- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.601
babylove kullanıcısından alıntı
bu arada kızlar bana isim konusunda biraz yardım edermisiniz ya bi kaç isim arasında kaldık, düşündüğümüz isimler Elif , Ela, Miraç sizce hangisi güzel?
miraç güzel isim ben eskiden beri çok beğeniyorrum ...
ela miraç ta olabilir iki isim olursa ....
kızlar napıyorsunuz?perşembe bir bozuldu benim internet yeni geldi... :))) sizi özlediiiiiiiiim....
bende hemen bakayım dedim..ne çooook kaynatmışsınız..okuyamadım geçmişi...neyse kızlar cuma günü ani bir kararla dr me gittim...cumartesi gidecektim ama başka işim çıkınca cumaya aldım....benim oğlan 32 hafta 3 günlüktü ve 2450 gr olmuş..boyuda 47 cm...
bir iyiyiz çok şükür...sizde bir yaramazlık yok inşallah???
sezaryende 15 gün önce alıyolar dimi yani bnmde sezaryen olsa 20 şubatta doğuruyom demek yani:)merhaba arkadaşlar şimdi dr dan geldik, bebişim 1650 gr olmuş, normal doğum tarihi 25 mart gibiydi ama epidural sezeryana karar verdik 14-15 mart gibi alırız bebeği dedi, 20 gün de rapor aldım, 20 gün evdeyim süperalkisalkisalkis:))))
wayy kuzucuklarıma benim nasılda büyümüşler öyleee ya selin walla brawo kız ikiz taşıyorsun we 1500grm yaptın bebişleri helal kız sana standarttan iyisin alah bozmasın inşallah 2500den aşağıda doğmazlarda rahat edersinben geldiiim a.s.
dr randevum iyi geçti kızlar kızım 1300 gr oğlum ani bir atakla kızımı geçmiş 1500 gr olmuş hala kafaları aşağıda karşılıklı bakışıyolar dr bu gidişle 36 da 2500 gr civarı olurlar dedi malum 36 da alınacaklar 1 ay değil ama 3 hafta sonra gel dedi buna canım sıkıldı biraz 2 hafta bekliyordum ondan sonra haftada bir herhalde aman iyiler demek ki sık kontrole gerek duymadı diye seviniyorum işte bizden haberler bu kadar
olur cnm olur 3300 falan doğar en az gayet iyi senin bebişteBenşm kızımda 2 kilo 136 gram olmus boyuda 43 cm. Herhalde doguma kadar da 3 kılo falan olur.
Ya ama bu nezle gibi şey nasıl geçicek arkadaşlar.surekli hapsuruyorum ve burnum tıkalı
Önce herkese çok çok selamlar ,
Selinius :Maşallah bebişinede sanada.
Arkadaşlar; hepiniz doktor kontrolünden güzel haberlerle dönmüşsünüz.çok ama çok sevindim.Allahım hepimize sağlık versin miniklerimizsağlıkla gelsin.
Bende Cumartesi doktordaydım.Bebişim 1300 gr - 36 cm boyunda.Herşey yolunda dedi doktor.Ben kilolu ve riskli bir hamile olarak sayıldığım için herşeyin bukadar iyi gitmesi benim kadar doktorumuda sevindiriyor.Bu ay 2 kg almışım.Aaa şimdiye kadar 8.5 kg oldu böylece toplada.Bakalım kaç lg ilekapatıcaz.
Doğumumu konuştuk.Bana bıraktı tercihi.Ama ben sezeyan olmak istediğimi söyledim.O da aslında kilolu ve tansiyon rahatsızlığım olduğu için sezeryanı önerdi.Ama hiç belli olmaz belkide çok kolay sana normal doğum yaptıtıtız dedi.
Bebişimde bende muayeneden iyi çıktık.
Doğum için Doğan hastanesi yada Ethica diye düşünüyoruz.Doktorumun tavsiyesiyle.Ona çok güveniyorum.O yüzden daha fazla araştırıp kafamı karıştırmıcam.
