2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım evet Dalan Roxy adında bebek deterjanı kullandım, bebekler 1 yaşına gelinceye kadar çamaşırları sizinkilerden ayrı yıkanmalı ve bebek deterjanı kullanmalısın, 1 yaşından sonra Omo Baby var mesela onu kullanabiliriz, yine de özenli olmakta fayda var diye düşünüyorum, bütün bunları çevremdeki arkadaş ve akrabaları gözlemleyerek öğrendim... Sonuçta ne olursa olsun, kendi doğrularımızı kendimiz bulacağız bebeklerimizle beraber..

benim sabun tozu kullanan arkadaşlarım var. ama dalinin deterjanı ile yumuşatıcısını kullandım kokusu çok hoşuma gitti. kurusunlar da ütüleyeyim diye sabırsızlanıyorum :dance:

evet canım seni çok iyi anlıyorum ben...işimiz zor,Allah yardımcımız olsun..birde seninki yakın galiba sana..benimki uzakta Allah tan her zaman yanımda değil...

hacı şakirin makina için olanları var matik,onları rahatlıkla kullanabilirsim...

evet zaten sabun tozu lekeler konusunda pek etkili değil..60 kadar yıkayabilirsin.sabun tozuyla 60 ta bile yıkasan çıkmayabiliyor lekeler.beyazları 90'da bile yıkasan olur problem olmaz...ama çabuk yıpranır işte giysileri...ben o lekeli kısımlarını hemen yıkıyordum ondan sonra çamaşır makinasında yıkıyordum ,ançak öyle çıkıyordu lekeler...

ok ben de sabun tozu alayım öyleyse, sağol yerimseniben

canım dalan roxy i tavsiye ederim kokusu süper kullanan arkadaşalrımdan biliyorum.bu tozla yumuşatıcı kullanmanada gerek yok zaten tavsiyede edilmiyor tatlım.

ayy sormayın bu hafta sonu kocişimi bende çok üzdüm ama engel olamıyorum tepkilerime.sabahta dedim ya yaş gözümde hazır bekliyor.offf bebişimide etkiliyorum kıyamam ben onaohaoldumsmile.şimdi iyiyim amaboshayallersmile...

Aldım canım çok sağol sana cvpda yazdım bende öyle yapmayı planlıyorum önce konuşucam ama olmazsa aceba şikayette bulunsak bizmi haklı çıkarız sence?

Evet az önce nette ufak bir araştırma yaptım ve dalan roxy i öğrendim
Yardımların için teşekkürler :1hug:
benim sabun tozu kullanan arkadaşlarım var. ama dalinin deterjanı ile yumuşatıcısını kullandım kokusu çok hoşuma gitti. kurusunlar da ütüleyeyim diye sabırsızlanıyorum :dance:
dalini de yenidoğan için önerirler mi acaba
60 evet ama 90 dediğin gibi çok yıpratır
en iyisi lekeyi anında elde yıkayıp makineye atmak a.s
teşekkürler a.s.
sağolasın yazcım

şimdi iyi olmana sevindim, ben de dünden iyiceyim şükür boshayallersmile

üzerinde 0 yaştan itibaren kullanılabilir diyor. zaten sıvı olduğu için kalıntı bırakmıyor.
okey yerimseniben

ama ben öncelikle dalan roxy denemek istiyorum
acaba her markette var mıdır? pek bilindik birşey olduğunu sanmıyorum çünkü :uhm:

yaw selkie harbi kendin aldın kiloları ama bak değdi bebişnde tontiş oldu sayende:) hadi gözün aydın seninde kaderin galiba suni sancı yemekohaoldumsmile, zor değilmi dayanılmaz die biliorum bebeğede zararı warmış sanırım, nasıl bişiy suni sancı we suni sancıda epidural doğum yapabilirmyz acaba?
yaa fulya ne diosun ne 3 haftası ne 4 haftası kaç haftalıkmışsın sen şimdi bu dr her gittiğinde ikişer hafta büyütüyor çocuğu nasıl bişey anlamadım kaç haftalıksın şuan? çocuk doğum kilosuna gelmiş beeee

okey yerimseniben

acaba her markette var mıdır? pek bilindik birşey olduğunu sanmıyorum çünkü :uhm:

dalan roxyde neyin nesi dalin deterjan alcz işte bu da yenimi çıkmış?

