım ne syleyecek herkese sevgiler

Arkadaşlar merhaba... Umarım bütün annişler ve bebişleri iyidir.. Ben uzun zamandır giremedim. Gelen giden oldu çok.. Şöyle geçmişe baktım. yaramaz birşey yok allaha şükür.. Yanmalarınız başladımı arkadaşlar.. Benim yemek borumda sürekli bir kaçak var ... Yediğim bazı şeyler dahada arttırıyor..
Siz ne yerseniz artış oluyor ?? Bu sorun bendemi acaba.? İlaç kullanmadan bir çaresi varmı? Ne yersem içersem daha rahat olurum.. Teşekkürler öpüldünüz...

selam arkadaşlar:)
bugün sağlık ocağına uğradım rutin kontroller için...çok şükür tansiyon falan iyi ama ebe bu ne hal 9aylık gibi görünüyosun diyince canım sıkıldı hemen ödemin var mı diye sordu ben de bilmem dedim...doktorum hiç kontrol etmiyor çünkü...bacağıma parmağıyla bir bastırdı ama Allahım koca bir çukur bacak içeri göçtü resmen dadikalarca öyle kaldı...çok ödem varmış meğer...niye böyle olduğun belli dedi tuzu kes ayakta kalma dedi!!!!nasıl kalmayacaksam...şu dönem bir bitse hayırlısıyla...ben hiç bilmiyordum siz de bi kontrol edin kendinizi.....

ayy seni kzıdırmak için yapıyordur o kesinnn .. o ne yaa nuriye koymayacaksın değil miiii ? klava:

Merhaba arkadaşlar ismim Aylin özel bir firmada mühendisim, ben de Mart annesi olacağım 28+2 deyiz bugün, yazılarınızı başından beri takip ediyorum ama yeni üye oldum, umarım aranıza kabul edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…