- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.201
Hoşgeldin Hilos..Merhaba yaz 34 , ben sitede yeniyim.Hayırlı olsun.Bebişin içinde sağlıkla mışıl mışıl uyusun.Bende br çok şeyini aldım.28+3 deyim.Kıyafetleri hariç diğerleri gelmedi.Oda takımını aldın Ocak sonu gelecekBirde ben şu bambulardan aldım.O da Ocak sonu gelecek.Ama korkuyorum.Sanki eşyalar erken gelecekde bişiler ters gidecek diye.Gerçi bunlara inanmayıp sadece dua edip Allahtan sağlıkla bebeciklerimize kavuşmayı dileyelim.Bu arada Ferhat Uysal ın hastalrından kimse var mı aramızda arkadaşlar?Ben ona gidiyorum.Çok memnununm.Var mı benden başka arkadaşlar burda hastası olan ?
HASRETCİM ;Sanki biz koklaşmıyoz alalala ama bacıum sen ballandıra ballandıra anlatıyon bide giydiğin gecelikler terlikler filan adamcağızın dayanamıyor tabii..4 yıldır bizde ayrı yatmıyoz ama 1,5 ay ayrı yattık eşim bile dedi bana bir tarafım hep boş kaldı diye işte kıskandığımdan dedim cicim terliklerine gelince İSTANBUL buluşması olursa getirirsin cicim kokoşlarını yakından görürümaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile:1hug::1hug:
kız serme sakın şimdi newresmn falan ellenir falan toz olur mis kokusu gider son 15 gün kala serer hazırda bekletrsinbeşiğimizzzz geldiiii
kızlar yaa bişey sorucam sildim temizledimde örtülerini serip sermeme konusunda kararsız kaldım.gerçi beşiği aldında örtülerini sermeye mi korkuyorsun diyebilirsiniz ama işte ne bileyim bişey deyin boshayallersmile
Merhaba yaz 34 , ben sitede yeniyim.Hayırlı olsun.Bebişin içinde sağlıkla mışıl mışıl uyusun.Bende br çok şeyini aldım.28+3 deyim.Kıyafetleri hariç diğerleri gelmedi.Oda takımını aldın Ocak sonu gelecekBirde ben şu bambulardan aldım.O da Ocak sonu gelecek.Ama korkuyorum.Sanki eşyalar erken gelecekde bişiler ters gidecek diye.Gerçi bunlara inanmayıp sadece dua edip Allahtan sağlıkla bebeciklerimize kavuşmayı dileyelim.Bu arada Ferhat Uysal ın hastalrından kimse var mı aramızda arkadaşlar?Ben ona gidiyorum.Çok memnununm.Var mı benden başka arkadaşlar burda hastası olan ?
hoşgeldin bende 28+5 deyim hayırlı doğumlar diliyorum
yazcım güle güle kullansın bebişin..pancuben e katılıyorum havalansın bir süre..
evet yaa çok güzeldiii..bence dr a gitmeden ye en azından hareketeder yüzünü göster
ir.yüzünü göremedik biz en son kontrolde uyanmadı sıpa:)
ya kaçamaktı bugünkü pancuben:kedi:çok özlemişim ....
çok mutuluyum şimdi hehe
şu güneşli havada biraz d vitamini alıp geleyim görüşürüz kızlar
hilos;
aramıza hoşgeldim ama geç geldi heyecanımıza heyecan katacaktın kendini tanıtarak şuan nasılsın bebeğin kız mı erkek mi?
adını ne koyacaksınız?
eşyalarınız hayırlı ve uğurlu olsun
İstanbul'un neresinden oturuyorsun?
gibi sorularda mı sorsak sana acaba kendini biraz tanıtırmısın?
Şaka bir yana hayırlısı hepimiz için evet kısa bir dönemimiz kaldı ve burda da hep birlikte yaşıyoruz.
Bayanlar kusuruma bakmayın sırf kafam dağılsın diye çok konuşuyorum işten dolayı çok sinirlendim ve bisey yapmıyorum şimdilik sizlerle ilgileniyorum
yatmasaydın alla allaaaaaklava: ulne bn ondan ayrı yatsam gece 2 kalkıyorsam 5 kalkıyorum yan etki yapıo biseeelaelaelaelaelae şu istanbul buluşmasını yapın ama bu sefer awrupa yakasında bak sırayla hatta beşiktaşta ayağımın dibinde en ortak nokta beşiktaş yada taxim:sm_cool:
kız serme sakın şimdi newresmn falan ellenir falan toz olur mis kokusu gider son 15 gün kala serer hazırda bekletrsin
hoş gelmişsin cnm da ferhat uysalda kim hangi hastanede ki?
pancuben bosna
kızlar hayırdırr kim kızdırdı sizleri bu kadar bakiimmklava:
Rahatlarsanız anlatın hep beraber kızarız belki rahatlarsınız...hamile insan sinirlendirilmez ya..
