- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.581
babylove kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar şimdi dr dan geldik, bebişim 1650 gr olmuş, normal doğum tarihi 25 mart gibiydi ama epidural sezeryana karar verdik 14-15 mart gibi alırız bebeği dedi, 20 gün de rapor aldım, 20 gün evdeyim süper:))))
Canım gözünaydın...
Kuzucuklar birçok ikiz bebeğe göre daha kilolu doğacaklarlar inşallah... Sağlık durumları da iyi anlaşılan, maaşallah.
Benim doktorum da 3 hafta sonra çağırdı ama ben arsızlık ettim 2 hafta sonra geliyim nooluuurr diye, iyi tamam dedi :)
maşaallah yavrularına
hımm demek 36 da alınacaklar, neden selincim
maaşallah miniğine annesi hayırlısı olsun ikiniz için de
hehe ben de dicektim de karambole geldi dedim aman bişey olursa zaten giderim o arada şişkolaştırmaya çalışacam bebekleri bakalım 3 haftada ne kadar kilo alırlar
dimplecim ikizleri en geç 37 de alıyorlarmış daha sonrası rahimde boşa bekleyiş oluyormuş onlar için yer kalmadığından sıkıntı yaratabiliyormuş dr başımıza bişey gelmeden 36 da alalım dedi ben de zaten Allah tan arıyorum olur dedim kaydirigubbakcemile5
selinius kullanıcısından alıntı
ben geldiiim
dr randevum iyi geçti kızlar kızım 1300 gr oğlum ani bir atakla kızımı geçmiş 1500 gr olmuş hala kafaları aşağıda karşılıklı bakışıyolar dr bu gidişle 36 da 2500 gr civarı olurlar dedi malum 36 da alınacaklar 1 ay değil ama 3 hafta sonra gel dedi buna canım sıkıldı biraz 2 hafta bekliyordum ondan sonra haftada bir herhalde aman iyiler demek ki sık kontrole gerek duymadı diye seviniyorum işte bizden haberler bu kadar
Şimdi sen söyleyince aklıma geldi.
Bir arkadaşımın doktoru, yemeklerden hemen sonra sol yanına yatarsan yediklerin bebeğe gider, bebek kilo alır demiş.
Daha önce söylese doktora sorardım ama bugün söyledi.
Böyle birşey duyanınız var mı hiç?
Doğruysa, her yemekten sonra devrilelim hep birlikte sola :)
6 haftacık bişiii kalmıs ne guzel bebişlerine kavumana.Sağlıkla gelsinler inşallah
canım maşşlah kuzucukalrına evet gerçekten gayet iyi görünüyor kiloalrı felan inşalah sağlıcakla alırsın kucağına şimdi ilks en mi doğum yapacaksın bu dsrumda ?
bu arada kızlar bana isim konusunda biraz yardım edermisiniz ya bi kaç isim arasında kaldık, düşündüğümüz isimler Elif , Ela, Miraç sizce hangisi güzel?
Önce herkese çok çok selamlar ,
Selinius :Maşallah bebişinede sanada.
Arkadaşlar; hepiniz doktor kontrolünden güzel haberlerle dönmüşsünüz.çok ama çok sevindim.Allahım hepimize sağlık versin miniklerimizsağlıkla gelsin.
Bende Cumartesi doktordaydım.Bebişim 1300 gr - 36 cm boyunda.Herşey yolunda dedi doktor.Ben kilolu ve riskli bir hamile olarak sayıldığım için herşeyin bukadar iyi gitmesi benim kadar doktorumuda sevindiriyor.Bu ay 2 kg almışım.Aaa şimdiye kadar 8.5 kg oldu böylece toplada.Bakalım kaç lg ilekapatıcaz.
Doğumumu konuştuk.Bana bıraktı tercihi.Ama ben sezeyan olmak istediğimi söyledim.O da aslında kilolu ve tansiyon rahatsızlığım olduğu için sezeryanı önerdi.Ama hiç belli olmaz belkide çok kolay sana normal doğum yaptıtıtız dedi.
Bebişimde bende muayeneden iyi çıktık.
Doğum için Doğan hastanesi yada Ethica diye düşünüyoruz.Doktorumun tavsiyesiyle.Ona çok güveniyorum.O yüzden daha fazla araştırıp kafamı karıştırmıcam.
Kızlar biraz önce Megrayna da yazdım.ondada aynı şikayet varmış.Malum yerde ağrı.Ama yani benim tamamen dışarda kalan kısmı ağrıyor.Ve bazen su gibi oluyor çamaşırım.Doktorum ağrı içinde gelen su içinde normal diyrada çok baskı var tamemen hormanal dedi.Bebeğin suyu değil o dedi.Ama biraz önce haftasonunu okudum yazdıklarınızı korktum acaba endişelenmelimiyim bilemedim ben ya
Bu arada sezeryan olacağım için doktorum 37 nci haftamı 40ncı hafta gibi gösterecek ve izne 37 haftadaayrılmı görünücem.Böylece tam 40 da sezeryan olmuş gibi gösterip doğum öncesi 3 doğum sonrası 13 olarak izin kullanıcam.
Tabi umarım herşey yolunda gider.
