- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.501
Günaydın şekerler...
NİLÜ,BOSNA VE SİENDRUNCE, gözünüzaydın, maşallah bebiklere, çok güzel haberler getirmişsiniz,
PANCUBEN, ilaçların işe yaramasına ve rahatlamana sevindim canım..
ZELİŞ82, geçmiş olsun canım, dinlenmeye çalış yoksa çok uzun sürüyor bu gribi atlatmak..
YNUR VE SEYYAL, şafak azaldı kızlar, bugun ankara yarın amasya derken eşlerinize kavuşacaksınız inşallah,
SELİNİUS, doktordan güzel haberlerle gel inşallah..
Unuttuğum kimse yoktur umarım, kimse alınmasın darılmasın, geçmişi okuduğum kadarıyla herkese yazmaya çalıştım :))
Gelelim banaaaa...
Dün gece hastanelik oldum ben, gündüz eşim anasından aldığı akılla, evin duvarlarını silmeye başladı, haliyle beni de yanında aşçıbaşının yamağı gibi çalıştırdı, su dolu kovaları indir kaldır, eşimin arkasından döküntüleri topla, sil süpür derken, akşama doğru başladı bende bir ağrı, bir sancı, zaten gündüz 2 kötü haber almıştım, ağlamaktan gözlerim şişmiş, birde bu durum olunca bana geldiler valla, başladım hüngür hüngür ağlamaya, karnımın içinde deprem oluyor resmen, daha önce yaşamadığım bir ağrı olunca panikleidm de haliyle, eşim ve annesi acile götürdüler beni, çok şükür erken doğum riski falan yok, yalancı sancı imiş, artık bu aydan itibaren arada olurmuş böyle, ama o sinirle ana-oğul bunlara demediğimi bırakmadım, kayınpedere de şikayet ettim, bunlar bana temzilik yaptırıyor, erken doğursun diye uğraşıyorlar benle dedim, kayınpederde bunları bir azarladı, sormayın, ohh iyi oldu, şimdi gözleri korktu daha hayatta bulaşmazlar heralde bana.. Ama ben iş yapmak istemediğimi, ağrım olduğunu ve eğilip doğruldukça suyumun kaçtığını söylediğim halde inanmadı bana eşim, şimdi gözümün içine bakıyo bişey olmasın diye, illa böyle birşey yaşamak gerekiyormuş, ders oldu ona ama olanda bana oldu bu arada, neyse bunu da atlattım ya çok şükür, sağ salim bir doğursaydım, bu arada beni devlet hastanesinin aciline götürdüler, inatla benim doktorumu aramadılar, para gider hesabı yapıyorlardı, hep duydum konuştuklarını, burada doğursun işte, niye özele para veriyorsunuz falan diyordu annesi, içerde işim bitip çıkınca, nasıl çok ilgililer değil mi, iyi bir hastane dedi, görümcem orada doğurmuş da, bende iğrenç, pis bir yer, Allah düşürmesin bir daha dedim, kendi doktorum ve hastanem gibisi yok dedim, lafı tıkadım ağzına.. Hakkaten pis bir hastane idi, idrar tahlili için tuvalate girdiğimde gördüğüm manzarayı unutamam heralde, ayyy ne uzun yazmışım, sıkılmazsınız umarım okurken..
herkese günaydıınn...bebıklerını görenler gözünüzaydın kızlar bosna nılüfer sıendruce...selınıus senınde ıyı haberllerını bveklıoruz..sımenaycım cok gecmıs olsun canımm bende senın gıbı dun gece hastanelık oldumm ..sag tarafımda kas agrısı zannettıgım agrı gece sıddetlenınce acıle gıttım dewletın acılıne gıttım hemen bı ıdrar tahlılı ve ıdrar enfeksıyonu cıktı böbreklerıme nasıl vuruyor sancı antıbıtık ve bı kac ılaç baslattı geceyı sancılarla gecırdım..kafamçokkarıştı..bobrek sancısı nedır bılmazdım cok fenaymıs arkadaslar ..ıdrarada en ufak bıle yanma varsa ıhmal etmeyın..,,bu arada hastanenın ,halını gör,se,y,dın,ız, tuvalete gırdım, ,ıdrar ıcın mı,,dem ,agzıma ,gel,d,ıı, ,ya ,d,okto,r um, benı ,bu hastaneye ,yonle,nd,rrse ,c,ıldır,ır,ım..