Şaka bir yana hayırlısı hepimiz için evet kısa bir dönemimiz kaldı ve burda da hep birlikte yaşıyoruz.
Bayanlar kusuruma bakmayın sırf kafam dağılsın diye çok konuşuyorum işten dolayı çok sinirlendim ve bisey yapmıyorum şimdilik sizlerle ilgileniyorum
Yaz canım sen, ben de çok sinirliyim zaten, şu an hiç bir işle ilgilenmiyorum hırsımdan...
Kızlar,
benim bir sorunum var, bu konuda önerilerinizi bekliyorum...
Eve temizliğe gelen bayanlardan biri ayağının kaşındığını söylüyordu, sanırım ondan ayak mantarı kaptım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Şu anda kaşınmaktan ölüyorum... Doktora gittim trosyd krem ile Oceral sprey verdi... Ayaklarımı yıkayıp sürüyorum, ama inanılmaz kaşınıyor ve geçmedi...
Bildiğiniz iyi gelen birşey var mı?
Bu karınla iki kat olup kaşınmak inanılmaz rahatsız edici...
Bildiğiniz iyi gelen birşey varsa lütfen söyleyin... Kaşınmaktan depresyona girecek hale geldim...
Doktordan önce geçmiyo boğazımdan, çok heyecanlı oluyorum.
Çıkınca, keyifle yemek daha güzel :)
Ayy ne güzel yaw...
Burda da hava güzel ama benim mahkumiyet saatim bitmedi daha...
Yaz canım sen, ben de çok sinirliyim zaten, şu an hiç bir işle ilgilenmiyorum hırsımdan...
pancuben bosna
kızlar hayırdırr kim kızdırdı sizleri bu kadar bakiimmklava:
rahatlarsanız anlatın hep beraber kızarız belki rahatlarsınız...hamile insan sinirlendirilmez ya..
bosnam pancubenim ne oldu size.neden böyle sinirlendiniz yada bunu kim yaptıalsanaalsanasmilerahatlatayım diye soruyorum özelse size kalabilir canlarım.
Hoşbulduk tekrar merhaba. Dr Ferhat Uysal.Riskli gebelik doktorlarından.Hastanede değil özel muayehanesi var canım.Bakırköy incirlide. Benim biraz riskli. Cerrahpaşa proflarından bir tanıdığım şiddetli ona gitmemi önerdi.şimdiyolunda ama herşey.
Kızlar,
Eve temizliğe gelen bayanlardan biri ayağının kaşındığını söylüyordu, sanırım ondan ayak mantarı kaptım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Şu anda kaşınmaktan ölüyorum... Doktora gittim trosyd krem ile Oceral sprey verdi... Ayaklarımı yıkayıp sürüyorum, ama inanılmaz kaşınıyor ve geçmedi...
Bildiğiniz iyi gelen birşey varsa lütfen söyleyin... Kaşınmaktan depresyona girecek hale geldim...
aayy accık dolaştım geldim...saçımada fn çektirdim ehe...
yarınki buluşmaya tek başıma gitmem umarım.
yatmasaydın alla allaaaaaklava: ulne bn ondan ayrı yatsam gece 2 kalkıyorsam 5 kalkıyorum yan etki yapıo biseeelaelaelaelaelae şu istanbul buluşmasını yapın ama bu sefer awrupa yakasında bak sırayla hatta beşiktaşta ayağımın dibinde en ortak nokta beşiktaş yada taxim:sm_cool:
OOO ÇİFTE KUMRULAR SİZİ WALLA SIKINTIYA GELEMEM EŞİMİ DE SIKAMAM BENİM YÜZÜMDEN UYKUSUZ KALMASIN 10 SAAT ÇALIŞIYOR KIYAMAM BEN ONA O DA BANA .....
GELELİM BULUŞMAYA BEŞİKTAŞA GELEMEM BEN EŞİM İZİN VERMİYOR ÇALARLAR BİZİ ORALARDA ,KESERLER BİZİ ,:umursamaz:bayanssulusmile SÜSLENİP SEN GEL AMA BU SEFER KADIKÖY OLUR SENDE BİR VAPURA BİNİP GELİRSİN :umursamaz:ALALALA BURDAN 5-6 BAYAN GELCEZ SIRF SENİN İÇİN YOK YAWWW SENİN ANAN GÜZEL Mİolumunekankayizsmile
CANIM HAVALARA BAKMAK LAZIM TAAA GELİRSEM DE TUZLADAN GELİCEM VE ERKEN ÇIKARIM KIZLAR SİZLER NE DİYORSUNUZ?:1hug::1hug:
merhaba ,
ya ben sıkmamak için az bilgi vermiştim.ohalde yazayım.eni alıştırmayın valla çenemden bıkarsınız.
Istanbul çatalcada oturuyorum.
çalışyorum.28+3 demiştim zaten.bir kızım olacak teyzesi.adını ayça koyucaz hayırlısıyla.:cüvcüv:
Kız, sırf saçındaki fönü görmeye gelcem ben...
Yarın ne yesek ki?
Kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?