2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhh süpermiş hayatım hadi gözün aydın güzel haberlelr bunalr.... bende müdürümle konuştum halletmeye çalışacağım iizn konunu dedi sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum............

hehe ben de dicektim de karambole geldi dedim aman bişey olursa zaten giderim o arada şişkolaştırmaya çalışacam bebekleri bakalım 3 haftada ne kadar kilo alırlar

maşaallah yavrularına
hımm demek 36 da alınacaklar, neden selincim

dimplecim ikizleri en geç 37 de alıyorlarmış daha sonrası rahimde boşa bekleyiş oluyormuş onlar için yer kalmadığından sıkıntı yaratabiliyormuş dr başımıza bişey gelmeden 36 da alalım dedi ben de zaten Allah tan arıyorum olur dedim kaydirigubbakcemile5

Benşm kızımda 2 kilo 136 gram olmus boyuda 43 cm. Herhalde doguma kadar da 3 kılo falan olur.
Ya ama bu nezle gibi şey nasıl geçicek arkadaşlar.surekli hapsuruyorum ve burnum tıkalı

maaşallah miniğine annesi hayırlısı olsun ikiniz için de

Önce herkese çok çok selamlar ,
Selinius :Maşallah bebişinede sanada.
Arkadaşlar; hepiniz doktor kontrolünden güzel haberlerle dönmüşsünüz.çok ama çok sevindim.Allahım hepimize sağlık versin miniklerimizsağlıkla gelsin.

Bende Cumartesi doktordaydım.Bebişim 1300 gr - 36 cm boyunda.Herşey yolunda dedi doktor.Ben kilolu ve riskli bir hamile olarak sayıldığım için herşeyin bukadar iyi gitmesi benim kadar doktorumuda sevindiriyor.Bu ay 2 kg almışım.Aaa şimdiye kadar 8.5 kg oldu böylece toplada.Bakalım kaç lg ilekapatıcaz.
Doğumumu konuştuk.Bana bıraktı tercihi.Ama ben sezeyan olmak istediğimi söyledim.O da aslında kilolu ve tansiyon rahatsızlığım olduğu için sezeryanı önerdi.Ama hiç belli olmaz belkide çok kolay sana normal doğum yaptıtıtız dedi.
Bebişimde bende muayeneden iyi çıktık.
Doğum için Doğan hastanesi yada Ethica diye düşünüyoruz.Doktorumun tavsiyesiyle.Ona çok güveniyorum.O yüzden daha fazla araştırıp kafamı karıştırmıcam.
Kızlar biraz önce Megrayna da yazdım.ondada aynı şikayet varmış.Malum yerde ağrı.Ama yani benim tamamen dışarda kalan kısmı ağrıyor.Ve bazen su gibi oluyor çamaşırım.Doktorum ağrı içinde gelen su içinde normal diyrada çok baskı var tamemen hormanal dedi.Bebeğin suyu değil o dedi.Ama biraz önce haftasonunu okudum yazdıklarınızı korktum acaba endişelenmelimiyim bilemedim ben ya
Bu arada sezeryan olacağım için doktorum 37 nci haftamı 40ncı hafta gibi gösterecek ve izne 37 haftadaayrılmı görünücem.Böylece tam 40 da sezeryan olmuş gibi gösterip doğum öncesi 3 doğum sonrası 13 olarak izin kullanıcam.
Tabi umarım herşey yolunda gider.
Çok korkuyorum kızlar.Hep ağlayasım var benim.Minik kızım aklıma gelince susuyorum ama bu korku beni bitiriyor.
İzni iple çekiyorum.gerçi ben evden takip etcem işleri.nasıl olcaksa? benim yeriime bakacak kimse yok çünkü. Bende aslında kabul ettim.ben onlar iyilik yapıyorum onlarda baan ücretsiz izin konusunda problem çıkarmazlar umarım.
Ben ara ara giriyorum.ama hepinizi takip ediyorum.dualarım sizinle.Mucck:CüvCüv:

hehe ben de dicektim de karambole geldi dedim aman bişey olursa zaten giderim o arada şişkolaştırmaya çalışacam bebekleri bakalım 3 haftada ne kadar kilo alırlar

Şimdi sen söyleyince aklıma geldi.
Bir arkadaşımın doktoru, yemeklerden hemen sonra sol yanına yatarsan yediklerin bebeğe gider, bebek kilo alır demiş.
Daha önce söylese doktora sorardım ama bugün söyledi.
Böyle birşey duyanınız var mı hiç?
Doğruysa, her yemekten sonra devrilelim hep birlikte sola :)

