2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm gelmiş geçmiş olsun,valla tatlım darılma gücenme ben açık sözlü biriyim,direkt yüze misali
afedrsin ama senin bu kocan hafif salak mı,31 haftalık hamile kadına yaptırdığı işe kalkıştığı işe bak,anası aklı vermiş oğluda onu dinlemişse,gelsin ayrdım etsin de ana oğul yapsınlar hem sen niye yapıyorsunki,bi de kayınvalide gizliden gizliye eşime burda doğursun özele para vermeyin vs dicek be de bunu duyucam ve öle durucam ha,vallaya yıkarım ortalığı,hiç gözüm görmez böyle durumlarda,yemişim onların işlerini,sen kimsenin sözüe bakma bildiğini oku,bi dahada dikkat et,seni düşnemiyorlarsa zorla düşündürttttttttttttt,parçalarım valla onları

Canım sanada geçmiş olsun.Evet böbrek ağrısı zordur gerçekten.İlk aylar kum dökme sorunu yüzünden bende yaşamıştım.Şimdilerde hafif hafif gene yokluyor ama ayaklarımı üşüttüğüm için sanırım o da.Bu gittiğiniz devlet hastanesi büyük doğummu kızlar?Simenayda aynı şeyden bahsetmiş çünkü...

kısmet olursa görüşürüz canım madem sık geliyorsunuz buraya bebişlerimizle birlikte inşallah:Saruboceq: eviniz de hayırlı olsun güle güle oturun..
senin doğuma 3 hafta kalmış ha hadi bakalım dikkat et kendine sağlıkla al kucağına

sevgili lavina,canımcım çok çok geçmişler olsun,.idrar yolu enfeksiyonu çok kötü bi durum.insanı mahvediyo,.ama ilaçla hemen geçmişti.evlendiğim ilk ayda başıma gelmişti,.seni iyi anlıyorum:1hug:

Kızlar bu konuda başka bilgisi olan varmı? Yada işyeri ile görüşen...

bir hafaty sonra bizde abbyı tekmelemeye başlayacağızzzzzzzz :))))))))))))))))))))))))

kUVVETLİ KUVVETLİ ATSIN BEBEŞİN TEKMELERİ DE HASRET GİDERSİN BABACIK.....

SEN VARYA SEN DELİSİN BUNE DİKKATSİZLİK YAWWW DİKKAT ET CANIM ZORLAMA KENDİNİ VE ÇOK AMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SİZE...
GERÇİ BENDE İZİNE ÇIKACAĞIM ZAMAN TEMİZLİK YAPICAM BAKALIM AMA SAĞOLSUN ARKADASLAR AĞIR KALDIRMAMA İZİN VERMİYORLAR DUR SEN BİZ YAPARIZ DİYORLAR .....BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN

BU ARADA DÜN GECE BENDE KORKTUM HEMOROİDİM KANADI TUVALETİMİ YAPARKEN DÜN GECE AMA NASIL KORKTUM ANLATAMAM TAM İLACIMI SÜRECEKTİM BAKTIM Kİ KAN ACABA DEDİM BİSEY Mİ OLDU SONRA ANLADIM HEMOROİDİM PATLAMIŞ DÜN GECEDEN BERİ YAN OTURUYORUM WALLA ....ÇOK ZOR BU HEMOROİD YAAA

Teşekkürler canım bakalım konuşacağım ama canımı şimdiden sıkmak istemiyorum eğer ters birşeyle karşılşırsamm...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Yürü be hamişim kim tutar seni?Valla azcık sende ben gibi kaçıksın.Banada öyle birden geliyorlar... Gerçi sinir yüzünden çok hasta oluyorum ama olsun.
Simenaycım artık korkmuştur gözleri dediğin gibi bir daha böyle bir şey yapmazlar.Ama bana sanki lohusalıkta bu kaynana seni bunaltacak gibi geldi.Bence doğum sonrası sinirlerinin bozulmasını istemiyorsan şimdiden sen yavaş yavaş yerini yap.Şu olur bu olur karışmayın falan de.Zırt pırt tepende dikilmesinler zaten sinirlerimiz laçka olacak o dönem...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..... :Saruboceq:

SAğol cnm... bakalım en kötü ihtimalle aradaki farkı vermeleri lazım işyerinden maaş yazımda var üstelik... Elimde yazılı olarak bir belgem var yani..

Yaaa bu ankaralı anneler maşallah hepinizin haftaları aynı mı?
Ama bakıyorum da çok iyi bakmışsınız kendinize ve bebeklerinize
biz istanbullular hastalıklarla uğraş dur ...istanbulun havasından sanırım

kesinlikle katılıyorum,ben direkt söylüyom valla

Bana diyene bak, sende rahat durmuyormuşsun, bacım sende dikkatli ol artık, bu arada bir sonraki buluşmaya mutlaka gelmeye çalış, yoksa daha fena çınlatırız kulaklarını ona göre, gittiğim hastanede etlikteki kadın doğum hastanesi idi, sakın yanından bile geçme derim..

Geçmiş olsun canım belki dediğin gibi havalarda etkiliyordur...

Ebrucum çok geçmiş olsun...
İdrar yolu enfeksiyonu çok fenadır gerçekten...

Yazcım çok teşekkür ederim canımm...
Ben de çok gerginim, işyerinde çaktırmamaya çalışıyorum ama canım diyene canın çıksın diyesim var resmen.

Haklısın insan bazı şeylere mecbur kalıyor tabi, ama artık gerçekten hassas zamanlardayız canımcım ve kimse seni ve yavrunu senin kadar düşünmüyor maalesef. Bundan sonra ne olursa olsun dikkatli ol arkadaşım...

Son günlerde beni de doğum korkusu sardı biraz, ama teslim olmamaya çalışıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, zamanında ve kolay doğumlar nasip etsin...

kızlar benim kolum çok acıyor,gittikçe artıyor bu acı sızı,valla yazarken bile zorlanmaya başladım ilk aşımda hiç böle olmamıştı yaaaaaaaaaaaaa

ben de ona kızıyorum ya erkenden çıktın dinlenmek için ama nedense tam tersi,deli bu insanlar ya,gebertce bu kayınvalideleri ama benimki seninkinin yanında melek,benim kaynanam iyi zaten iyi de sadece bazen kızdıryor beni o da tuzu bibebri olsun,ben seviyom valla,o olmasa ben nanaydım bu hamilelikte

Kızlar bu konuda başka bilgisi olan varmı? Yada işyeri ile görüşen...

Ben görüştüm işyerimle ama durumum farklı seninkinden.
Ben doğum izni süresince işyerinden maaşımı alacağım.
İzin bittiğinde SSK'nın verdiği parayı işyerine verecekmişim.
Bordromda normal maaşım yazdığı için problem olmayacak sanırım.
Umarım sana da sorun çıkarmazlar...

kızlar benim kolum çok acıyor,gittikçe artıyor bu acı sızı,valla yazarken bile zorlanmaya başladım ilk aşımda hiç böle olmamıştı yaaaaaaaaaaaaa

Canım ikinci doz aşı biraz daha sert sanırım, bana da çok ağrı yapmıştı.
Buz koy biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…