2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada park yatağımız için yatak alacağız, bu konuda fikirlerinizi istiyorum..
Sizler nasıl bir yatak tercih ettiniz?

tatlım benim buradki doğum yapan arkadaşım benim linkini koyduğum yataktan aldı hani bebeğin şeklini alan var ya rahat olduğunu ve kullanışta sorun yaşamadıklarını söyledi ben de aldım
fiyatı ise 69 tl

Bencede Simenay'cım diret biraz...Neden hep senin dediğin oluyor benim olmuyor sonuçta ikimiz yaptık bu yavruyu, benim üzerinde değil annenden senden bile daha çok hakkım var de...(biraz duygu sömürüsü yap işlemezmi?)
Şuraya bak yaaa kaynanaya bak deli mi ne... 2 dakkada bizim topiği de karıştırdı...

Bebek mağazalarına da bakayım ben, marketlerde olmayabilir

Evet su içebilmemiz büyük nimet bencede

Ben de gebelik reflüsü var sanırım, acaba doğum sonrası da devam edecek mi :sinifsinif:

Bende de var gebelik reflüsü canım.
Aylardır ilaç kullanıyorum hatta, çok iyi geldi bana.
Ama bebek büyüdükçe, ilaca rağmen şikayetlerin artacak demişti doktorum, öyle olacak sanırım.
Genelde doğumdan sonra geçiyormuş ama hemen değil tabi...

Bu arada park yatağımız için yatak alacağız, bu konuda fikirlerinizi istiyorum..

Biz de almadık hala ama aşağıdaki linkte, Asinaz'ın aldığı gibi birşey düşünüyoruz.
Park yatakların içine yaylı yatak olmuyormuş sanırım.

Çok şeker :)
Güle güle kullansın minik kızın opuyorumnanaktan

benim kayınvalidemde dr a benle gelmek istiyor dr u hastaneyi görmesi lazımmıs bana sölemiyorda oğluna söletiyor . o damı doğuracakmış dedim olay bitti .
2 ay tedavi gördüm topu topu 2 ay dr parasını çok buldu o kadar paraya sana bi çocuk versinler artık dedi ki kimsenin parasına ihtiyacımız yok 2.ayın sonunda Allah bana verdi yavrumu . Yani insanlar hakettiği saygıyı kendileri yaratıyor....

napmış lan yine simenayın kayananası gebertirim ben bunu ya
bi okim napmış yine kudurk karı

Canım bize, aldığımız oda takımın içinde ortopedik bir yatak hediye ettiler, deneyip görecem, inşallah iyi çıkar, sende ortopedik olanlara bakacaksın büyük ihtimalle, nelere dikkat etmek gerekiyor açıkçası bu konuda pek bir fikrim yok, dur bende bir araştırayım, iyi aklıma getirdin..

Asinaz, güle güle kullanın, sağlıcakla canım..

MUTLU
bak cnm inan bana eşinin rahatsızlığı çok çabuk geçecek ve sapasağlam olucak eşin ne olduğunuda kesin olarak yakın zamanda bulurlar,bak kendin demişsin bebeklerimiz melekler tarafında korunuyormuş diye
senin bebeğinde bir melek olucak ilk 40 günlüğünde
ve babasının meleği olsun şans getirsinbabasına,40 çıktıktan sonra gidrmiş melekelr giderken babasının hastalığını alıp kör kuyulara atsınlar bir daha çıkmamamk üzere inşallah

kızım sen o kocan olcak adamla o cadı kaynananı bana bi gönderde parçalim onları ben
günah be hamile bi kadının üstüne bu kadar gidilmezki kaç kere hamile olcanda hamileliğini sinir ile geçirtioyrlar sana

bence senin ordan tasinman lazim biraz uzaklasmak en iyisi.
ya kizim biraz da cazibe mi kullansan acaba. adami biraz bastan cikart. yengemden hatirliyorum. butun isteklerimi o an siraliyorum hepsine tamam diyor derdi. :)))))

