2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa evet canım yaaa mutlu idi o yazan yanşi öyle hatırlıyorum inşallah odur ve bana kzımaz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya anlattıkalrını harfiyen yaşıyorum sanırım artık ağırlıktan olsa gerek birde bu aralar herkes bana senin günün yaklaştı değil mi diyor hatyır daha 2 ay avr dediğimde anaaa doğuracak gibi duruyorsu ndiyrolar o kadar büyüdü ğöbeğim bacakalrım tşımıyor artık ...

ya miğde bulantısı banada oluyor aradabir böyle akşamalrı felanda sofradn kalkıyorum devam edersem çıkarırım diye korkup 88

Bazen işe dalıp tuvalete gitmeyi unutmuyor değilim aslında...
Belki ondandır, daha sık gitmeye çalışayım bakalım...

Ben çok su içiyorum.
Akşamları da tuvaletten çıkamayacağımı bile bile yine de içiyorum.
Hatta gece yarısı iki tuvalet arasından birinde de su içiyorum.
Çok bilinçli olarak yaptığım birşey değil, çok susuyorum, dilim damağıma yapışıyor.

mart anneleri günlük tutmuş bende şimdi gördüm çok etkilendim walla bak sende...

Ben de orayı her okuduğumda ağlıyorum.
Ama hala yazamadım.
Rahat ve sakin bi zamanda yazıcam inşallah...

amaaannn hakkaten yaa amasyadaymışızz şafak doğru ama dimi 17 ocakta geleceğine göre ya benim bugün kafam çok karmaşık kusuruma bakmayın valla günlüğede yazdım şu dilanın bahsettiği yere dağıtmaya çalışıyorum ama aklım orda para üstlerini yanlış vermesem ari bugün abonelere (((((((( eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Günaydın anneler;
Geçmişi okuyamadım sanırım hepimiz iyiyizdir.
SEYYAL TANER ve YNUR ŞAFAK 5 turkbayragiturkbayragi hadi hayırlısı göz açıp kapatınca buda geçecek.....

Nülifer ; eklem ağrıları son zamanlarda olurmuş canım özellikle bel ağrısı o yüzden yavaş hareket etmek en iyisi sağa sola dönerken de dikkat etmek gerekiyor....

Bosna; Kasık ağrısı özellikle tuvalette vurduğunda yavaş adımlarla kalkmak gerekiyor ve ağrın devam ediyorsa o bölgesi elinle ovala inan ağrısı geçiyor sinir birikmesi oluyor bütün ağırlık bacaklarda toplanınca sinirlerde oraya toplanıyor biz bu aralar ani hareketlerden kaçınmalıyız aman dikkat

Dila ; Kendim ettim kendim buldum diyorsun aman dikkat fazla yemeseydin canım yaaa

evet ya çok duygusallar...
bende çok su içiyorum su başlı başına bir besin kaynağı demişti doktorum...

günaydın kızlar nasılsınız?

=mutlu03;10963979]2.cide başına ne geleceğini bilmek daha kötü değilmi biz saf saf gitcez
alttan muayene 1 kere olmuştum hamile kalmadan ama spekulum acısında iyidir

baktım bşey çıkmadı bende buu almayı dşnyom sizce nasıl
Bebek Yatakları ve park yatakları > Katlanır Park Yataklar > Pierre Cardin-Cazal park yatak + YATAK HEDİYELİ[/QUOTE]

ben çok kez alttan muayene oldum,,alrtık alışkın olmam lazım aslında ama..alışamadım hiççç...evet bile bile gitmek daha kötü,ne yaşayaçağpımı biliyorum bu biraz çan sıkıçı...
bu arada yatak çok güzel bençe,güle güle kullanın...

anım çok güzelmiş,güle güle kullanın

[ o sançı bendede var ,onlar doğuma hazırlık sançıları,o sançıların biraz daha ağırını yaşayaçağız işte doğumda,onlar yalanı sançı

güzel annişler giriyorum tüm yazılanları okuyorum ama cevap yazıcak gücü bulamıyorum kendimde kusurumuza bakmazsınız umarız oğlumun güzel teyzeleri zaman daraldıkça duygusallık hat safhada inanın işe bile boş boş gelip gidiyorum zaman hiç geçmiyor çok bunaldım artık şu beşgün bi geçsede huzura kavuşsak artık senağlama arkadaşlar aynı ağrılar bendede oluyor oturduğum yerden kalkmak istemiyor canım kalkınca beş dakika doğrulamıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Ynurcum bitti canım artık, ha gayret... Nerden nereye geldiniz, bak 5 güncük kaldı :)

