- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.661
teşekkürler şimdilik öyle yapacağım
ama ilerleyen dönemler nasıl olmalı, onu da ayarlayacağız tecrübe edindikçe artık
30 derece yeterli olmaz sanırım lekeler için..
sanırım özel bir deterjan kullandın?
[B
tamamdır..
ayrıca bakın ne okudum;
soru:yeni doğan bebeğin giysilerini nasıl yıkamalıyız? normal detarjan (omo- ariel) kullanırsak bebeğe herhangi bir zararı olur mu?
cevap;yeni doğan bebeğin giysilerini toz sabunla yıkamanız gereklidir.
asla deterjan kullanmayın.
Uzm. Dr. Ümit Hazar
peki sabun tozu konabilir mi makineye??[/B]
Selam, hadi gözün aydın, kaynanayı göndermişsin, annen içinde ayrıca gözün aydın, ana-kız ne güzel kaynatırsınız şimdi, yıkama ütüleme işlemleri içinde kolay gelsin sana, çok zevkli işler aslında..
Selkie, belki de beni anlayacak kişilerden biri sen olabilirsin anacım, senin kaynana nasıl vurdumduymaz işe yaramazın tekiyse benimkide öyle işte, eşim de anasının yanında hemen değişir, derslerini aldılar ama ohh olsun, ben iyiyim şimdi..
Dimplecim, be 30 derece de yıkadım, ayrıca çamaşır makinasının bebek programı var, onu kullandım, deterjanın üstünde de 30 derecede yıkayın diye yazıyordu, sonuçta daha hiç giyilmemiş kıyafetler, kirli değilki, birde sizin kıyafetlerinizle karıştırmamanı öneririm... bebeğinkini ayrı yıkamalasın canım..
ok sağolasın ben de öyle yapayım
umarım çabuk geçer bu durum
yoksa eşim de ben de çok yıpranıcaz :sinifsinif:
tamadır..
ayrıca bakın ne okudum;
soru:yeni doğan bebeğin giysilerini nasıl yıkamalıyız? normal detarjan (omo- ariel) kullanırsak bebeğe herhangi bir zararı olur mu?
cevap;yeni doğan bebeğin giysilerini toz sabunla yıkamanız gereklidir.
asla deterjan kullanmayın.
Uzm. Dr. Ümit Hazar
peki sabun tozu konabilir mi makineye??
teşekkürler şimdilik öyle yapacağım
ama ilerleyen dönemler nasıl olmalı, onu da ayarlayacağız tecrübe edindikçe artık
30 derece yeterli olmaz sanırım lekeler için..
sanırım özel bir deterjan kullandın?
ok ben de sabun tozu alayım öyleyse, sağol yerimseniben
Aldım canım çok sağol sana cvpda yazdım bende öyle yapmayı planlıyorum önce konuşucam ama olmazsa aceba şikayette bulunsak bizmi haklı çıkarız sence?Ben yazmıştım ama görmedin sanırım, benimde ssk gerçek maaşımın üzerinden yatmıyor malesef ve ben şirketimle konuştum, geri kalan kısmını şirket benim hesabıma yatıracak, sende şirketinle konuş, sonuçta onlar suçlu durumda, yasak birşey yapıyorlar sonuçta, eğer şikayetçi olursan sen haklı çıkarsın, gerekirse hafifçe tehdit edip bunu hatırlat şirketine...
Evet az önce nette ufak bir araştırma yaptım ve dalan roxy i öğrendimCanım evet Dalan Roxy adında bebek deterjanı kullandım, bebekler 1 yaşına gelinceye kadar çamaşırları sizinkilerden ayrı yıkanmalı ve bebek deterjanı kullanmalısın, 1 yaşından sonra Omo Baby var mesela onu kullanabiliriz, yine de özenli olmakta fayda var diye düşünüyorum, bütün bunları çevremdeki arkadaş ve akrabaları gözlemleyerek öğrendim... Sonuçta ne olursa olsun, kendi doğrularımızı kendimiz bulacağız bebeklerimizle beraber..
dalini de yenidoğan için önerirler mi acababenim sabun tozu kullanan arkadaşlarım var. ama dalinin deterjanı ile yumuşatıcısını kullandım kokusu çok hoşuma gitti. kurusunlar da ütüleyeyim diye sabırsızlanıyorum :dance:
60 evet ama 90 dediğin gibi çok yıpratırhacı şakirin makina için olanları var matik,onları rahatlıkla kullanabilirsim...
evet zaten sabun tozu lekeler konusunda pek etkili değil..60 kadar yıkayabilirsin.sabun tozuyla 60 ta bile yıkasan çıkmayabiliyor lekeler.beyazları 90'da bile yıkasan olur problem olmaz...ama çabuk yıpranır işte giysileri...ben o lekeli kısımlarını hemen yıkıyordum ondan sonra çamaşır makinasında yıkıyordum ,ançak öyle çıkıyordu lekeler...
sağolasın yazcımcanım dalan roxy i tavsiye ederim kokusu süper kullanan arkadaşalrımdan biliyorum.bu tozla yumuşatıcı kullanmanada gerek yok zaten tavsiyede edilmiyor tatlım.
ayy sormayın bu hafta sonu kocişimi bende çok üzdüm ama engel olamıyorum tepkilerime.sabahta dedim ya yaş gözümde hazır bekliyor.offf bebişimide etkiliyorum kıyamam ben onaohaoldumsmile.şimdi iyiyim amaboshayallersmile...
