2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi senelerrra.s.
hepimiz için bebişlerimizle birlikte sağlıklı mutlu sevgi dolu bir yıl olsun..opuyorumnanaktantüm mart annelerini öpüyorumm

günaydın anneler............

ben hala aynı maddi durum ieçrsindeyim hiç bir artım olmadı :)::)

buarada hediyeelr kısmına frambuaz teyzesinin bebişime aldığı hediyeleri ekledimmmm ... bakmak siterseniz bilginize :):):

selamlar annisler Allah hepinize yeni yılda saglık, huzur, mutluluk ve bebislerinizi zamanında ve saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallah. mutlu yıllar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Buda benim kızın odası şuan ewe gelmedıgı ıcın böyle yukledım ıns. ewe gelincede resımlerını ceker yuklerım.

ılk defa birşey yukluyorum ins. becerebilmişimdir kaydirigubbakcemile3

hizliresim.com a gir ordan resmi seç boyutunu 600*800yap forumlar 3 ün altındaki linki kopyala

2010un ilk sabahından tüm mart kedilerine günaydınnnkaydirigubbakcemile3
kızlar 2010a kocamla kawga ederek girdim dua edin bütün bi sene kawgalı geçmesin bugünde 13,30da uyandım muz we süt içtim ne ysem die düşünüoruuuum

Anam butun sene kavga etcenız o zaman kızım kavga sırasında adamın boynuna atılaydın bıde öpücük ne kavgası klava: sız sureklı kavga edıyorsunuz bebişe acıyın be kötükedihüso

aslında sürekli kawga etmioruz biz çok seweriz birbirimizi ama bu sıralar bişeyler dolaşıyor tepemizde bnde anlamadım bi kurşun falanmı döktürsem ne yapsam

kızlar çok az kaldı geçen sene bu zamanlar gun syıyorduk sımdı bayragı bızden sız devır aldınız hepınıze hayırı dogumlar dılerım

ewet gün sayıyoruz siz kawuştunuz meleklerinize inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız yawrularımızı... çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…