- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.641
beknurcum ben de sabah benzer şeylerden bahsetmiştimMerhaba arkadaşlar herkese selamlar...
Ankaralı arkadaşların resimlerini gördüm, fakat minik Kaan'ın annesinin ismini yazmamışlaaarrr??
bende haftasonu bebişime alışveriş yaptım biraz...Bebek bezi bile aldım ve yavaş yavaş her gittiğimde 1-2 paket alıcam :) 2 hafta sonra toplu alışverişe gidicem..Son ay gidicektim ama belim çok ağrıo ayakta duramıyorum...
Birde arkadaşlarımızın bir kısmı şubat annesi olucaklar :)
Haftasonu biraz bunalımdım ben...Sebebini inanın bilmiyorum..hıçkıra hıçkıra ağladım durup dururken ama rahatladım :)...Bu aralar kendimi biraz mutsuz hissediyorum ve herşeyden sıkılır oldum..sizdede aynı duygular oluyor mu???
Merhaba arkadaşlar herkese selamlar...
Ankaralı arkadaşların resimlerini gördüm, fakat minik Kaan'ın annesinin ismini yazmamışlaaarrr??
bende haftasonu bebişime alışveriş yaptım biraz...Bebek bezi bile aldım ve yavaş yavaş her gittiğimde 1-2 paket alıcam :) 2 hafta sonra toplu alışverişe gidicem..Son ay gidicektim ama belim çok ağrıo ayakta duramıyorum...
Birde arkadaşlarımızın bir kısmı şubat annesi olucaklar :)
Haftasonu biraz bunalımdım ben...Sebebini inanın bilmiyorum..hıçkıra hıçkıra ağladım durup dururken ama rahatladım :)...Bu aralar kendimi biraz mutsuz hissediyorum ve herşeyden sıkılır oldum..sizdede aynı duygular oluyor mu???
Selkie hoşgeldin, ayrıca güzel haberlerde getirmişsin, insan alışınca kk olmadan duramıyor değil mi, bende de var aynı durum..
hoşgeldin arkadaşım 22 ocak şafak öyleyse :)) hadi hayırlısımerhaba kızlar, baya oldu girmeyeli, malum kociş evdeyken internete girince sizi kıskanıyor kaydirigubbakcemile3
bebklerinden güzel haberler alanlar, hepinize de bebiklere de kırk bir kere maaşallah. yalnız bakıyorum doğum periyoduna girmişiz, ben böyle iyiydim hamiş hamiş :CüvCüv: kraliçeliğimi yaşıyorum eyvahedigeldismile bizim kontrol perşembe günü ben de rapor alıp dönemi kapatmayı düşünüyorum.
buluşan arkadaşlar yıkıp geçmişsiniz ortalığı onlar ne güzel göbüşler öyle hepinize maaşallah
ben de kaynanamı gönderdim. doğuma kadar yok :sm_cool: hem de dün akşam annem geldi :sm_cool:
bebişin cicilerini yıkama işlermine giriştim. battaniyelerden başladım. hadi bana kolay gelsin :hulya:
Simenaycım şimdi okudum yazdıklarını..Çok geçmiş olsun valla dikkat et kendine...
Kayınvalideni kınıyorum, Akıl vermeye gelince hemen en önde bitenlerden, iş yapmaya gelince burun kıvıranlardan sanırm..Şuna bak yaaa yardım etmek için geliyim ben siliyim diyceğine akıl veriyo...
hoşgeldin arkadaşım 22 ocak şafak öyleyse :)) hadi hayırlısı
birşey soracağım hepinize; bebişin giysilerini kaç derecede yıkamalıyız? kendi giysilerimizle birlikte yıkanmasının sakıncası olur mu?
Dimplehawk , Selkie bende aynı şeyleri yaşıyorum ama ben sadece kocamın burnundan getiriyorum ve sonrada çook üzülüyorum..benim onunla mutlu olmadığımı düşünmeye başladı şimdi çok üzüldümmafoldumben...
herşeyden çabucak sıkılır oldum..haftasonu evde dinlenmek istiyorum ama canım sıkılıyo vakit geçirmek için bişeyler yapmak istiyorum ama yaptığım şeyler bana zevk vermio...
İnşallah çabucak geçer bu durum...
bu arada bebeğin çamaşırları ayrı yıkanıyo bildiğim ama kaç derecede yıkanıyo onu bilmiyorummm
merhaba kızlar, baya oldu girmeyeli, malum kociş evdeyken internete girince sizi kıskanıyor kaydirigubbakcemile3
bebklerinden güzel haberler alanlar, hepinize de bebiklere de kırk bir kere maaşallah. yalnız bakıyorum doğum periyoduna girmişiz, ben böyle iyiydim hamiş hamiş :CüvCüv: kraliçeliğimi yaşıyorum eyvahedigeldismile bizim kontrol perşembe günü ben de rapor alıp dönemi kapatmayı düşünüyorum.
