- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.261
yok yok ben de bişi var bugün hadi hayırlısı ,topuklarım nasıl ağrıyor aykta duramıyorum sırtım belim kopuyor başım ağrıyor sağlam bi yerim yok ve oturuken bile başım dönüyor
Temizliği ve bakımı için gerekenler;
• Islak mendil ve temizleme havluları
• Şampuan,
• sabun,
• bebek losyonu,
• pişik kremi,
• pamuk
• Alt değiştirme örtüsü
• Bebeklere özel tırnak makası
• Göbek bağı bandı
• Kulak çubuğu
Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;
• Farklı çeşitlerde biberon ve biberon emziği ( biberon cam olmalı imiş )
• Bir kaç farklı emzik çeşidi ( tek parça olmalı imiş )
Banyosu için gerekenler; ( kalitelisinden almakta fayda var imiş )
• Bebek küveti ve filesi
• Banyo süngeri
• Duş termometresi
• Başlıklı bebek bornozu
Giyisileri için gerekenler;
• Yeni doğanlar için bebek bezi ( çok olmalı imiş günde 10 taneye kadar
• Zıbın ( ne kadar çok olursa o kadar iyi imiş )
• Hastane çıkış seti
• Body, atlet, tulum, pijama, önlük
• Patik ve çorap
• Eldiven
• Mendil
• Penye şapka
• Yelek ve hırka
Odası için gerekenler;
• Bebek karyolası
• Yorgan, çarşaf, nevresim takımı
• Battaniye ve pike
• Cibinlik
• Minder
Yolculuk için gerekenler;
• Bebek malzeme çantası
• Bebek arabası
• Araba koltuğu
• Kanguru
DEĞİŞİK ALIŞVERİŞ SEÇENEKLERİ
1. KAPI SÜSÜ
2. TAKI YASTIĞI
3. BEBEK HOŞGELDİN İKRAMLIĞI
4. İKRAM SEPETİ
5. FOTOĞRAF MAKİNESİ KAMERA
6. ALBÜM
ANNE İÇİN GEREKLİ OLANLAR
7. EMZİRME ATLETİ
8. EMZİRME SÜDYENİ TÜMÜ AÇILAN CİNSTEN
9. EMZİRME GECELİĞİ
10. EMZİRME EŞOFMAN TAKIMI
11. HASTANE TERLİĞİ
12. HİJYENİK PED
13. LOUSA KİLODU
14. ÇORAP
15. ŞAMPUAN
16. DİŞ FIRÇASI + DİŞ MACUNU
17. BEBE KOLONYASI
18. BANYO HAVLUSU
19. SAÇ HAVLUSU
20. TARAK
21. KİRLİ ÇAMAŞIR TORBASI
22. GÖĞÜS PEDİ
23. GÖĞÜS UCU KORUMASI
ee kıslar yokmu kimsede listeakannehir
anaa deliye baka bide hala kanepe koltuk çekmekten bahsediyor :):):):)))))klava: klava:
korkma hoca mevlüt okurken kanepe koltuk kontrolü yapmıyor :):):):)) boşver acık kirli olsun hamielsi nsen...
bizde bu pazar evimi temizlemeye gidiyoruz annem teyzem kuzenim :lepi::lepi::lepi: kadın tutmamaya karar verdik hep birlikte :):):):))))))
kuşum sne en sordun ben göremedim kiiiii ????????????
