- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.621
sağolun kızlar..fena alışmışım size..kaç gündür içim içimi yedi...napıyorsunuz diye...? :)) siz olmayınca ne kadar sıkıcıymış,anlatamam !
dr de iri olabilir dedi..37 haftanda 4 kg yi geçerse suni ile doğum yaptıracağım sana dedi...sezeryan istemediğim için..yoksa çok zor olur dedi normal doğum dedi...risk almak istemem dedi...birde ne yedinde böyle oldu..çok yeme dedi bana...:))))
2 haftada yarım kilo aldırmışım..
BENCE DE DİKKAT ET BALIM KENDİNE SEN HEMDE BEBEĞE
Selkiecim merak ettik seni yaw..
Maaşallah kocaman olmuş Eren, Allah nazardan saklasın.
Mutluuu, o kadar az mı kaldı yaaa :) E fotoda hiç öyle 3 hafta sonra doğuracak gibi görünmüyorsun :)
Fotoraflarınızdan birini görebildim sonunda, hepiniz çok tatlı çıkmışsınız, hepinize ve miniklerinize ayrı ayrı maaşallah.
Valla ben de ilk defa duydum, çok da mantıklı bulduğumu söyleyemem.
Bi araştırayım ben bu konuyu...
Hasretcim teşekkürler...
Güzelce yemişsin dinlenmişsin, hemen anlaşılıyor enerjinden.
Bebeğin de keyiflidir şimdi ne güzel :)
yta bosna bende kaç gündür sizi çoook merak ettim yaw....
maşşalh sana ve bebişine canım cidden dkakt et öyle abartma sonra heryanını aprçalayacak doğum... tamam bebekelrimiz sağlıcakla doğsunalrda bizde yine esk ifromumuzdan fazlaca bişiler kaybetmeyelim karınımız sarkmış çatlqamış ve doğumla bitmiş ir vucut sonra kocaları kaçırmayalım 40 lı yaşlara gelince :))):)))))))))))
kızlar ben kilo almamışım bu ay ama bebek büyümüş çok hızlı o nedenle dikkat et dedi...biz iyiyiz canım bişeyizmiz yok...bebek hızlı büyüdüğü için çok yeme dedi...
Mutluuu, o kadar az mı kaldı yaaa :) E fotoda hiç öyle 3 hafta sonra doğuracak gibi görünmüyorsun :)
Fotoraflarınızdan birini görebildim sonunda, hepiniz çok tatlı çıkmışsınız, hepinize ve miniklerinize ayrı ayrı maaşallah.
QUOTE]
sağol canım o sizlerin güzelliği kızlarda dediler biz seni daha tombiş bekliyorduk diye bende kendimi iyi hissediyorum hareketlerim filan iyi acaba bebekmi büyük anlamadım ama doktorum 4 bilemedin 3 haftada biter bu iş dedi
mutlu gördüm canım..ne güzel çıkmışsınız arkadaşlar fotoda hepiniz..
kız sen çok gezme bu günlerde...
canım haftam daha var benim birde bebek çok hızlı kilo almış o nedenle kısıtla yediklerini dedi bana...dr sana bişey demediyse sen devam et...gerçi bende pek laf dinlemem bu konuda...hergün 1buçuk saat yürüyordum ama havalar çok soğuk 2 gündür evdeyim
dr banaçok az ye diye birşey sçylemedi
selam tatlı annişler nherkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum çok şükür bugün biraz daha iyiyim eşim çok iyi bakıyo bana sağolsun inşallah bir iki güne kadar daha iyi olurum eveeet bizde bugün doktorumuzdaydık bebişim gayet iyiymiş 2 kilonun üstünde ters duruyo zaten ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak ve bundan sonra her hafta nst için hastaneye gidicem şubat sonuda doğum hayırlısıyla bugünleride bir atlatıp oğluşumu kucağıma alabilsem...bu arada drdan güzel haberlerle gelenlere gözü aydın diyorum hepinizi çok öpüyorum...
ya kızlar benim de bebişim 28+6 günlük 1 hafta önce 1230 gr boyu 37 cm di iyimi sizce
selam tatlı annişler nherkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum çok şükür bugün biraz daha iyiyim eşim çok iyi bakıyo bana sağolsun inşallah bir iki güne kadar daha iyi olurum eveeet bizde bugün doktorumuzdaydık bebişim gayet iyiymiş 2 kilonun üstünde ters duruyo zaten ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak ve bundan sonra her hafta nst için hastaneye gidicem şubat sonuda doğum hayırlısıyla bugünleride bir atlatıp oğluşumu kucağıma alabilsem...bu arada drdan güzel haberlerle gelenlere gözü aydın diyorum hepinizi çok öpüyorum...
ya kızlar benim de bebişim 28+6 günlük 1 hafta önce 1230 gr boyu 37 cm di iyimi sizce
Kızlar bilgisi olan varmı bu konuda başka??Kızlar günaydın,
düzenli giremiyorum...ama sizinle paylaşmak istedim.
