- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.701
yaa fulya ne diosun ne 3 haftası ne 4 haftası kaç haftalıkmışsın sen şimdi bu dr her gittiğinde ikişer hafta büyütüyor çocuğu nasıl bişey anlamadım kaç haftalıksın şuan? çocuk doğum kilosuna gelmiş beeee
dalan roxyde neyin nesi dalin deterjan alcz işte bu da yenimi çıkmış?
bende ctesi hazırlıklı gittim 38 de bakarım dedi oleyinşallah canım normal yapacağım..benim ablamlarda hep öyle doğurdular..Allah gücünü verir be...
hadi ya seviyosun demek harnupu,ben sevmem ama şifa için zorla alıyorum her sabah...diyet varsa kötü tabii!yiyemezsin ,yiyemezsin ki....
35 -36 haftaya falan denk geliyor sanırım canım..bir daha ki gidişimde işte 30 ocakta!
ben 3 haftadır evdeyim canım ayrıldığımda 33 haftalıktı şimdi 36 olmuş bebek 2800 doğasıya 3300 filan olurmuş fazlada şişman değil bence
dalan roxy fiyatı uygun hemde sabun tozu migrosta 3 tl
bende ctesi hazırlıklı gittim 38 de bakarım dedi oley
pardon canım nerden sipariş verecektin? benim de tetanosum 2. dozunu olmam gerekiyor ama sağlık ocağına gitmekten korkuyorum ne yapsam ki ya ? bilmiyorumkismile
o korku bendede var 2. olmasına rağmen,ister istemez oluyor,,ama Allah gücünü verir..
2.cide başına ne geleceğini bilmek daha kötü değilmi biz saf saf gitcezay varya hiç sevmiyorum şu alttan muayeneyi...
kızlar burdan pembe olanını sipariş veriyoruz şimdi bi bakarsanız sevinirim
2.cide başına ne geleceğini bilmek daha kötü değilmi biz saf saf gitcez
alttan muayene 1 kere olmuştum hamile kalmadan ama spekulum acısında iyidir
baktım bşey çıkmadı bende buu almayı dşnyom sizce nasıl
Bebek Yatakları ve park yatakları > Katlanır Park Yataklar > Pierre Cardin-Cazal park yatak + YATAK HEDİYELİ
mutlucum cok şirinnn
2.cide başına ne geleceğini bilmek daha kötü değilmi biz saf saf gitcez
alttan muayene 1 kere olmuştum hamile kalmadan ama spekulum acısında iyidir
baktım bşey çıkmadı bende buu almayı dşnyom sizce nasıl
Bebek Yatakları ve park yatakları > Katlanır Park Yataklar > Pierre Cardin-Cazal park yatak + YATAK HEDİYELİ
alayımmı sizce
asinaz sanada şu müdeli beğendim bakistersen
Bebek Yatakları ve park yatakları > Katlanır Park Yataklar > Pierre Cardin-Cazal park yatak 70-110 cm fiyatlarda baya uygun gibi markasıda güzel
alayımmı sizce
asinaz sanada şu müdeli beğendim bakistersen
Bebek Yatakları ve park yatakları > Katlanır Park Yataklar > Pierre Cardin-Cazal park yatak 70-110 cm fiyatlarda baya uygun gibi markasıda güzel
sağol tatlım benim içinde baktığından dolayı
biz benim dediğim yerden sipariş vericez fiyatı daha da uygun senin bulduğun fiyat olarak biraz fazla gelir bize çünkü yatağınıda alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?