2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir kaç tane aldım ben , bi tanesi büyük paketlerden battaniye 2 takım zıbın önlük vs.şeyler var içinde . diğerleri normal iç zıbın dış zıbın .hastanede 2 takım zıbın yeterli oluyomuş ayrıca çok çabuk büyüdükleri için çok fazla0-3 ay almadım toplam 4-5 tane

kıslar ya dünden beri belden aşağım kilitleniyo resmen oturamıyorum oturursam kalkamıyorum gece wc ye kalkarken okadar zor kalktımki kalça kemiklerim batıyo resmen çok canım yanıyo kalkıp dolaşıyorum biraz ayakta sorun yok ama otururken ve kalkarken çok zorlanıyorum yattığım pozisyonumu bile değiştiremiyorummafoldumben

arkadaşlar peki ya sütümüz olmazsa boşa olmazmı aldığımız pompalar :bbo:

süt olması için bol bol limonata içmemi tavsiye ettiler bana, taze limonata beklemiş olmayacakmış sizlerlede paylaşayım istedim artı bebek gazı içinde çörek otu yağı az bişey yalatacakmışız çok az ama bi arkadaşımın 2 aylık bebeği var çok ii geldiğini söledi

Bende en son kontrole gittiğimde hastanenin odalarını gezdim. yetkili bir hemşire ile konuştum. Anne için Ped , prima bebek bezi ve hastane çıkışı vriyormuş. Beyaz mavi ve beyaz pembe renklerde ..Baktım güzel penyesi fena değil.. Sonra kirlenince kendi hastane çıkışlarımızı giydiriyorlarmış.. Ben pipirikli bir anne olarak bebekleri ilk neyle yıkıyorsunuz dedim. Güldü.. Dalin şampuan dedi..Eşimde bana kızıyor.. Bu hadar hijen delisi olma diyor. ama elimde değil...

canım bence sen bi daha oraya uğrama resmen stres yüklüyorlar sana akannehir

B]

nie ölüyomuşsun allah allah?

kız nereymiş o hastane ne güzelhihoyyyt bütün bebekler daltonlar gibi aynı desenmi olacaklar:)

sormayın kızlar kocama da anlatamıyorum burada ancak size anlatabiliyorum kusura bakmayın. siz de bıktınız biliyorum. hızlı kilo alıyorum canım ondan ölecekmişim. doktorum dedi hızlı kilo alıyorsun ama bebekte bir sıkıntı yok hamilelik normal ilerliyor dedi. şeker yok, albümin yok, tansiyon yok ama bunlar her seferinde böyle yapıyorlar ya berbeğin kalbine takıyorlar ya bana. ağlamaktan gözlerim şişiyor. eşime desem sağlık ocağını basacak adam artık. takmıyım diyorum sen kendi doktoruna bak diyorum. keşke şimdi hamile kalmasaydım diyorum, benim yüzümden bebek de şişman olacak sosyal hayatı kayacak diyorum kendimi suçlu hissediyorum. bir şey de yemiyorum oooof of!

ben iki hafta önce yaşadım aynı sorunu kemiklerim eriyo falan sandım, ama sonrasında kendiliğinden geçti dr'um ilk doğumum olduğu için normal olduğunu söyledi e vücutlarımız şekil değiştiriyo

ben iki hafta önce yaşadım aynı sorunu kemiklerim eriyo falan sandım, ama sonrasında kendiliğinden geçti dr'um ilk doğumum olduğu için normal olduğunu söyledi e vücutlarımız şekil değiştiriyo

ne biliyim canımcım yaa hiç bu kadar şiddetli bi bel ve kemik ağrısı yaşamamıştım sanada geçmiş olsun bu arada
etlerimi sanki sopalarla dövmüşler etlerim bile ağrıyor yanii

Ya kızlar kafama ne takıldı sımdı ben haftaya 32. haftayı tamalıyacam we 32. hafta 8.ayın bıtmesı 9.ayında baslaması demek eee ona gore son ayıma gırcem marta ama daha 2 ay war nasıl oluyor bız sımı 10 aylık mı doguracaz ya eyvahedigeldismile

ne biliyim canımcım yaa hiç bu kadar şiddetli bi bel ve kemik ağrısı yaşamamıştım sanada geçmiş olsun bu arada
etlerimi sanki sopalarla dövmüşler etlerim bile ağrıyor yanii

e e e anne olmak kolay değil, boşuna cennet annelerin ayakları altındadır dememişler dimi ama Allah şifalar versin

bu ay ve hafta işi karışık oluyo biraz 9. ayıda doldurup 10. aydan da 10 gün alıcaz gibi bişeyler kafam karışıyor benim o yüzden hiç ay hesabı ile uğraşmıyorum hafta hafta takip ediyorum ben

32. hafta 8. ayın bittiği hafta deği 7. ayın bitip 8. ayın başladığı hafta. doğum 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ya bir de ilk ayı 6 hafta sayacaksın 2 hafta da yumurtlama için koyacaksın yani şöyle:
1. hafta - 6. hafta : 1. ay
7-10: 2. ay
11-14: 3. ay
15-18: 4. ay
19-22: 5. ay
23-26: 6. ay
27- 31. : 7. ay
32.-35: 8. ay
36. - 40: 9. ay

bitanecik şekerler eşim gelir birazdan hepinizi çok çok öpüyorum şimdilik iyi akşamlar tatlılar olumunekankayizsmile

bu ay ve hafta işi karışık oluyo biraz 9. ayıda doldurup 10. aydan da 10 gün alıcaz gibi bişeyler kafam karışıyor benim o yüzden hiç ay hesabı ile uğraşmıyorum hafta hafta takip ediyorum ben

kafamçokkarıştı ama uzman tv de kaan kocatepe bile 8. ay yanı 28 ıle 32.haftalar arası dıyor kaydirigubbakcemile3

2 tane onlu set aldım ben..sana neden öyle demişler onu da anlamadım.bebeklerimiz doğduğunda ciltleri çok hassas olacak canım kuması-dikişi en iyisi olmalı ki zarar vermesin bebeğe.azcık büyüyüp o ilk narinliği gidince daha uygun şeyler alınmalı bence..

sağol bosnacımopuyorumnanaktan
almak lazım galiba..

kuju catı kemiklerimiz genişliyor bebekler büyüyor:))acısını biz cekiyrouz.belini yastıkla destekle.yatarken de bacak arana yastık koy canım..

hehe karışık demi:))
32 haftayı doldurunca yani 32 hafta 6 gün 8 ayı dolduruyoruz canım.8 aylık dicez..9.ay içinde olcaz.doğumda 10. aay içinde olacak ama 9 ay x gün oluyor aslında
iyice karışmadı dimi kafan..kafamçokkarıştı

CERENORA psikopat mı ne o dr gitme canım sağlık ocağına ..kendi dr un uzman sonucta her halukarda ondan cok sey biliyor tecrübeli.. cok kızdım ya denir mi öyle şey kötükedihüso

hepatit tskler tatlım -tatlicadiarzu-

yanı bız 36 haftadan sonrada her an bekleyelım ne olur ne olmaz bide dıyolar kız bebegi eksik etekmiş 40 haftayı doldurmaya bilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…