Bebişim 29 haftalık oldu.. 1470gr. ve 35cmmiş... uzun boylu bir kız olacak bu gidişle dedi doktor..bu arada doğumumu Göztepe Central Parkta yapacağım... Kararımı verdim doktorumda içime sindi...
Yanlış şuaralar kafamı kurcalayan bazı konular var... Özellikle çalışan annelere sormak istiyorum maaş ödemelerimiz 16 haftalık izin boyunca nasıl olacak bunu işyeri ile konuşan varmı?
Benim sigortamın düşük yatırıldığını biliyorum banka hesabıma 630 TL yatıyor geri kalanını elden alıyorum.. 1,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Hakkımın yenmesini hiç istemiyorum açıkçası kim isterki?..
Lütfen bilgisi olan varsa yazsın... hepinizi öpüyorum ANNİŞLER...
ben geldiiim a.s.
dr randevum iyi geçti kızlar kızım 1300 gr oğlum ani bir atakla kızımı geçmiş 1500 gr olmuş hala kafaları aşağıda karşılıklı bakışıyolar dr bu gidişle 36 da 2500 gr civarı olurlar dedi malum 36 da alınacaklar 1 ay değil ama 3 hafta sonra gel dedi buna canım sıkıldı biraz 2 hafta bekliyordum ondan sonra haftada bir herhalde aman iyiler demek ki sık kontrole gerek duymadı diye seviniyorum işte bizden haberler bu kadar
merhaba arkadaşlar şimdi dr dan geldik, bebişim 1650 gr olmuş, normal doğum tarihi 25 mart gibiydi ama epidural sezeryana karar verdik 14-15 mart gibi alırız bebeği dedi, 20 gün de rapor aldım, 20 gün evdeyim süperalkisalkisalkis:))))
Benşm kızımda 2 kilo 136 gram olmus boyuda 43 cm. Herhalde doguma kadar da 3 kılo falan olur.
Ya ama bu nezle gibi şey nasıl geçicek arkadaşlar.surekli hapsuruyorum ve burnum tıkalı
Önce herkese çok çok selamlar ,
Selinius :Maşallah bebişinede sanada.
Arkadaşlar; hepiniz doktor kontrolünden güzel haberlerle dönmüşsünüz.çok ama çok sevindim.Allahım hepimize sağlık versin miniklerimizsağlıkla gelsin.
Bende Cumartesi doktordaydım.Bebişim 1300 gr - 36 cm boyunda.Herşey yolunda dedi doktor.Ben kilolu ve riskli bir hamile olarak sayıldığım için herşeyin bukadar iyi gitmesi benim kadar doktorumuda sevindiriyor.Bu ay 2 kg almışım.Aaa şimdiye kadar 8.5 kg oldu böylece toplada.Bakalım kaç lg ilekapatıcaz.
Doğumumu konuştuk.Bana bıraktı tercihi.Ama ben sezeyan olmak istediğimi söyledim.O da aslında kilolu ve tansiyon rahatsızlığım olduğu için sezeryanı önerdi.Ama hiç belli olmaz belkide çok kolay sana normal doğum yaptıtıtız dedi.
Bebişimde bende muayeneden iyi çıktık.
Doğum için Doğan hastanesi yada Ethica diye düşünüyoruz.Doktorumun tavsiyesiyle.Ona çok güveniyorum.O yüzden daha fazla araştırıp kafamı karıştırmıcam.
