- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.241
Bir_Nokta kullanıcısından alıntı
Selam kızlar ben geldım hepinizi kocaman opüyorum mart kedilerim nasıl bakım
2 gun once kızımın oda takımı gelecek dıye temızlık yaptım camını falan sıldım cam sılerken bacagıma kramp gırdı bı sure camda kaldım we suanda catım agrıyor acaba bısı mı oldu dıye korkuyorum.Bu hafta ıcı hastaneye gıtcem ama ıcım rahat deıl olmamıstır demı
yaaa çalışabilir raporu alınca bi daha öyle hasta raporu alamıyoruz sonr aöbür rapor iptal oluyor benim bildiğim doğrumu acabaaaa ??????????????
Selam kızlar ben geldım hepinizi kocaman opüyorum mart kedilerim nasıl bakım kaydirigubbakcemile3
2 gun once kızımın oda takımı gelecek dıye temızlık yaptım camını falan sıldım cam sılerken bacagıma kramp gırdı bı sure camda kaldım we suanda catım agrıyor acaba bısı mı oldu dıye korkuyorum.Bu hafta ıcı hastaneye gıtcem ama ıcım rahat deıl olmamıstır demı eyvahedigeldismile
inşallah bişey yoktur canım dinlenmeye çalış doktora gidene kaadr pek ayakta kalıp kendini yorma uzat ayakalrını dinlen bol bol olur mu ..i nşallah hiç bişeycik olmamıştır kendimizi zorlayıncada sonuçta artık vücutlar çok hassas ağrıalr olur öyle bişeydir inşallah...
sende heee böyle şelerle gelme kızım bizeklava: bak sinirlendim hee ne işin war senin camda yaa sen 7 küsür aylık hamile değilmisin iyimisin!!! sen düşünmeyip bebeğini cama tırmanıyosan biz ne diyelim şimdiş sana tahminmi yürütelim acaba bişey oldumu olmadımı oylamamı yapalım aaaaa wallahi delirteceksiiz beni:mymeka: klava::mymeka: klava:
bak bu iyi bir fikir bosnacım eğer böyle bir imkanın varsa senin için çok iyi olur.hem dinlenirsin hem kafan rahatlar döndüğünde daha dinamik ve rahat olursun.3 gün bile olsa havan değişir.
yaaa çalışabilir raporu alınca bi daha öyle hasta raporu alamıyoruz sonr aöbür rapor iptal oluyor benim bildiğim doğrumu acabaaaa ??????????????
sende heee böyle şelerle gelme kızım bizeklava: bak sinirlendim hee ne işin war senin camda yaa sen 7 küsür aylık hamile değilmisin iyimisin!!! sen düşünmeyip bebeğini cama tırmanıyosan biz ne diyelim şimdiş sana tahminmi yürütelim acaba bişey oldumu olmadımı oylamamı yapalım aaaaa wallahi delirteceksiiz beni:mymeka: klava::mymeka: klava:
Seyyaltanercim;sen galiba rappor işlerini öğrenmişsin.benim kafa çok karışık.neolur biri beni aydınlatsın.Şimdi benim 40 hafta 31 marta doluyor.ama ben herşey yolunda giderse sezeryanla bebişimi 15 martta kucağıma almak istiyorum.o gün hem benim hem eşimin doğumgünü çünkü.kızımda 15 mart olsun istiyorum.yani benim duyduğum ya 32 nci haftada yada doktordan çalışabilir raporu alıp 37nci haftada izin alabilecem.eğer ben çalışabilir raporu alır 37nci haftada izneçıkarsam doğumda38nci haftada olursa doğumdan önce olan izin hakkımı aybetmiş olurmuşum.Bu doğrumu? Yani 32 nci haftada izne çıkıp doğum 38 de olursa 6 + 10 şeklinde kullanıcam.37 de çıksam 38 de doğum yapsam doğum sonrasına nekadar iznim kalır? yada 34 de çıksam ( ki çıkılır mı? ) 38 de doğum yapsam 4 + 12 olarak zin yapcam. benim işyerim biraz sorunlu.erşeyi kendi kalemine uydurmaya bakar.bana sorun çıkarmasınlarda.ne olur beni cevaplayın arkadaşlar:Saruboceq:
ee ozaman olacak kesin bak herkes böyle anlamış.hayırlısı olsun canım Allah gönlünüze göre versin.yok tatlım benim herif bulmuş biyer gene 1 yıldır bakıyodrduk beğenemedik..herkeş ööle anladı olcak mı ne:uhm: yarın bakmaya gitcez ..
