2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin Hilos..

yatmasaydın alla allaaaaaklava: ulne bn ondan ayrı yatsam gece 2 kalkıyorsam 5 kalkıyorum yan etki yapıo biseeelaelaelaelaelae şu istanbul buluşmasını yapın ama bu sefer awrupa yakasında bak sırayla hatta beşiktaşta ayağımın dibinde en ortak nokta beşiktaş yada taxim:sm_cool:
kız serme sakın şimdi newresmn falan ellenir falan toz olur mis kokusu gider son 15 gün kala serer hazırda bekletrsin

hoş gelmişsin cnm da ferhat uysalda kim hangi hastanede ki?

hilos;
aramıza hoşgeldim ama geç geldi heyecanımıza heyecan katacaktın kendini tanıtarak şuan nasılsın bebeğin kız mı erkek mi?
adını ne koyacaksınız?
eşyalarınız hayırlı ve uğurlu olsun
İstanbul'un neresinden oturuyorsun?
gibi sorularda mı sorsak sana acaba kendini biraz tanıtırmısın?

Şaka bir yana hayırlısı hepimiz için evet kısa bir dönemimiz kaldı ve burda da hep birlikte yaşıyoruz.
Bayanlar kusuruma bakmayın sırf kafam dağılsın diye çok konuşuyorum işten dolayı çok sinirlendim ve bisey yapmıyorum şimdilik sizlerle ilgileniyorum

hoşgeldin bende 28+5 deyim hayırlı doğumlar diliyorum

Hoşbulduk ege43.Teşekkür ederim herkeze hayırlı doğumlar.Seninle çok yakın satlarımız.Bana miyadında olursa 31 Mart diyor doktorum.Ama ben yüksek tansiyon hastasıyım.ve çok kilolu hamile kaldım.Sanırım doğumum sezeryan olcak. O da 40ncı haftayı beklemeden 37 de 38 de oluyormuş.Mart ortası gibi galba:CüvCüv: Aslında çok istediğim bi tarih var mart ayı içinde. Eşiminde benimde doğum günümüz.aynı gün domuşuz.keşke kızımda o gün aramıza katılsa.hayırlısı artık.hihoyyyt

Doktordan önce geçmiyo boğazımdan, çok heyecanlı oluyorum.
Çıkınca, keyifle yemek daha güzel :)

şu güneşli havada biraz d vitamini alıp geleyim görüşürüz kızlar

Ayy ne güzel yaw...
Burda da hava güzel ama benim mahkumiyet saatim bitmedi daha...

Yaz canım sen, ben de çok sinirliyim zaten, şu an hiç bir işle ilgilenmiyorum hırsımdan...

pancuben bosna
kızlar hayırdırr kim kızdırdı sizleri bu kadar bakiimmklava:
rahatlarsanız anlatın hep beraber kızarız belki rahatlarsınız...hamile insan sinirlendirilmez ya..

Hoşbulduk tekrar merhaba. Dr Ferhat Uysal.Riskli gebelik doktorlarından.Hastanede değil özel muayehanesi var canım.Bakırköy incirlide. Benim biraz riskli. Cerrahpaşa proflarından bir tanıdığım şiddetli ona gitmemi önerdi.şimdiyolunda ama herşey.

Kızlar,
benim bir sorunum var, bu konuda önerilerinizi bekliyorum...
Eve temizliğe gelen bayanlardan biri ayağının kaşındığını söylüyordu, sanırım ondan ayak mantarı kaptım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Şu anda kaşınmaktan ölüyorum... Doktora gittim trosyd krem ile Oceral sprey verdi... Ayaklarımı yıkayıp sürüyorum, ama inanılmaz kaşınıyor ve geçmedi...
Bildiğiniz iyi gelen birşey var mı?
Bu karınla iki kat olup kaşınmak inanılmaz rahatsız edici...

Bildiğiniz iyi gelen birşey varsa lütfen söyleyin... Kaşınmaktan depresyona girecek hale geldim...

pancuben bosna
Rahatlarsanız anlatın hep beraber kızarız belki rahatlarsınız...hamile insan sinirlendirilmez ya..

iş yerinden cicim yaaa hiç birsey istediğim gibi planlı olmuyor bende bıraktım yapmıyorum dedim. Geçti genel müdürüm o ilgileniyor sen dinlen biraz dedi fabrika müdürüne kızdım kavga ettim

Yaz canım sen, ben de çok sinirliyim zaten, şu an hiç bir işle ilgilenmiyorum hırsımdan...

bosnam pancubenim ne oldu size.neden böyle sinirlendiniz yada bunu kim yaptıalsanaalsanasmilerahatlatayım diye soruyorum özelse size kalabilir canlarım.

cANIM MANTAR ÖYLE GEÇMEZ ...BENİMDE AYAK ÜSTLERİM KAŞINIYOR İKİ GÜNDEN BERİ KABARIYOR VE SONRA KOLANYA DÖKÜYORUM RAHATLIYORUM AKSAMLARI DAHA FAZLA....
SEN SIKI AYAKKABI GİYİYORSAN ONDAN DA OLABİLİR.BİR DE BU DÖNEMDE DERİ DÖKÜNTÜSÜ İLE KARŞILAŞABİLİRİZ BEN BANYODAN SONRA BEBE YAĞI SÜRSEM DE ERTESİ GÜNÜ BACAKLARIM PUL PUL OLUYOR

Merhaba ,
Ya ben sıkmamak için az bilgi vermiştim.Ohalde yazayım.eni alıştırmayın valla çenemden bıkarsınız.
İstanbul çatalcada oturuyorum.
Çalışyorum.28+3 demiştim zaten.Bir kızım olacak teyzesi.Adını Ayça koyucaz hayırlısıyla.:CüvCüv:

aayy accık dolaştım geldim...saçımada fn çektirdim ehe...
yarınki buluşmaya tek başıma gitmem umarım.

pancuben bosna
rahatlarsanız anlatın hep beraber kızarız belki rahatlarsınız...hamile insan sinirlendirilmez ya..

bosnam pancubenim ne oldu size.neden böyle sinirlendiniz yada bunu kim yaptıalsanaalsanasmilerahatlatayım diye soruyorum özelse size kalabilir canlarım.

Canlarım beni şirkettekiler kudurttu galiba...
Ben bu halimle hala herşey tam olsun, zamanında olsun, benden sonraya eksik birşey kalmasın diye uğraşıyorum.
Millet poposunun keyfinde afedersiniz, bir öğle yemekleri iki saat sürüyor, her iş gecikiyor.
Babalarının çiftliği gibi gidip geliyorlar, ortada iş güç yok, rapor alan 15 gün kayboluyor.
Ben salak gibi hala şafak sayıyorum...

Allah yardımcın olsun Hiloscum, dilerim herşey yolunda gitmeye devam eder...
Ben Kadıköy Şifa'ya gidiyorum.

Canım geçmiş olsun...
Hiç başıma gelmedi valla, bişey diyemiyorum.

hayırlısı olur inşallah sağlıklı doğum nasip etsin canım bozma moralini yüksek tut....

Kız, sırf saçındaki fönü görmeye gelcem ben...
Yarın ne yesek ki?

oyy yemek deme beee acıktım zati...kız saçlarım kısa eyle kıbırcık fön çektirdim bonus kafa oldum özenilecek bişii değil yane sen beni görmeye gel.yaa simenay nerde acaba sesi çımadı hiç?

ayyy canım yaaa çok geçmiş olsun bence doktorun verdiğinden başka bişey kullanma hmailesin zarr verebilir.....

inşallah çabuk atlatırsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…