hakikaten sen ne akla hizmet dibine girdin kadının,başta nsıl başlarsan öle gider derler duymadın mı hiç,o gün dcektim vazgeçtim seni üzmim diye
benim kayınvalide onların apartmanda bi daier boşalmış gelin tutalım size dedi bend e direktne kadar uzak o kadar kadir kıymet asla olmıcak bişi dedim eşim de direk evet olmaz öle şey dedi
çünkü ateş fışkıran gözlerimi grmüştü:)))
sen ordan taşınnnnnnnnnnnn
yoksa ömrün çabuk biter

ya bebeği nasıl istemiyorlar ben orayı bir türlü anlamadım ben hamile olcam da benim bebğimi istemicek bu nasıl bir mantıktır ya
valla parçalarım onları gerçekten bak

Sorma Asinazcım yaa, bu sinir ve gerginlikle erken doğuracam diye korkuyorum, herşeyden geçtim artık, bebeğim zamanında doğsun ve sağlıklı olsun diye kendimi kasıyorum inan, yoksa çok sinirli bir insanım, sinirlendiğim zaman gözüm hiçbir şeyi görmez ve taş üstünde taş bırakmam, sırf bebeğim etkilenmesin diye sabretmeye ve sakin olmaya çalışıyorum ama nereye kadar gidecek bu durum bilmiyorum, doğumdan sonra depresyona girerim yada kayınvalideme karşı terbiyesizleşmek zorunda kalırım diye kendimden korkuyorum..

günaydın kıslarrr..
çok uykusuzum gece 4 kere tuvalete kalktım yaaa....daha iki ay var şimdiden yapılmazki bu beaaaaa...

Aynısı bende de var, ayrıca sıkıntı basıyor sürekli ayaklarımı suya sokmak istiyorum, üstümdekileri çıkarmak istiyorum heryer sıcak geliyor bana(( :çok üzgünüm:

cnm benim dünde bişi için demiştim burda ama ne olduğunu hatırlamıyorum
hayatın heryerinde dengeyi kurarak ve saygı çizgisini aşmadan istediklerimi yaptırabiliriz,şu yer yüzünde en akllı varlık kadınmış,iyice otur düşün bul bu işlerin çözümünü,illa yaygara çıkarrak halledilicek diye bişi yok,aklını kullan ve olayların önüne geç bir an önce nazlar yap yalanlar söyle mızmızlan ya da öfkelen ne bilim
eşine hangisi sökerse onu yapve bir ömür sürücek bir taktik olsun,erken doğurcam erken doğurcam da demekten vazgeç
bişeyi kırk kere sölersen olurmuş
aklından çıkar o saçma düşüncetyi bu kadar mı güçsüzsün

kızlar bu arada bişi sorcam
ben kaç gündür sağ ayaım ve topuğum ağrıyor diyordum
sonra dün akşam tesadüfen baktım sağ ayak bileğim ve hemen iç tarafı balon gibi şişmiş bazir belli oluyordu ne bu ya

:)) kız anaları öyle oluyor tatlım, aynı şartlarda bizde kalsak anacımda aynını derdi opuyorumnanaktan
Güle güle kullanın pek güzelmiş park yatağınız

Sitenin yatağın özelliklerini de görebileceğim linkini de verebilir misin asinazcım
Bir de bizimki kraft 821 modeli, brüt ölçüleri 75*107*82
Bu ölçülere yatak uydurmak çok zor olacak, standart değil, ayrıca iç ölçülerini de bilmek lazım
Benim de bugünlerde arttı zaten bosnacım, doktorun haklıymış :1no2:
İlaç aylardır kullanıyorum, pulcet + renni due
Umarım kronikleşmez..

Evet yaylı yataklar çok derin oluyor
Tatlım sizin ki normal beşik sanırım
Park yatakların seçenekleri biraz farklı, ortopedikler uymuyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…