şimdi sen de böle deyince hadi bakalım yazarım görünce evi..
yatmasaydın alla allaaaaaklava: ulne bn ondan ayrı yatsam gece 2 kalkıyorsam 5 kalkıyorum yan etki yapıo biseeelaelaelaelaelae şu istanbul buluşmasını yapın ama bu sefer awrupa yakasında bak sırayla hatta beşiktaşta ayağımın dibinde en ortak nokta beşiktaş yada taxim:sm_cool:
OOO ÇİFTE KUMRULAR SİZİ WALLA SIKINTIYA GELEMEM EŞİMİ DE SIKAMAM BENİM YÜZÜMDEN UYKUSUZ KALMASIN 10 SAAT ÇALIŞIYOR KIYAMAM BEN ONA O DA BANA .....
GELELİM BULUŞMAYA BEŞİKTAŞA GELEMEM BEN EŞİM İZİN VERMİYOR ÇALARLAR BİZİ ORALARDA ,KESERLER BİZİ ,:umursamaz:bayanssulusmile SÜSLENİP SEN GEL AMA BU SEFER KADIKÖY OLUR SENDE BİR VAPURA BİNİP GELİRSİN :umursamaz:ALALALA BURDAN 5-6 BAYAN GELCEZ SIRF SENİN İÇİN YOK YAWWW SENİN ANAN GÜZEL Mİolumunekankayizsmile
CANIM HAVALARA BAKMAK LAZIM TAAA GELİRSEM DE TUZLADAN GELİCEM VE ERKEN ÇIKARIM KIZLAR SİZLER NE DİYORSUNUZ?:1hug::1hug:
tamam tamam gelme istemem:a015::gitme:
yaw tamam ilki orda ikincisi burda olsun die dedim hem bi tek ben değilim ki hande war birileri daha war bu taraftan neyse ya tamam kadıköy olsun oaraya gelirim zaten kocişim de üzüldü buluşma fotolarına ben öle melül melül bakarken kesin gönderiri bu sefer:sm_cool::dilcikar:
İnsallah canım zaten eşimde kustu dun bana neden böyle yapıyorum dıye akannehir
Bu arada safak 9 olmus canım hayırlısıyla esıne kawusuyorsun ne mutlu sana 2 sewınc bı arada hihoyyyt
Canım ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben suan kendıme daha cok kızıyorum offf ya
ay kıyamam üzülme tamam ama birascık çek elini eteğini artık cammış kapıymış yazık walla, bişi olmamıştır korkma çatı ağrımaz sadece kötü bişi olsa bnmde heryerim ağryor sırtım belim bazen çatım ama normal ağırlık artıyor taşıdığımız olmamıştır merak etme yüksek bişeye uzat aayaklarını dinlen bi iki saat düzelir
ee kıslar yokmu kimsede listeakannehir
ee kıslar yokmu kimsede listeakannehir
Neden bana kimse cevap vermiyor? 2 gün giremedik diye gözden mi düştük hemen(
Canım kısı karsısındakı hatasını ona soyleyınce daha ıı anlıyor bazı seylerı ben oyleyım o yuzden bıras yuzume gerceklerın soylenmesı gerekıyor sanırım bugunde kanepeleri çekip arkalarını sılıcektım aman dedım ne yapım pazartesı mahalelı bısde toplanıcak sohbet falan olacak dogumdan once bı mewlut okutım dedım ama yardımcı kımsem yok (kaynanaya da agız bukmek ıstemyorum bugun yapar yarın soyler)
simenay Neden bana kimse cevap vermiyor? 2 gün giremedik diye gözden mi düştük hemen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?