- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.781
Haa unutmadan yazayım, ben bu sabah yine bir sorunla geldim foruma, bana akıl verin, çıldırmama az kaldı, eşim tutturmuş, kızımıza 2. isim olarak annemin adını verecem diye, delirmezsem iyidir, ben kadından uzaklaşmaya çalıştıkça kadın ismiylede olsa içime girecek yaa, eşime ne diller döktüm yok, sanırım benden habersiz, kimliğini çıkarttırıp getirecek kızımın, benim de o saatten sonra itiraz edemeyeceğimi düşünüyorlar sanırım... üffff... erken doğurmazsam bu sinirle iyidir...
bence senin ordan tasinman lazim biraz uzaklasmak en iyisi.
ya kizim biraz da cazibe mi kullansan acaba. adami biraz bastan cikart. yengemden hatirliyorum. butun isteklerimi o an siraliyorum hepsine tamam diyor derdi. :)))))
mutlucum çok geçmiş olsun şimdi gördüm ben.
simenay ömrümü yedin ömrümü...
benim bildiğim ölen birinin adı verilir kaynana sağlığında istemiş...
vay anam vay adı neki çokmu kötü?
Pazar günü gece sancılandım da beni hastaneye götürdüler ya eşimle kayınvalidem, ben içerde iken konuşmuşlar ve karar vermişler, aslında en başından beri eşim annesinin ismini istiyormuş da bana söyleyememiş v.s. şimdi niye söylüyorsun o halde dedim, ben içerde muayene olurken annesinin içine bir sıcaklık doğmuş, çok etkilenmiş de, saçmalığa bakar mısınız, aylarca bana işkence edip bebeğimi istemediler, şimdi sahiplenmeye çalışıyorlar, sıkıntısını ben çekiyorum, ismini koyup sefasını o sürecek, kadını boğasım geliyor, iyice düşman oldum yaa...
Fty'cim teşekkürler..Sonunda rahatladım öğrendim Minik Kaan'ın annesiniii..(Dün birde kimse sölemedi merak ettim)...Allah biran önce kucağına almak nasip etsin inşallah..hepimize...
Selkie'cim saol canım sanırım bu senin resimdeki park yatak sallanıyo..Ya beşikte düşündüm ama oda küçücük sepet inanılmaz paralar..Neyse ben dedin gibi sallanan park yataklardan alayım...
Bu arada Bebek bakım çantalarına baktım haftasonu...Avvio'nun çantalarını pek beyenmedim (e-bebek.com mağazasına gittim yakından gördüm de)..Önerdiğiniz başka markalar var mı?
Benim kocama sökmüyor öyle cazibe falan, denedim, adam o an tamam dese bile sonra unutuyor yada unutmuş ayağına yatıyor :))
Benim en kısa zamanda, bir şekilde, taşınmam lazım evet, ben o konuya odaklanayım en iyisi..
Simenay'cım gerçekten senin kaynana tam bir arıza ve maalesef oğlu da ona düşkün...İŞte en önemli sorun bu..Yoksa oğlu sallamasa hiiç birşey kabul ettireceği yok..
Bence de sende bi söyle bakalım, bende iklim isminden vazgeçtim düşündüm taşındım, kendi annemin ismini koyucam ve benim annemin ismi ile çağırıcaz filan de..(ama misilleme yapmadığına ve gerçekten istedğine inanması lazım)
canım sen eşini annesiyle çok yalnız mı bırakıyorsun ne? ben çanta gibi valla hiç yalnız koymam onları tel de bile konuşsalar anlarım ne zaman konuşmuş bişey demeselr de erkekler etkileniyor annelerinden maalesef..yalnız bıakma eşini annesiyle mümkün oldukça ..bir de herkesin yanında acıkca söyle istemediğini onun ismini ..sinir oldum yaakötükedihüso
Bebek mağazalarına da bakayım ben, marketlerde olmayabilircanim zaten bu dalan roxy makina ve elde yikama icin ayri ayri uretilmis sabun tozu.
dalan roxy yi her markette bulamadim ben. bi kac market gezmem gerekti acikcasi. bebek magazalarida hic aklima gelmemisti.
Evet su içebilmemiz büyük nimet bencedeDimplecım su her derde deva gerçekten, hiç ihmal etmemek lazım.
Herkes sevmez su içmeyi, bu kadar rahat içebiliyor olmak bizim şansımız olsa gerek.
Bulantılar konusunda ben 5. aydan şimdiye kadar rahat ettim ama artık eskisi kadar rahat olamayacağım, bu kesin. İnşallah hepimiz fazla hırpalanmadan atlatırız önümüzdeki günleri...
Simenay'cım bence koyma kayınvalidenin ismini karşı çık .. herşeye hükmetmeye çalışıyor anladığım kadarı ile seninki... bizde geçenlerde taşındık kayınvaidem 1kere yardıma gelmedi şimdi bebek olunca evden çıkmaz kötükedihüsoYa valla hakkaten, hergün bir problem yaa, bende bıktım inan, hamileliğimi yaşatmadılar bana yaa, isyanlardayım artık...