6 haftacık bişiii kalmıs ne guzel bebişlerine kavumana.Sağlıkla gelsinler inşallah

canım maşşlah kuzucukalrına evet gerçekten gayet iyi görünüyor kiloalrı felan inşalah sağlıcakla alırsın kucağına şimdi ilks en mi doğum yapacaksın bu dsrumda ?

bu arada kızlar bana isim konusunda biraz yardım edermisiniz ya bi kaç isim arasında kaldık, düşündüğümüz isimler Elif , Ela, Miraç sizce hangisi güzel?

hep öle yaparım ben ama bilmem işe yarıyor mu benim sağda da bebek var acaba fark eder mi kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar bana isim konusunda biraz yardım edermisiniz ya bi kaç isim arasında kaldık, düşündüğümüz isimler Elif , Ela, Miraç sizce hangisi güzel?

Bence Elif.Bende elif koyacaktım kızımın ismini ama eşimin hiiiiiiiççç sevmediğim bir arkadası var onun adı da Elif sırf o yuzden vacgectim.Ama bence Elif ismi cok guzel bir isim.

Canım sen de güzel haberlerle gelmişsin, maaşallah kızına...
Korku, dengesiz ruh hali gibi şeyler hepimizde başladı artık, doğumun yaklaşmasının etkisi var sanırım biraz.
Ama bu psikolojiye kendimizi çok fazla kaptırmayıp, içinde bulunduğumuz anın güzelliklerini yaşamalıyız diye düşünüyorum.
Mesela şimdi oğlum başını portakal gibi karnıma dayayıp mideme bastırdıkça bir yandan nefesim kesiliyor, bir yandan da diyorum ki, çatlasan 2 ay kaldı... Sonra belki de bu duyguyu bir daha hiç yaşayamayacaksın, keyfini çıkar. Bunları düşünmek depresif ruh halime iyi geliyor.
Doğuma kadar benim de evden işlere destek olmamı istiyorlar ama sıcak bakmıyorum. Ücretsiz izin konusunda yeşil ışık yakarlarsa düşünebilirim. Ama sen doğumdan sonra da mı evden takip edeceksin? Çok zor olmaz mı?

Ela'ya bayılıyorum.
Kızım olsaydı düşündüğüm isimlerden biriydi.

canlar ben az uzanayım totom ağrıyo oturunca görüşürüz kaydirigubbakcemile3

Uzan tabi canım, senin yükün hepimizden fazla...
Allah rahatlık versin :)

elifi eşim çok istiyor, bende elayı, miraçıda yaklaşık bir sene istememize rağmen çocuğumuz olmadı ve hamile kaldığımı miraç kandilinde öğrenmiştim o yüzden düşündük, bilmiyorum ya çok az kaldı zaman ne kadar zormuş bu isim koyma(

hımm iyi olmuş biraz dinlen tabii madem 37 ye kadar çalışcaksın
sezeryana bu kadar çabuk karar vermeseydin arkadaşım, o da kolay birşey değil
normal doğum tek günlük sıkıntı
hakkında hayırlı olan olsun
hımm evet tahmin etmiştim ohh ohhh ne güzel 4 hafta öncesinden kavuşuyorsun onlara inş.
ben de öyle sabırsızlanıyorum ki bazen, nerdeyse ben de öyle isticem kaydirigubbakcemile3
Bebişine maşaallah :ecrin_bebek:
Benimde pelviks kısmımda ağrılar özellikle, bir yerde bi süre oturup kalkınca oluyor, bi süre penguen gibi yürüyorum mecburen :)) sonra geçiyor, inş. önemli birşey değildir bu.

Bu arada inş. sezeryan kararından pişman olmazsın hiloscum
hep öle yaparım ben ama bilmem işe yarıyor mu benim sağda da bebek var acaba fark eder mi kaydirigubbakcemile3
:roflol:

Benşm kızımda 2 kilo 136 gram olmus boyuda 43 cm. Herhalde doguma kadar da 3 kılo falan olur.
Ya ama bu nezle gibi şey nasıl geçicek arkadaşlar.surekli hapsuruyorum ve burnum tıkalı

canım snein kızınada maşşlah oohh ne güzel ahberler böyle yaaa darısı başımızaaaa :):::::::::::::::

canım bol bol c vitamini al ve dinlenmeye çalışşşşş.........

doktora giden arakadaşlar selinius,babylove, bosna,nilüferşah ve diğerleri hepinizin bebiklere maşallah

bende perşembe günü gideceğim inşallah tam bir ay olacak çok özledim kuzuyu gamyoncuiremsu
bu gece rüyamda göbeğim incecik bir zar oldu yavrumun yüzünü gördüm okşadım sevdim
dişleri bile vardı ve kimseye benzemiyordu
rüyası bile insanı mutlu ediyor
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…