- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.221
oyy yemek deme beee acıktım zati...kız saçlarım kısa eyle kıbırcık fön çektirdim bonus kafa oldum özenilecek bişii değil yane sen beni görmeye gel.yaa simenay nerde acaba sesi çımadı hiç?
ayyy canım yaaa çok geçmiş olsun bence doktorun verdiğinden başka bişey kullanma hmailesin zarr verebilir.....
inşallah çabuk atlatırsın :Saruboceq:
Kızlar,
benim bir sorunum var, bu konuda önerilerinizi bekliyorum...
Eve temizliğe gelen bayanlardan biri ayağının kaşındığını söylüyordu, sanırım ondan ayak mantarı kaptım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Şu anda kaşınmaktan ölüyorum... Doktora gittim trosyd krem ile Oceral sprey verdi... Ayaklarımı yıkayıp sürüyorum, ama inanılmaz kaşınıyor ve geçmedi...
Bildiğiniz iyi gelen birşey var mı?
Bu karınla iki kat olup kaşınmak inanılmaz rahatsız edici...
Bildiğiniz iyi gelen birşey varsa lütfen söyleyin... Kaşınmaktan depresyona girecek hale geldim...
canım ayağının tam neresinde?
çok kaşmaman gerekli..tahriş olursa enfeksiyon kapar..ayaklarını kuru tut ayakkabıda falan terleme oluyorsa kaşıntını artırır ...biraz anlatrsan belki yardımcı olabilirimm gecmiş olsun
pancuben bosna
kızlar işi siz kurataracak değilsiniz biraz rahat bırakın kendinizi...ne kaldı şurda izne:)çıraklara bırakın artıkın işleri yavaş yavaş çekilin siz de ..sinirlendiğiniz yanınıza kar kalacak ..sizi kızdıranlara da bunu yolluyorumklava:
hımm anladım hayatım birden çalıştığım günler geldi aklıma aynı konular benide çıldırtırdı ve kavga ederdim yaa müdürümle yada elemanlarla.Canlarım beni şirkettekiler kudurttu galiba...
Ben bu halimle hala herşey tam olsun, zamanında olsun, benden sonraya eksik birşey kalmasın diye uğraşıyorum.
Millet poposunun keyfinde afedersiniz, bir öğle yemekleri iki saat sürüyor, her iş gecikiyor.
Babalarının çiftliği gibi gidip geliyorlar, ortada iş güç yok, rapor alan 15 gün kayboluyor.
Ben salak gibi hala şafak sayıyorum....
iyimisin tatlım hasta falan olmayasın Allah korusun.dün ben temizlik yaptım akşam belim kopuyordu ağlayacaktım.sende yordun mu dün veya bugün kendini?yat biraz canım istersen.yok yok ben de bişi var bugün hadi hayırlısı ,topuklarım nasıl ağrıyor aykta duramıyorum sırtım belim kopuyor başım ağrıyor sağlam bi yerim yok ve oturuken bile başım dönüyor
hayırlı cumalar kızlar,bugün ben hiç uyuyamadım ağlamaktan dün bebeğimin böbreğinde genişleme var demiştimya netten baktım down sendromu belirtisi olabilirmiş
yok yok ben de bişi var bugün hadi hayırlısı ,topuklarım nasıl ağrıyor aykta duramıyorum sırtım belim kopuyor başım ağrıyor sağlam bi yerim yok ve oturuken bile başım dönüyor
Ben de kıvırcık fön çektireceğim... Hatta hemen mi çektirsem... He he heeeeee...olumunekankayizsmile
canım ayağının tam neresinde?