Kayınvalidenin adı kötü değil, adı bahar, ama bana emrivaki yapılması, ilk hamile olduğumu öğrendiklerinde bebeği istemeyip şimdi sahiplenmeleri gıcığıma gidiyor..
Günaydın guzel anneler hepimiz guzel bir gun gecirelim insallah
bi kac gundur okumaya dahi pek fırsatım olmadı annem vardı temizlik yaptık (haftaya kayınvalidemler geliyor 3 haftayada ben yolcuyum yurt dısına heyecanı basladı)
guzel haberlerim isee besigimiz ve sifonyerimiz geldi yerlestirdim yatagımızın tam yanında uyurken ve uyanınca bi sure onu izliyorum Rabbim saglıkla icinde bebisimizide gormeyi nasip etsin
cuma gunu dr a gitmistim yani 31+2 gunluktuk ve bebis tam gunune denk geldi ultrasondada.. kilomuz 1680gr dı yuzunu gosterdi anneannesine:) dr hanım bana benzetti boshayallersmile
cok fazla okuyamadım sanırım herkes iyi:) umarım oyledir..
ama SEYYALcim yazını gunluklerde okudumda isin gercekten zor.. avrupa demek illa garantili bir gelecek anlamınada gelmiyor 20 yıl yasadım orda ve simdi 1.5 senedir turkiyedeyim farkı gozlemleyebiliyorum.. oranın hakları daha fazla evet ama buradada insanlar daha hırslı.. okumak istiyor buranın genci.. ve imkanlar olunca burada hayat cok guzel.. ama esinin ailesinin durumu orada iyi sanırım yerlesmisler maddi olarakta iyiler.. esinde gelince guzel bir baslangıc yapmak iyi olabilir.. İnsallah dogru ve hayırlı kararı verirsiniz:) anneden uzak kalmak inan zor.. bende evin tek kızıydım ve annemler genelde yurt dısındalar gurbeti sılada yasamakta baskaymıs Ama Allah sabrını veriyor
sen bebisin ve esin icin ve hepimiiiz icin guzel gelecekler versin Rabbimmm
bence senin ordan tasinman lazim biraz uzaklasmak en iyisi.
ya kizim biraz da cazibe mi kullansan acaba. adami biraz bastan cikart. yengemden hatirliyorum. butun isteklerimi o an siraliyorum hepsine tamam diyor derdi. :)))))
Günaydın kızlar geçmişi çok fazla okuyamadım soyle bir goz attım hiç halim yok cunku inanın burun tıkanıklıgı hapsuruk yani anlayacagınız nezlemidir gripmidir hala devam edyor .
Mutlucum cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin eşine ınsallah oglun evine sağlık getirsin.
O sağ kasık agrısı bende de oluyor bazen bıçak saplanır gibi oluyor ve belim de çok agrıyor ara ara.
Kızlar su grıp gecsin hayırlısıyla mesela boyleyken burnum falan tıkanık ya Allah korusun erken dogum falan olsa nasıl sezeryan yaparlar.İnşallah olmasında oyle br şey.Ihlamur içiyorum surekli
Benim kocama sökmüyor öyle cazibe falan, denedim, adam o an tamam dese bile sonra unutuyor yada unutmuş ayağına yatıyor :))
Benim en kısa zamanda, bir şekilde, taşınmam lazım evet, ben o konuya odaklanayım en iyisi..
canım sen eşini annesiyle çok yalnız mı bırakıyorsun ne? ben çanta gibi valla hiç yalnız koymam onları tel de bile konuşsalar anlarım ne zaman konuşmuş bişey demeselr de erkekler etkileniyor annelerinden maalesef..yalnız bıakma eşini annesiyle mümkün oldukça ..bir de herkesin yanında acıkca söyle istemediğini onun ismini ..sinir oldum yaakötükedihüso
Bunu denedim canım, benim annemin isminin demode olduğunu, kendi anasının adının daha modern ve güzel olduğunu söyledi, asla benim annemin ismi konulamazmış..
simenaycım kızmakta çok haklısın ama söylemeden geçemicemYa valla hakkaten, hergün bir problem yaa, bende bıktım inan, hamileliğimi yaşatmadılar bana yaa, isyanlardayım artık...
Kayınvalidenin adı kötü değil, adı bahar, ama bana emrivaki yapılması, ilk hamile olduğumu öğrendiklerinde bebeği istemeyip şimdi sahiplenmeleri gıcığıma gidiyor..
Aynenn bilmiyorumkismileNe yetenekli kadınlar var :)
Ben tam bir odunum sanırsam :)
simenaycım kızmakta çok haklısın ama söylemeden geçemicem
isim uyumuna bayıldım "iklim bahar" opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?