- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.721
Merhaba arkadaşlar ismim Aylin özel bir firmada mühendisim, ben de Mart annesi olacağım 28+2 deyiz bugün, yazılarınızı başından beri takip ediyorum ama yeni üye oldum, umarım aranıza kabul edersiniz.
Merhaba arkadaşlar ismim Aylin özel bir firmada mühendisim, ben de Mart annesi olacağım 28+2 deyiz bugün, yazılarınızı başından beri takip ediyorum ama yeni üye oldum, umarım aranıza kabul edersiniz.
selam arkadaşlar:)
bugün sağlık ocağına uğradım rutin kontroller için...çok şükür tansiyon falan iyi ama ebe bu ne hal 9aylık gibi görünüyosun diyince canım sıkıldıhemen ödemin var mı diye sordu ben de bilmem dedim...doktorum hiç kontrol etmiyor çünkü...bacağıma parmağıyla bir bastırdı ama Allahım koca bir çukur bacak içeri göçtü resmen dadikalarca öyle kaldı...çok ödem varmış meğer...niye böyle olduğun belli dedi tuzu kes ayakta kalma dedi!!!!nasıl kalmayacaksam...şu dönem bir bitse hayırlısıyla...ben hiç bilmiyordum siz de bi kontrol edin kendinizi.....
aaa hoşgeldinnn canımmm mevlam hayırlı doğumalr nasip etsinnn....
eşime çok yakınsınnn çanakkalede asker herkes ezberledi kusacak artık bu bilgiden snede eksik kalma dedim :):):): ) :lepi::lepi:
ben hiç sağlık ocağına uğramadım ne güzel takip ediyolarmış demek ki..
canım ben de ödem yok şükür ama tuza dikkat etmek gerek özellikle şimdiden sonra..
izne ayrılmayı dört gözle bekleyrumm ohh dayanıcaz biraz sonra evde bebişlerle keyif yapcazkaydirigubbakcemile2
hoşgeldinopuyorumnanaktan
selam arkadaşlar:)
bugün sağlık ocağına uğradım rutin kontroller için...çok şükür tansiyon falan iyi ama ebe bu ne hal 9aylık gibi görünüyosun diyince canım sıkıldıhemen ödemin var mı diye sordu ben de bilmem dedim...doktorum hiç kontrol etmiyor çünkü...bacağıma parmağıyla bir bastırdı ama Allahım koca bir çukur bacak içeri göçtü resmen dadikalarca öyle kaldı...çok ödem varmış meğer...niye böyle olduğun belli dedi tuzu kes ayakta kalma dedi!!!!nasıl kalmayacaksam...şu dönem bir bitse hayırlısıyla...ben hiç bilmiyordum siz de bi kontrol edin kendinizi.....
Hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
şafak kaç, onu da yazsaydın kaydirigubbakcemile3
ben de nasıl hevesle bekliyorum anlatamam.
fatura yok, irsaliye yok, sipariş yok, mal giriş çıkışı yok, stok kontrol yok :)
ama bütün bunlar için daha 5 hafta var yasakkelime
yılsonu geldi ya, o bakımdan sapıttım...
bir nokta canım sen geldin ama ben kaçıyorum:))
herkese iyi akşamlar kızlar mesai bitti:)) öpüldünüzopuyorumnanaktan
bosnacım dayanabilecek misin o kadar??ben hiç sanmıyorum valla..bu yğunlukta catlarım galiba( hep yoğun benim iş hep ( bu gün cok yoruldum diye cikolatalı gofret yedim kendime geldim:kedi:
ne güzel canım inşallah olmaz da...takip ediyorlar sağolsunlar ama zaten bilgilerimmi güncelleyemezlerse ebeden performans kesintisi yapılıyormuş hamile başına 50TL...o yüzden çok ilgililer :jeyyar:ikinci dönemin hayaliyle yaşıyorum zaten :dance:ben hiç sağlık ocağına uğramadım ne güzel takip ediyolarmış demek ki..
canım ben de ödem yok şükür ama tuza dikkat etmek gerek özellikle şimdiden sonra..
izne ayrılmayı dört gözle bekleyrumm ohh dayanıcaz biraz sonra evde bebişlerle keyif yapcazkaydirigubbakcemile2
Snow bende de var aynı şey bacağıma çoraplar öyle bir iz yapıyorki 2 santim göçük oluyor tuzu azaltsamda oluyor yine
:bbo:
bu da bünyesel bir durum sanırım şu dönem bir bitse inşallah dediğin gibi
Merhaba arkadaşlarr a.s.
Sonunda işbaşı yaptım bugün hayırlısıyla
Bu arada bende de ödemler başladı sanırım, çorap çökükleri bende de çok oluyor çünkü
Selam tatliş anneler ben geldim hihoyyyt
Uzun aradan sonra utana utana kursa gıttım cunku bıldıgım herseyı unutmusum kızımla kur-an okurken heyecan yaptık saolsun heyecan bı yerden bızım kızın tekmelerı bı yerden okuyamadım :kedi:
Ama gusel gectı.
Bu aradan sonra ılk adımı attık daha da ara wermıcez ıns. doguma kadar :lepi:
Bu arada ödem ne oluyor bende olmadı sanırım nasıl bişi ki o kafamçokkarıştı
ilginç bizimki babası olunca pek oynamıyor tam tersi, bende diorumki sen bize bağırıyosun o yüzden korkuyo senden, sewmio seni diyorum, istemiyo seni, beni sewio... deli oluyo ayy bide kızımı nuriyeee, nurişiiiim die sewiyo deli oluyorum anasının adı nuriye de ondan
çanım hoşgeldin..hayırlı olsun bebeğin...Merhaba arkadaşlar ismim Aylin özel bir firmada mühendisim, ben de Mart annesi olacağım 28+2 deyiz bugün, yazılarınızı başından beri takip ediyorum ama yeni üye oldum, umarım aranıza kabul edersiniz.
Selam tatliş anneler ben geldim hihoyyyt
Uzun aradan sonra utana utana kursa gıttım cunku bıldıgım herseyı unutmusum kızımla kur-an okurken heyecan yaptık saolsun heyecan bı yerden bızım kızın tekmelerı bı yerden okuyamadım :kedi:
Ama gusel gectı.
Bu aradan sonra ılk adımı attık daha da ara wermıcez ıns. doguma kadar :lepi:
Bu arada ödem ne oluyor bende olmadı sanırım nasıl bişi ki o kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?