- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.721
gönderdiğim siteden oyun parkı diye girin çıkar direkt
amannnnnnn kafa katrıştı zaten
bi cvppppppppppppppppppppp
şu çok fonksiyonlu oyun parkında pembe olan mı çok şeker canım
ben beğendim
herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
şafak 5 turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi afyondayız bosnacı msenin meemleketti dimiiiiii hadi sabır çok az kaldıııııııııı
kemiklerim ağrıyor sizde de varmı ? birde aradabir ani bir sancı giriyor 2 kez oldu dün gece dokuzdan bu yana ? sizlerde de yaşayan varmı bu durumu böyle karnıma bıçak saplanızr gibi oluyor....
günaydın kıslarrr..
çok uykusuzum gece 4 kere tuvalete kalktım yaaa....daha iki ay var şimdiden yapılmazki bu beaaaaa...
Bende de var seyyalcim, kalça kemiklerim sızlıyor özelliikle..herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
şafak 5 turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi afyondayız bosnacı msenin meemleketti dimiiiiii hadi sabır çok az kaldıııııııııı
kemiklerim ağrıyor sizde de varmı ? birde aradabir ani bir sancı giriyor 2 kez oldu dün gece dokuzdan bu yana ? sizlerde de yaşayan varmı bu durumu böyle karnıma bıçak saplanızr gibi oluyor....
Günaydınnnnn bayanssulusmile
Midem bulanıyooorrrr boshayallersmile
Bende de var seyyalcim, kalça kemiklerim sızlıyor özelliikle..
Sancı da birkaç gündür arada gelip gidiyor
Bir de bir süre sandelyemde oturup kalkınca kasıklarımda çok fazla basınç ve biraz da ağrı hissediyorum, neden acaba, bebek ağırlaştığı için mi
seyyal afyona daha var canım sabret iki iki sayma benim memeleket afyonherkese günaydınnnnnnnnnnnnn
Dimplecım tam anlatmak istediğim gibi anlatmışsın.
Bir süre oturunca, özellikle ilk kalktığım anda kasıklarımda ağrı ve basınç hissediyorum, özellikle sol kasığımda...
Bazen iki büklüm kalmama sebep oluyor hatta...
Doktora gittiğimde de vardı ama unuttum sormayı.
Ayrıca bu sabah mide bulantısı ile uyandım, kahvaltı edene kadar sürdü.
Şimdi biraz hafifledi ama sanırım yeniden başlayacak.
Ödüm kopuyor ilk aylara geri döneceğim diye...
ağlattınız lan beni sabah sabah...ney cd si getirmiştim bi taraftan o çalıyo bi taraftan günlük topici açmışsınız yeni gördüm...
yazmicam yaaa ağlıyorum sonra ben.
dila neden ağladın ben hiçbişey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?