- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.281
[ı]çok önemli bir soru soracağım arkadaşalr .... Ya bu hastane çıkış setini kaçlı aldınız ve birde bazıları diyorki ebeye vereceğiniz hastane çıkış setini öyle çok kaliteli bişey almayın ne yapacağız kimler ne biliyor bu konu hakkında lütfen ayrıdmcı olunnnn [/ı]
arkadaşlar peki ya sütümüz olmazsa boşa olmazmı aldığımız pompalar :bbo:
canım bence sen bi daha oraya uğrama resmen stres yüklüyorlar sana akannehir
B]
nie ölüyomuşsun allah allah?
kız nereymiş o hastane ne güzelhihoyyyt bütün bebekler daltonlar gibi aynı desenmi olacaklar:)
kıslar ya dünden beri belden aşağım kilitleniyo resmen oturamıyorum oturursam kalkamıyorum gece wc ye kalkarken okadar zor kalktımki kalça kemiklerim batıyo resmen çok canım yanıyo kalkıp dolaşıyorum biraz ayakta sorun yok ama otururken ve kalkarken çok zorlanıyorum yattığım pozisyonumu bile değiştiremiyorummafoldumben
ben iki hafta önce yaşadım aynı sorunu kemiklerim eriyo falan sandım, ama sonrasında kendiliğinden geçti dr'um ilk doğumum olduğu için normal olduğunu söyledi e vücutlarımız şekil değiştiriyo
ne biliyim canımcım yaa hiç bu kadar şiddetli bi bel ve kemik ağrısı yaşamamıştım sanada geçmiş olsun bu arada
etlerimi sanki sopalarla dövmüşler etlerim bile ağrıyor yanii
Ya kızlar kafama ne takıldı sımdı ben haftaya 32. haftayı tamalıyacam we 32. hafta 8.ayın bıtmesı 9.ayında baslaması demek eee ona gore son ayıma gırcem marta ama daha 2 ay war nasıl oluyor bız sımı 10 aylık mı doguracaz ya eyvahedigeldismile
e e e anne olmak kolay değil, boşuna cennet annelerin ayakları altındadır dememişler dimi amaAllah şifalar versin
Ya kızlar kafama ne takıldı sımdı ben haftaya 32. haftayı tamalıyacam we 32. hafta 8.ayın bıtmesı 9.ayında baslaması demek eee ona gore son ayıma gırcem marta ama daha 2 ay war nasıl oluyor bız sımı 10 aylık mı doguracaz ya eyvahedigeldismile
bu ay ve hafta işi karışık oluyo biraz 9. ayıda doldurup 10. aydan da 10 gün alıcaz gibi bişeyler kafam karışıyor benim o yüzden hiç ay hesabı ile uğraşmıyorum hafta hafta takip ediyorum ben
32. hafta 8. ayın bittiği hafta deği 7. ayın bitip 8. ayın başladığı hafta. doğum 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ya bir de ilk ayı 6 hafta sayacaksın 2 hafta da yumurtlama için koyacaksın yani şöyle:
1. hafta - 6. hafta : 1. ay
7-10: 2. ay
11-14: 3. ay
15-18: 4. ay
19-22: 5. ay
23-26: 6. ay
27- 31. : 7. ay
32.-35: 8. ay
36. - 40: 9. ay
bitanecik şekerler eşim gelir birazdan hepinizi çok çok öpüyorum şimdilik iyi akşamlar tatlılar olumunekankayizsmile
kafamçokkarıştı ama uzman tv de kaan kocatepe bile 8. ay yanı 28 ıle 32.haftalar arası dıyor kaydirigubbakcemile3
[ı]çok önemli bir soru soracağım arkadaşalr .... Ya bu hastane çıkış setini kaçlı aldınız ve birde bazıları diyorki ebeye vereceğiniz hastane çıkış setini öyle çok kaliteli bişey almayın ne yapacağız kimler ne biliyor bu konu hakkında lütfen ayrıdmcı olunnnn [/ı]
Hastaneye götürmeye gerek yok sanırım, hastanelerde oluyor zaten pompa...
Ama evde bulunması lazım diye biliyorum ben de...
Bizim hastane bebeği kendi giydiriyormuş.
Sadece hastaneden çıkarken bizim götürdüğümüz kıyafetleri giydiriyorlarmış.
kıslar ya dünden beri belden aşağım kilitleniyo resmen oturamıyorum oturursam kalkamıyorum gece wc ye kalkarken okadar zor kalktımki kalça kemiklerim batıyo resmen çok canım yanıyo kalkıp dolaşıyorum biraz ayakta sorun yok ama otururken ve kalkarken çok zorlanıyorum yattığım pozisyonumu bile değiştiremiyorummafoldumben
çok konuşmasın o kaç kere doğurmuş :umursamaz: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?