- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.181
evet yasak canım..bu gün kaçamak yaptım :kedi:kaydirigubbakcemile3
beşiğimizzzz geldiiii
kızlar yaa bişey sorucam sildim temizledimde örtülerini serip sermeme konusunda kararsız kaldım.gerçi beşiği aldında örtülerini sermeye mi korkuyorsun diyebilirsiniz ama işte ne bileyim bişey deyin boshayallersmile
hayırlısı olsun canım biraz beklesin boya kokusu varsa gitsin ocak sonu şubat başı gibi serersin hem tozlanması örtülerinde
SENı GıDııııııııııııı olumunekankayizsmileevet yasak canım..bu gün kaçamak yaptım :kedi:kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canım biraz beklesin boya kokusu varsa gitsin ocak sonu şubat başı gibi serersin hem tozlanması örtülerinde
CANIM YA GÜLE GÜLE KULLANSIN OGLUŞUUNkaydirigubbakcemile2..RESMİNİ EKLE TMM..BEN OLSAM SERERDİM ÖRTÜSÜNÜ İNSAN HEVES EDİYO ÜZERİNİDE Bİ ÖRTÜYLE KAPAT TOZOLMASIN:ecrin_bebek:
Yazcım güle güle kullanın...
Korkacak bişey yok, herşey güzel olacak tabi ki...
Biz de aldık ne var ne yok erkenden :)
Pancubene katılıyorum, şimdiden serersen tozlanır örtülerin, yüzden şöyle bi 34 haftayı falan bekle derim ben de...
beşiğimizzzz geldiiii
kızlar yaa bişey sorucam sildim temizledimde örtülerini serip sermeme konusunda kararsız kaldım.gerçi beşiği aldında örtülerini sermeye mi korkuyorsun diyebilirsiniz ama işte ne bileyim bişey deyin boshayallersmile
Canım hayırlısı olsun, iyi olmuş sizin için...
Sen ağır işe elini sürme sakın, uzaktan talimat ver sadece...
Kolay gelsin...
Hoşgeldin...
Uzun süre yemeyince daha da güzel geliyor canım yaaa...
Afiyet olsun, şeker olmasın kaydirigubbakcemile3
Arada küçük kaçamaklara iznimiz var nasıl olsa, ben de yarın oğlumu gördükten sonra tatlı yiyecem :)
ben bile yemiyorum şekerim normal olmasına rağmen daha doğrusu miğdem yüzümden yiyemiyorummm yemeeee sendeeeeeeeevereliniortakvereliniortak:1hug:
yazcım
şimdi gördüm bebişin huzurla uyusun içinde güle güle kullanın
bende beşik geldi ama daha örtülerini sermedim şubat sonu gibi sermeyi düşünüyorum ama sen bilirsin tabiki tatlım
yardıma gelirler herhalde ben 3 aylık hamişken taşındım bana hiçbirşey yaptırmadılarsorma canım yaa..ertelemiştik yaza şimdi biyer bulmuş akannehir içime de olacak gibi geliyor.hayırlısı olsun tabi .ben taşınma esnasında falan doğum olur diye tırsıyorum da:)
bu halimle de eşya toplamak hiç işime gelmiyor:1no2:
hayırlı cumalar kızlar,bugün ben hiç uyuyamadım ağlamaktan dün bebeğimin böbreğinde genişleme var demiştimya netten baktım down sendromu belirtisi olabilirmiş
güle güle kullan istersen ser hevesini al sonra kaldır daha erken gibi canımbeşiğimizzzz geldiiii
istersen profosöre özeline gidin daha detaylı bakartşk.arkadaşlar biraz olsun rahatladım ama nasıl randevu alcam çok zor gece 2de aradım dolmuştur diyor ben biran önce gitmek istiyorum
yazcım güle güle kullansın bebişin..pancuben e katılıyorum havalansın bir süre..
ya kaçamaktı bugünkü pancuben:kedi:çok özlemişim ....
çok mutuluyum şimdi hehe
yardıma gelirler herhalde ben 3 aylık hamişken taşındım bana hiçbirşey yaptırmadılar
güle güle kullan istersen ser hevesini al sonra kaldır daha erken gibi canım
sağolun arkadaşlaropuyorumnanaktan evet evet kararımı verdim daha erken bencede.bu ay sonuna kadar bekleyeceğim.hem bizimkilerde bir tane uyku seti almış ay sonu oda gelsin hangisi daha hoş durursa onu sereriz.
Merhaba Arkadaşlar ,
Ben Hilos .
Bende Mart Annelerinden olucam Allahın izniyle. Şuan da 28+3 deyim.Sizleri çoğunuzu artık tanıdım.ama henüz üye oldum.Beni de aranıza alsanıza....Okadar çok sormak konuşmak istediğim şeyler varki...Bu arada HENRY cim ilk arkadaşım sen oldun burda.Teklifini gördüm.Sanırım kabul etmeyi başarabildimde ama sana nası ulaşacağımı bilmiyom.Henry arkadaşım beni bul:) a.s
Merhaba yaz 34 , ben sitede yeniyim.Hayırlı olsun.Bebişin içinde sağlıkla mışıl mışıl uyusun.Bende br çok şeyini aldım.28+3 deyim.Kıyafetleri hariç diğerleri gelmedi.Oda takımını aldın Ocak sonu gelecekBirde ben şu bambulardan aldım.O da Ocak sonu gelecek.Ama korkuyorum.Sanki eşyalar erken gelecekde bişiler ters gidecek diye.Gerçi bunlara inanmayıp sadece dua edip Allahtan sağlıkla bebeciklerimize kavuşmayı dileyelim.Bu arada Ferhat Uysal ın hastalrından kimse var mı aramızda arkadaşlar?Ben ona gidiyorum.Çok memnununm.Var mı benden başka arkadaşlar burda hastası olan ?
canım hoşgeldin aramıza.teşekkür ediyorum aldıklarınızı güle güle sağlıkla giysin kullansın bebeğin.benimde gelmeyen birtek sepeti kaldı daha doğrusu gidip almadık onuda 1-2 haftaya alırız.bizimde kıyafetlerimiz yok hepsi istanbulda bu ay sonu gelecek.Allaha emanetiz canım hepimiz ve inşaallah sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?