2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler kujucum
umarım kolay atlatırım, elimde değil ki bilmiyorumkismile

profesörün açıklamalarını bende dinledim,.aslında mantıklı geldi,.ama biz napıyoruz,farklı düşünüyoruz,.bebikimize layık göremiyoruz ikinci el eşyaları,.aslında uygulamak gereka.s a.s:1rolleyes::1shok:

ben geldiiim a.s.
dr randevum iyi geçti kızlar kızım 1300 gr oğlum ani bir atakla kızımı geçmiş 1500 gr olmuş hala kafaları aşağıda karşılıklı bakışıyolar dr bu gidişle 36 da 2500 gr civarı olurlar dedi malum 36 da alınacaklar 1 ay değil ama 3 hafta sonra gel dedi buna canım sıkıldı biraz 2 hafta bekliyordum ondan sonra haftada bir herhalde aman iyiler demek ki sık kontrole gerek duymadı diye seviniyorum işte bizden haberler bu kadar

ben ana kucağı portbebe v.s. gibi şeyleri ikinci el kullanıyorum haa bir de bebefon u bir de park yatağın içindeki yatağı

merhaba arkadaşlar şimdi dr dan geldik, bebişim 1650 gr olmuş, normal doğum tarihi 25 mart gibiydi ama epidural sezeryana karar verdik 14-15 mart gibi alırız bebeği dedi, 20 gün de rapor aldım, 20 gün evdeyim süperalkisalkisalkis:))))

maaşallah miniğine annesi hayırlısı olsun ikiniz için de

selinius bebiklerine maşallah diyorum senin zamanın yaklaştı,heyecanda başlamıştırr..ilk hamislerden olacaksınnnnn:dance: :teytey:delikafadulden delikafaduldeninşallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde bebiklerine kavuşursun,.fotolarınıda burdan paylaşırsın..delikafadulden delikafadulden

aman da aman maşşallah bu ikizlerede güzellerde

Canım gözünaydın...
Kuzucuklar birçok ikiz bebeğe göre daha kilolu doğacaklarlar inşallah... Sağlık durumları da iyi anlaşılan, maaşallah.
Benim doktorum da 3 hafta sonra çağırdı ama ben arsızlık ettim 2 hafta sonra geliyim nooluuurr diye, iyi tamam dedi :)

maşaallah yavrularına
hımm demek 36 da alınacaklar, neden selincim
gözün aydın hem bebiş hem de rapor için :))
raporu neden aldın, doğum istirahatini ne zaman başlatacaksın öyleyse
hımm bir soru daha neden sezeryan düşünüyorsun ?

canımcım sezeryanı kendinmi istedin yoksa doktorunmu tavsiye ettiCADIARZU

nülücüm sağol opuyorumnanaktan evet heyecan basıyor arada ama korkuyorum ne yalan söyliyim

Canım hayırlı olsun...
20 gün rapor süpermiş, hepimize verseler...
Sezeryan senin tercihin mi, özel bir sebebi var mı?

cnm raporu yüzsüzlük edip kendim istedim oda sağolsun verdi hemen:)) doğum iznine gelince son 3 hafta kalıncaya kadar çalışır raporu alıcam, şubat 1 gibi gel çalışır raporu veriyim dedi, sezeryana gelince normal doğumdan cok korkutuğum için kendim istedim, umarım doğru karar vermişimdir.

Maşallah bebeğine :) Ne güzel benim dr um daha erken diyor konusmak için cunku 38.hafta bittiğinde alacakmıs Allah izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…