simenaycım çok geçmiş olsun neden yaptın ne temizliği ya ikisi yapsın yapmazlarsa kadın tutsunlar sen canının kıymetini neden bilmiyorsun şu yalancı doğum ağrılarıda bence çok yorulunca oluyor çünkü bende hala yok gibi doktorum doğumuna 3 hafta kalmış dedi sizce başlaması gerekmezmi senin suyun filan geldimi aman dikkat et ye iç yat uğraşma sonra pişman olursun
bizimkiler afyonda abim kemerde çalışıyor ona ev aldık orayada bir iki eşya atıp yazın kalmayı düşünüyoruz biz sık sık geliriz antalyaya
İnş. canım yaaa.... Kesin bu güzel enerjinle çabucacık kolayca bebişini doğurur gelirsin sen (İNŞALLAH) Bende mızıklana mızıklana gelirim yanınıza.Bir dahamı tövbeeeeeee diye.... kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu konuda başka bilgisi olan varmı? Yada işyeri ile görüşen...Kızlar günaydın,
düzenli giremiyorum...ama sizinle paylaşmak istedim.
Bebişim 29 haftalık oldu.. 1470gr. ve 35cmmiş... uzun boylu bir kız olacak bu gidişle dedi doktor..bu arada doğumumu Göztepe Central Parkta yapacağım... Kararımı verdim doktorumda içime sindi...
Yanlış şuaralar kafamı kurcalayan bazı konular var... Özellikle çalışan annelere sormak istiyorum maaş ödemelerimiz 16 haftalık izin boyunca nasıl olacak bunu işyeri ile konuşan varmı?
Benim sigortamın düşük yatırıldığını biliyorum banka hesabıma 630 TL yatıyor geri kalanını elden alıyorum.. 1,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Hakkımın yenmesini hiç istemiyorum açıkçası kim isterki?..
Lütfen bilgisi olan varsa yazsın... hepinizi öpüyorum ANNİŞLER...
bir hafaty sonra bizde abbyı tekmelemeye başlayacağızzzzzzzz :))))))))))))))))))))))))
Günaydın şekerler...
Gelelim banaaaa...
Dün gece hastanelik oldum ben, gündüz eşim anasından aldığı akılla, evin duvarlarını silmeye başladı, haliyle beni de yanında aşçıbaşının yamağı gibi çalıştırdı, su dolu kovaları indir kaldır, eşimin arkasından döküntüleri topla, sil süpür derken, akşama doğru başladı bende bir ağrı, bir sancı, zaten gündüz 2 kötü haber almıştım, ağlamaktan gözlerim şişmiş, birde bu durum olunca bana geldiler valla, başladım hüngür hüngür ağlamaya, karnımın içinde deprem oluyor resmen, daha önce yaşamadığım bir ağrı olunca panikleidm de haliyle, eşim ve annesi acile götürdüler beni, çok şükür erken doğum riski falan yok, yalancı sancı imiş, artık bu aydan itibaren arada olurmuş böyle, ama o sinirle ana-oğul bunlara demediğimi bırakmadım, kayınpedere de şikayet ettim, bunlar bana temzilik yaptırıyor, erken doğursun diye uğraşıyorlar benle dedim, kayınpederde bunları bir azarladı, sormayın, ohh iyi oldu, şimdi gözleri korktu daha hayatta bulaşmazlar heralde bana.. Ama ben iş yapmak istemediğimi, ağrım olduğunu ve eğilip doğruldukça suyumun kaçtığını söylediğim halde inanmadı bana eşim, şimdi gözümün içine bakıyo bişey olmasın diye, illa böyle birşey yaşamak gerekiyormuş, ders oldu ona ama olanda bana oldu bu arada, neyse bunu da atlattım ya çok şükür, sağ salim bir doğursaydım, bu arada beni devlet hastanesinin aciline götürdüler, inatla benim doktorumu aramadılar, para gider hesabı yapıyorlardı, hep duydum konuştuklarını, burada doğursun işte, niye özele para veriyorsunuz falan diyordu annesi, içerde işim bitip çıkınca, nasıl çok ilgililer değil mi, iyi bir hastane dedi, görümcem orada doğurmuş da, bende iğrenç, pis bir yer, Allah düşürmesin bir daha dedim, kendi doktorum ve hastanem gibisi yok dedim, lafı tıkadım ağzına.. Hakkaten pis bir hastane idi, idrar tahlili için tuvalate girdiğimde gördüğüm manzarayı unutamam heralde, ayyy ne uzun yazmışım, sıkılmazsınız umarım okurken..