Aldım canım çok sağol sana cvpda yazdım bende öyle yapmayı planlıyorum önce konuşucam ama olmazsa aceba şikayette bulunsak bizmi haklı çıkarız sence?

Biz haklı çıkarız, neden dersen, şirketlerin ssk ları gerçek maaş üzerinden göstermemeleri yasal bir durum değil, bu şirkete yüklü bir ceza getirir çalışma ve sosyal güvenlik kurumu tarafından, ben bizim muhasebeci ile konuştum bu durumu, ayrıca biizm şirketin birkaç açığını da yakaladım ben, mesela asgari geçim indirimini vermiyor bizim şirket ayrıca maaşları da banka yoluyla değil sürekli elden veriyorlardı, bunlarla tehdit ettim açıkçası, hakkımızı aramalıyız bence, kaba bir tabir olacak ama biz eşek olduktan sonra semer vuran çok olur afedersin...

okey yerimseniben

Canım büyük marketlerde var ama ben anne-bebek ürünleri satan bir mağazadan aldım, fiyatı da çok pahalı değil 6 lira gibi bir ücrete almıştım yanlış hatırlamıyorsam.. kokusu süper, bebek kokuyor resmen, deneyince sende anlayacaksın...

Son düzenleme:

bana yaramadı ama bebişe yaradı aldığım kilolarlarda...:))) artık bende veririm doğumdan sonra kiloları ,napalım...alışkınım zaten suni sancıya :)))) çekeriz...bebğe zararı varmı bilmem ama annenin canını oldukça yakıyor...eyvahedigeldismile ,suni sancı söyle hastaneye gittiğinde rahimde açılma varsa ve sende kasılma yoksa koluna yaptıkları bir iğneyle başlatıyorlar sancıyı..epiduralle olurmu bilmiyorum?

slm kızlar,ben 3 gibi bi uyumuşum iğnenin etkisi ile 6:15 te eşimin zile basmasıyla uyandım,eşime telefon açıp ben uyuyprum telleri kapatıyorum merak etme diye,Allahtan eşim biliyordu annmeler herkes arayıp deliye dönmüşler ama eşimi arayınca rahatlamışlar:)))gündüz uykusu yoktur ben de hem gündüz uyumuşum hem de bu kadar saat,ancak kendine geldim,eşim dün artık her akşam beraber yürüyoruz senin yürüme zamanın geldi ded,
bugün yemekten sonra çıktık 25 dak yürüdük,ancak o kadar valla:)))

slm kızlar ben geldim:)) eşim işe gitti ist a:)sabaha burda ama..bende bu gece dinlenicem.
bebek kıyafetlerini ben de sabun tozuyla yıkayacağım.eskiden kaynatırlarmış bezleri falan sabunla allahtan hazır bezler çıktı da rahatızyerimseniben sabuntozu da ya dalan yada paklar kullanıyorum ben.daha iyi leke cıkarıyorlar haberiniz olsun..
SELKIE maşallah senin oğlana tosun olmuş nasıl besledin onu öyle yerim ben onu
suni sancı nerden cıktı onu anlamadım?şimdiden belli oluyor mu ki..

canım hayırdır ne iğnesi hasta mısın yoksa..

Bence Elif.Bende elif koyacaktım kızımın ismini ama eşimin hiiiiiiiççç sevmediğim bir arkadası var onun adı da Elif sırf o yuzden vacgectim.Ama bence Elif ismi cok guzel bir isim.

ela çok güsel bi isim,çok hoş
ben de istemiştim ama eşimin yakın akrabalarından bi genç kızımızın ismi,görüştüğümüz

selkieoff bile bile gitcen yani suni sancıya ölemi ne de güzel sölüyosun öyle! bana da pazretsi medicanada çatı muayenesi yapılacak bakalım ne diyecek sibel hanım? 2 hafta sonra yine gitcem, sonrada her hafta
ayy yaklaştı galiba doğum:lepi:

Son düzenleme:
iyi yapmışsınız bizde hemen hemen her akşam yürümeye dewam edioruz ama bugün bizimkinin terelellileri üstündeydi
kuaföre gittim ağda, manikür, pedikür, kaş falan geldim delirmişti gitti az öncede ben aşağı gidiyorum dedi:gitme: bnde tw başına kaldım yani:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…