2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim kolum çok acıyor,gittikçe artıyor bu acı sızı,valla yazarken bile zorlanmaya başladım ilk aşımda hiç böle olmamıştı yaaaaaaaaaaaaa

Canım kimisinde 1-2 gün kimisinde 1 hafta ağrı yaparmış.Kimisinde de hiç yapmazmış.Eğer kolun çok acıyorsa fazla zorlama.Bendede ateşim yükselmişti birden çok fena geçmişti o gün.İkinci dozu o yüzden vurulmaya korktum valla...

Kızlar bu konuda başka bilgisi olan varmı? Yada işyeri ile görüşen...

Canım ben şirketimle konuştum bu durumu, benimde sigortam gerçek maaşımın zerinden yatmıyor malesef, ssk dan alacağım miktardan hariç, kalan kısmı şirket hesabıma yatıracak ve böylelikle maaşımı tam olarak alıyor olacağım, sende şirketinle konuş ve gerekiyorsa yasal hakkım bu benim, vermek zorundasınız, şikayetçi olsam siz suçlu çıkarsınız diye hafifçe tehdit et...

Pancuben, teşekkür ederim canım, deli değilim aslında ama zorla delirttiler ne yapayım :))

kızlar benim kolum çok acıyor,gittikçe artıyor bu acı sızı,valla yazarken bile zorlanmaya başladım ilk aşımda hiç böle olmamıştı yaaaaaaaaaaaaa

2. doz aşıda benimde kolum ağrımıştı, 1-2 gün sürmüştü, ve burada paylaşmıştık, genelde herkesin öyle olmuş, korkma seninki de geçer 1-2- güne kadar..

simenay sana ne diyeyim ben bilmiyorumki...hayret bişii haa...
daha o gün dedik sana değilmi ağır ol yapma hiç bişey bırak yapsınlar...
ah be kızım sen böyle giderse gerçekten erken doğurursun ha..
neyse artık ellemezler seni.geçmiş olsun çok.

sımenay megı nılü saolun kızlar hayırlısıyla bı dogursaydık,..,,bu arada ben o göbeklerı görünce kendımı eksık hıssettım, acıkcası kızlar masallh ya benımkı sızın göbüşlerın yarısı kadardır hıc 32 haftalık göbek yok bende..doktorum haftasıyla orantılı olduunu söylesede su anda dogum yapsam nası bı bebek cıkar benden bılmıorum gercekten karnım sızınkıne gore cok kucuk bazen takmıyo degılım

günaydın güzeller şöylee bi geçmişe baktım ama kardeşim bende kaçırdıklarım varsa özür dilerim
nilücüm,bosnacım maşallahh meleklerinize
zelişim geçmiş olsunolumunekankayizsmile
selincim güzel haberlerle gel zemuszemus
asinazcım aşı olmaya gidicekmişsin acımasın:1hug:
dimplecim sende üzme kendini girme depresyona falana.s.
son sayfalara bakamadım umarım herkes iyidir öpüyorum şimdilik opuyorumnanaktan
hee bide ankaralı fıstıklar buluşmuş baktım resimlere hepiniz süpersiniz kıslarrr

evet buz koyayım cnm dediğin gibi gittiçkçe artıyor valla ya

Canım o durum bende de var ama işime geliyor o yüzden susuyorum açıkcası.Ben kızımda annesi gibi küçük diye düşündüğüm için çok takılmamaya çalışıyorum artık.Sağlıcakla doğsunlarda inş. göbüşlerimizde kilolarımızda gider hemen inş.

Canım sen şanslı olanlardanmışsın, ne güzel, keşke benimki de öyle olsa ama zorlada olsa bazı şeyleri anlamaya başladı artık, bundan sonrada alttan almaya niyetim yok hiç, el mi yaman bey mi yaman görecek :))

İnş. canım.Kuzun seni sakin güzel bir anne olarak görsün.Sinirden suratımızda değişiyor çirkin anne olmayalım demi ?

simenay tatlım geçmiş olsun
siendrunce canım maşallah kuzuna
hasta olan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim kızlar, daha dikatliyim artık Dila, derslerini de verdim, rahatım şimdi :))

LAVıNıA EBRUCUM canım sanada çok geçmiş olsun.kıyamam ben sana.

hava güzel yazgı süslensin püslensin azcık gezsin değil mi ama?öpüldünüz hepinizopuyorumnanaktan.

cnm hayatın her yerinde,dengeyi kururak saygı sınırınıda çizerek derdimizi anlatabilirz aslın,öle olmak lzım,karşıdan anlamalarını beklersek vay halimize,ağamayan bebeğe meme vermezlermiş misali

cnm hayatın her yerinde,dengeyi kururak saygı sınırınıda çizerek derdimizi anlatabilirz aslın,öle olmak lzım,karşıdan anlamalarını beklersek vay halimize,ağamayan bebeğe meme vermezlermiş misali

Bu dediğini bir dönem iş hayatında bende denemiştim.Susmanın en iyi cevap olduğunu sanırdım sonra anladımki tam tersi susunca karşı taraf kendini haklı görürmüş.Hımmm dedim şiddete şiddetle karşılık vermeden anlamıyor demekki bunlar.Daha üstüne çıkmaya başladım.Baktım bu seferde onlar susuyorlar.Garip ve üzücü işte bizim milletimize höt demeden anlamıyorlar.

aynen dediğin gibi valla cnm,başka türlü anlatamıyoruz biz insanlara derdimizi maalesef
neyse ben çıkimde yemek yapim acıktım ki bu kolla nasıl olcak bilmem ya

Merhaba Megryann , ben yeni katıldım aranıza tekrar merhaba. a aynı şikayet bende de var. Ben 28 + 5 deyim.Dediğin gibi çok ağrım oluyor malum yerimde. Sanki hani bir yerlere vurursun morarı öyle bi ağrı zonklama.ama benim doktorum normaldio.ama ço zor değil mi? sürekli oturamıyorum .en az 15 dakka oturabiliyom.ayakata fazla kalamaıyorsun.zor yani seni çoookkk iyi anlıyorum canım.sabır ne diyelim.

bendede tam tersı megıcım kucuk olsam sorun etmem belkı ama uzun boy kalın kemıklı bı yapım var bu boya bu göbek hıııc 7.5 aylık durmuyorum bu aylar kendımı karnım burnumda hayal ederdım..ornek cagla şıkel mısalı..ama saglıklı olsunlarda napalım bızımde tıpımız boyle olcakmıs

LAVıNıA EBRUCUM canım sanada çok geçmiş olsun.kıyamam ben sana.

hava güzel yazgı süslensin püslensin azcık gezsin değil mi ama?öpüldünüz hepinizopuyorumnanaktan.
opuyorumnanaktan canıımm cok sagol yazgıcımm.gez benım ıcınde gezz bol foto cekın ama .fazla süslenme güssselsııın zateeenn yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…