Teşekkürler canım bakalım konuşacağım ama canımı şimdiden sıkmak istemiyorum eğer ters birşeyle karşılşırsamm...Maşallah kızana ne de güzel kilo almış. Maaş konusu sen iş yerinle görüş 16 hafta boyunca raporlu olacağından iş yerinde yine maaşın devam edecek ve hesabın varsa eğer bir bankaya oraya yatırsınlar yada eşinin hesabına....Raporun varken biseyolmaz merak etme
cnm gelmiş geçmiş olsun,valla tatlım darılma gücenme ben açık sözlü biriyim,direkt yüze misali
afedrsin ama senin bu kocan hafif salak mı,31 haftalık hamile kadına yaptırdığı işe kalkıştığı işe bak,anası aklı vermiş oğluda onu dinlemişse,gelsin ayrdım etsin de ana oğul yapsınlar hem sen niye yapıyorsunki,bi de kayınvalide gizliden gizliye eşime burda doğursun özele para vermeyin vs dicek be de bunu duyucam ve öle durucam ha,vallaya yıkarım ortalığı,hiç gözüm görmez böyle durumlarda,yemişim onların işlerini,sen kimsenin sözüe bakma bildiğini oku,bi dahada dikkat et,seni düşnemiyorlarsa zorla düşündürttttttttttttt,parçalarım valla onları
hiç öle düşünme cnm bak herşey nasılda güsel olucak
SAğol cnm... bakalım en kötü ihtimalle aradaki farkı vermeleri lazım işyerinden maaş yazımda var üstelik... Elimde yazılı olarak bir belgem var yani..:roflol::roflol::roflol: galiba öyle oalcak :roflol::roflol::roflol::roflol:
canım sende bendensin :):):)benim kızda uzun boylu üo yüzden normale göre kilosu biraz fazla görünsede aslıdan tombiş değil uzun bir bebek oalcka ddi doktor :):):):))
canım ormalde biz maaşlaırmızı sskdan alıyoruz diye biliyorum sskda son üç aydaki yatan maaşımız üzerinden ortalam hesaplayıp ödeme yapıyorlar dı bize ben mıhasebeci olduğum günlreden böyle hatılıyorum :):):):) sen aradaki farkı hesaplatıp işyerinden alacaksın ... ne yazıkki ükemizde bir çok işveren bu hainliği yapıyor devlettende bizlerden de vergi çalmış oluyor çok şükür benim şirketimde yok o sorun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Yürü be hamişim kim tutar seni?Valla azcık sende ben gibi kaçıksın.Banada öyle birden geliyorlar... Gerçi sinir yüzünden çok hasta oluyorum ama olsun.
