2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:1hug: canım benimmm , tamam cok yemicem ama yiycem zemuszemus kola da icmicemmm opuyorumnanaktan

senin adamada heeee:mymeka:
bizimkide az önce bi arkadaşıyla konuşuyo akşama bişiler yapalım hep birlkte die arkadaşı 40 yaşında adam we karısı... ama şöööle bi baktım sinirli sinirli anladı o!!! bizimkide arkadaş hastası illa her gittiğimiz yerde arkadaşta olacak offf yaa

cnm bizde seni özledik şu yeğen gitsede kawuşsak artık:içelim:
biz eşimle beraber anneannesine gidicez yalnız kadın ne yapalım
o bize gelemiyor biz gidelim bariii
3 yıldan beri yılbaşlarında gideriz
ooo sizinki daha sıkıcıymış kız walla siz iyi yumuşaksınız hee öle bişey değil yapmak teklif bile edemez hadi bayramda falan gidilir onu anlarımda yaşlı başlı kadınla yılbaşı eğlencesimi olur uyusun oda erkenden sizde kocişinle başbaşa kutlayın yawwwwww

bizimde aramızda 7 yaş war bnce 7 yaş ideal bi yaş erkek biraz olgun olmalı her zamn kadında biraz genç olmalı ki durum dengelnsin malum toplumumuzda kadın erkekten daha çabuk yıpranıyor:1no2:

selincim güle güle kullan tüllerini perdelerini çok şık olmuş insan kirada olunca hiç bişey alası yapası gelmiyor walla, inşallah bu yeni yıl bana yepyeni kendime ait olan bir ew getirirde bnde zewkime göre döşerim:Saruboceq:

benimkide akraba meraklısıdır..bir yere plan yapıldıysa illa bi davte edilirler...gıçık bunlar yaaa...ama seninki en azından bişeyler yapmayı düşünmüş...

Canlarım,
2010 yılının en güzel hediyesini bizler kucağımıza alacağız inşallah..
Hepinizin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve şans getirmesini dilerim..
Sevgiler...

[

ooo sizinki daha sıkıcıymış kız walla siz iyi yumuşaksınız hee öle bişey değil yapmak teklif bile edemez hadi bayramda falan gidilir onu anlarımda yaşlı başlı kadınla yılbaşı eğlencesimi olur uyusun oda erkenden sizde kocişinle başbaşa kutlayın yawwwwww

yok canım yaaa eğlenceli geçiyor kafa dengidir anneannesi ....Sen merak etme ben koçişimle hep tekim zaten akşamları :))))

:teytey::teytey::teytey:

hepinize merhaba güzel anneleropuyorumnanaktan
bize yaşattığı herşeyle bu yılıda geride bırakıyoruz.acı olan hiçbirşeyin tekrarlanmamasını ümit ediyorum.yeni yıl hepimize güzel günler getirsin diliyorum.yeni yıl hediyelerimizi içimizde taşıyoruz.dilerim hepimiz 2010 da bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz:Saruboceq:şimdiden hepinizin yeni yılı kutlu olsun.

saat 14:00 -16.00 arasında kokteylimiz var şimdiden sizlerin 2010 yılını tekrardan kutlarım anne adayları....Yarın AVATAR flime gidicez eşimle biraz alışveriş yaparız 3 gün tatil doya doya dinlerim artık....
Hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın ....Sevgilerrrrrrrrrrrr:CüvCüv::CüvCüv::enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…