2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benimkinin eli neredeyse sol tarafımda sırtıma dolaşacakablam bçyle giderse doğar dedi
dr haftaya çağırdı 38 haftamda öatı muayenesi yapacak o zamana doğmazsa tabi eyvahedigeldismile
galiba ben üstüne adet görmüşüm yok son satım 23 mayıs sizler korkmayın daha var ben bile henüz korkmuyorum ne kadar az korkarsak o kadar güzel doğarmış sancıları hissetmezmişiz

selam tatlı annişler nherkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum çok şükür bugün biraz daha iyiyim eşim çok iyi bakıyo bana sağolsun inşallah bir iki güne kadar daha iyi olurum eveeet bizde bugün doktorumuzdaydık bebişim gayet iyiymiş 2 kilonun üstünde ters duruyo zaten ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak ve bundan sonra her hafta nst için hastaneye gidicem şubat sonuda doğum hayırlısıyla bugünleride bir atlatıp oğluşumu kucağıma alabilsem...bu arada drdan güzel haberlerle gelenlere gözü aydın diyorum hepinizi çok öpüyorum...

hergün 1buçuk saat yürüyordum ama havalar çok soğuk 2 gündür evdeyim
dr banaçok az ye diye birşey sçylemedi
canım haftam daha var benim birde bebek çok hızlı kilo almış o nedenle kısıtla yediklerini dedi bana...dr sana bişey demediyse sen devam et...gerçi bende pek laf dinlemem bu konuda...

zeliş gözün aydın.maşallah bebişe.ben geçmişi okuyamadım neyin var?hastamısın...

aman aman iyi olunda canım benim bisey olmasın sizlere baksın tabii eşin

ya kızlar benim de bebişim 28+6 günlük 1 hafta önce 1230 gr boyu 37 cm di iyimi sizce

Genelde 100/100 değerler değildir+- 100 düşebilirsin ama gayet iyi kilon canım 29 haftalıksın 1230 iyi boyuda iyi bence

Kızlar bilgisi olan varmı bu konuda başka??

slm kıslarr nasılsınız ben biraz temizlik yaptım bugün kocişim de evde yardım etti bana sağolsun
yatak odama yeni perde aldım alırken tereddüt ettim hazır dikili aldım çünkü(bu arada çok uygun fiyata aldım 50tl 3.75) ama asınca çok güzel oldu sanki benim odam için dikilmiş
yoruldum biraz tabii

hadi hayırlısı tatlım maşallah kuzularına Allah nazardan saklasın ilk annemiz sen olacaksın gibi görünüyo sağlıkla kavuş kuzularına

tatlım senin de bebişine maşallah

Benşm kızımda 2 kilo 136 gram olmus boyuda 43 cm. Herhalde doguma kadar da 3 kılo falan olur.
Ya ama bu nezle gibi şey nasıl geçicek arkadaşlar.surekli hapsuruyorum ve burnum tıkalı

bugün bebişlerden güzel haberler geliyo ne tatlı maşallah canım senin meleğine de sanada geçmiş olsun canım

tatlım maşallah bebişine
korkma canım Rabbim yardım edecek hepimize inşallah izin konusunda sorun çıkarmazlar sana

tatlım nerelerdesin tamda senden bahsetmiş arkadaşlar neyseki iyisin kuzucuk da iyi hemde tombiş olmuş maşallahhh

şekercim senin bebişine de maşallahh sanada az kalmış şubat sonu

maşallah arkadaşım gayet ii merak etme sen normal , benimki 29+2 günlük 1350 gr olmuşuz simdi dr dan geldim artık 2 haftada bir gel dedi çok mutlu oldum :))

maşallahh tatlım tontişine

bugün çok güzel haberlerle gelmiş herkes darısı dr. gideceklere inşallah bizede tabii cuma günüde biz gidiyoruz oğluşumlaaboshayallersmile

Ben yazmıştım ama görmedin sanırım, benimde ssk gerçek maaşımın üzerinden yatmıyor malesef ve ben şirketimle konuştum, geri kalan kısmını şirket benim hesabıma yatıracak, sende şirketinle konuş, sonuçta onlar suçlu durumda, yasak birşey yapıyorlar sonuçta, eğer şikayetçi olursan sen haklı çıkarsın, gerekirse hafifçe tehdit edip bunu hatırlat şirketine...

