- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.841
kızlaar bebek odamın perdesi geldi size de göstermek istedim :))
[/url][/IMG]
hele de bağcıklarını çok sevdim
[/url][/IMG]
[
yok canım yaaa eğlenceli geçiyor kafa dengidir anneannesi ....Sen merak etme ben koçişimle hep tekim zaten akşamları :))))
:teytey::teytey::teytey:
saat 14:00 -16.00 arasında kokteylimiz var şimdiden sizlerin 2010 yılını tekrardan kutlarım anne adayları....Yarın AVATAR flime gidicez eşimle biraz alışveriş yaparız 3 gün tatil doya doya dinlerim artık....
Hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın ....Sevgilerrrrrrrrrrrr:CüvCüv::CüvCüv::enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.
selincim güle güle kullan tüllerini perdelerini çok şık olmuş insan kirada olunca hiç bişey alası yapası gelmiyor walla, inşallah bu yeni yıl bana yepyeni kendime ait olan bir ew getirirde bnde zewkime göre döşerim:Saruboceq:
merhaba annecikler.. herkese mutluluk dolu bir yıla diliyorum..
benim kocam bu gece nöbetçi...
kaynanamla baş başa olacağız...
tadına doyulmaz bir gece olacak :sinifsinif:
hasret0587 iiyi yaptın seyyalcim bende sıkıntıdan patlıyorum kocam beşiktaşta zabıta olarak işe başlıyor pazartesi dükkandada ben we babası duracakmış babasını çağırdı o geldi bu gün çok sinirim bozuk artık hep burda olacak
merhaba annecikler.. herkese mutluluk dolu bir yıla diliyorum..
benim kocam bu gece nöbetçi...
kaynanamla baş başa olacağız...
tadına doyulmaz bir gece olacak :sinifsinif:
iiyi yaptın seyyalcim bende sıkıntıdan patlıyorum kocam beşiktaşta zabıta olarak işe başlıyor pazartesi dükkandada ben we babası duracakmış babasını çağırdı o geldi bu gün çok sinirim bozuk artık hep burda olacak
ay kız yeni yıla nasıl girersen öyle gidermiş...ay bütün sene kaynanayla olma sonra...ay allah sabır versin....
hasret nerden çıktı şimdi bu....kaynanan yokmu senin...gecedemi sende kalaçak...e yarın sen lohusa falan olaçaksın onun ne işi var orda..rahat edemezsin hiç....
abowwww bütün bir yılıda kaynannla mı geçireceksin yani :roflol: neyse mutlu güzel bir akşam olsun inşallah canımmmm...
ohh sanada allah kolaylık versin canım ne şimdi eşiin işe başlamsı güzel bir durum mevlam ebbeğin kısmetine ahyırlı eylesin inşallah ama senin için zor oalcak ya sen takma bence kafana göre takıl baştan öyle ehreyine akrıştırtma sakın sert davranmasına felan müsade etme ona göre sonrası daha kötü olur şimdiden söyliyelim....
ama içini ferah tut her işte bir hayır vardır elbet onda da vardır belki daha mutlu oalcaksınız hep iç içe olmadığınzıda özler daha güzel vakit geçirisiniz akşamalrı ... kayınpederinde belki dükaknda seni sıkmayacağı için orasıd snein için daha keyifli bir hal alır.. iyi bak iyi olsun canım....
of ya basladı catı muayenelerii:kedi::kedi:..ben kendim yapıucam agdamı ewet zor oluyo gercekten ama kendimden baskasına yaptıramıorum işteeeee:sm_confused:...belki bu ay benim doktorda alttan bakar off stres oldum bayan bi doktormu secseydim-tatlicadiarzu-kuaföre gidiorum ben kaşlarımı pala bıyıklarımı aldırcam allahtan kuaför hemen karşımda yoksa, ne olurdu benim halim bilmiorum(((( ayın 15inde de doktr muayenm war çatı muayenesi yapacak ağdamıda ocağın 10u gibi yaptırırmyerimseniben tamam işte zatn ondan sonrada başlarım15 günde bi ağdaya e malum şubat ayı hazırlıklı olmam gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?