- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.801
Herkese iyi yıllar...
günaydın güzel annişler bu yıl başı kocişlerimizle başbaşa son yılbaşımız sanırımopuyorumnanaktan artık hayatımızda bundan sonraki senelerde yawrukuşlarımızda olacak... allah o günleri görmeyi nasip etsin herkese..
e bu gece napıyonuz söleyin bakalım ben soruyorum kocişe ama ser werio sır wermio akşama planı olan warmı???
evet canım akşam yatıp bi güzel bebiş uyutacağım ki bir sene boyunca oda uyuyup büyüsün bizi fazla yormasın :)::):)
biz eğlencemizi 17 ocakta yapacağız inşallah...
hadi arkadaşalr yazın şöyle güzel planları okuyalım güzel güzel....
günaydın kızlar...2010 yılının herkese huzur mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum hepinize iyi yıllar.....benimde hamileliğim artık çok kötü demiyeceğeim ama çok eziyetli geçiyo bebeğim mideme ve ciğerlerime baskı yapıyo bazen nefes almakta zorlanıyorum gece uykularım sıfır ne tarafıma yatsam o tarafım uyuşuyo ağrıyor bu gece çok kötü bir rüya gördüm öyle ağlıyorumki eşim sesime uyandı adamcağız zor uyandırdı beni biran önce bu günler geçsede yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alabilsek hepinizi çok öpüyorum...
günaydın güzel annişler bu yıl başı kocişlerimizle başbaşa son yılbaşımız sanırımopuyorumnanaktan artık hayatımızda bundan sonraki senelerde yawrukuşlarımızda olacak... allah o günleri görmeyi nasip etsin herkese..
e bu gece napıyonuz söleyin bakalım ben soruyorum kocişe ama ser werio sır wermio akşama planı olan warmı???
evet ben evdeyim..tv karşısında..benim adam sıkıcıdır ki bu akşam bişeyler yapalım dedim..annemde burda oğlana bakar...seneye çıkamayız bebek olduğundan dolayı dedim...oturur evde tv zleriz ne işimiz var dışarda dedi...( benim için sıradan bir gün aslında...
ynur herkes izin alıp gidiyor yaaa uf ne sıkıcı ben bekçi kaldım buralarda izinlerim sonra lazım olur diye(( zaten felek vurmuş kociş olmadan giricez yeni yıla off offfff hadi be noel baba kocişi gönder bacadan yaaaa ((
klava: klava: klava: DÖVECEĞİM KOCANIIIII .....
geçen yıl biizm yılbaşı gecesi hiç paramız yoktu beklemediğimiz bir ödemmeiz çıkmıştı. bizde gelebilecek tüm arkadaşalrımız çağırdık eve gele gel 4 kızcağız geldi kuzenlerimdi hepside ve lise öğrencisi idi ama hiç tahmin etmediğimiz kadar eğlenmiştik tabu monopoli oynayarak girmiştik yeni yıla :):):): ) bu sende malum duurmlar ....
bakalım seneye neler oalcak :):):)::)
offff offfff....................:içelim::içelim::içelim::içelim:
günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
hepinizin yeni yılını kutluyorumm, umarım 2010 da 2009 gibi guzel saglıklı ve daha da kazanclı gecer...
bu aksam, biz annemlere gidecegiz, annem bir suru hazırlıklar yaptı , mamiişşşlerrr cokacimcoook:icecream: artık nasıl yerim bilemiyorummm zemuszemus
koca karnımla baska bı yere gıdecek gucum zaten yokk...
umarım hepımızı cok guzel bir yılbası aksamı gecırırız...opuyorumnanaktan
eti senin kemiği benim...klava: benimki hep yorgun hep yorgun..bu akşamda yorgun olur kesin....almıçaktım kendimden 11 yaş büyük koça hata bende...adam çabuk çöktü,,,
desene zelişim durumumuz aynı..bende uykuya hasret kaldım...sağıma doniyorum olmuyor..soluma dönüyorum olmuyor..tuvaletim geliyor ona kalk..sonra tam uyudum de kabus gör..hadi yine uyan..sabah böyle oluyor...delksiz bir uykuya ihtiyaçım var ama zor biraz...
yok yavrum o şans meselesi halamın eşide kendinden 7 yaş büyük ama halamı böyle bebk avutur gibi avutur ve inan halamdan daha enerjik daha neşeli ve süper anlayışlı o daha genç insna yıllar geçtikçe olgunalşır der öyle akrşıalr halamın tepkilerini ... bende eşime hep örnek gösteririm ama bizmkide benden bir kaç ay küçük ama herkes onu bneden 5 -6 yaş büüyk sanıyor saçlar döküldüğü için :):):)::)
ah ebrucum sorma vallahide uyku nedir bilmiyorum bebekler doğunca biz daha iyi biliriz ilk çocuklarımızdan o zaman daha beter uykuya hasret kalıcaz 5 dk 10 dakikada bir kalkıcaz onu diyorum eşime bari şimdi uyuyabilsem doğduktan sonra daha çok uykusuz kalıcam diye allah yardımcımız olsun zor ama bir o kadarda güzel günler bizi bekliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?