2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım ama benim okadar tuhaf olduki kendime güldüm ya dediğin gibi bende ağrılar oluyo ama ben gayet rahat olur diyorumm normaldir hamilelikte eşim olmaz bak gidelim diyo ben hala yok bişim diyom sonra akıntım su gibi gelmeye başladı ama ben yine normaldir diyorum ve etrafımdaki insanlarda ya hamilelikte olur dediler öyle böyle ben baya bi idare ettim ama sonradan tuvalete gidiyorum hem idrarımı yapamıyorum az yaptıktan sonrada çıktıktan hemen sonra sağ tarafımdan kasığıma bi ağrı giriyo tedirgin oldum aramıycaktım yine doktoru iş yerindeki arkadaşlar ısrar etti aradım ve hemen çağırdı alttan baktı ve yatırdı hemen sonra herşeyi yasakladı işe dahi gidemiyorum uzun zamandır

kızlar benim kolum çok acıyor,gittikçe artıyor bu acı sızı,valla yazarken bile zorlanmaya başladım ilk aşımda hiç böle olmamıştı yaaaaaaaaaaaaa

Canım ikinci dozda aynı şey benim başıma geldi, hatta kolum şişti, ağrısı el bileğime vurdu... Çözümü basit:
Kocaman bir pamuk al, bolca kolonya dök, oraya koy. Üzerine tshirtünü falan giyin... Pamuk kuruyunca bir daha kolonyala...Şişi iniyor ve seni rahatlatıyor...

Yemeğimizi yedik geldik biz...
Gerçi doymadık ama napalım, idare edicez ara öğüne kadar.

Haftasonu doktor çıkışı, annemin müdahalesi ile geceliğimi pijamamı aldım çok şükür.
Kızım bu çocuk senet mi yaptı seninle 40. haftamda doğucam diye, delirtme beni, alalım artık ihtiyaçlarını dedi. Gecelik pijama sabahlıktan oluşan bir takım aldırdı bana. Ayrıca bir emzirme atleti ve sezeryan ihtimaline karşılık bir lohusa külodu da alındı. Annecim sağolsun, elini attı da bir stresten daha kurtuldum :)

Şimdi sırada hem benim hem bebişin kıyafetlerinin yıkanıp ütülenmesi var ki, dolabı kuramadığımız için bu işleri bir türlü planlayamıyorum. Yıkayıp ütüleyip bir bohça içine mi koysam acaba oğlumun kıyafetlerini, dolap kurulunca yerleştiririm. Ne dersiniz?

güle güle kullan canım aldıklarınızı ve fotograflarını da isterim bana neee....
Aldıkları yıka ütüle ve hurç al ona koy en iyisi sende 2 iş birden yapmazsın kendinide hepsini birden ütülüyeceğim diye zorlama aksamları tv karşısında 5-10 tane alır alır ütülersin en iyisi[ bu ve birden hepsini çıkarıp yormamış olursun kendini /b]

Teşekkür ederim Sinpac, haklısın ama eşimle annesine anlatabilmek için bunu yaşamam gerekiyordu, anladılar sonunda işte..

canım şimdi okudum yazdıklarını ya çok üzüldüm bu ne vicdansızlıktır ya hem onu ne ilgilendirir hangi hastaneye gitceğin doğurcağın eşinde de iş yok yanlış anlama kusura bakma ama insan eşini ezdirir mi ya anne eş ayrımını yapcak ikisinin arasında kalmayacak gerekli cevabı annesine verecek sende yutma sende benim gibisin sesini çıkarmıyorsun çıkar canım ezdirme kendini sen üzülceğine onlar üzülsün ama bebek dünyaya geldimide her şeye karışır aman dikkat et canım ve kendi sakın üzme bebeğini düşün ve bidahada bişileri onlara kanıtlamaya çalışma nasıl isterlerse öyle anlasınlar çok ta tınnnnnnn canımmm sallla gitsin yat koltuğa el kumandayı onlar çalışsın sen otur bitanem

Canım hayırlı olsun aldıkların, güle güle kullan, bebeğin kıyafetlerini yıka, ütüle hazır olsun bi kenarda bence, hepsini değilse de hastaneye götüreceğin zıbınları falan hazır olsun derim ben, ne olur ne olmaz, annen haklı, bebekle anlaşma yapmadık sonuçta gününde gel diye...

