2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn

şafak 5 turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi afyondayız bosnacı msenin meemleketti dimiiiiii hadi sabır çok az kaldıııııııııı

kemiklerim ağrıyor sizde de varmı ? birde aradabir ani bir sancı giriyor 2 kez oldu dün gece dokuzdan bu yana ? sizlerde de yaşayan varmı bu durumu böyle karnıma bıçak saplanızr gibi oluyor....

Son düzenleme:
günaydın kıslarrr..
çok uykusuzum gece 4 kere tuvalete kalktım yaaa....daha iki ay var şimdiden yapılmazki bu beaaaaa...

Günaydın güzel anneler,

Seyyalcim son dönemeçtesiniz valla, ne güzel... Heyecan doruktadır şimdi :)
Afyon benim memleketim değil canım, dün başka bir arkadaş yazmıştı ama unuttum ben de kim olduğunu.

günaydın kıslarrr..
çok uykusuzum gece 4 kere tuvalete kalktım yaaa....daha iki ay var şimdiden yapılmazki bu beaaaaa...

Ben de 4 kere kalktım yaaa..
Ama kabahat bende bu defa, gece oturup bir sürü çekirdek yedim, hareret yaptı tabi, sonra deli gibi su içtim, sonra da tuvaletten çıkamadım.

Günaydınnnnn bayanssulusmile
Midem bulanıyooorrrr boshayallersmile
Bende de var seyyalcim, kalça kemiklerim sızlıyor özelliikle..
Sancı da birkaç gündür arada gelip gidiyor
Bir de bir süre sandelyemde oturup kalkınca kasıklarımda çok fazla basınç ve biraz da ağrı hissediyorum, neden acaba, bebek ağırlaştığı için mi

Dimplecım tam anlatmak istediğim gibi anlatmışsın.
Bir süre oturunca, özellikle ilk kalktığım anda kasıklarımda ağrı ve basınç hissediyorum, özellikle sol kasığımda...
Bazen iki büklüm kalmama sebep oluyor hatta...
Doktora gittiğimde de vardı ama unuttum sormayı.

Ayrıca bu sabah mide bulantısı ile uyandım, kahvaltı edene kadar sürdü.
Şimdi biraz hafifledi ama sanırım yeniden başlayacak.
Ödüm kopuyor ilk aylara geri döneceğim diye...

ağlattınız lan beni sabah sabah...ney cd si getirmiştim bi taraftan o çalıyo bi taraftan günlük topici açmışsınız yeni gördüm...
yazmicam yaaa ağlıyorum sonra ben.

günaydınlar arkadaşlar,.benimde eklem ağrılarım arttı,.özellikle boynum sırtım,.çok feci ağrıyo,.
mafoldumben mafoldumbenartı göbüşüm günden güne sanki dahada büyüyo,.:CüvCüv: :CüvCüv:

günaydın herkese
kızlar bebişlerimizin melek tarafından korunduğunu öğrendim biraz önce sizler biliyormuydunuz

seyyal afyona daha var canım sabret iki iki sayma benim memeleket afyon
bana ağrı girmiyor bilemiyorum nasıl bişey seninkisi belkide öatı mesafen genişliyordur

tuvaletinimi tutyorsun acaba
kızlar bu arada son haftalarda çok su içilecekmiş
bizim dayı kızına bebeğin suyu yüzde iki kaldı demişler 37 haftasında normal doğuramazsın demişler oda drunu değiştirmiş galiba özel olduğu için çok riskli demişler ama gerçekten doğumunu suni sancayla yapmış bol bol su iç dedi bana bende az içiyorum galiba gecede sadece 1 kere kalkıyorum vcye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…