- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.741
Günaydın güzel anneler,
Seyyalcim son dönemeçtesiniz valla, ne güzel... Heyecan doruktadır şimdi :)
Afyon benim memleketim değil canım, dün başka bir arkadaş yazmıştı ama unuttum ben de kim olduğunu.
Ben de 4 kere kalktım yaaa..
Ama kabahat bende bu defa, gece oturup bir sürü çekirdek yedim, hareret yaptı tabi, sonra deli gibi su içtim, sonra da tuvaletten çıkamadım.
dimplehawk kullanıcısından alıntı
Günaydınnnnn
Midem bulanıyooorrrr
Bende de var seyyalcim, kalça kemiklerim sızlıyor özelliikle..
Sancı da birkaç gündür arada gelip gidiyor
Bir de bir süre sandelyemde oturup kalkınca kasıklarımda çok fazla basınç ve biraz da ağrı hissediyorum, neden acaba, bebek ağırlaştığı için mi
a Alıntı:
Dimplecım tam anlatmak istediğim gibi anlatmışsın.
Bir süre oturunca, özellikle ilk kalktığım anda kasıklarımda ağrı ve basınç hissediyorum, özellikle sol kasığımda...
Bazen iki büklüm kalmama sebep oluyor hatta...
Doktora gittiğimde de vardı ama unuttum sormayı.
Ayrıca bu sabah mide bulantısı ile uyandım, kahvaltı edene kadar sürdü.
Şimdi biraz hafifledi ama sanırım yeniden başlayacak.
Ödüm kopuyor ilk aylara geri döneceğim diye...
günaydın herkese
kızlar bebişlerimizin melek tarafından korunduğunu öğrendim biraz önce sizler biliyormuydunuz
seyyal afyona daha var canım sabret iki iki sayma benim memeleket afyon
bana ağrı girmiyor bilemiyorum nasıl bişey seninkisi belkide öatı mesafen genişliyordur
tuvaletinimi tutyorsun acaba
kızlar bu arada son haftalarda çok su içilecekmiş
bizim dayı kızına bebeğin suyu yüzde iki kaldı demişler 37 haftasında normal doğuramazsın demişler oda drunu değiştirmiş galiba özel olduğu için çok riskli demişler ama gerçekten doğumunu suni sancayla yapmış bol bol su iç dedi bana bende az içiyorum galiba gecede sadece 1 kere kalkıyorum vcye
mart anneleri günlük tutmuş bende şimdi gördüm çok etkilendim walla bak sende...
günaydın herkese
kızlar bebişlerimizin melek tarafından korunduğunu öğrendim biraz önce sizler biliyormuydunuz
seyyal afyona daha var canım sabret iki iki sayma benim memeleket afyon
bana ağrı girmiyor bilemiyorum nasıl bişey seninkisi belkide öatı mesafen genişliyordur
bizim dayı kızına bebeğin suyu yüzde iki kaldı demişler 37 haftasında normal doğuramazsın demişler oda drunu değiştirmiş galiba özel olduğu için çok riskli demişler ama gerçekten doğumunu suni sancayla yapmış bol bol su iç dedi bana bende az içiyorum galiba gecede sadece 1 kere kalkıyorum vcye
Bazen işe dalıp tuvalete gitmeyi unutmuyor değilim aslında...
Belki ondandır, daha sık gitmeye çalışayım bakalım...
Ben çok su içiyorum.
Akşamları da tuvaletten çıkamayacağımı bile bile yine de içiyorum.
Hatta gece yarısı iki tuvalet arasından birinde de su içiyorum.
Çok bilinçli olarak yaptığım birşey değil, çok susuyorum, dilim damağıma yapışıyor.
Ben de orayı her okuduğumda ağlıyorum.
Ama hala yazamadım.
Rahat ve sakin bi zamanda yazıcam inşallah...
http://www.bebefix.com/index.php?p=cart&cmd=addcart&k_id=1969&kn=
bak benimkisi bu cnm bu sayfada pembe olan
o sançı bendede var ,onlar doğuma hazırlık sançıları,o sançıların biraz daha ağırını yaşayaçağız işte doğumda,onlar yalanı sançıherkese günaydınnnnnnnnnnnnn
şafak 5 turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi afyondayız bosnacı msenin meemleketti dimiiiiii hadi sabır çok az kaldıııııııııı
kemiklerim ağrıyor sizde de varmı ? birde aradabir ani bir sancı giriyor 2 kez oldu dün gece dokuzdan bu yana ? sizlerde de yaşayan varmı bu durumu böyle karnıma bıçak saplanızr gibi oluyor....
mart anneleri günlük tutmuş bende şimdi gördüm çok etkilendim walla bak sende...
güzel annişler giriyorum tüm yazılanları okuyorum ama cevap yazıcak gücü bulamıyorum kendimde kusurumuza bakmazsınız umarız oğlumun güzel teyzeleri zaman daraldıkça duygusallık hat safhada inanın işe bile boş boş gelip gidiyorum zaman hiç geçmiyor çok bunaldım artık şu beşgün bi geçsede huzura kavuşsak artık senağlama arkadaşlar aynı ağrılar bendede oluyor oturduğum yerden kalkmak istemiyor canım kalkınca beş dakika doğrulamıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
Günaydın anneler;
Geçmişi okuyamadım sanırım hepimiz iyiyizdir.
