- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.681
hayırlı uğurlu olsun tatlım güle güle kullanın
selam güzel mart anneleri temizlikle gecen bır hafta ve misafirli bi gun cok yorgunum ama ustumdende buyuk bı yuk kalktı dogum oncesı ewımde mewlut okuttum kızım ıcın insallah hayırlı olacak.
Bebeklerini goren arkadasların bebişlerine masallah
Hazırlıklarına dewam eden arkadaslara allah yardımcı olsun.kendınızı çok yormayın son 1-2 ayımıza girdik en ufak ihmal herseye yol acabılır.kızımın oda takımı geldı yarın da besıgı gelecek ınsallah bende haftaya kıyafetlerını yıkıcam.
Sıze bı sorun olacak kızlar bıde benım karnımın alt tarafı bıde afedersınız seyım cok agrıyor ayaklarımı surterek yuruyorum o derece acaba sızdede war mı aynı sorun?
güle güle kullanın canımcım hayırlı olsun odanızz
ewt o ağrılar bende de var yürürken zorluyor biraz sanırım bi çok arkadaşımızda da var aynı ağrılar
selam güzel mart anneleri temizlikle gecen bır hafta ve misafirli bi gun cok yorgunum ama ustumdende buyuk bı yuk kalktı dogum oncesı ewımde mewlut okuttum kızım ıcın insallah hayırlı olacak.
Hazırlıklarına dewam eden arkadaslara allah yardımcı olsun.kendınızı çok yormayın son 1-2 ayımıza girdik en ufak ihmal herseye yol acabılır.kızımın oda takımı geldı yarın da besıgı gelecek ınsallah bende haftaya kıyafetlerını yıkıcam.
Sıze bı sorun olacak kızlar bıde benım karnımın alt tarafı bıde afedersınız seyım cok agrıyor ayaklarımı surterek yuruyorum o derece acaba sızdede war mı aynı sorun?
aynı ağrılar cnm şeyimin kenarındaki kemikler ağrıyor kalçalarım ağrıyor bacaklar, sırtım zaten hiç huzur wermiyor bana normal yani atlatıcaz inşallah az kaldıTskler canım :1hug:
Ya bi an korktum acaba erken mı dogum olacak falan dıye akannehir kafamçokkarıştı
aynı ağrılar cnm şeyimin kenarındaki kemikler ağrıyor kalçalarım ağrıyor bacaklar, sırtım zaten hiç huzur wermiyor bana normal yani atlatıcaz inşallah az kaldı
canım hayırdır ne iğnesi hasta mısın yoksa..
slm kızlar ben geldim:)) eşim işe gitti ist a:)sabaha burda ama..bende bu gece dinlenicem.
bebek kıyafetlerini ben de sabun tozuyla yıkayacağım.eskiden kaynatırlarmış bezleri falan sabunla allahtan hazır bezler çıktı da rahatızyerimseniben sabuntozu da ya dalan yada paklar kullanıyorum ben.daha iyi leke cıkarıyorlar haberiniz olsun..
SELKIE maşallah senin oğlana tosun olmuşnasıl besledin onu öyle yerim ben onu
suni sancı nerden cıktı onu anlamadım?şimdiden belli oluyor mu ki..
selkie neredeydin kzım sen merak ettik
selkieoff bile bile gitcen yani suni sancıya ölemi ne de güzel sölüyosun öyle! bana da pazretsi medicanada çatı muayenesi yapılacak bakalım ne diyecek sibel hanım? 2 hafta sonra yine gitcem, sonrada her hafta
ayy yaklaştı galiba doğum:lepi:
yok cn tetenoz iğnesi ikinci ama bu kez biraz ağır geçiyor etkisi
kızlar buradan park yatak sipariş vermeyi düşünüyoruz,sarı lacivert olanını ya da pembeliyi,sipariş vs de sorun olmaz di mi,bugün sanırım pancuben de bakmıştı buradan,nasıl sizce
canım sağol,suni sancı nerden çıktı,,bebek çok hızlı kilo almış..eğer bu hızda devam ederse doğana kadar 4000-4500 gr doğar dedi..fazlasıda olabilir dedi..eğer fazla olaçak olursa gecerse 4000 ni biraz erken suni sancı vererek alaçak ki,doğumda çok zorlanmayayım..fazla hasar görmemek için...
ne yedimde besledim 2 haftadır yaptığım farklı şey ne biliyormusunuz?sizede söyleyeyim sizde yapın...
sabah aç karına 5 hurma beş ceviz ve bir kaşık harnup pekmezi içiyorum... harnup pekmezi çok faydalı,tadı kötü ama ilaç niyetine..dr vitaminleriminde hepsini bıraktırdı...
hayatım internetime bişeyler olmuştu çalışmadı bir kaç gün o nedenle giremedim...
canım napayım?gerekirse mecburen yaşayacağım,sonunda ölüm yok ya...bir şekilde çıkmak zorunda bebiş...sezeryan mümkün olduğunca istemiyorum onun yerine suni çekerim gerekirse!bende tekrar 30 unda gideceğim sonra her hafta gideceğim...inşallah seninde iyi olur sonuç..bende bir daha ki gidişimde yapılaçak çatı muayenesi sanırım....
asinaz ben göremiyorum park yatağı..sanırım link çıkmamış...
kızlar buradan park yatak sipariş vermeyi düşünüyoruz,sarı lacivert olanını ya da pembeliyi,sipariş vs de sorun olmaz di mi,bugün sanırım pancuben de bakmıştı buradan,nasıl sizce
hmm anladım canım gecmiş olsun iyisindir umarım şimdi ..
nerden sipariş verceksiniz..link yok da..
canım çok severim harnup pekmezini ben:) ama diyet var malumm..
kız 4 kilo olursa da normal mi doğrccan sen maşallah
benim catı mua. 38 haftada dedi drum sizinkisi ne zaman
inşallah canım normal yapacağım..benim ablamlarda hep öyle doğurdular..Allah gücünü verir be...
hadi ya seviyosun demek harnupu,ben sevmem ama şifa için zorla alıyorum her sabah...diyet varsa kötü tabii!yiyemezsin ,yiyemezsin ki....
35 -36 haftaya falan denk geliyor sanırım canım..bir daha ki gidişimde işte 30 ocakta!
verir dimi.. kolay olur umarım hepimizin doğumu sağlıkla..ben korkuyorum da biraz..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?