2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[
yok canım yaaa eğlenceli geçiyor kafa dengidir anneannesi ....Sen merak etme ben koçişimle hep tekim zaten akşamları :))))

:teytey::teytey::teytey:

bizde hergece başbaşayız ama yeniyılada kocişimle öpüşüp koklaşarak girmek isterim yanisositososito

canım bende geçen hafta gitttim avatar filimine ve oğlum hiç durmadı ses efeklerinden dolayı sanırım ama sana tavsiyem eğer bilet almadıysanız. en arka sıralardan alırın derim daha rahat oluyor... iyi seyirler simdiden canım zemuszemus

bugün herkes çok yoğun olduğu için hiç birşey yazmıyor....

bizimde vezne bomboş şükür zemuszemus

offf aklıma eski günler geldi muahsebe bürosunda ne yoğunalrdır şimdi ve yarında çalışılacaktır hatta cumarteside mümkünatı yok iizn almanın :):):):) pazar günü dinlen ne kadar dinlenebilirsen çünki pazartesi aynı tempo devame decek....

mevlamın her işinde vardır bir hayır eşime çok kzıyordum yoğun tempoda çalışmamı istemiyor diye ama ohhh dünya varmış diyebiliyorum şimdi 1,5 saat sonra mesaim bitiyor eve gideceğim ve pazartesiye kadar koc göbeğimi devirip yatacağım bebeğim doğmuş olsa eşim askerden gelmiş olsa idi onlarla gezer süper bi 3 gün geçiriridik ama mevlam büyük o güzle günlrde glecek rabbimin izni ile ......

ay öylebaktım konu yok bari içimi dökeyim dedim :):)::):)

merhaba annecikler.. herkese mutluluk dolu bir yıla diliyorum..
benim kocam bu gece nöbetçi...
kaynanamla baş başa olacağız...
tadına doyulmaz bir gece olacak :sinifsinif:

iiyi yaptın seyyalcim bende sıkıntıdan patlıyorum kocam beşiktaşta zabıta olarak işe başlıyor pazartesi dükkandada ben we babası duracakmış babasını çağırdı o geldi bu gün çok sinirim bozuk artık hep burda olacak

abowwww bütün bir yılıda kaynannla mı geçireceksin yani :roflol: neyse mutlu güzel bir akşam olsun inşallah canımmmm...

ohh sanada allah kolaylık versin canım ne şimdi eşiin işe başlamsı güzel bir durum mevlam ebbeğin kısmetine ahyırlı eylesin inşallah ama senin için zor oalcak ya sen takma bence kafana göre takıl baştan öyle ehreyine akrıştırtma sakın sert davranmasına felan müsade etme ona göre sonrası daha kötü olur şimdiden söyliyelim....

ama içini ferah tut her işte bir hayır vardır elbet onda da vardır belki daha mutlu oalcaksınız hep iç içe olmadığınzıda özler daha güzel vakit geçirisiniz akşamalrı ... kayınpederinde belki dükaknda seni sıkmayacağı için orasıd snein için daha keyifli bir hal alır.. iyi bak iyi olsun canım....

selam annecikler..
herkese yeni yılın sağlık mutlumuk para getirmesini temenni ediyorum.
2010 yılında bebeklerimize kavuşmayı allah nasip etsin inşallah..opuyorumnanaktan

ay kız yeni yıla nasıl girersen öyle gidermiş...ay bütün sene kaynanayla olma sonra...ay allah sabır versin....

hasret nerden çıktı şimdi bu....kaynanan yokmu senin...gecedemi sende kalaçak...e yarın sen lohusa falan olaçaksın onun ne işi var orda..rahat edemezsin hiç....

YOK beee ne kalması daha neler zaten kartalda oturuyolar dükkanda durmak için geldi gelcek sabah akşamda defolup gitcek hayırlısıyla daha neler onlar benim ewime girme hakkını çoktan kaybettilerlmaz:

kuaföre gidiorum ben kaşlarımı pala bıyıklarımı aldırcam allahtan kuaför hemen karşımda yoksa, ne olurdu benim halim bilmiorum(((( ayın 15inde de doktr muayenm war çatı muayenesi yapacak ağdamıda ocağın 10u gibi yaptırırmyerimseniben tamam işte zatn ondan sonrada başlarım15 günde bi ağdaya e malum şubat ayı hazırlıklı olmam gerekio

of ya basladı catı muayenelerii:kedi::kedi:..ben kendim yapıucam agdamı ewet zor oluyo gercekten ama kendimden baskasına yaptıramıorum işteeeee:sm_confused:...belki bu ay benim doktorda alttan bakar off stres oldum bayan bi doktormu secseydim-tatlicadiarzu-

allah yardımcımız olsun hepimizin, umarım çatılar sorunsuz çıkarda hepimiz doğurur kurtuluruz...
herkese mutlu mesut bol paralı, aşklı, bebişli, kocişli sağlık dolu bir yıl diliorum herkese iyi seneleeer.

herkese mutlu yıllar arkadaşlar bu senenin en güzel hediyesi olan bebişlerimizle nice mutlu senelere .... zaten biz bebişimlen yalnız giriyoruz eşim bugün görevli şans:umursamaz:umarım herşey gönlümüzce olsun minik bebiklerimizle kucağımız dolsun iyi yıllar arkadaşlarrrrrrrropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Benim eşim de bugün çalışıyo...

Biz de kızımla ilk yıl başımızı geçiricez..
Herkese mutlu seneler...

2010'un ilk annesi ben olacağım sanırım, benimki aşağıda deli gibi tepiniyor. Akıntım da var bugün, hayır olsun bakalım... :)

Herkese sağlıklı, mutlu bir yıl diliyoruz bebeğimle..

Kızlar selam herkese mutlu huzurlu saglıklı yenı bı yıl dılıyorum.:Saruboceq:

ınsallah bebeklerimizle 2010 nu en gusel sekılde gecırırız

ben bu çatı muanesını anlamadım ılk duyuyorum kacıncı haftada oluyor kı ya ben cok tutanıyorum aman ya kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
herkese mutlu yılLaaaaaaaaaaaar.yenı yıl hepımıze mutluluk saĞlık ve bol bol para getırsın.engÜzel hedıyemız ıÇımızde 2010 bızım ıÇın Çoook gÜzel geÇecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…