evet bende gördüm gördüm,sağolsun merak etmişler beni...sağol canım,iyiyiz çok şükür sen nasılsın....

canim gercekten uzuldum adina. umarim patronunuz insafa gelir ya da baska bir yol bulunur.

canim sen en iyisi doktorunu ikna etmeye calis. olmadi ayni hastaneye sancilarin gelince git geri cevirecek degiller ya.

sana ve bebisine masallah canim. guzel haberlerle gelmissin.

midenin iyi olmasina cok sevindim. oh be bundan sonra rahat rahat yemegini ye :)))

ya bazen bende de oluyor. yorgun oldugumda ya da biraz fazla ayakta kaldigimda sanki oglum asagiya dogru itiyor. artik zonklama agri. benzer yani.

oncelikle bebisine masallah canim.
maas konusunda da benim calistigim yer sgk ile ilgili islemleri kendileri hallediyorlar. yani benim maasim normal yine hesabima aynen yatmaya devam edecek raporlu oldugum sure icinde. ama tabiki sizinkiler biraz farkli yapiyorlar bunu sanirsam. cunku bizde banka hesabiyla ve elden ayri ayri degil. ayni anda butun maas hesaba yatiyor canim.

canim ya cok gecmis olsun. esin ne yapmak istiyorsa kendisi yapsin. belim agriyor de agrim var de. bak ne gerek vardi simdi boyle birsey yasanmasina. neyseki hicbirsey olmadan atlatmassiniz. bundan sonra gerci esin de kayinvaliden de biraz daha hassas davranirlar sanirim. davranmazlarsa da sen yapma lutfen. gerekiyorsa yalan soyle agrim var diye. hicbirsey senden ve bebeginden daha degerli degil bunu unutma.

Merhaba arkadaşlar herkese selamlar...
Ankaralı arkadaşların resimlerini gördüm, fakat minik Kaan'ın annesinin ismini yazmamışlaaarrr??
bende haftasonu bebişime alışveriş yaptım biraz...Bebek bezi bile aldım ve yavaş yavaş her gittiğimde 1-2 paket alıcam :) 2 hafta sonra toplu alışverişe gidicem..Son ay gidicektim ama belim çok ağrıo ayakta duramıyorum...
Birde arkadaşlarımızın bir kısmı şubat annesi olucaklar :)

Haftasonu biraz bunalımdım ben...Sebebini inanın bilmiyorum..hıçkıra hıçkıra ağladım durup dururken ama rahatladım :)...Bu aralar kendimi biraz mutsuz hissediyorum ve herşeyden sıkılır oldum..sizdede aynı duygular oluyor mu???

Teşekkür ederim Fty, herkes dersini aldı merak etme, şu an çok rahatım, keyfim yerinde, kimse karışmıyor bana, hatta üstüme düşmeye başladılar :))

Siendrunce kullanıcısından alıntı
Kızlar günaydın,

düzenli giremiyorum...ama sizinle paylaşmak istedim.
Bebişim 29 haftalık oldu.. 1470gr. ve 35cmmiş... uzun boylu bir kız olacak bu gidişle dedi doktor..bu arada doğumumu Göztepe Central Parkta yapacağım... Kararımı verdim doktorumda içime sindi...
Yanlış şuaralar kafamı kurcalayan bazı konular var... Özellikle çalışan annelere sormak istiyorum maaş ödemelerimiz 16 haftalık izin boyunca nasıl olacak bunu işyeri ile konuşan varmı?
Benim sigortamın düşük yatırıldığını biliyorum banka hesabıma 630 TL yatıyor geri kalanını elden alıyorum.. 1,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Hakkımın yenmesini hiç istemiyorum açıkçası kim isterki?..
Lütfen bilgisi olan varsa yazsın... hepinizi öpüyorum ANNıŞLER...

Hemen cevap veriyim, Maaş ödemelerinin tamamını ssk dan alıcaksan 16 hafta sonunda ssk ya gidip toplu alıyosun..Eğer senin işyerinde düşük gösterildiyse, farkını yine işyeri vermek zorunda..düşük yatırılması seni bağlamaz...benim bildiğim heray düzenli farkını yatırırlar büyük ihtimal...ama bence onu konuşmalısın ssk gibi doğum dönüşü hepsini vericem de diyebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…