2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok yok ben de bişi var bugün hadi hayırlısı ,topuklarım nasıl ağrıyor aykta duramıyorum sırtım belim kopuyor başım ağrıyor sağlam bi yerim yok ve oturuken bile başım dönüyor

oyy yemek deme beee acıktım zati...kız saçlarım kısa eyle kıbırcık fön çektirdim bonus kafa oldum özenilecek bişii değil yane sen beni görmeye gel.yaa simenay nerde acaba sesi çımadı hiç?

Ben de kıvırcık fön çektireceğim... Hatta hemen mi çektirsem... He he heeeeee...olumunekankayizsmile

canım ayağının tam neresinde?
çok kaşmaman gerekli..tahriş olursa enfeksiyon kapar..ayaklarını kuru tut ayakkabıda falan terleme oluyorsa kaşıntını artırır ...biraz anlatrsan belki yardımcı olabilirimm gecmiş olsun

pancuben bosna
kızlar işi siz kurataracak değilsiniz biraz rahat bırakın kendinizi...ne kaldı şurda izne:)çıraklara bırakın artıkın işleri yavaş yavaş çekilin siz de ..sinirlendiğiniz yanınıza kar kalacak ..sizi kızdıranlara da bunu yolluyorumklava:

Parmak aralarım kaşınıyor be kardeş...
Öyle iğrenç bir kaşıntı ki...:a015:

hepatitcim hayırlı uğurlu olsun,Rabbim sağlık,huzur,mutluluk,saygı,sevgi,aşk ve berekt ile oturmayı nasip etsin bir ömür inşallah,biz olamaynlarad nasip etsin tez zamanda inşallah

hımm anladım hayatım birden çalıştığım günler geldi aklıma aynı konular benide çıldırtırdı ve kavga ederdim yaa müdürümle yada elemanlarla.
az kaldı canım sık dişini bozma keyfini bak annesi oğluşunda şaşırmıştır ne oluyo diye.sende yıpratma kendini bırak ne halleri varsa görsünler.
yok yok ben de bişi var bugün hadi hayırlısı ,topuklarım nasıl ağrıyor aykta duramıyorum sırtım belim kopuyor başım ağrıyor sağlam bi yerim yok ve oturuken bile başım dönüyor
iyimisin tatlım hasta falan olmayasın Allah korusun.dün ben temizlik yaptım akşam belim kopuyordu ağlayacaktım.sende yordun mu dün veya bugün kendini?yat biraz canım istersen.

hayırlı cumalar kızlar,bugün ben hiç uyuyamadım ağlamaktan dün bebeğimin böbreğinde genişleme var demiştimya netten baktım down sendromu belirtisi olabilirmiş

cnm geçmiş olsun,gönlünü geniş tut sen ve tek dr ile sınırlı kalma bunu bence biraz araştır ve eminimki bebeğinin hiçbişeyi olmıcak,sapasağlam alıcan kucağına inşalah

HEPATıTCıM ben kaçırmışım ev aldınız heralde.
hayırlı olsun.Allahım sağlıkla huzurla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.

Canım dün aynı ben de öyleydim.
Bütün gece uyumamıştım, her yerim ağrıyordu, başım kalkmıyordu resmen...
Uykusuzluk çok perişan ediyor insanı, yat dinlen, uğraşma iş güçle...

Ben de kıvırcık fön çektireceğim... Hatta hemen mi çektirsem... He he heeeeee...olumunekankayizsmile

Ben de fönlüyüm bugünnn :)

Aman ya iş güç valla umrumda değil, ben kendimi salak gibi hissediyorum, ona kızıyorum...

Şaşırdı valla, sesi soluğu kesildi birden kuzumun...
Şeytan diyo bu hafta al doktordan 1 hafta raporu, daya burunlarına, kurtul...

Parmak aralarım kaşınıyor be kardeş...
Öyle iğrenç bir kaşıntı ki...:a015:

canım haketten kapmışın ozaman sen kadından.dr vermiş zaten ilaç trocyd..biraz inatcıdır söliim bu mantar türü..hep kuru tut ayaklarını..
yıkadıktan sonra iyice kurulamadan corap falan giyme.ayakkabılarının ve coraplarının içine azcık pudra koyabilirsin.hem kuru tutmaya yardım eder hem de organizmaları üremesini yavaşlatır..

Serifemre
Üzülme lütfen.Bu genel olabilen bir durummuş. daha çok erkek bebeklerde görülürmüş.doğumdan sonra kolay bi tedavisi varmış.kendini üzme.Sen bi can taşıyorsun. sen üzülürsen bebişnde üzülür güzel annesi yapma.duam sana ve tüm hamişlere:Sağlıkla sıhhatle alalım bebeciklerimizi kucağımıza Rabbim onlara sağlık versin.

bak bu iyi bir fikir bosnacım eğer böyle bir imkanın varsa senin için çok iyi olur.hem dinlenirsin hem kafan rahatlar döndüğünde daha dinamik ve rahat olursun.3 gün bile olsa havan değişir.

HEPATİTCİM ben kaçırmışım ev aldınız heralde.
hayırlı olsun.Allahım sağlıkla huzurla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.

yok tatlım benim herif bulmuş biyer gene 1 yıldır bakıyodrduk beğenemedik..herkeş ööle anladı olcak mı ne:uhm: yarın bakmaya gitcez ..
şimdi sen de böle deyince hadi bakalım yazarım görünce evi..

hoşgeldinnnnnnnnnn ... konuş konuş burda hepimizin çenesi düşüyor zaten :):):)::))9

yaaa çalışabilir raporu alınca bi daha öyle hasta raporu alamıyoruz sonr aöbür rapor iptal oluyor benim bildiğim doğrumu acabaaaa ??????????????

Selam kızlar ben geldım hepinizi kocaman opüyorum mart kedilerim nasıl bakım kaydirigubbakcemile3

2 gun once kızımın oda takımı gelecek dıye temızlık yaptım camını falan sıldım cam sılerken bacagıma kramp gırdı bı sure camda kaldım we suanda catım agrıyor acaba bısı mı oldu dıye korkuyorum.Bu hafta ıcı hastaneye gıtcem ama ıcım rahat deıl olmamıstır demı eyvahedigeldismile

yok cnm tam tersi pek bişi yapmadım iki gündr,ama köt
bir gece geçirdim uykusuz özellikle sırt ağrım çok fazla

cnm hakikaten alemsin ha,hamile olduğunun farkında değilsen birine söyle karşına oturup anlatsın sana hamile olduğunu,ne işin var senin camla,çatında ağrır dötünde ağrır,Allah korusun bi ayağın kaysa bişi olsa ah ne diyim ben çok kızıyorum böyle bilinçsiz davranışlara,bişi osa dönüşü olmayan Allah muhafaza

Ya bilmiyorum da suan kendıme cok kızıyorum sanırım heyecan yaptım bıde bı huyum war asla kımseden yardım ısteyemıyorum sankı acınacak durumdaymısım gıbı :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…