- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.561
teşekkürler kujucumgünaydın güzeller şöylee bi geçmişe baktım ama kardeşim bende kaçırdıklarım varsa özür dilerim
nilücüm,bosnacım maşallahh meleklerinize
zelişim geçmiş olsunolumunekankayizsmile
selincim güzel haberlerle gel zemuszemus
asinazcım aşı olmaya gidicekmişsin acımasın:1hug:
dimplecim sende üzme kendini girme depresyona falana.s.
son sayfalara bakamadım umarım herkes iyidir öpüyorum şimdilik opuyorumnanaktan
hee bide ankaralı fıstıklar buluşmuş baktım resimlere hepiniz süpersiniz kıslarrr
arkadişler selkie den haberi olan varmı,.kaç gündür girmiyo,.merak ettimfisfisfis fisfisfisCADIARZU CADIARZU
Haftasonu doktora gidecekti, herşey yolundadır inşallah.
Facebook'a da hiç girmemiş sanırım, ben de merak ettim şimdi.
profesörün açıklamalarını bende dinledim,.aslında mantıklı geldi,.ama biz napıyoruz,farklı düşünüyoruz,.bebikimize layık göremiyoruz ikinci el eşyaları,.aslında uygulamak gereka.s a.s:1rolleyes::1shok:
merhaba arkadaşlar şimdi dr dan geldik, bebişim 1650 gr olmuş, normal doğum tarihi 25 mart gibiydi ama epidural sezeryana karar verdik 14-15 mart gibi alırız bebeği dedi, 20 gün de rapor aldım, 20 gün evdeyim süperalkisalkisalkis:))))
ben geldiiim a.s.
dr randevum iyi geçti kızlar kızım 1300 gr oğlum ani bir atakla kızımı geçmiş 1500 gr olmuş hala kafaları aşağıda karşılıklı bakışıyolar dr bu gidişle 36 da 2500 gr civarı olurlar dedi malum 36 da alınacaklar 1 ay değil ama 3 hafta sonra gel dedi buna canım sıkıldı biraz 2 hafta bekliyordum ondan sonra haftada bir herhalde aman iyiler demek ki sık kontrole gerek duymadı diye seviniyorum işte bizden haberler bu kadar
ben geldiiim a.s.
dr randevum iyi geçti kızlar kızım 1300 gr oğlum ani bir atakla kızımı geçmiş 1500 gr olmuş hala kafaları aşağıda karşılıklı bakışıyolar dr bu gidişle 36 da 2500 gr civarı olurlar dedi malum 36 da alınacaklar 1 ay değil ama 3 hafta sonra gel dedi buna canım sıkıldı biraz 2 hafta bekliyordum ondan sonra haftada bir herhalde aman iyiler demek ki sık kontrole gerek duymadı diye seviniyorum işte bizden haberler bu kadar
maşaallah yavrularınaben geldiiim a.s.
gözün aydın hem bebiş hem de rapor için :))merhaba arkadaşlar şimdi dr dan geldik, bebişim 1650 gr olmuş, normal doğum tarihi 25 mart gibiydi ama epidural sezeryana karar verdik 14-15 mart gibi alırız bebeği dedi, 20 gün de rapor aldım, 20 gün evdeyim süperalkisalkisalkis:))))
merhaba arkadaşlar şimdi dr dan geldik, bebişim 1650 gr olmuş, normal doğum tarihi 25 mart gibiydi ama epidural sezeryana karar verdik 14-15 mart gibi alırız bebeği dedi, 20 gün de rapor aldım, 20 gün evdeyim süperalkisalkisalkis:))))
selinius bebiklerine maşallah diyorumsenin zamanın yaklaştı,heyecanda başlamıştırr..ilk hamislerden olacaksınnnnn:dance: :teytey:delikafadulden delikafaduldeninşallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde bebiklerine kavuşursun,.fotolarınıda burdan paylaşırsın..delikafadulden delikafadulden
aman da aman maşşallah bu ikizlerede güzellerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?