Kızlar biraz önce Megrayna da yazdım.ondada aynı şikayet varmış.Malum yerde ağrı.Ama yani benim tamamen dışarda kalan kısmı ağrıyor.Ve bazen su gibi oluyor çamaşırım.Doktorum ağrı içinde gelen su içinde normal diyrada çok baskı var tamemen hormanal dedi.Bebeğin suyu değil o dedi.Ama biraz önce haftasonunu okudum yazdıklarınızı korktum acaba endişelenmelimiyim bilemedim ben ya
Bu arada sezeryan olacağım için doktorum 37 nci haftamı 40ncı hafta gibi gösterecek ve izne 37 haftadaayrılmı görünücem.Böylece tam 40 da sezeryan olmuş gibi gösterip doğum öncesi 3 doğum sonrası 13 olarak izin kullanıcam.
Tabi umarım herşey yolunda gider.
Çok korkuyorum kızlar.Hep ağlayasım var benim.Minik kızım aklıma gelince susuyorum ama bu korku beni bitiriyor.
İzni iple çekiyorum.gerçi ben evden takip etcem işleri.nasıl olcaksa? benim yeriime bakacak kimse yok çünkü. Bende aslında kabul ettim.ben onlar iyilik yapıyorum onlarda baan ücretsiz izin konusunda problem çıkarmazlar umarım.
Ben ara ara giriyorum.ama hepinizi takip ediyorum.dualarım sizinle.Mucck:CüvCüv:
kızlar napıyorsunuz?perşembe bir bozuldu benim internet yeni geldi... :))) sizi özlediiiiiiiiim....
bende hemen bakayım dedim..ne çooook kaynatmışsınız..okuyamadım geçmişi...neyse kızlar cuma günü ani bir kararla dr me gittim...cumartesi gidecektim ama başka işim çıkınca cumaya aldım....benim oğlan 32 hafta 3 günlüktü ve 2450 gr olmuş..boyuda 47 cm...
ilk defa duyuyorum ben bunu sende heee senin oğluşunda iyi böyle devam et obez olmasınlardaŞimdi sen söyleyince aklıma geldi.
Bir arkadaşımın doktoru, yemeklerden hemen sonra sol yanına yatarsan yediklerin bebeğe gider, bebek kilo alır demiş.
Daha önce söylese doktora sorardım ama bugün söyledi.
Böyle birşey duyanınız var mı hiç?
Doğruysa, her yemekten sonra devrilelim hep birlikte sola :)
Teşekkürler yaz34.Herkes doktorlardan güzel hbrler almış.Ne mutlu bize!Hadi bskslım düğer hamişler sizdende güzel haberler bekliyoruz.:1hug:ben geldimmmm opuyorumnanaktan
selinius babylove hilos gözünüz aydın kızlar.bebeklerimize teyzelerinden birer maşşallahhh.
gözün aydın canım bebiş baya tombiş olacak bizim oğlanda 36 haftaya girdi 2850 gr 48 cm olmuş drum 3200 3400 gibi doğum yaparsın 4 haftan var ama 3 haftaya kalmaz doğar dedi eyvahedigeldismile :sm_cool: delikafaduldenkızlar napıyorsunuz?perşembe bir bozuldu benim internet yeni geldi... :))) sizi özlediiiiiiiiim....
Hepiniz çok tatlı çıkmışsınız, bu arada resimde bize hediye gönderen dila teyzemizide görmüş olduk:))
canımcım oh beeee,nihayetinde geldin,.bizde seni merak ediyorduk arkadaşlarla,.maşallah bebikinde büyümüşşş:lepi:
Maşallah maşallah bebeşimize yaaa 32 haftada 2450 iyi valla 4000 kg ile doğurursun sen canım bu gidişle
ilk defa duyuyorum ben bunu sende heee senin oğluşunda iyi böyle devam et obez olmasınlarda
seni merak ettik canım.uzun süre girmeyince sabah sordum daha.bizde seni özledik...
gözünaydın maşşallah eren bebeğe ebrucum.büyümüş kocaman olmuş annesi.iyi olmanıza sevindim.
sağolun kızlar..fena alışmışım size..kaç gündür içim içimi yedi...napıyorsunuz diye...? :)) siz olmayınca ne kadar sıkıcıymış,anlatamam !
dr de iri olabilir dedi..37 haftanda 4 kg yi geçerse suni ile doğum yaptıracağım sana dedi...sezeryan istemediğim için..yoksa çok zor olur dedi normal doğum dedi...risk almak istemem dedi...birde ne yedinde böyle oldu..çok yeme dedi bana...:))))
2 haftada yarım kilo aldırmışım..
