- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.521
kızlar benim kolum çok acıyor,gittikçe artıyor bu acı sızı,valla yazarken bile zorlanmaya başladım ilk aşımda hiç böle olmamıştı yaaaaaaaaaaaaa
Kızlar bu konuda başka bilgisi olan varmı? Yada işyeri ile görüşen...
kUVVETLİ KUVVETLİ ATSIN BEBEŞİN TEKMELERİ DE HASRET GİDERSİN BABACIK.....
SEN VARYA SEN DELİSİN BUNE DİKKATSİZLİK YAWWW DİKKAT ET CANIM ZORLAMA KENDİNİ VE ÇOK AMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SİZE...
GERÇİ BENDE İZİNE ÇIKACAĞIM ZAMAN TEMİZLİK YAPICAM BAKALIM AMA SAĞOLSUN ARKADASLAR AĞIR KALDIRMAMA İZİN VERMİYORLAR DUR SEN BİZ YAPARIZ DİYORLAR .....BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN
BU ARADA DÜN GECE BENDE KORKTUM HEMOROİDİM KANADI TUVALETİMİ YAPARKEN DÜN GECE AMA NASIL KORKTUM ANLATAMAM TAM İLACIMI SÜRECEKTİM BAKTIM Kİ KAN ACABA DEDİM BİSEY Mİ OLDU SONRA ANLADIM HEMOROİDİM PATLAMIŞ DÜN GECEDEN BERİ YAN OTURUYORUM WALLA ....ÇOK ZOR BU HEMOROİD YAAA
kızlar benim kolum çok acıyor,gittikçe artıyor bu acı sızı,valla yazarken bile zorlanmaya başladım ilk aşımda hiç böle olmamıştı yaaaaaaaaaaaaa
Ben görüştüm işyerimle ama durumum farklı seninkinden.
Ben doğum izni süresince işyerinden maaşımı alacağım.
İzin bittiğinde SSK'nın verdiği parayı işyerine verecekmişim.
Bordromda normal maaşım yazdığı için problem olmayacak sanırım.
Umarım sana da sorun çıkarmazlar...
Canım ikinci doz aşı biraz daha sert sanırım, bana da çok ağrı yapmıştı.
Buz koy biraz...
sımenay megı nılü saolun kızlar hayırlısıyla bı dogursaydık,..,,bu arada ben o göbeklerı görünce kendımı eksık hıssettım, acıkcası kızlar masallh ya benımkı sızın göbüşlerın yarısı kadardır hıc 32 haftalık göbek yok bende..doktorum haftasıyla orantılı olduunu söylesede su anda dogum yapsam nası bı bebek cıkar benden bılmıorum gercekten karnım sızınkıne gore cok kucuk bazen takmıyo degılım
ben de ona kızıyorum ya erkenden çıktın dinlenmek için ama nedense tam tersi,deli bu insanlar ya,gebertce bu kayınvalideleri ama benimki seninkinin yanında melek,benim kaynanam iyi zaten iyi de sadece bazen kızdıryor beni o da tuzu bibebri olsun,ben seviyom valla,o olmasa ben nanaydım bu hamilelikte
Canım sen şanslı olanlardanmışsın, ne güzel, keşke benimki de öyle olsa ama zorlada olsa bazı şeyleri anlamaya başladı artık, bundan sonrada alttan almaya niyetim yok hiç, el mi yaman bey mi yaman görecek :))
simenay sana ne diyeyim ben bilmiyorumki...hayret bişii haa...
daha o gün dedik sana değilmi ağır ol yapma hiç bişey bırak yapsınlar...
ah be kızım sen böyle giderse gerçekten erken doğurursun ha..
neyse artık ellemezler seni.geçmiş olsun çok.
simenay tatlım geçmiş olsun
siendrunce canım maşallah kuzuna
hasta olan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun
Canım sen şanslı olanlardanmışsın, ne güzel, keşke benimki de öyle olsa ama zorlada olsa bazı şeyleri anlamaya başladı artık, bundan sonrada alttan almaya niyetim yok hiç, el mi yaman bey mi yaman görecek :))
asinazcım gelmişsin şimdi gördüm hayırlı haberlerle çok sevindim klundaki ağrıda hemencik geçer inşallahh
cnm hayatın her yerinde,dengeyi kururak saygı sınırınıda çizerek derdimizi anlatabilirz aslın,öle olmak lzım,karşıdan anlamalarını beklersek vay halimize,ağamayan bebeğe meme vermezlermiş misali
Bu dediğini bir dönem iş hayatında bende denemiştim.Susmanın en iyi cevap olduğunu sanırdım sonra anladımki tam tersi susunca karşı taraf kendini haklı görürmüş.Hımmm dedim şiddete şiddetle karşılık vermeden anlamıyor demekki bunlar.Daha üstüne çıkmaya başladım.Baktım bu seferde onlar susuyorlar.Garip ve üzücü işte bizim milletimize höt demeden anlamıyorlar.
Günaydın kızlar nasılsınız?Ya kızlar bir şey sorcam ben böyle az iş yapsam aslında azda iş yapmıyorum ama neyse dışarda yarım saatten fazla dolaşsam falan şeyim çıkacak gibi oluyor.Dün market kasiyeri bile oturduğu sandalyeyi verdi beklemeyin ayakta diye.Niye zonkluyor şeyim böyle?Bebiş iyice kanalamı girmeye uğraşıyorki?Yada ben fazla iş yapınca iyice bebeği aşağıyamı indiriyorum?Sizdede oluyormu bunlar?
bendede tam tersı megıcım kucuk olsam sorun etmem belkı ama uzun boy kalın kemıklı bı yapım var bu boya bu göbek hıııc 7.5 aylık durmuyorum bu aylar kendımı karnım burnumda hayal ederdım..ornek cagla şıkel mısalı..ama saglıklı olsunlarda napalım bızımde tıpımız boyle olcakmısCanım o durum bende de var ama işime geliyor o yüzden susuyorum açıkcası.Ben kızımda annesi gibi küçük diye düşündüğüm için çok takılmamaya çalışıyorum artık.Sağlıcakla doğsunlarda inş. göbüşlerimizde kilolarımızda gider hemen inş.
opuyorumnanaktan canıımm cok sagol yazgıcımm.gez benım ıcınde gezz bol foto cekın ama .fazla süslenme güssselsııın zateeenn yerimsenibenLAVıNıA EBRUCUM canım sanada çok geçmiş olsun.kıyamam ben sana.
hava güzel yazgı süslensin püslensin azcık gezsin değil mi ama?öpüldünüz hepinizopuyorumnanaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?