- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.301
Doğurmasına bilmem ama adam birsürü dogurtmus kesın :roflol::sm_cool:
CERENORA psikopat mı ne o dr gitme canım sağlık ocağına ..kendi dr un uzman sonucta her halukarda ondan cok sey biliyor tecrübeli.. cok kızdım ya denir mi öyle şey kötükedihüso
hepatit tskler tatlım -tatlicadiarzu-
yanı bız 36 haftadan sonrada her an bekleyelım ne olur ne olmaz bide dıyolar kız bebegi eksik etekmiş 40 haftayı doldurmaya bilirmiş
tamam o zaman canım müjde bu hesaba göre 11. aydan gün alınca doğuruyorsun :roflol: onun hesaplamada abz aldığı kriter farklı kimisi yumurtlamayı hesaba katmıyor. aynı videoyu ben de izledim bana hiç mantıklı gelmedi.
sorma canım ya ilaç yazdırayım bir şey olmaz diyorum yine beni buluyor baya depresifim bugünlerde. teşekkür ederim ilgin için.
tamam o zaman canım müjde bu hesaba göre 11. aydan gün alınca doğuruyorsun :roflol: onun hesaplamada abz aldığı kriter farklı kimisi yumurtlamayı hesaba katmıyor. aynı videoyu ben de izledim bana hiç mantıklı gelmedi.
sorma canım ya ilaç yazdırayım bir şey olmaz diyorum yine beni buluyor baya depresifim bugünlerde. teşekkür ederim ilgin için.
bebeğini kucağına al inşallah sağlıkla karşısına dikil o dr un canım..aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 zaten tek merakım suan acaba kacıncı haftada dogum yapcam :Saruboceq::Saruboceq: inş. hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
hastane çıkışı için banada aynı şeyi söylediler.sebebide hastanede bebekler yıkanmıyor siliniyormuş ve baticon falan oluyormuş takımlar ondan kaliteli bişey vermeyin içeri falan filan işte.ama tabii sonuçta bizim bebeğimiz giyecek bunu kirlensede önemli değil.
benimkiler 10 lu birtakım almış bitanede ben alacağım yine böyle çoklu yeter.
tatlıkm o eskidenmiş şimdi şakır şakır yıkıyorlar valla:)
valla bilmiyorum ki canımcım böyle dediler bana.ne olursa olsun kirlenen yıkanır temizlenir sonuçta.
bu arada senin o felaket tellalı doktora selamlarımızı iletÇok üzgünüm çoook.bence mesleğini değiştirsin o.
Kızlar bu arada ben cok kararsızım ozelde mı yoksa dewlette mı dogum yapsam dıye en az 1 1,5 mılyara cıkar ozel dewletede hıc gıtmedım ben kontrollere sureklı ozele gıttım kımseye agız bukturmek ıstemıyorum esımın zor durumada gırmesını ıstemıyorum dewlet dıyorum sonrada ozele donuyorum adam da sasırdı artık mafoldumben
sormayın kızlar kocama da anlatamıyorum burada ancak size anlatabiliyorum kusura bakmayın. siz de bıktınız biliyorum. hızlı kilo alıyorum canım ondan ölecekmişim. doktorum dedi hızlı kilo alıyorsun ama bebekte bir sıkıntı yok hamilelik normal ilerliyor dedi. şeker yok, albümin yok, tansiyon yok ama bunlar her seferinde böyle yapıyorlar ya berbeğin kalbine takıyorlar ya bana. ağlamaktan gözlerim şişiyor. eşime desem sağlık ocağını basacak adam artık. takmıyım diyorum sen kendi doktoruna bak diyorum. keşke şimdi hamile kalmasaydım diyorum, benim yüzümden bebek de şişman olacak sosyal hayatı kayacak diyorum kendimi suçlu hissediyorum. bir şey de yemiyorum oooof of!
Bana bak kızım alsanaalsanasmile iyi misin senn, boyle salaklar icin neden canını sıkıyorsun, bu devletin oldugu her yer de bole, neden gidiyorsun saglık ocagına baslıcam onlara yaaaaa guclubacismileklava:
o hemsireyi sen bana bi yolla bi guzel elimden gecireyim, zaten sinirliyim fena halde ondan cıkarayım sinirimi,
offf kızlar yaaaaaa mafoldumben
bizim sucumuz olmayan birseyden otürü maaslarımızdan toplamda 1170 tl kesinti yapılacak, adamın teki oteli 15 milyar dolandırdı, rezervasyonu yapan ve ıcınde parmagı olan toplam 13 kısıden alacaklar parayııı cok moralım bozuk cookkk mafoldumben
bizim hastanede bezi pedi weriormuş ama hastane çıkışıda weriomu acaba walla bilemedim onu hangi hastane senin?Bende en son kontrole gittiğimde hastanenin odalarını gezdim. yetkili bir hemşire ile konuştum. Anne için Ped , prima bebek bezi ve hastane çıkışı vriyormuş. Beyaz mavi ve beyaz pembe renklerde ..Baktım güzel penyesi fena değil.. Sonra kirlenince kendi hastane çıkışlarımızı giydiriyorlarmış.. Ben pipirikli bir anne olarak bebekleri ilk neyle yıkıyorsunuz dedim. Güldü.. Dalin şampuan dedi..Eşimde bana kızıyor.. Bu hadar hijen delisi olma diyor. ama elimde değil...
Bana bak kızım alsanaalsanasmile iyi misin senn, boyle salaklar icin neden canını sıkıyorsun, bu devletin oldugu her yer de bole, neden gidiyorsun saglık ocagına baslıcam onlara yaaaaa guclubacismileklava:
o hemsireyi sen bana bi yolla bi guzel elimden gecireyim, zaten sinirliyim fena halde ondan cıkarayım sinirimi,
offf kızlar yaaaaaa mafoldumben
bizim sucumuz olmayan birseyden otürü maaslarımızdan toplamda 1170 tl kesinti yapılacak, adamın teki oteli 15 milyar dolandırdı, rezervasyonu yapan ve ıcınde parmagı olan toplam 13 kısıden alacaklar parayııı cok moralım bozuk cookkk mafoldumben
geçmiş olsun handecim ya,zaten masraflarımız varher ay 100 kesseler 1 yıl inşallah vicdana gelir yöneticileriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?