BENCE DE DİKKAT ET BALIM KENDİNE SEN HEMDE BEBEĞE
gözün aydın canım bebiş baya tombiş olacak bizim oğlanda 36 haftaya girdi 2850 gr 48 cm olmuş drum 3200 3400 gibi doğum yaparsın 4 haftan var ama 3 haftaya kalmaz doğar dedi eyvahedigeldismile :sm_cool: delikafadulden
teşekkür ederiz kızlar selkie beni gördünmü olumunekankayizsmile
Maşallah maşallah bebeşimize yaaa 32 haftada 2450 iyi valla 4000 kg ile doğurursun sen canım bu gidişle
ilk defa duyuyorum ben bunu sende heee senin oğluşunda iyi böyle devam et obez olmasınlarda
herkese tünaydın bugün 1e kadar uyudum çok şükür we acayip formumdayım ne güzel haberler gelmiş böyle hepinize maşallah kızlar
sezaryende 15 gün önce alıyolar dimi yani bnmde sezaryen olsa 20 şubatta doğuruyom demek yani:)
wayy kuzucuklarıma benim nasılda büyümüşler öyleee ya selin walla brawo kız ikiz taşıyorsun we 1500grm yaptın bebişleri helal kız sana standarttan iyisin alah bozmasın inşallah 2500den aşağıda doğmazlarda rahat edersin
olur cnm olur 3300 falan doğar en az gayet iyi senin bebişte
sanada maşallah hiloş aldığın kiloda süper
wallahi herkes harika haberler getrmiş, bosnacım seninde bebişine maşallh
bn bu cuma gidecektim fakat eşim ptesi izinli o nedenle ptesiye aldırdım yani haftaya bugün 34 haftada gideceğim, bidahaki randewu 2 hafta sonrası we bidahakiler haftada birsositososito mutlu sona yaklaşıyoruz kızlar herşey süperrr:sm_cool:
dün baya yürüyüş yaptık yine kocişimle pizzada ısmarladı banasüprizzzzz sonra geldim yattım11,30da we 1de uyandım bu uyku süreci 2 kez uyandım 1de wciçin, bide sabah 8de wc için sütümü muzumu yedim tekrar dewrildim.:lepi:
gözün aydın canım bebiş baya tombiş olacak bizim oğlanda 36 haftaya girdi 2850 gr 48 cm olmuş drum 3200 3400 gibi doğum yaparsın 4 haftan var ama 3 haftaya kalmaz doğar dedi eyvahedigeldismile :sm_cool: delikafadulden
teşekkür ederiz kızlar selkie beni gördünmü olumunekankayizsmile
sağolun kızlar..fena alışmışım size..kaç gündür içim içimi yedi...napıyorsunuz diye...? :)) siz olmayınca ne kadar sıkıcıymış,anlatamam !
dr de iri olabilir dedi..37 haftanda 4 kg yi geçerse suni ile doğum yaptıracağım sana dedi...sezeryan istemediğim için..yoksa çok zor olur dedi normal doğum dedi...risk almak istemem dedi...birde ne yedinde böyle oldu..çok yeme dedi bana...:))))
2 haftada yarım kilo aldırmışım..
nilüferciğim birgilerimi güncellermisin canım
mutlu03 kullanıcısından alıntı
gözün aydın canım bebiş baya tombiş olacak bizim oğlanda 36 haftaya girdi 2850 gr 48 cm olmuş drum 3200 3400 gibi doğum yaparsın 4 haftan var ama 3 haftaya kalmaz doğar dedi
teşekkür ederiz kızlar selkie beni gördünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?