Kızlar biraz önce Megrayna da yazdım.ondada aynı şikayet varmış.Malum yerde ağrı.Ama yani benim tamamen dışarda kalan kısmı ağrıyor.Ve bazen su gibi oluyor çamaşırım.Doktorum ağrı içinde gelen su içinde normal diyrada çok baskı var tamemen hormanal dedi.Bebeğin suyu değil o dedi.Ama biraz önce haftasonunu okudum yazdıklarınızı korktum acaba endişelenmelimiyim bilemedim ben ya
Bu arada sezeryan olacağım için doktorum 37 nci haftamı 40ncı hafta gibi gösterecek ve izne 37 haftadaayrılmı görünücem.Böylece tam 40 da sezeryan olmuş gibi gösterip doğum öncesi 3 doğum sonrası 13 olarak izin kullanıcam.
Tabi umarım herşey yolunda gider.
Çok korkuyorum kızlar.Hep ağlayasım var benim.Minik kızım aklıma gelince susuyorum ama bu korku beni bitiriyor.
İzni iple çekiyorum.gerçi ben evden takip etcem işleri.nasıl olcaksa? benim yeriime bakacak kimse yok çünkü. Bende aslında kabul ettim.ben onlar iyilik yapıyorum onlarda baan ücretsiz izin konusunda problem çıkarmazlar umarım.
Ben ara ara giriyorum.ama hepinizi takip ediyorum.dualarım sizinle.Mucck:CüvCüv:
kızlar napıyorsunuz?perşembe bir bozuldu benim internet yeni geldi... :))) sizi özlediiiiiiiiim....
bende hemen bakayım dedim..ne çooook kaynatmışsınız..okuyamadım geçmişi...neyse kızlar cuma günü ani bir kararla dr me gittim...cumartesi gidecektim ama başka işim çıkınca cumaya aldım....benim oğlan 32 hafta 3 günlüktü ve 2450 gr olmuş..boyuda 47 cm...
bir iyiyiz çok şükür...sizde bir yaramazlık yok inşallah???
maşallah arkadaşım gayet ii merak etme sen normal , benimki 29+2 günlük 1350 gr olmuşuz simdi dr dan geldim artık 2 haftada bir gel dedi çok mutlu oldum :))
Kızlar bilgisi olan varmı bu konuda başka??
slm kıslarr nasılsınız ben biraz temizlik yaptım bugün kocişim de evde yardım etti bana sağolsun
yatak odama yeni perde aldım alırken tereddüt ettim hazır dikili aldım çünkü(bu arada çok uygun fiyata aldım 50tl 3.75) ama asınca çok güzel oldu sanki benim odam için dikilmiş
yoruldum biraz tabii
hadi hayırlısı tatlım maşallah kuzularınaAllah nazardan saklasın ilk annemiz sen olacaksın gibi görünüyo sağlıkla kavuş kuzularına
tatlım senin de bebişine maşallah
bugün bebişlerden güzel haberler geliyo ne tatlı maşallah canım senin meleğine desanada geçmiş olsun canım
tatlım maşallah bebişine
korkma canım Rabbim yardım edecek hepimize inşallah izin konusunda sorun çıkarmazlar sana
tatlım nerelerdesin tamda senden bahsetmiş arkadaşlar neyseki iyisin kuzucuk da iyi hemde tombiş olmuş maşallahhh
şekercim senin bebişine de maşallahhsanada az kalmış şubat sonu
maşallahhtatlım tontişine
bugün çok güzel haberlerle gelmiş herkes darısı dr. gideceklere inşallah bizede tabii cuma günüde biz gidiyoruz oğluşumlaaboshayallersmile
Bana bak kızım alsanaalsanasmile iyi misin senn, boyle salaklar icin neden canını sıkıyorsun, bu devletin oldugu her yer de bole, neden gidiyorsun saglık ocagına baslıcam onlara yaaaaa guclubacismileklava:
o hemsireyi sen bana bi yolla bi guzel elimden gecireyim, zaten sinirliyim fena halde ondan cıkarayım sinirimi,
offf kızlar yaaaaaa mafoldumben
bizim sucumuz olmayan birseyden otürü maaslarımızdan toplamda 1170 tl kesinti yapılacak, adamın teki oteli 15 milyar dolandırdı, rezervasyonu yapan ve ıcınde parmagı olan toplam 13 kısıden alacaklar parayııı cok moralım bozuk cookkk mafoldumben
canım çokk üzüldüm.ama merak etme Allah buna sebep olanın yanına bırakmaz.sen sıkma kendini geçmiş olsun.o paranın çıkacağı varmış.
