2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım çok sağol bunu pc ye kopyalayabilirmiyim beceremiyorum yaabilmiyorumkismile

ee kıslar yokmu kimsede listeakannehir

canım ben bu siteden aldım kendime görede düzenledim işte :):):):)

Bebeğinizin Alışveriş Listesi

canım kopyalamak için mausun sol tuşunu basılı tutarak tümünü seç önce ve sağ tuşuna tıkla kopyala de sonra masaüstünde bir tane word dosyası aç onun üstüne gel yaıştır de ve kaydet.. böylece kopyalamış olursun

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

çok sağol canımcım kopyaladım ayrıca yazdım daha çok eksik var çokk:sinifsinif:

kızlar bişey sorcam.
göğüs pompası çok gerekli mi..kendimi inek gibi hissederim ya ben onla hiç alasım yok valla

CANIM gogus pompası en gereklıler arasında dıye bılıyorum, cunku ememedıgı zaman bebek, goguste biriken sutu cıkarman gerekıyor , cıkarmassan ıltıhap yapıyormus, ben elektrıklı gogus pompası kıralamayı dusunuyorumm :lepi:

anladım handecim..peki hastaneye de götürmek lazım mı ki biliyormusun..

[ı]çok önemli bir soru soracağım arkadaşalr .... Ya bu hastane çıkış setini kaçlı aldınız ve birde bazıları diyorki ebeye vereceğiniz hastane çıkış setini öyle çok kaliteli bişey almayın ne yapacağız kimler ne biliyor bu konu hakkında lütfen ayrıdmcı olunnnn [/ı]

benimkisi onlu yanlış bilmiyorsam. bence ne ucuz ne pahalı şöyle orta bir şeyler almak lazım. ben 45 liraya aldıydım herhal.
düğn yine sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya. doktor yine bana seni de bebeği de kurtaramayız dedi. artık ölüm fikrini kanıksadım herhalde etki yapmıyor. kocam bile ne artık ya bu her gelişimizde yuh! dedi. kadın bayılıyor. her gidişimdi ya beni öldürüyor ya bebeği. vasiyetnamemi yazmayı düşünüyorum.

anladım handecim..peki hastaneye de götürmek lazım mı ki biliyormusun..

Hastaneye götürmeye gerek yok sanırım, hastanelerde oluyor zaten pompa...
Ama evde bulunması lazım diye biliyorum ben de...

Bizim hastane bebeği kendi giydiriyormuş.
Sadece hastaneden çıkarken bizim götürdüğümüz kıyafetleri giydiriyorlarmış.

neden hastane çıkışı kaliteli kalitesiz diye ayırıyoruz bizim verdiklerimizi giydirmiyorlarmıki?
birde bu setin hepsi kullanılıyormu acaba benimkide 10lu sanırım

bende aynen böyle duydum canım hastaneye vericekleriniz biraz kalitesi düşük olsun dediler ama bilmiyorum bende iki tane koymayı düşünyorum nolur nolmaz yedek olsun diye

canım bence sen bi daha oraya uğrama resmen stres yüklüyorlar sana akannehir

arkadaşlar hastaneye verecek de olsak bizim bebek giymeyecek mi bunu_? neden kalitesiz veriyoruz anlamadım?

biz 10lu aldık zaten 10lu alınması gerekior battaniyesi falan 10luda war çünki harici 3 takımda 5li set war, niye almayalım kaliteli bişey bebeğimiz hastanede giymeyecekmi onu sonuçta ebe alıp ewine götürmüyor ya...
nie ölüyomuşsun allah allah?

kız nereymiş o hastane ne güzelhihoyyyt bütün bebekler daltonlar gibi aynı desenmi olacaklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…