- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.821
ye ye sen bakim hele şekerli şeyler yede şekerin çıksın değil mi az az ve ara vererek ye oldumu? yoksa külahları değişiriz...Kola yada gazlı içicek yok tamam mı?:1hug::1hug::1hug::1hug::CüvCüv::CüvCüv:
selinius çok güzel olmuş çanım...güle güle kullan...çok beğendim...
ohh ne güzel perdeler miss gibi güle güle kullan selinius a.s
senin adamada heeee:mymeka:evet ben evdeyim..tv karşısında..benim adam sıkıcıdır ki bu akşam bişeyler yapalım dedim..annemde burda oğlana bakar...seneye çıkamayız bebek olduğundan dolayı dedim...oturur evde tv zleriz ne işimiz var dışarda dedi...( benim için sıradan bir gün aslında...
cnm bizde seni özledik şu yeğen gitsede kawuşsak artık:içelim:günaydın güzel annelera.s.
hepinizi çok özledim :1hug:
geçmişe bakamıyorum takip edemiyorum umarım herkes iyidir
2009 yılı bize çok güzel bir müjde verdi 2010 yılı ise hediyesini verecek Allahın inzi ile
inşallah yeni yıl hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerle gelir seneye bu günlerde yavrularımız, eşlerimiz ve bütün sevdiklerimizde birlikte oluruz
hepinizin yeni yılını kutlarım
daha nice yeni yıllar görürüz inşallahh
öpüyorum canlarım kendinize ve meleklerinize iyi bakın:enbuyukkk:
opuyorumnanaktan
ooo sizinki daha sıkıcıymış kız walla siz iyi yumuşaksınız hee öle bişey değil yapmak teklif bile edemez hadi bayramda falan gidilir onu anlarımda yaşlı başlı kadınla yılbaşı eğlencesimi olur uyusun oda erkenden sizde kocişinle başbaşa kutlayın yawwwwwwbiz eşimle beraber anneannesine gidicez yalnız kadın ne yapalım
o bize gelemiyor biz gidelim bariii
3 yıldan beri yılbaşlarında gideriz
yok yavrum o şans meselesi halamın eşide kendinden 7 yaş büyük ama halamı böyle bebk avutur gibi avutur ve inan halamdan daha enerjik daha neşeli ve süper anlayışlı o daha genç insna yıllar geçtikçe olgunalşır der öyle akrşıalr halamın tepkilerini ... bende eşime hep örnek gösteririm ama bizmkide benden bir kaç ay küçük ama herkes onu bneden 5 -6 yaş büüyk sanıyor saçlar döküldüğü için :):):)::)
senin adamada heeee:mymeka:
bizimkide az önce bi arkadaşıyla konuşuyo akşama bişiler yapalım hep birlkte die arkadaşı 40 yaşında adam we karısı... ama şöööle bi baktım sinirli sinirli anladı o!!! bizimkide arkadaş hastası illa her gittiğimiz yerde arkadaşta olacak offf yaa
cnm bizde seni özledik şu yeğen gitsede kawuşsak artık:içelim:
ooo sizinki daha sıkıcıymış kız walla siz iyi yumuşaksınız hee öle bişey değil yapmak teklif bile edemez hadi bayramda falan gidilir onu anlarımda yaşlı başlı kadınla yılbaşı eğlencesimi olur uyusun oda erkenden sizde kocişinle başbaşa kutlayın yawwwwww
bizimde aramızda 7 yaş war bnce 7 yaş ideal bi yaş erkek biraz olgun olmalı her zamn kadında biraz genç olmalı ki durum dengelnsin malum toplumumuzda kadın erkekten daha çabuk yıpranıyor:1no2:
Christmas Visitors - animated Flash ecard by Jacquie Lawson
linki tıklayın sonrada kuşa ..çok güzelllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?