Çok korkuyorum kızlar.Hep ağlayasım var benim.Minik kızım aklıma gelince susuyorum ama bu korku beni bitiriyor.
İzni iple çekiyorum.gerçi ben evden takip etcem işleri.nasıl olcaksa? benim yeriime bakacak kimse yok çünkü. Bende aslında kabul ettim.ben onlar iyilik yapıyorum onlarda baan ücretsiz izin konusunda problem çıkarmazlar umarım.
Ben ara ara giriyorum.ama hepinizi takip ediyorum.dualarım sizinle.Mucck:CüvCüv:
bu arada kızlar bana isim konusunda biraz yardım edermisiniz ya bi kaç isim arasında kaldık, düşündüğümüz isimler Elif , Ela, Miraç sizce hangisi güzel?
canlar ben az uzanayım totom ağrıyo oturunca görüşürüz kaydirigubbakcemile3
hımm iyi olmuş biraz dinlen tabii madem 37 ye kadar çalışcaksıncnm raporu yüzsüzlük edip kendim istedim oda sağolsun verdi hemen:)) doğum iznine gelince son 3 hafta kalıncaya kadar çalışır raporu alıcam, şubat 1 gibi gel çalışır raporu veriyim dedi, sezeryana gelince normal doğumdan cok korkutuğum için kendim istedim, umarım doğru karar vermişimdir.
hımm evet tahmin etmiştim ohh ohhh ne güzel 4 hafta öncesinden kavuşuyorsun onlara inş.dimplecim ikizleri en geç 37 de alıyorlarmış daha sonrası rahimde boşa bekleyiş oluyormuş onlar için yer kalmadığından sıkıntı yaratabiliyormuş dr başımıza bişey gelmeden 36 da alalım dedi ben de zaten Allah tan arıyorum olur dedim kaydirigubbakcemile5
Bebişine maşaallah :ecrin_bebek:Önce herkese çok çok selamlar ,
Selinius :Maşallah bebişinede sanada.
Arkadaşlar; hepiniz doktor kontrolünden güzel haberlerle dönmüşsünüz.çok ama çok sevindim.Allahım hepimize sağlık versin miniklerimizsağlıkla gelsin.
Bende Cumartesi doktordaydım.Bebişim 1300 gr - 36 cm boyunda.Herşey yolunda dedi doktor.Ben kilolu ve riskli bir hamile olarak sayıldığım için herşeyin bukadar iyi gitmesi benim kadar doktorumuda sevindiriyor.Bu ay 2 kg almışım.Aaa şimdiye kadar 8.5 kg oldu böylece toplada.Bakalım kaç lg ilekapatıcaz.
Doğumumu konuştuk.Bana bıraktı tercihi.Ama ben sezeyan olmak istediğimi söyledim.O da aslında kilolu ve tansiyon rahatsızlığım olduğu için sezeryanı önerdi.Ama hiç belli olmaz belkide çok kolay sana normal doğum yaptıtıtız dedi.
Bebişimde bende muayeneden iyi çıktık.
Doğum için Doğan hastanesi yada Ethica diye düşünüyoruz.Doktorumun tavsiyesiyle.Ona çok güveniyorum.O yüzden daha fazla araştırıp kafamı karıştırmıcam.
Kızlar biraz önce Megrayna da yazdım.ondada aynı şikayet varmış.Malum yerde ağrı.Ama yani benim tamamen dışarda kalan kısmı ağrıyor.Ve bazen su gibi oluyor çamaşırım.Doktorum ağrı içinde gelen su içinde normal diyrada çok baskı var tamemen hormanal dedi.Bebeğin suyu değil o dedi.Ama biraz önce haftasonunu okudum yazdıklarınızı korktum acaba endişelenmelimiyim bilemedim ben ya
Bu arada sezeryan olacağım için doktorum 37 nci haftamı 40ncı hafta gibi gösterecek ve izne 37 haftadaayrılmı görünücem.Böylece tam 40 da sezeryan olmuş gibi gösterip doğum öncesi 3 doğum sonrası 13 olarak izin kullanıcam.
Tabi umarım herşey yolunda gider.
Çok korkuyorum kızlar.Hep ağlayasım var benim.Minik kızım aklıma gelince susuyorum ama bu korku beni bitiriyor.
İzni iple çekiyorum.gerçi ben evden takip etcem işleri.nasıl olcaksa? benim yeriime bakacak kimse yok çünkü. Bende aslında kabul ettim.ben onlar iyilik yapıyorum onlarda baan ücretsiz izin konusunda problem çıkarmazlar umarım.
Ben ara ara giriyorum.ama hepinizi takip ediyorum.dualarım sizinle.Mucck:CüvCüv:
:roflol:hep öle yaparım ben ama bilmem işe yarıyor mu benim sağda da bebek var acaba fark eder mi kaydirigubbakcemile3
hep öle yaparım ben ama bilmem işe yarıyor mu benim sağda da bebek var acaba fark eder mi kaydirigubbakcemile3
Benşm kızımda 2 kilo 136 gram olmus boyuda 43 cm. Herhalde doguma kadar da 3 kılo falan olur.
Ya ama bu nezle gibi şey nasıl geçicek arkadaşlar.surekli hapsuruyorum ve burnum tıkalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?