- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.821
Sorma Asinazcım yaa, bu sinir ve gerginlikle erken doğuracam diye korkuyorum, herşeyden geçtim artık, bebeğim zamanında doğsun ve sağlıklı olsun diye kendimi kasıyorum inan, yoksa çok sinirli bir insanım, sinirlendiğim zaman gözüm hiçbir şeyi görmez ve taş üstünde taş bırakmam, sırf bebeğim etkilenmesin diye sabretmeye ve sakin olmaya çalışıyorum ama nereye kadar gidecek bu durum bilmiyorum, doğumdan sonra depresyona girerim yada kayınvalideme karşı terbiyesizleşmek zorunda kalırım diye kendimden korkuyorum..
Kızlar aranızda tetanoz aşısı yaptıran oldu mu? Ben 28 haftalık oldum. Hala yaptırmadım. Yan etkilerinden çok korkuyorum. Bir de 2 kez mi olmam gerekiyor ? Nolur yardm edin.
:)) kız anaları öyle oluyor tatlım, aynı şartlarda bizde kalsak anacımda aynını derdi opuyorumnanaktan
Güle güle kullanın pek güzelmiş park yatağınız
Sitenin yatağın özelliklerini de görebileceğim linkini de verebilir misin asinazcım
Bir de bizimki kraft 821 modeli, brüt ölçüleri 75*107*82
Bu ölçülere yatak uydurmak çok zor olacak, standart değil, ayrıca iç ölçülerini de bilmek lazım
Benim de bugünlerde arttı zaten bosnacım, doktorun haklıymış :1no2:
İlaç aylardır kullanıyorum, pulcet + renni due
Umarım kronikleşmez..
Evet yaylı yataklar çok derin oluyor
Tatlım sizin ki normal beşik sanırım
Park yatakların seçenekleri biraz farklı, ortopedikler uymuyor sanırım
Kızlar aranızda tetanoz aşısı yaptıran oldu mu? Ben 28 haftalık oldum. Hala yaptırmadım. Yan etkilerinden çok korkuyorum. Bir de 2 kez mi olmam gerekiyor ? Nolur yardm edin.[/QUOT
24. haftada
28.haftada
ve doğumdan sonrada üç tane toplam beş tane
dün ben ikinciyi yaptırıken hemşire doğumdan sonrada üç tane var sakın ihmal etmeyin yapırın bir ömür sizi korucak bi aşı dedi
3. aşım temmuzda olucak onları da yaptırıcam yan etkisinden korkma dün ilk yaptırdığımzamanlarda çok acıdı ama şimdi bi yok
ben o kadar duygusallaşmadım galiba
bizim babamızda hastalık var gibi ne olduğu araştırılıyor moralimiz bozuk
haydaaaaa:1ninca:simenaycım o kaynanaya benden çok selam söle.yaa ne insanlar var ya.eşinde anakuzusunun baş temsilcilerinden sanırım.üzme sen kendini canım benim bak son dönemlerimiz Allah korusun bir problem olmasın.uslanmadı bunlar seni hastanelik ettiler hala değişmediler:mymeka:.ne diyeyim ki tatlım Allah yardımcın olsun.Haa unutmadan yazayım, ben bu sabah yine bir sorunla geldim foruma, bana akıl verin, çıldırmama az kaldı, eşim tutturmuş, kızımıza 2. isim olarak annemin adını verecem diye, delirmezsem iyidir, ben kadından uzaklaşmaya çalıştıkça kadın ismiylede olsa içime girecek yaa, eşime ne diller döktüm yok, sanırım benden habersiz, kimliğini çıkarttırıp getirecek kızımın, benim de o saatten sonra itiraz edemeyeceğimi düşünüyorlar sanırım... üffff... erken doğurmazsam bu sinirle iyidir...
tatlım çookkk güzel.kızçen içinde sağlıkla huzurla yatsın mışıl mışıl uyusun.günaydın kuzucuklarım,umarım hepiniz ve bebikleriniz iyisinizdir,ben gece 3 te uydum yeni kalktım valla:)))
dün gece eşim ile park yatak ve yatağının siparişini verdik
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20090930191334.jpg
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20090619190007.JPG
Benim iyi niyetli anacımda, ne kadar uyumlu oldu, bırak koysunlar aman ne dert ediyorsun diyor yaa, ben annem alınıp benim adıma tenezül etmiyorlarda kayınvalidenin adını koyuyorlar diye düşünecek diye tedirgin olurken, annem bırak koysunlar diyor, inanabiliyor musunuz?
:)) kız anaları öyle oluyor tatlım, aynı şartlarda bizde kalsak anacımda aynını derdi opuyorumnanaktan
Güle güle kullanın pek güzelmiş park yatağınız
Sitenin yatağın özelliklerini de görebileceğim linkini de verebilir misin asinazcım
Bir de bizimki kraft 821 modeli, brüt ölçüleri 75*107*82
Bu ölçülere yatak uydurmak çok zor olacak, standart değil, ayrıca iç ölçülerini de bilmek lazım
Benim de bugünlerde arttı zaten bosnacım, doktorun haklıymış :1no2:
İlaç aylardır kullanıyorum, pulcet + renni due
Umarım kronikleşmez..
Evet yaylı yataklar çok derin oluyor
Tatlım sizin ki normal beşik sanırım
Park yatakların seçenekleri biraz farklı, ortopedikler uymuyor sanırım
Kızlar aranızda tetanoz aşısı yaptıran oldu mu? Ben 28 haftalık oldum. Hala yaptırmadım. Yan etkilerinden çok korkuyorum. Bir de 2 kez mi olmam gerekiyor ? Nolur yardm edin.
günaydın kızlar simenay gerçekten şaştım okuyunca sen sakinliğini bebeğin için koru doğunca verirsin ağızlarının payını ben de bu aralar kayınvalideme kırgınım ama haberi bile yok bundan sanırım doğurmayı bekliyorum doğurduktan sonra ağzıma geleni saycam
kızlar bi de nezleyim ki sormayın burnum akıyor öksürüyorum gerçi bu iyi halim daha kötüydüm limon portakal greyfurt sağolsun azcık toparladım sanki öpüyoruz miniklerimle sizi
bende 2 doz oldum doğumdan sonra 6 aydan itibaren 6 doza tamamlamam lazımmış yan etkisi olmadı sadece 2.dozda hafif kolumda şişlik oldu bence endişelenme
kızlar bu arada bişi sorcam
ben kaç gündür sağ ayaım ve topuğum ağrıyor diyordum
sonra dün akşam tesadüfen baktım sağ ayak bileğim ve hemen iç tarafı balon gibi şişmiş bazir belli oluyordu ne bu ya
canım doktora bi göstersene ödem olmasın mı
Ben yazmıştım ama görmedin sanırım, benimde ssk gerçek maaşımın üzerinden yatmıyor malesef ve ben şirketimle konuştum, geri kalan kısmını şirket benim hesabıma yatıracak, sende şirketinle konuş, sonuçta onlar suçlu durumda, yasak birşey yapıyorlar sonuçta, eğer şikayetçi olursan sen haklı çıkarsın, gerekirse hafifçe tehdit edip bunu hatırlat şirketine...
ödem ne ki ve ödem olunca ne oluyor
Canım bence Derin Göksu çok daha güzeldi....kızlar bu arada kızımızn ismini bulduk sanırım
Asya olucak
sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum
Asya GÖKSU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?