Simenaycım artık korkmuştur gözleri dediğin gibi bir daha böyle bir şey yapmazlar.Ama bana sanki lohusalıkta bu kaynana seni bunaltacak gibi geldi.Bence doğum sonrası sinirlerinin bozulmasını istemiyorsan şimdiden sen yavaş yavaş yerini yap.Şu olur bu olur karışmayın falan de.Zırt pırt tepende dikilmesinler zaten sinirlerimiz laçka olacak o dönem...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..... :Saruboceq:
Canım çok çok geçmiş olsun.Hakikaten sinir bozucu bir olay yaşamışsın.Neyseki sorun hallolmuş kimseye bir şey olmadan.Eşine ve annesine kızdım doğrusu senin durumunu görmüyorlarmı kocaman karnınla birde işmi yapacaksın?Bak bizdede kavgalar benim durmayan totom yüzünden çıkıyor.Eşim bekle gelince beraber yaparız diyor ama ben kuyruklu dururmuyum hiç.Akşama bir geliyor ev baştan aşağı değişmiş.Ve ben yattığım yerde kilitlenmişim ağzına geleni sayıyor bana.Bu yaptıkların yüzünden çocuğa yada sana bir şey olursa seni asla affetmem diyor.Hafta sonu bende kudurdum bir sürü temizlik ev işi derken çok yoruldum belim gitti resmen üstüne birde kasılmalarım sıklaşınca tırsmaya başladım ama eşime belli etmiyorum suratımdan anladı terslik olduğunu.Şimdi söylesem biliyorum yine laf saymaya başlayacak.Yardımcı olmak yerine dıd dır dır söylenip duruyor beni iyice deli ediyor tepemde.Biraz sakinleşmeye çalıştım birazda dinlendim derken azaldı çok şükür hastaneye gerek kalmadan.Yani diyeceğim arkadaşım bu aylar evde iş yaparken çok dikkat etmek gerekiyor.Ya ağır ağır yapın yada hiç yapmayın... Bırakın kalsın her şey... Arıza veriyor valla vücut.Allah korusun bebişleri heyecanlandırmayalım....
canım çok geçmiş olsun bu oklava eşine ve kayınvalideneeeklava: klava:QUOTE]
O oklavaları dün akşam kafalarına geçirdim nerdeyse diyebilirim.. Ama yine de bunları da alayım ben, lazım olur :))
cnm gelmiş geçmiş olsun,valla tatlım darılma gücenme ben açık sözlü biriyim,direkt yüze misali
afedrsin ama senin bu kocan hafif salak mı,31 haftalık hamile kadına yaptırdığı işe kalkıştığı işe bak,anası aklı vermiş oğluda onu dinlemişse,gelsin ayrdım etsin de ana oğul yapsınlar hem sen niye yapıyorsunki,bi de kayınvalide gizliden gizliye eşime burda doğursun özele para vermeyin vs dicek be de bunu duyucam ve öle durucam ha,vallaya yıkarım ortalığı,hiç gözüm görmez böyle durumlarda,yemişim onların işlerini,sen kimsenin sözüe bakma bildiğini oku,bi dahada dikkat et,seni düşnemiyorlarsa zorla düşündürttttttttttttt,parçalarım valla onları
Asinazcım, söylediklerinde haklısın ama dediğim gibi bazı şeyler var ki anlatması zor, ama bundan sonrası için rahat olurum artık, iyi bir ders verdim onlara... Ben izine ayrıldım ki, iş hayatının stersinden arınayım, dinleneyim, yiyip, içip, yatayım diye, ama bunlar ana-oğul bu evde akşama kadar napıyor acaba diye düşünüp düşünüp bana iş çıkarıyorlar zorla, pasaklıya çıkardılar adımı, ben erken doğum korkularımı, ağrılarımı ve bu yüzden doğum akadar hayatı ağır çekimde yaşamaya karar aldığımı anlatıyorum ama onlar anlamak istemiyordu, dün akşam anladılar işte... Bunu istiyorlarmış demekki ne yapayım..
Yaaa bu ankaralı anneler maşallah hepinizin haftaları aynı mı?
Ama bakıyorum da çok iyi bakmışsınız kendinize ve bebeklerinize
biz istanbullular hastalıklarla uğraş dur ...istanbulun havasından sanırım
herkese günaydıınn...bebıklerını görenler gözünüzaydın kızlar bosna nılüfer sıendruce...selınıus senınde ıyı haberllerını bveklıoruz..sımenaycım cok gecmıs olsun canımm bende senın gıbı dun gece hastanelık oldumm ..sag tarafımda kas agrısı zannettıgım agrı gece sıddetlenınce acıle gıttım dewletın acılıne gıttım hemen bı ıdrar tahlılı ve ıdrar enfeksıyonu cıktı böbreklerıme nasıl vuruyor sancı antıbıtık ve bı kac ılaç baslattı geceyı sancılarla gecırdım..kafamçokkarıştı..bobrek sancısı nedır bılmazdım cok fenaymıs arkadaslar ..ıdrarada en ufak bıle yanma varsa ıhmal etmeyın..,,bu arada hastanenın ,halını gör,se,y,dın,ız, tuvalete gırdım, ,ıdrar ıcın mı,,dem ,agzıma ,gel,d,ıı, ,ya ,d,okto,r um, benı ,bu hastaneye ,yonle,nd,rrse ,c,ıldır,ır,ım..
günaydın hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.çok çok çok öpüyorum sizi ve bebiklerinizi.opuyorumnanaktan
BOSNA SİENDRUNCE NİLÜFERŞAHH gözünüz aydın canlarım maşşallah bebeklerinize.