çok kaşmaman gerekli..tahriş olursa enfeksiyon kapar..ayaklarını kuru tut ayakkabıda falan terleme oluyorsa kaşıntını artırır ...biraz anlatrsan belki yardımcı olabilirimm gecmiş olsun
pancuben bosna
kızlar işi siz kurataracak değilsiniz biraz rahat bırakın kendinizi...ne kaldı şurda izne:)çıraklara bırakın artıkın işleri yavaş yavaş çekilin siz de ..sinirlendiğiniz yanınıza kar kalacak ..sizi kızdıranlara da bunu yolluyorumklava:
hımm anladım hayatım birden çalıştığım günler geldi aklıma aynı konular benide çıldırtırdı ve kavga ederdim yaa müdürümle yada elemanlarla.
az kaldı canım sık dişini bozma keyfini bak annesi oğluşunda şaşırmıştır ne oluyo diye.sende yıpratma kendini bırak ne halleri varsa görsünler.
iyimisin tatlım hasta falan olmayasın Allah korusun.dün ben temizlik yaptım akşam belim kopuyordu ağlayacaktım.sende yordun mu dün veya bugün kendini?yat biraz canım istersen.
Parmak aralarım kaşınıyor be kardeş...
Öyle iğrenç bir kaşıntı ki...:a015:
Canım dün aynı ben de öyleydim.
Bütün gece uyumamıştım, her yerim ağrıyordu, başım kalkmıyordu resmen...
Uykusuzluk çok perişan ediyor insanı, yat dinlen, uğraşma iş güçle...
Şaşırdı valla, sesi soluğu kesildi birden kuzumun...
Şeytan diyo bu hafta al doktordan 1 hafta raporu, daya burunlarına, kurtul...
HEPATİTCİM ben kaçırmışım ev aldınız heralde.
hayırlı olsun.Allahım sağlıkla huzurla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.
hilos kullanıcısından alıntı
merhaba ,
ya ben sıkmamak için az bilgi vermiştim.ohalde yazayım.eni alıştırmayın valla çenemden bıkarsınız.
Istanbul çatalcada oturuyorum.
çalışyorum.28+3 demiştim zaten.bir kızım olacak teyzesi.adını ayça koyucaz hayırlısıyla.:cüvcüv:
bosna kullanıcısından alıntı
Canım dün aynı ben de öyleydim.
Bütün gece uyumamıştım, her yerim ağrıyordu, başım kalkmıyordu resmen...
Uykusuzluk çok perişan ediyor insanı, yat dinlen, uğraşma iş güçle...
Şaşırdı valla, sesi soluğu kesildi birden kuzumun...
Şeytan diyo bu hafta al doktordan 1 hafta raporu, daya burunlarına, kurtul...
hımm anladım hayatım birden çalıştığım günler geldi aklıma aynı konular benide çıldırtırdı ve kavga ederdim yaa müdürümle yada elemanlarla.
az kaldı canım sık dişini bozma keyfini bak annesi oğluşunda şaşırmıştır ne oluyo diye.sende yıpratma kendini bırak ne halleri varsa görsünler.
iyimisin tatlım hasta falan olmayasın Allah korusun.dün ben temizlik yaptım akşam belim kopuyordu ağlayacaktım.sende yordun mu dün veya bugün kendini?yat biraz canım istersen.
Selam kızlar ben geldım hepinizi kocaman opüyorum mart kedilerim nasıl bakım kaydirigubbakcemile3
2 gun once kızımın oda takımı gelecek dıye temızlık yaptım camını falan sıldım cam sılerken bacagıma kramp gırdı bı sure camda kaldım we suanda catım agrıyor acaba bısı mı oldu dıye korkuyorum.Bu hafta ıcı hastaneye gıtcem ama ıcım rahat deıl olmamıstır demı eyvahedigeldismile
cnm hakikaten alemsin ha,hamile olduğunun farkında değilsen birine söyle karşına oturup anlatsın sana hamile olduğunu,ne işin var senin camla,çatında ağrır dötünde ağrır,Allah korusun bi ayağın kaysa bişi olsa ah ne diyim ben çok kızıyorum böyle bilinçsiz davranışlara,bişi osa dönüşü olmayan Allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?