SEYYAL TANER ve YNUR ŞAFAK 5 turkbayragiturkbayragi hadi hayırlısı göz açıp kapatınca buda geçecek.....
Nülifer ; eklem ağrıları son zamanlarda olurmuş canım özellikle bel ağrısı o yüzden yavaş hareket etmek en iyisi sağa sola dönerken de dikkat etmek gerekiyor....
Bosna; Kasık ağrısı özellikle tuvalette vurduğunda yavaş adımlarla kalkmak gerekiyor ve ağrın devam ediyorsa o bölgesi elinle ovala inan ağrısı geçiyor sinir birikmesi oluyor bütün ağırlık bacaklarda toplanınca sinirlerde oraya toplanıyor biz bu aralar ani hareketlerden kaçınmalıyız aman dikkat
Dila ; Kendim ettim kendim buldum diyorsun aman dikkat fazla yemeseydin canım yaaa
günaydın a.s.
güzel bir gün olsun herkes içinopuyorumnanaktan
güzel annişler giriyorum tüm yazılanları okuyorum ama cevap yazıcak gücü bulamıyorum kendimde kusurumuza bakmazsınız umarız oğlumun güzel teyzeleri zaman daraldıkça duygusallık hat safhada inanın işe bile boş boş gelip gidiyorum zaman hiç geçmiyor çok bunaldım artık şu beşgün bi geçsede huzura kavuşsak artık senağlama arkadaşlar aynı ağrılar bendede oluyor oturduğum yerden kalkmak istemiyor canım kalkınca beş dakika doğrulamıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
günaydın herkese
ben o kadar duygusallaşmadım galiba
bizim babamızda hastalık var gibi ne olduğu araştırılıyor moralimiz bozuk
melekleri ben de duymuştum insanı rahatlatıyor değil mi:)
gecmiş olsun mutlucum önemli bişey çıkmaz inşallah..moralini de bozma iyi düşün iyi olsun
Hımm demek olağan birşey o zaman bu bosnacımDimplecım tam anlatmak istediğim gibi anlatmışsın.
Bir süre oturunca, özellikle ilk kalktığım anda kasıklarımda ağrı ve basınç hissediyorum, özellikle sol kasığımda...
Bazen iki büklüm kalmama sebep oluyor hatta...
Doktora gittiğimde de vardı ama unuttum sormayı.
Ayrıca bu sabah mide bulantısı ile uyandım, kahvaltı edene kadar sürdü.
Şimdi biraz hafifledi ama sanırım yeniden başlayacak.
Ödüm kopuyor ilk aylara geri döneceğim diye...
Hımm göbüş baya büyüdü demek, şunu bi göremedik ya olumunekankayizsmileya anlattıkalrını harfiyen yaşıyorum sanırım artık ağırlıktan olsa gerek birde bu aralar herkes bana senin günün yaklaştı değil mi diyor hatyır daha 2 ay avr dediğimde anaaa doğuracak gibi duruyorsu ndiyrolar o kadar büyüdü ğöbeğim bacakalrım tşımıyor artık ...
Selkiecim yalancı sancılar bu kadar erken başlar mı yao sançı bendede var ,onlar doğuma hazırlık sançıları,o sançıların biraz daha ağırını yaşayaçağız işte doğumda,onlar yalanı sançı
ben o kadar duygusallaşmadım galiba
Umarım önemli birşey çıkmaz mutlucum :teselli:ben o kadar duygusallaşmadım galiba
günaydın a.s.
güzel bir gün olsun herkes içinopuyorumnanaktan
Günaydın kızlarr, inşaallah opuyorumnanaktanGünaydın inşallah. hayırlı bir gün olurrboshayallersmile
Hımm demek olağan birşey o zaman bu bosnacım
Benim de özellikle hep sağ kasığımda oluyor
Birkaç adım penguen gibi yürümek zorunda kalıyorum
Ben çapa ya gittiğimde dr.a sormuştum, normal rahim genişliyor iyice, yan bağlar geriliyor falan diye genel bir açıklama yapmıştı. Ama devlet doktoru ya, psikolojik olarak ilgisizce konuştuğunu ve takmadığını düşündüğüm için size açayım dedim konuyu :))
Mide bulantılarım hiç geçmedi benim bosnacım, ben ilk aylardan hiç kopamadım ki mafoldumben
umarım senin başlamaz boshayallersmile
Ben suyu çok bol içiyorum zaten 2-3 lt, bosnanın dediği gibi dilim damağım kuruyor devamlı, reflüden olsa gerek içmeden duramıyorum..
Tuvalete giriyorum çıkışta su içiyorum, giriyorum çıkışta içiyorum :)) günüm böyle geçiyor
ve gerçekten su başlı başına besin kaynağı bebeklerimiz ve bizim için yerimseniben
Hımm göbüş baya büyüdü demek, şunu bi göremedik ya olumunekankayizsmile
Selkiecim yalancı sancılar bu kadar erken başlar mı ya[/B]
sağolun hepinizde bi tür deri hastalığı çıktı ömür boyu devam eden arada geçecek ama yine tekrarlayacak tedavi olacak onu öğrenmiştik şimdi ikinci evresi olabilir dediler karaciğer ve dalak büyümesi çıktı karaciğer biraz kilolu olsan büyük çıkarmış ama dalak büyümesi tehlikeliymiş ayrıca koltuk altı araştırması yapılıyor ne olduğu belli olsada tam aydınlatsalar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?