Neden bana kimse cevap vermiyor? 2 gün giremedik diye gözden mi düştük hemen(
tamam tamam gelme istemem:a015::gitme:
yaw tamam ilki orda ikincisi burda olsun die dedim hem bi tek ben değilim ki hande war birileri daha war bu taraftan neyse ya tamam kadıköy olsun oaraya gelirim zaten kocişim de üzüldü buluşma fotolarına ben öle melül melül bakarken kesin gönderiri bu sefer:sm_cool::dilcikar:
HELE BI GONDERMESIN alsanaalsanasmileklava:
canım ben bu siteden aldım kendime görede düzenledim işte :):):):)
Bebeğinizin Alışveriş Listesi
canım kopyalamak için mausun sol tuşunu basılı tutarak tümünü seç önce ve sağ tuşuna tıkla kopyala de sonra masaüstünde bir tane word dosyası aç onun üstüne gel yaıştır de ve kaydet.. böylece kopyalamış olursun
kızlar bişey sorcam.
göğüs pompası çok gerekli mi..kendimi inek gibi hissederim ya ben onla hiç alasım yok valla
CANIM gogus pompası en gereklıler arasında dıye bılıyorum, cunku ememedıgı zaman bebek, goguste biriken sutu cıkarman gerekıyor , cıkarmassan ıltıhap yapıyormus, ben elektrıklı gogus pompası kıralamayı dusunuyorumm :lepi:
anladım handecim..peki hastaneye de götürmek lazım mı ki biliyormusun..
anladım handecim..peki hastaneye de götürmek lazım mı ki biliyormusun..
[ı]çok önemli bir soru soracağım arkadaşalr .... Ya bu hastane çıkış setini kaçlı aldınız ve birde bazıları diyorki ebeye vereceğiniz hastane çıkış setini öyle çok kaliteli bişey almayın ne yapacağız kimler ne biliyor bu konu hakkında lütfen ayrıdmcı olunnnn [/ı]
[ı]çok önemli bir soru soracağım arkadaşalr .... Ya bu hastane çıkış setini kaçlı aldınız ve birde bazıları diyorki ebeye vereceğiniz hastane çıkış setini öyle çok kaliteli bişey almayın ne yapacağız kimler ne biliyor bu konu hakkında lütfen ayrıdmcı olunnnn [/ı]
benimkisi onlu yanlış bilmiyorsam. bence ne ucuz ne pahalı şöyle orta bir şeyler almak lazım. ben 45 liraya aldıydım herhal.
düğn yine sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya. doktor yine bana seni de bebeği de kurtaramayız dedi. artık ölüm fikrini kanıksadım herhalde etki yapmıyor. kocam bile ne artık ya bu her gelişimizde yuh! dedi. kadın bayılıyor. her gidişimdi ya beni öldürüyor ya bebeği. vasiyetnamemi yazmayı düşünüyorum.
biz 10lu aldık zaten 10lu alınması gerekior battaniyesi falan 10luda war çünki harici 3 takımda 5li set war, niye almayalım kaliteli bişey bebeğimiz hastanede giymeyecekmi onu sonuçta ebe alıp ewine götürmüyor ya...[ı]çok önemli bir soru soracağım arkadaşalr .... Ya bu hastane çıkış setini kaçlı aldınız ve birde bazıları diyorki ebeye vereceğiniz hastane çıkış setini öyle çok kaliteli bişey almayın ne yapacağız kimler ne biliyor bu konu hakkında lütfen ayrıdmcı olunnnn [/ı]
nie ölüyomuşsun allah allah?benimkisi onlu yanlış bilmiyorsam. bence ne ucuz ne pahalı şöyle orta bir şeyler almak lazım. ben 45 liraya aldıydım herhal.
düğn yine sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya. doktor yine bana seni de bebeği de kurtaramayız dedi. artık ölüm fikrini kanıksadım herhalde etki yapmıyor. kocam bile ne artık ya bu her gelişimizde yuh! dedi. kadın bayılıyor. her gidişimdi ya beni öldürüyor ya bebeği. vasiyetnamemi yazmayı düşünüyorum.
Hastaneye götürmeye gerek yok sanırım, hastanelerde oluyor zaten pompa...
Ama evde bulunması lazım diye biliyorum ben de...
Bizim hastane bebeği kendi giydiriyormuş.
Sadece hastaneden çıkarken bizim götürdüğümüz kıyafetleri giydiriyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?