Teşekkür ederim canım, haklısın, ama bende akıllandım bu olayla beraber, sessiz kalmayacam artık, laftan anlamıyorlar işte, illa uygulamalı görecekler ağrı sancı çektiğimi, onlarada iyi bir ders oldu, Allahtan kayınpederim benden yana, adamcağız akşamdan beri demedeğini bırakmadı onlara, şimdide sürekli arıyor, hiç bir şeye elini sürme, onlar yapsın diye...

Pancuben, oda takımı almadan önce bende bu modele bakmıştım, hatta mağazda yakından gördüm, diğer marka ve modellere kıyasla iyi bir ürün, içine sindi ise alın derim, rengi de çok hoş, güle güle yatsın içinde kızın...

[Büyük bir ihtimal bu park yatak alıcanak kızlar bana halamızdan hediye olucak bu deminden beri renk konusunda karar verememiştik ve buna karar verdik nasıl sizce?
5 li dolap alıcam bende sadece[/QUOTE]

canım bence çok şeker rengi gayet güzel şimdiden rabbim içinde sağlıklı huzurlu uykular nasib etsin yerim ben onları

SAĞOL Sinemaycım bebek odası için ilerleyen dönemlere erteledik ve 6 ayından sonra bebek odası alıcaz hem odasıda belirlenmiş olacak fazla odamızda yok mecburen ...ve 2 oda laminant parke olucak ona karar verdik 6 ayından sonra bebek odası daha mantıklı .tek tekte bebek odası almak istemiyoruz ....
[Büyük bir ihtimal bu park yatak alıcanak kızlar bana halamızdan hediye olucak bu deminden beri renk konusunda karar verememiştik ve buna karar verdik nasıl sizce?
5 li dolap alıcam bende sadece

canım bence çok şeker rengi gayet güzel şimdiden rabbim içinde sağlıklı huzurlu uykular nasib etsin yerim ben onları[/QUOTE]

teşekkürker Zambak'cım hayırlısı bakalım

dün bir porf televizyonda açıklama yapıyordu olgun anne baabalr çocukalrına ikinci el mobilya alıyorlar yeni mobilyaların boyaları felan bbeğe olumsuz etki yapıyormuş dinleyen varmı ... katılıyormusunuz bu yoruma ?

Aaa evet, hurç da güzel fikirmiş...
O zaman bu hafta sonu yıkıyorum artık oğlumun kıyafetlerini :)

Fotolarını koymak ben de istiyorum ama burdaki bilgisayar fotoğraf yüklememe izin vermiyor. Evde de pc başına geçmeyi canım hiç istemiyor.
Artık oğlumun kıyafetleriyle birlikte eklerim teyzesi...

Evet evet, zaten stres yaratıyor bu konu üzerimde, bu hafta sonu yıkayayım, sonra da hastane kıyafetlerinden başlayarak ütüleyeyim yavaş yavaş...

Park yatak alacağımız zaman çok baktık bu modele, ben de beğendim fakat yanlış hatırlamıyorsam standart oda kapılarından geçmediği için vazgeçmiştik.

Senin için kapılardan geçmesi gerekmiyorsa, güzel bence de.
Güüle güle kullansın Hilalcik, huzurlu uykular uyusun, güzel rüyalar görsün :)

Ben kısmen katılıyorum diyebilirim Seyyal, geçen senelerde arkadaşlarımın 2. el eşya aldıklarına şahit oldum, aynı sebepten dolayı, özellikle oto koltuğu, ana kucağı v.b. gibi eşyaları alıyorlardı, bana o zaman anlattıklarında mantıklı gelmişti ama ben yapar mıyım bilemiyorum..

tavsiyen için sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…