buluşan arkadaşlar yıkıp geçmişsiniz ortalığı onlar ne güzel göbüşler öyle hepinize maaşallah
ben de kaynanamı gönderdim. doğuma kadar yok :sm_cool: hem de dün akşam annem geldi :sm_cool:
bebişin cicilerini yıkama işlermine giriştim. battaniyelerden başladım. hadi bana kolay gelsin :hulya:
canım bende çok bunalımdayım..etrafımdaki herkesin burnundan getiriyorum..neyseki herkes alttan alıyor...çok sıkıntılıyım...
hoşbulduk canım..sorma kk olmayınca çok kötü oluyormuş...
simenaycığım..şimdi gördüm,geçmiş olsun öncelikle,kayıvalidenede çok kızdım açıkcası ve ona uyan eşine...hiç fırsat verme onlara...
hoşgeldin arkadaşım 22 ocak şafak öyleyse :)) hadi hayırlısı
birşey soracağım hepinize; bebişin giysilerini kaç derecede yıkamalıyız? kendi giysilerimizle birlikte yıkanmasının sakıncası olur mu?
ok sağolasın ben de öyle yapayımsağol canım :)
ben bebişin çamaşırlarını narin programına attım 30 derecede yıkadım. zaten lekesi falan yok fazla yıpranmasınlar giymeden..
umarım çabuk geçer bu durumDimplehawk , Selkie bende aynı şeyleri yaşıyorum ama ben sadece kocamın burnundan getiriyorum ve sonrada çook üzülüyorum..benim onunla mutlu olmadığımı düşünmeye başladı şimdi çok üzüldümmafoldumben...
herşeyden çabucak sıkılır oldum..haftasonu evde dinlenmek istiyorum ama canım sıkılıyo vakit geçirmek için bişeyler yapmak istiyorum ama yaptığım şeyler bana zevk vermio...
İnşallah çabucak geçer bu durum...
bu arada bebeğin çamaşırları ayrı yıkanıyo bildiğim ama kaç derecede yıkanıyo onu bilmiyorummm
tamadır..beb,şin çamasırlarını kendi çamaşırlanızla beraber yıkamayın ve daha yeni oldukları için düşük ısıda yıkasanız yeterli olur..yıpratmayın bence...
Teşekkür ederim Beknurcum, çok şükür atlattım, şu an çok iyiyim, kendisi de kendi evini eşime yada kızına temizlettiği için benim evimle pek ilgilenmez ama zaten ben kendi evimi temizleyebiliyorum, ortalığı pislik götürmeyecek kadar yapıyorum, taşla duvarla işim olmaz benim, kendimi ve bebeğimi düşünüyorum çünkü ama nedense eşim ve annesi duvar silme işine kafayı takmış durumdalar, üstelik o kadar silmeye duvarlar hala aynı yani, eziyet olsun diye eşimi doldurdu heralde diye düşünüyorum, başka aklıma bişey gelmiyor, çünkü eşim evimizin çok kirli olduğunda sürekli ısrar edip, bana hafta içi evin her yerini temizle bana hafta sonuna iş bırakma diyecek kadar ileri gitmeye başladı, ki önceden böyle birşey demezdi ve beraber siler süpürürdük, şu an evde izinliyim diye böyle yapıyorlar bana sanırım, amaannn neyse yaa aslına bakarsan içim çok dolu ama buraya yazmakla bitmez, Allah tan kayınpederim beni haklı buldu ve eşimle annesine demediğini bırakmadı, adamcağız bugunde sürekli arayıp sakın bişeye elini sürme, onlar yapsın çok lazımsa diye sıkı sıkı tembihledi, sağolsun, kendi anneme hiç duyurmadım olayları, kadının sinirlerini gevşetmeyeyim diye...
ok sağolasın ben de öyle yapayım
umarım çabuk geçer bu durum
yoksa eşim de ben de çok yıpranıcaz :sinifsinif:
tamadır..
ayrıca bakın ne okudum;
soru:yeni doğan bebeğin giysilerini nasıl yıkamalıyız? normal detarjan (omo- ariel) kullanırsak bebeğe herhangi bir zararı olur mu?
cevap;yeni doğan bebeğin giysilerini toz sabunla yıkamanız gereklidir.
asla deterjan kullanmayın.
Uzm. Dr. Ümit Hazar
peki sabun tozu konabilir mi makineye??
teşekkürler şimdilik öyle yapacağımDimplecim, be 30 derece de yıkadım, ayrıca çamaşır makinasının bebek programı var, onu kullandım, deterjanın üstünde de 30 derecede yıkayın diye yazıyordu, sonuçta daha hiç giyilmemiş kıyafetler, kirli değilki, birde sizin kıyafetlerinizle karıştırmamanı öneririm... bebeğinkini ayrı yıkamalasın canım..
ok ben de sabun tozu alayım öyleyse, sağol yerimsenibenÇamaşır makinasına sabun tozu konabilir, bir arkadaşım sabunu rendeleyip koyardı bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?