Canım dila değil, ben yedim çekirdekleri...
Yarım kase yedim işte, iştah had safhada :)

canım az kaldı sabır..gececek son günler allahın izniyle.şimdi kavuşma stresi de var sen de ondan bu kadar sıkılmışsındır..ne kaldı ki ben hep öyle sayarım:5 kere yatcan kalkcan eşin gelcek:))

Hımm demek olağan birşey o zaman bu bosnacım
Benim de özellikle hep sağ kasığımda oluyor
Birkaç adım penguen gibi yürümek zorunda kalıyorum
Ben çapa ya gittiğimde dr.a sormuştum, normal rahim genişliyor iyice, yan bağlar geriliyor falan diye genel bir açıklama yapmıştı. Ama devlet doktoru ya, psikolojik olarak ilgisizce konuştuğunu ve takmadığını düşündüğüm için size açayım dedim konuyu :))

Mide bulantılarım hiç geçmedi benim bosnacım, ben ilk aylardan hiç kopamadım ki mafoldumben

umarım senin başlamaz boshayallersmile

Ben suyu çok bol içiyorum zaten 2-3 lt, bosnanın dediği gibi dilim damağım kuruyor devamlı, reflüden olsa gerek içmeden duramıyorum..
Tuvalete giriyorum çıkışta su içiyorum, giriyorum çıkışta içiyorum :)) günüm böyle geçiyor

ve gerçekten su başlı başına besin kaynağı bebeklerimiz ve bizim için yerimseniben
Hımm göbüş baya büyüdü demek, şunu bi göremedik ya olumunekankayizsmile
o sançı bendede var ,onlar doğuma hazırlık sançıları,o sançıların biraz daha ağırını yaşayaçağız işte doğumda,onlar yalanı sançı
Selkiecim yalancı sancılar bu kadar erken başlar mı ya

ben o kadar duygusallaşmadım galiba
bizim babamızda hastalık var gibi ne olduğu araştırılıyor moralimiz bozuk

Mutlucum çok geçmiş olsun canım, umarım birşey çıkmaz.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin, kalbini ferah tut sen...

Yağmurcum, Hepatitcim günaydın...

Mutlu hayıdır cnaım enyle ilgiliii inşallah kötü bişey çıkmaz...........

Ynurrr geçsin artık günler değil miiiiiiiiiiiiiiiii ((((((((((((((((((((

sağolun hepinizde bi tür deri hastalığı çıktı ömür boyu devam eden arada geçecek ama yine tekrarlayacak tedavi olacak onu öğrenmiştik şimdi ikinci evresi olabilir dediler karaciğer ve dalak büyümesi çıktı karaciğer biraz kilolu olsan büyük çıkarmış ama dalak büyümesi tehlikeliymiş ayrıca koltuk altı araştırması yapılıyor ne olduğu belli olsada tam aydınlatsalar bizi

kaan koçatepenin sitesinde okumuştum kaçınçı hafta bilmiyorum ama 2930 haftamıydı neydi? bakmak lazım..ben 33 haftamdayım bayadır var bende oluyor...

çanım çok geçmiş olsun:Allah açil şifalar versin...

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 1 saattir topikteyim,
Geçmişi okudum ve günlüğü okudum,
Seyyal'cim gerçekten işin zor karar vermen güç...Allah kolaylık versin..
Selkie'cim bende bu park yatağın değişik rengini gördüm almaya karar verdim ama ablam ilk doğduğunda bunu alırsan sallamadan nasıl uyutucan dedi..Benimde aklım karıştı...Napsam acaba yaa sallanan beşik mi alsak yoksa bunu mu alsam???
Mutlucum çok çoook geçmiş olsun tekrardan...Allah dermansız dert vermesin..
Bu arada o dediğiniz sağ karın sancıları bende uzun zamandır var ztn..Doktor banada size dediği gibi bağlar geriliyor dedi birde böbreklere baskı yapıyormuş bebişşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…