2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar ismim Aylin özel bir firmada mühendisim, ben de Mart annesi olacağım 28+2 deyiz bugün, yazılarınızı başından beri takip ediyorum ama yeni üye oldum, umarım aranıza kabul edersiniz.

aaa hoşgeldinnn canımmm mevlam hayırlı doğumalr nasip etsinnn....

eşime çok yakınsınnn çanakkalede asker herkes ezberledi kusacak artık bu bilgiden snede eksik kalma dedim :):):): ) :lepi::lepi:

ben hiç sağlık ocağına uğramadım ne güzel takip ediyolarmış demek ki..
canım ben de ödem yok şükür ama tuza dikkat etmek gerek özellikle şimdiden sonra..
izne ayrılmayı dört gözle bekleyrumm ohh dayanıcaz biraz sonra evde bebişlerle keyif yapcazkaydirigubbakcemile2

Merhaba arkadaşlar ismim Aylin özel bir firmada mühendisim, ben de Mart annesi olacağım 28+2 deyiz bugün, yazılarınızı başından beri takip ediyorum ama yeni üye oldum, umarım aranıza kabul edersiniz.

hoşgeldinopuyorumnanaktan

Hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan

aaa hoşgeldinnn canımmm mevlam hayırlı doğumalr nasip etsinnn....

eşime çok yakınsınnn çanakkalede asker herkes ezberledi kusacak artık bu bilgiden snede eksik kalma dedim :):):): ) :lepi::lepi:

kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
şafak kaç, onu da yazsaydın kaydirigubbakcemile3

ben de nasıl hevesle bekliyorum anlatamam.
fatura yok, irsaliye yok, sipariş yok, mal giriş çıkışı yok, stok kontrol yok :)
ama bütün bunlar için daha 5 hafta var yasakkelime
yılsonu geldi ya, o bakımdan sapıttım...

Snow bende de var aynı şey bacağıma çoraplar öyle bir iz yapıyorki 2 santim göçük oluyor tuzu azaltsamda oluyor yine
:bbo:
bu da bünyesel bir durum sanırım şu dönem bir bitse inşallah dediğin gibi

Merhaba arkadaşlarr a.s.
Sonunda işbaşı yaptım bugün hayırlısıyla

Bu arada bende de ödemler başladı sanırım, çorap çökükleri bende de çok oluyor çünkü

bosnacım dayanabilecek misin o kadar??ben hiç sanmıyorum valla..bu yğunlukta catlarım galiba( hep yoğun benim iş hep( bu gün cok yoruldum diye cikolatalı gofret yedim kendime geldim:kedi:

Selam tatliş anneler ben geldim hihoyyyt
Uzun aradan sonra utana utana kursa gıttım cunku bıldıgım herseyı unutmusum kızımla kur-an okurken heyecan yaptık saolsun heyecan bı yerden bızım kızın tekmelerı bı yerden okuyamadım :kedi:
Ama gusel gectı.
Bu aradan sonra ılk adımı attık daha da ara wermıcez ıns. doguma kadar :lepi:

Bu arada ödem ne oluyor bende olmadı sanırım nasıl bişi ki o kafamçokkarıştı

bosnacım dayanabilecek misin o kadar??ben hiç sanmıyorum valla..bu yğunlukta catlarım galiba( hep yoğun benim iş hep( bu gün cok yoruldum diye cikolatalı gofret yedim kendime geldim:kedi:

bu aralar biraz kaçaman yapar olduk, kınıyorum kendimizi kaydirigubbakcemile3

valla ben de şimdiden çok zorlanıyorum Hepatitcim ama dayanmaya çalışıcam.
bakalım zaman ne gösterecek...

ben bugün bir garip hissediyorum yaa.midem bulanıyor arada sancım oluyor:sinifsinifek nazlıyım nedense bugün.
akşama kocişimde yok iş yemeğinde olacak offff off

ne güzel canım inşallah olmaz da...takip ediyorlar sağolsunlar ama zaten bilgilerimmi güncelleyemezlerse ebeden performans kesintisi yapılıyormuş hamile başına 50TL...o yüzden çok ilgililer :jeyyar:ikinci dönemin hayaliyle yaşıyorum zaten :dance:

canım ya aynen ama ben bu kadar tahmin etmiyordum cidden dikkat etmek lazım...hatta bana tuzu kes ,ayakta kalma ,bol su iç ,az az sık sık ye,hamurişi ,kızartama yeme ve 10 gün sonra mutlaka gel ödemin azalmış mı bakalım dedi doktor...bi de çay ve kola içme dedi....sen de dikkat canım inşallah iner bu şişlikler.....

Merhaba arkadaşlarr a.s.
Sonunda işbaşı yaptım bugün hayırlısıyla

Bu arada bende de ödemler başladı sanırım, çorap çökükleri bende de çok oluyor çünkü

canım sen de dikkat et fazla ayakta kalmamaya çalış...bir de soluna yat dedi doktor....aslında zaten biliyordum ama sola yatınca çok tepiniyor benim kız rahatsız oluyorum ve o da rahatsız oluyordur diye sağıma dönüyorum ama doktor tam tersi rahatladığı için tepiniyordur dedi:) bu bile etkiliymiş ödemde....

Hepimize ödemsiz bir hamileleik diliyorum:Saruboceq:dikkat edelim arkadaşlara.s

Hoşgeldin a.s.
Gebelikte Ödem

Neden? Gebelik ilerledikçe hücrelerarası sahada sıvı miktarı artar ve bu da dokuların daha "şiş" hale gelmesine neden olur. Özellikle ayak bilekleri gibi uterus basısı nedeniyle oluşan dolaşım yavaşlamasından çok etkilenen bölgelerde ödem adı verilen şişlikler ortaya çıkar. Ödemli bölgeye parmakla basıldığında bu bölgenin kolayca içe göçtüğü ve bir çukurluk oluştuğu, bu çukurluğun bir süre değişmeden kaldığı gözlenir. Ödemler çalışanlarda özellikle akşam saatlerinde daha belirgindir ve istirahatle hafifler.

Öneri: Ayaklardaki şişmeleri etkili bir şekilde önleyecek bir tedavi yöntemi yoktur. Eskiden uygulanan tuz kısıtlaması, idrar söktürücü ilaç kullanımı gibi öneriler artık çağdışı olarak kabul edilmektedir. Zira ayaklardaki ödem gebeliğin fizyolojik değişiklikleridirler. Ancak ellerde, yüzde ve diğer bölgelerde oluşan şişliklerin preeklampsi habercisi olabileceğini unutmayın.

Kağan Kocatepenin sitesinden alıntıdır...

kız kaynananın adınımı koycak yoksa seninki...ne sinir.....?kıza kızsan kaynanan alınır üstüne.... :)) ama koymaaz bence seni sinir etmek için yapıyor...:)

çanım hoşgeldin..hayırlı olsun bebeğin...

canım ödem vucüdün su toplaması oluyor...böyle şiş duruyor ödem olan yer..birde böyle basztırınca parmakla falan çökük kalır orası..normalde hemen düzelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…