:1hug:
dalini de yenidoğan için önerirler mi acaba
okey yerimsenibenüzerinde 0 yaştan itibaren kullanılabilir diyor. zaten sıvı olduğu için kalıntı bırakmıyor.
okey yerimseniben
ama ben öncelikle dalan roxy denemek istiyorum
acaba her markette var mıdır? pek bilindik birşey olduğunu sanmıyorum çünkü :uhm:
yaw selkie harbi kendin aldın kiloları ama bak değdi bebişnde tontiş oldu sayende:) hadi gözün aydın seninde kaderin galiba suni sancı yemekohaoldumsmile, zor değilmi dayanılmaz die biliorum bebeğede zararı warmış sanırım, nasıl bişiy suni sancı we suni sancıda epidural doğum yapabilirmyz acaba?kızlar napıyorsunuz?perşembe bir bozuldu benim internet yeni geldi... :))) sizi özlediiiiiiiiim....
bende hemen bakayım dedim..ne çooook kaynatmışsınız..okuyamadım geçmişi...neyse kızlar cuma günü ani bir kararla dr me gittim...cumartesi gidecektim ama başka işim çıkınca cumaya aldım....benim oğlan 32 hafta 3 günlüktü ve 2450 gr olmuş..boyuda 47 cm...
bir iyiyiz çok şükür...sizde bir yaramazlık yok inşallah???
yaa fulya ne diosun ne 3 haftası ne 4 haftası kaç haftalıkmışsın sen şimdi bu dr her gittiğinde ikişer hafta büyütüyor çocuğu nasıl bişey anlamadım kaç haftalıksın şuan? çocuk doğum kilosuna gelmiş beeeegözün aydın canım bebiş baya tombiş olacak bizim oğlanda 36 haftaya girdi 2850 gr 48 cm olmuş drum 3200 3400 gibi doğum yaparsın 4 haftan var ama 3 haftaya kalmaz doğar dedi eyvahedigeldismile :sm_cool: delikafadulden
teşekkür ederiz kızlar selkie beni gördünmü olumunekankayizsmile
okey yerimseniben
acaba her markette var mıdır? pek bilindik birşey olduğunu sanmıyorum çünkü :uhm:
Aldım canım çok sağol sana cvpda yazdım bende öyle yapmayı planlıyorum önce konuşucam ama olmazsa aceba şikayette bulunsak bizmi haklı çıkarız sence?
okey yerimseniben
yaw selkie harbi kendin aldın kiloları ama bak değdi bebişnde tontiş oldu sayende:) hadi gözün aydın seninde kaderin galiba suni sancı yemekohaoldumsmile, zor değilmi dayanılmaz die biliorum bebeğede zararı warmış sanırım, nasıl bişiy suni sancı we suni sancıda epidural doğum yapabilirmyz acaba?
yaa fulya ne diosun ne 3 haftası ne 4 haftası kaç haftalıkmışsın sen şimdi bu dr her gittiğinde ikişer hafta büyütüyor çocuğu nasıl bişey anlamadım kaç haftalıksın şuan? çocuk doğum kilosuna gelmiş beeee
dalan roxyde neyin nesi dalin deterjan alcz işte bu da yenimi çıkmış?
slm kızlar,ben 3 gibi bi uyumuşum iğnenin etkisi ile 6:15 te eşimin zile basmasıyla uyandım,eşime telefon açıp ben uyuyprum telleri kapatıyorum merak etme diye,Allahtan eşim biliyordu annmeler herkes arayıp deliye dönmüşler ama eşimi arayınca rahatlamışlar:)))gündüz uykusu yoktur ben de hem gündüz uyumuşum hem de bu kadar saat,ancak kendine geldim,eşim dün artık her akşam beraber yürüyoruz senin yürüme zamanın geldi ded,
bugün yemekten sonra çıktık 25 dak yürüdük,ancak o kadar valla:)))
Bence Elif.Bende elif koyacaktım kızımın ismini ama eşimin hiiiiiiiççç sevmediğim bir arkadası var onun adı da Elif sırf o yuzden vacgectim.Ama bence Elif ismi cok guzel bir isim.
kocişim acıkmış kıslar yemek yemeğe gidiyoruss bizzopuyorumnanaktan
iyi yapmışsınız bizde hemen hemen her akşam yürümeye dewam edioruz ama bugün bizimkinin terelellileri üstündeydislm kızlar,ben 3 gibi bi uyumuşum iğnenin etkisi ile 6:15 te eşimin zile basmasıyla uyandım,eşime telefon açıp ben uyuyprum telleri kapatıyorum merak etme diye,Allahtan eşim biliyordu annmeler herkes arayıp deliye dönmüşler ama eşimi arayınca rahatlamışlar:)))gündüz uykusu yoktur ben de hem gündüz uyumuşum hem de bu kadar saat,ancak kendine geldim,eşim dün artık her akşam beraber yürüyoruz senin yürüme zamanın geldi ded,
bugün yemekten sonra çıktık 25 dak yürüdük,ancak o kadar valla:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?