SELİNİUS güzel haberlerle gel inşaallah.
SİMENAY çokk geçmiş olsun canım.o eşin ve kayınvalidene ne diyeyim bilemedim Çok üzgünüm çoook .dilerim bulaşmazlar artık sana.dikkatli ol tatlım bol bol dinlen.
SELKİEDE doktora gidecekti kızlar.üç dört gündür haber yok.umarım iyidir.
psikoljik olarak hepimiz aynıyız galiba benimde gözümün yaşı hazırda bekliyor biri bişey diyecek olsun yada demesine de gerek yok bende bişeyler bulabiliyorum hemen süzülüyorlar.gerginlik ve alınganlık üstümden gitmiyor.
Teşekkür ederim Bosna ama bazı şeyleri burada anlatmak zor oluyor, bende temizlik yapmak istemiyorum, korkuyorum ve dikkatliyim bu konuda ama gel gelelim, olayların akışı bu noktaya getirdi malesef, para hesabını sürekli yaptıkalrı için hiç şaşırmadım ben açıkçası, ama Alah korusun doğuma alacaz seni falan deselerdi, kapının önünde , sokakta doğururdum ama yine de orada doğurmazdım heralde...
Sağol Yazcım, aynen duygusallık had safhada bende de, ağlamaya hazır vaziyetteyim, doğum yaklaştıkça korkmaya başladım açıkçası onun gerginliği olabilir diye düşünüyorum..
Bana diyene bak, sende rahat durmuyormuşsun, bacım sende dikkatli ol artık, bu arada bir sonraki buluşmaya mutlaka gelmeye çalış, yoksa daha fena çınlatırız kulaklarını ona göre, gittiğim hastanede etlikteki kadın doğum hastanesi idi, sakın yanından bile geçme derim..
canım çok geçmiş olsun bu oklava eşine ve kayınvalideneeeklava: klava:QUOTE]
O oklavaları dün akşam kafalarına geçirdim nerdeyse diyebilirim.. Ama yine de bunları da alayım ben, lazım olur :))
Asinazcım, söylediklerinde haklısın ama dediğim gibi bazı şeyler var ki anlatması zor, ama bundan sonrası için rahat olurum artık, iyi bir ders verdim onlara... Ben izine ayrıldım ki, iş hayatının stersinden arınayım, dinleneyim, yiyip, içip, yatayım diye, ama bunlar ana-oğul bu evde akşama kadar napıyor acaba diye düşünüp düşünüp bana iş çıkarıyorlar zorla, pasaklıya çıkardılar adımı, ben erken doğum korkularımı, ağrılarımı ve bu yüzden doğum akadar hayatı ağır çekimde yaşamaya karar aldığımı anlatıyorum ama onlar anlamak istemiyordu, dün akşam anladılar işte... Bunu istiyorlarmış demekki ne yapayım..
He kız öyle valla sana diyorum bende durmuyorum.Neyseki artık yapılacak pek bir iş kalmadı çok şükür.Yavaş yavaş doğuma kadar aöf sınavlarına çalışayım diyorum.Son yılım zaten bari ara sınavda bir şeyler kalsın aklımda onlarla girebileyim sınava.Kızım bana hayırlı gelirde inş. bu sene diplomamı alırım.Gerçi çocukla zor olacak ama napıyım bir yıl kayıt dondurmak istemedim.Rabbim yardım etsin hepimize inş.
Kızlar bu konuda başka bilgisi olan varmı? Yada işyeri ile görüşen...
kızlar benim kolum çok acıyor,gittikçe artıyor bu acı sızı,valla yazarken bile zorlanmaya başladım ilk aşımda hiç böle olmamıştı yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?