2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence senin ordan tasinman lazim biraz uzaklasmak en iyisi.
ya kizim biraz da cazibe mi kullansan acaba. adami biraz bastan cikart. yengemden hatirliyorum. butun isteklerimi o an siraliyorum hepsine tamam diyor derdi. :)))))

Günaydın kızlar geçmişi çok fazla okuyamadım soyle bir goz attım hiç halim yok cunku inanın burun tıkanıklıgı hapsuruk yani anlayacagınız nezlemidir gripmidir hala devam edyor .
Mutlucum cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin eşine ınsallah oglun evine sağlık getirsin.
O sağ kasık agrısı bende de oluyor bazen bıçak saplanır gibi oluyor ve belim de çok agrıyor ara ara.

Kızlar su grıp gecsin hayırlısıyla mesela boyleyken burnum falan tıkanık ya Allah korusun erken dogum falan olsa nasıl sezeryan yaparlar.ınşallah olmasında oyle br şey.Ihlamur içiyorum surekli

Pazar günü gece sancılandım da beni hastaneye götürdüler ya eşimle kayınvalidem, ben içerde iken konuşmuşlar ve karar vermişler, aslında en başından beri eşim annesinin ismini istiyormuş da bana söyleyememiş v.s. şimdi niye söylüyorsun o halde dedim, ben içerde muayene olurken annesinin içine bir sıcaklık doğmuş, çok etkilenmiş de, saçmalığa bakar mısınız, aylarca bana işkence edip bebeğimi istemediler, şimdi sahiplenmeye çalışıyorlar, sıkıntısını ben çekiyorum, ismini koyup sefasını o sürecek, kadını boğasım geliyor, iyice düşman oldum yaa...

mutlucum çok geçmiş olsun şimdi gördüm ben.
simenay ömrümü tyedin ömrümü...
benim bildiğim ölen birinin adı verilir kaynana sağlığında istemiş...
vay anam vay adı neki çokmu kötü?

Fty'cim teşekkürler..Sonunda rahatladım öğrendim Minik Kaan'ın annesiniii..(Dün birde kimse sölemedi merak ettim)...Allah biran önce kucağına almak nasip etsin inşallah..hepimize...
Selkie'cim saol canım sanırım bu senin resimdeki park yatak sallanıyo..Ya beşikte düşündüm ama oda küçücük sepet inanılmaz paralar..Neyse ben dedin gibi sallanan park yataklardan alayım...
Bu arada Bebek bakım çantalarına baktım haftasonu...Avvio'nun çantalarını pek beyenmedim (e-bebek.com mağazasına gittim yakından gördüm de)..Önerdiğiniz başka markalar var mı?

ya kizim biraz da cazibe mi kullansan acaba. adami biraz bastan cikart. yengemden hatirliyorum. butun isteklerimi o an siraliyorum hepsine tamam diyor derdi. :)))))

Benim kocama sökmüyor öyle cazibe falan, denedim, adam o an tamam dese bile sonra unutuyor yada unutmuş ayağına yatıyor :))
Benim en kısa zamanda, bir şekilde, taşınmam lazım evet, ben o konuya odaklanayım en iyisi..

Simenay'cım gerçekten senin kaynana tam bir arıza ve maalesef oğlu da ona düşkün...ıŞte en önemli sorun bu..Yoksa oğlu sallamasa hiiç birşey kabul ettireceği yok..
Bence de sende bi söyle bakalım, bende iklim isminden vazgeçtim düşündüm taşındım, kendi annemin ismini koyucam ve benim annemin ismi ile çağırıcaz filan de..(ama misilleme yapmadığına ve gerçekten istedğine inanması lazım)

Ya valla hakkaten, hergün bir problem yaa, bende bıktım inan, hamileliğimi yaşatmadılar bana yaa, isyanlardayım artık...
Kayınvalidenin adı kötü değil, ama bana emrivaki yapılması, ilk hamile olduğumu öğrendiklerinde bebeği istemeyip şimdi sahiplenmeleri gıcığıma gidiyor..

