- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.801
Bu arada park yatağımız için yatak alacağız, bu konuda fikirlerinizi istiyorum..
Sizler nasıl bir yatak tercih ettiniz?
Bunu denedim canım, benim annemin isminin demode olduğunu, kendi anasının adının daha modern ve güzel olduğunu söyledi, asla benim annemin ismi konulamazmış..
Bebek mağazalarına da bakayım ben, marketlerde olmayabilir
Evet su içebilmemiz büyük nimet bencede
Ben de gebelik reflüsü var sanırım, acaba doğum sonrası da devam edecek mi :sinifsinif:
Bu arada park yatağımız için yatak alacağız, bu konuda fikirlerinizi istiyorum..
günaydın kuzucuklarım,umarım hepiniz ve bebikleriniz iyisinizdir,ben gece 3 te uydum yeni kalktım valla:)))
dün gece eşim ile park yatak ve yatağının siparişini verdik
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20090930191334.jpg
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20090619190007.JPG
Simenay'cım bence koyma kayınvalidenin ismini karşı çık .. herşeye hükmetmeye çalışıyor anladığım kadarı ile seninki... bizde geçenlerde taşındık kayınvaidem 1kere yardıma gelmedi şimdi bebek olunca evden çıkmaz kötükedihüso
Bencede Simenay'cım diret biraz...Neden hep senin dediğin oluyor benim olmuyor sonuçta ikimiz yaptık bu yavruyu, benim üzerinde değil annenden senden bile daha çok hakkım var de...(biraz duygu sömürüsü yap işlemezmi?)
Şuraya bak yaaa kaynanaya bak deli mi ne... 2 dakkada bizim topiği de karıştırdı...
günaydın kuzucuklarım,umarım hepiniz ve bebikleriniz iyisinizdir,ben gece 3 te uydum yeni kalktım valla:)))
dün gece eşim ile park yatak ve yatağının siparişini verdik
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20090930191334.jpg
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20090619190007.JPG
napmış lan yine simenayın kayananası gebertirim ben bunu ya
bi okim napmış yine kudurk karı
Haa unutmadan yazayım, ben bu sabah yine bir sorunla geldim foruma, bana akıl verin, çıldırmama az kaldı, eşim tutturmuş, kızımıza 2. isim olarak annemin adını verecem diye, delirmezsem iyidir, ben kadından uzaklaşmaya çalıştıkça kadın ismiylede olsa içime girecek yaa, eşime ne diller döktüm yok, sanırım benden habersiz, kimliğini çıkarttırıp getirecek kızımın, benim de o saatten sonra itiraz edemeyeceğimi düşünüyorlar sanırım... üffff... erken doğurmazsam bu sinirle iyidir...
bence senin ordan tasinman lazim biraz uzaklasmak en iyisi.
ya kizim biraz da cazibe mi kullansan acaba. adami biraz bastan cikart. yengemden hatirliyorum. butun isteklerimi o an siraliyorum hepsine tamam diyor derdi. :)))))
Ya valla hakkaten, hergün bir problem yaa, bende bıktım inan, hamileliğimi yaşatmadılar bana yaa, isyanlardayım artık...
Kayınvalidenin adı kötü değil, ama bana emrivaki yapılması, ilk hamile olduğumu öğrendiklerinde bebeği istemeyip şimdi sahiplenmeleri gıcığıma gidiyor..
kızım sen o kocan olcak adamla o cadı kaynananı bana bi gönderde parçalim onları ben
günah be hamile bi kadının üstüne bu kadar gidilmezki kaç kere hamile olcanda hamileliğini sinir ile geçirtioyrlar sana
günaydın kıslarrr..
çok uykusuzum gece 4 kere tuvalete kalktım yaaa....daha iki ay var şimdiden yapılmazki bu beaaaaa...
Sorma Asinazcım yaa, bu sinir ve gerginlikle erken doğuracam diye korkuyorum, herşeyden geçtim artık, bebeğim zamanında doğsun ve sağlıklı olsun diye kendimi kasıyorum inan, yoksa çok sinirli bir insanım, sinirlendiğim zaman gözüm hiçbir şeyi görmez ve taş üstünde taş bırakmam, sırf bebeğim etkilenmesin diye sabretmeye ve sakin olmaya çalışıyorum ama nereye kadar gidecek bu durum bilmiyorum, doğumdan sonra depresyona girerim yada kayınvalideme karşı terbiyesizleşmek zorunda kalırım diye kendimden korkuyorum..
:)) kız anaları öyle oluyor tatlım, aynı şartlarda bizde kalsak anacımda aynını derdi opuyorumnanaktanBenim iyi niyetli anacımda, ne kadar uyumlu oldu, bırak koysunlar aman ne dert ediyorsun diyor yaa, ben annem alınıp benim adıma tenezül etmiyorlarda kayınvalidenin adını koyuyorlar diye düşünecek diye tedirgin olurken, annem bırak koysunlar diyor, inanabiliyor musunuz?
Güle güle kullanın pek güzelmiş park yatağınıztatlım benim buradki doğum yapan arkadaşım benim linkini koyduğum yataktan aldı hani bebeğin şeklini alan var ya rahat olduğunu ve kullanışta sorun yaşamadıklarını söyledi ben de aldım
fiyatı ise 69 tl
Benim de bugünlerde arttı zaten bosnacım, doktorun haklıymış :1no2:Bende de var gebelik reflüsü canım.
Aylardır ilaç kullanıyorum hatta, çok iyi geldi bana.
Ama bebek büyüdükçe, ilaca rağmen şikayetlerin artacak demişti doktorum, öyle olacak sanırım.
Genelde doğumdan sonra geçiyormuş ama hemen değil tabi...
Biz de almadık hala ama aşağıdaki linkte, Asinaz'ın aldığı gibi birşey düşünüyoruz.
Park yatakların içine yaylı yatak olmuyormuş sanırım.
Tatlım sizin ki normal beşik sanırımCanım bize, aldığımız oda takımın içinde ortopedik bir yatak hediye ettiler, deneyip görecem, inşallah iyi çıkar, sende ortopedik olanlara bakacaksın büyük ihtimalle, nelere dikkat etmek gerekiyor açıkçası bu konuda pek bir fikrim yok, dur bende bir araştırayım, iyi aklıma getirdin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?