hastane doktor demeyin banaklava kadar doluyum ki bu konuda.kendi doktorumdan memnunum ama özel hastane olduğu için doğum konusunda sıkıntılıyım.normali suni sancıyla yaptırıyorlar buda hastayı sezeryana mecbur etmek için yapılan bir oyun.ama bunun haricinde herşey güzel.devlet hastanesinin kendisi temiz ve güzel.ama doğum servisini kendi binasından 10 dakika uzaklıktaki ek binasına taşıdı ve orası berbattt.doktorlar bile karşı çıktı ama sonuç vermedi.pis eski ve herşey özensiz.tek kişilik odası var güya rahat olsun diye ama hakkaten tek kişilik ikinci bir insana yer yok.ayrıca devletteki doktorların özelinede gitsen normal doğuma girmiyorlar.doğuma hastabakıcılar bile giriyor.başkada hastane yok zaten.yani anlayacağınız doğumuma iki ay kaldı ama ben hala net değilim.birdahaki sefere özeldeki doktorumla konuşacağım.ben suni sancı ile değil kendi sancımla gelsem ne olacak diyeceğim.bakalım belki bir çıkar yol buluruz.ayy ne uzun yazdım dedim ya pek dertliyim ben bu konuda:bbo:.
Günaydın sevgili mart anneleri,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum, çalışanlarımız için çabucak geçer inşallah...
Haftasonu oğlumu gördüm sonunda... 1740 gr olmuş benim meleğim, boyu da yaklaşık 44 cm. Bu sefer yüzünü çok göstermedi, dudaklarının önünde de kordın gelmiş zaten, fazla bişey anlayamadım. Ama şükürler olsun ki çok sağlıklı ve bunu bilmek benim için dünyalara bedel... Hala başı yukarıda, ayakları başının karşısında, poposu aşağıda, tepinip duruyor. Doktorumuz daha vakit var, büyük ihtimalle döner dedi. Hayırlısı bakalım...
Bütün şikayetlerimi anlattım doktora. Dikkatle dinledi, eyvah dedim içimden, bir terslik var bu kadar ses etmeden dinlediğine göre. En sonunda ee anormal bişey var mı peki dedi :) Yani birbirimize anlatıp durduğumuz bütün şikayetlerimiz normalmiş. Ve doktorum dedi ki, önümüzdeki haftalarda da artarak devam edecek şikayetlerin, korkma ama hazır ol, bebeğinin büyüdüğünü düşünerek moral bul :))
Bu arada 57,5 kilo olmuşum, bir ayda 2,5 kilo yani... Düşük kilo ile başladığım için fazla sorun yok ama doktor yine de iyi ki şekerin biraz yüksek çıktı da diyet verdik sana, yoksa yuvarlanacaktın dedi :))
Bundan sonraki birkaç kontrolümüze iki haftada bir gideceğiz, 36. haftadan itibaren de her hafta...
Yenidoğan sünnetini sordum, ben kendi oğluma yaptırdım, hastalarıma da öneriyorum, en doğru zaman bence dedi. Karar bizim tabi, biz de hala yaptırmayı düşünüyoruz.
Bizden haberler böyle şimdilik... Bu hafta doktor randevusu olan bütün arkadaşlarım da güzel haberlerle gelmişlerdir inşallah...
Hepinize iyi haftalar annecikler;
Bu haftasonu iyi bir tembellik yaptım ve oturdum evde fazla iş yapmadım ve pazar günü arkadaşlarım geldi kekler pohçalar makarna salatası tam gün gibiydi oturduk muhabbetler ettik.Bir an önce izne ayrıl diyip duruyorlar ....bende az kaldı diyorum.Kalçalarımın üstüne oturamıyorum artık..
Cumartesi gecesi kızım babasına arkadan tekme attıSarılmıştım tam ona o arada bir tekme eşim bile şaşırdı.''Yawww kocaman yatak 3 'ümüzde sığarız niye itiyorsun zilli ''dedi neye uğradığını şaşırdı eşim yaaa.....
Miğdem çok iyi bu ilaçlar yaradı 5 günde 800 gr aldırdı yani artık kilo kaybetmem inşallah....
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Günaydın kızlar nasılsınız?Ya kızlar bir şey sorcam ben böyle az iş yapsam aslında azda iş yapmıyorum ama neyse dışarda yarım saatten fazla dolaşsam falan şeyim çıkacak gibi oluyor.Dün market kasiyeri bile oturduğu sandalyeyi verdi beklemeyin ayakta diye.Niye zonkluyor şeyim böyle?Bebiş iyice kanalamı girmeye uğraşıyorki?Yada ben fazla iş yapınca iyice bebeği aşağıyamı indiriyorum?Sizdede oluyormu bunlar?