Son düzenleme:

canım sen eşini annesiyle çok yalnız mı bırakıyorsun ne? ben çanta gibi valla hiç yalnız koymam onları tel de bile konuşsalar anlarım ne zaman konuşmuş bişey demeselr de erkekler etkileniyor annelerinden maalesef..yalnız bıakma eşini annesiyle mümkün oldukça ..bir de herkesin yanında acıkca söyle istemediğini onun ismini ..sinir oldum yaakötükedihüso

sagol canim insallah hepimiz tek nefeste aliriz bebisleri kucaklarimiza.

gercekten sen ordan tasinmak icin cabala bence. bebek dogduktan sonra izinler bitince ise baslayacaksin di mi tekrar. bebisine kim bakacak. annen bakabilirse. tasinin iste batikent tarafina. super olur. senin koca gerci bunu da yutmaz ama olsun denemekte fayda var. olmadi baska cozum buluruz.
ya esime anlattim yasadiklarinida kayinvalidene nasil kiziyor.

Bunu denedim canım, benim annemin isminin demode olduğunu, kendi anasının adının daha modern ve güzel olduğunu söyledi, asla benim annemin ismi konulamazmış..

Bana yaşlı bir teyzemiz var, oda aynen böyle söylemişti, asla eşini annesi ile fazla yalnız bırakma, senin olmadığın yerde hemen arkandan planlar yapılır sonra sana dayatılır demişti, sanırım bende hatayı burada yapıyorum, sakınca görmedim hiç annesi ile bareber olmasında, yeni yeni anlamaya başladım, kadın doldurmasa bile konuştuklarından etkileniyor eşim sanırım, aynı cümleyi 3 kere söylese kadın, en azından biri aklında kalıyor eşimin..

canim zaten bu dalan roxy makina ve elde yikama icin ayri ayri uretilmis sabun tozu.
dalan roxy yi her markette bulamadim ben. bi kac market gezmem gerekti acikcasi. bebek magazalarida hic aklima gelmemisti.
Bebek mağazalarına da bakayım ben, marketlerde olmayabilir
Evet su içebilmemiz büyük nimet bencede

Ben de gebelik reflüsü var sanırım, acaba doğum sonrası da devam edecek mi :sinifsinif:

Simenay'cım bence koyma kayınvalidenin ismini karşı çık .. herşeye hükmetmeye çalışıyor anladığım kadarı ile seninki... bizde geçenlerde taşındık kayınvaidem 1kere yardıma gelmedi şimdi bebek olunca evden çıkmaz kötükedihüso

Canım maaşallah bebeğine, Allah nazardan saklasın.

Ne yetenekli kadınlar var :)
Ben tam bir odunum sanırsam :)

Geçmiş olsun canım...
Getirme aklına öyle erken doğummuş, sezeryanmış falan yaw...

Bence de taşınmak çok iyi bir fikir.
Gerçi zamanlama ve eşini ikna etme açısından bu da zorlayacak seni ama eğer halledebilirsen, bira nefes alırsın belki...

Valla ben de mümkün olduğu kadar kulak misafiri olmaya çalışıyorum konuşmalarına.
Özellikle hamilelikten sonra.
Sağolsun, her seferinde birşey yumurtluyor !

Bunu denedim canım, benim annemin isminin demode olduğunu, kendi anasının adının daha modern ve güzel olduğunu söyledi, asla benim annemin ismi konulamazmış..

Vallahi şiştim klava:

simenaycım kızmakta çok haklısın ama söylemeden geçemicem
isim uyumuna bayıldım "iklim bahar" opuyorumnanaktan

Bu arada park yatağımız için yatak alacağız, bu konuda fikirlerinizi istiyorum..
Sizler nasıl bir yatak tercih ettiniz?

simenaycım kızmakta çok haklısın ama söylemeden geçemicem
isim uyumuna bayıldım "iklim bahar" opuyorumnanaktan

Benim iyi niyetli anacımda, ne kadar uyumlu oldu, bırak koysunlar aman ne dert ediyorsun diyor yaa, ben annem alınıp benim adıma tenezül etmiyorlarda kayınvalidenin adını koyuyorlar diye düşünecek diye tedirgin olurken, annem bırak koysunlar diyor, inanabiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…