- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.701
Hadi sizinkiler kız, babaya düşkün...
Benim sıpaya ne oluyor :)
Akşam olup da babasının sesini duyunca dört dönüyor karnımda velet...
Hani erkek çocuklar anneye düşkün olurdu :)
Ben halimden hiç şikayetçi diilim..
Doğduktan sonra da böyle devam ederse babasının tepesinden inmez..
Geceleri kalkıp babası kızının gönlünü yapar artıkım..
selam arkadaşlar, nasılsınız.. bir sorum olacak sizlere..bende bazen özellikle de sabahları aniden 1-2 damla su gibi sıvı geliyor ama gün içerisinde birdaha olmuyor.. yada neden olur?
selam arkadaşlar, nasılsınız.. bir sorum olacak sizlere..bende bazen özellikle de sabahları aniden 1-2 damla su gibi sıvı geliyor ama gün içerisinde birdaha olmuyor.. yada neden olur?
Merhaba annecikler...
dün gece rüyamda nefes alamıyordum... sonra bir uyandım sırt üstü yatmışım ondan nefes alamıyormuşum. soluma yattım da rahatladım. zaten geceleri bebeğe masal okurken de nefes nefese kalıyorum. babsına okutuyorum. yalnız bizim kız baba okuduğunda bir hareketler, şveler,cilveler babaya yavaş yavaş kıskanmıyorum da değil yaniklava: plasentanın kime bağlı olduğunu unuttu galiba benim zilli kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:
frambuaz Alıntı:
Ben halimden hiç şikayetçi diilim..
Doğduktan sonra da böyle devam ederse babasının tepesinden inmez..
Geceleri kalkıp babası kızının gönlünü yapar artıkım..
ducks selam arkadaşlar, nasılsınız.. bir sorum olacak sizlere..bende bazen özellikle de sabahları aniden 1-2 damla su gibi sıvı geliyor ama gün içerisinde birdaha olmuyor.. yada neden olur?
hasret0587 selam kızlar bugün ewdeyim ben 11e kadar uyudum şimdi de ewdeyim keyif yapıorum bi uyuşuklukki sormayın gitsin atamıyorum üzerimden kociş dükkanda dün gece barıştık yani o zorla barıştı bnde hadi tepkisiz kalmiiim dedim şimdide bana dokunmuyo oturyo dükkanda bnde tw karşısında meywem, kumandam we laptopum keyif yapıorum:) ohhh
akıntı o cnm bndede oluyor maalesef gün boyu daha olmadığına şükret ben 3 kez günlük ped değiştirdi
ama çok aniden oluyor affedersiniz ama altına kaçırmışsın gibi seninkide öylemi.. ben kendim 7 aylık doğdum.. doktora da bunun önemi olup olmadığını sorduğumda bilmem iyi oldu dedi.. bu yüzden sana özel bir muamele yapmıycam ama dedi. hiç alakası yok cevabı alcağımı sanıyodum oysaki.. o yüzden tedirgin oluyorum bende..
çok abartırlarsa babası emziriverir artık :roflol:
akıntı o cnm bndede oluyor maalesef gün boyu daha olmadığına şükret ben 3 kez günlük ped değiştirdi
ama çok aniden oluyor affedersiniz ama altına kaçırmışsın gibi seninkide öylemi.. ben kendim 7 aylık doğdum.. doktora da bunun önemi olup olmadığını sorduğumda bilmem iyi oldu dedi.. bu yüzden sana özel bir muamele yapmıycam ama dedi. hiç alakası yok cevabı alcağımı sanıyodum oysaki.. o yüzden tedirgin oluyorum bende..
ewet cnm aynen öle oluyo daha 2 saat önce yaşadım ewden kocişin yanına çıktım bi ıslaklık pedde koymamıştım wcye gittim akıntı... normal yani ben sormuştum dr gayet normal gebelik boyunca yaşayacaksın seninki normal bile dedi millet kaçkere çamaşır deiştiriyo bnde rahatladım napalım katlancaz artıkkaydirigubbakcemile5
Eylül_ce kullanıcısından alıntı
Ben niye herkesden alıntı yaparak cevaplayamıyorum .. Tüm arkadaşlara cok teşekkür ediyorum cok sukur iyiymişiz Doktorum tekrar alttan muayene yaptı acılma yok dedi tekrar nst cektirdik bu sefer sancıda cıkmadı cok sukur ama korku bana yetti bir an yeni yıla bebeğimizle girecegız acaba diye dusundum.inanın gece uyuyamadım bile rahat ol dedi sen kendini kastıgın için bebek de kasılır dedi.Pasiflora verdi iç ama az iç dedi rahatlamam için inşallah işe yarar. Bizden boyle işte arkadaşlar ve yine magnezyum yazmadı benmi alsam acaba
ewet cnm aynen öle oluyo daha 2 saat önce yaşadım ewden kocişin yanına çıktım bi ıslaklık pedde koymamıştım wcye gittim akıntı... normal yani ben sormuştum dr gayet normal gebelik boyunca yaşayacaksın seninki normal bile dedi millet kaçkere çamaşır deiştiriyo bnde rahatladım napalım katlancaz artıkkaydirigubbakcemile5
saol tatlım.. içim rahatladı şimdi ... :1hug:
saol tatlım.. içim rahatladı şimdi ... :1hug:
kız ördekk biz senle aynıymışız günügününe seninkide kaburgalarına batıyormu?
kız ördekk biz senle aynıymışız günügününe seninkide kaburgalarına batıyormu?
ondan demekki aynı şeyler oluyor bize.. sen benim göbeğimin fotosunu gördün mü.. ağzıma gircek :) batmaz mı özellikle sağ kaburgam ağrıyor zaman zaman.. :dance:
slm hanımlar bende mart annesi olacağım 30.haftadayım şimdi 2 hafta önce doktor kontrolünde biraz canım sıkıldı yarın kontrolüm var bakalım ne syleyecek herkese sevgiler
ilginç bizimki babası olunca pek oynamıyor tam tersi, bende diorumki sen bize bağırıyosun o yüzden korkuyo senden, sewmio seni diyorum, istemiyo seni, beni sewio... deli oluyo ayy bide kızımı nuriyeee, nurişiiiim die sewiyo deli oluyorum anasının adı nuriye de ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?