Kızlar günaydın,
düzenli giremiyorum...ama sizinle paylaşmak istedim.
Bebişim 29 haftalık oldu.. 1470gr. ve 35cmmiş... uzun boylu bir kız olacak bu gidişle dedi doktor..bu arada doğumumu Göztepe Central Parkta yapacağım... Kararımı verdim doktorumda içime sindi...
Yanlış şuaralar kafamı kurcalayan bazı konular var... Özellikle çalışan annelere sormak istiyorum maaş ödemelerimiz 16 haftalık izin boyunca nasıl olacak bunu işyeri ile konuşan varmı?
Benim sigortamın düşük yatırıldığını biliyorum banka hesabıma 630 TL yatıyor geri kalanını elden alıyorum.. 1,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Hakkımın yenmesini hiç istemiyorum açıkçası kim isterki?..
Lütfen bilgisi olan varsa yazsın... hepinizi öpüyorum ANNİŞLER...
Günaydın şekerler...
NİLÜ,BOSNA VE SİENDRUNCE, gözünüzaydın, maşallah bebiklere, çok güzel haberler getirmişsiniz,
PANCUBEN, ilaçların işe yaramasına ve rahatlamana sevindim canım..
ZELİŞ82, geçmiş olsun canım, dinlenmeye çalış yoksa çok uzun sürüyor bu gribi atlatmak..
YNUR VE SEYYAL, şafak azaldı kızlar, bugun ankara yarın amasya derken eşlerinize kavuşacaksınız inşallah,
SELİNİUS, doktordan güzel haberlerle gel inşallah..
Unuttuğum kimse yoktur umarım, kimse alınmasın darılmasın, geçmişi okuduğum kadarıyla herkese yazmaya çalıştım :))
Gelelim banaaaa...
Dün gece hastanelik oldum ben, gündüz eşim anasından aldığı akılla, evin duvarlarını silmeye başladı, haliyle beni de yanında aşçıbaşının yamağı gibi çalıştırdı, su dolu kovaları indir kaldır, eşimin arkasından döküntüleri topla, sil süpür derken, akşama doğru başladı bende bir ağrı, bir sancı, zaten gündüz 2 kötü haber almıştım, ağlamaktan gözlerim şişmiş, birde bu durum olunca bana geldiler valla, başladım hüngür hüngür ağlamaya, karnımın içinde deprem oluyor resmen, daha önce yaşamadığım bir ağrı olunca panikleidm de haliyle, eşim ve annesi acile götürdüler beni, çok şükür erken doğum riski falan yok, yalancı sancı imiş, artık bu aydan itibaren arada olurmuş böyle, ama o sinirle ana-oğul bunlara demediğimi bırakmadım, kayınpedere de şikayet ettim, bunlar bana temzilik yaptırıyor, erken doğursun diye uğraşıyorlar benle dedim, kayınpederde bunları bir azarladı, sormayın, ohh iyi oldu, şimdi gözleri korktu daha hayatta bulaşmazlar heralde bana.. Ama ben iş yapmak istemediğimi, ağrım olduğunu ve eğilip doğruldukça suyumun kaçtığını söylediğim halde inanmadı bana eşim, şimdi gözümün içine bakıyo bişey olmasın diye, illa böyle birşey yaşamak gerekiyormuş, ders oldu ona ama olanda bana oldu bu arada, neyse bunu da atlattım ya çok şükür, sağ salim bir doğursaydım, bu arada beni devlet hastanesinin aciline götürdüler, inatla benim doktorumu aramadılar, para gider hesabı yapıyorlardı, hep duydum konuştuklarını, burada doğursun işte, niye özele para veriyorsunuz falan diyordu annesi, içerde işim bitip çıkınca, nasıl çok ilgililer değil mi, iyi bir hastane dedi, görümcem orada doğurmuş da, bende iğrenç, pis bir yer, Allah düşürmesin bir daha dedim, kendi doktorum ve hastanem gibisi yok dedim, lafı tıkadım ağzına.. Hakkaten pis bir hastane idi, idrar tahlili için tuvalate girdiğimde gördüğüm manzarayı unutamam heralde, ayyy ne uzun yazmışım, sıkılmazsınız umarım okurken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?