2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aranızda tetanoz aşısı yaptıran oldu mu? Ben 28 haftalık oldum. Hala yaptırmadım. Yan etkilerinden çok korkuyorum. Bir de 2 kez mi olmam gerekiyor ? Nolur yardm edin.

günaydın kızlar simenay gerçekten şaştım okuyunca sen sakinliğini bebeğin için koru doğunca verirsin ağızlarının payını ben de bu aralar kayınvalideme kırgınım ama haberi bile yok bundan sanırım doğurmayı bekliyorum doğurduktan sonra ağzıma geleni saycam
kızlar bi de nezleyim ki sormayın burnum akıyor öksürüyorum gerçi bu iyi halim daha kötüydüm limon portakal greyfurt sağolsun azcık toparladım sanki öpüyoruz miniklerimle sizi

Stork Garden Lux Kılıfı Çıkarılıp Yıkanabilen Park Yatak | | Bebefix.com
tatlım aşşağılara göre in iki tane var yatak zaten 69 tl olan

hepinize selamlar canlarım öpüldünüzopuyorumnanaktan

ben o kadar duygusallaşmadım galiba
bizim babamızda hastalık var gibi ne olduğu araştırılıyor moralimiz bozuk

mutlucum canım Allah şifa versin yanınızda olsun sen içini ferah tut eşin iyi olacak.

haydaaaaa:1ninca:simenaycım o kaynanaya benden çok selam söle.yaa ne insanlar var ya.eşinde anakuzusunun baş temsilcilerinden sanırım.üzme sen kendini canım benim bak son dönemlerimiz Allah korusun bir problem olmasın.uslanmadı bunlar seni hastanelik ettiler hala değişmediler:mymeka:.ne diyeyim ki tatlım Allah yardımcın olsun.
tatlım çookkk güzel.kızçen içinde sağlıkla huzurla yatsın mışıl mışıl uyusun.

Selam nasılsınız bugun mınık mart kedılerımin tatlı annişleri a.s.

Ben cok uykusuzum ya sabah 5 gıbı uykum kactı uyumaya calısırken 4-5 el delının tekı sılah attı o korku ıle daha uyuyamadım kötükedihüso
Saat 10 dada kızımın besıgı geldı odamız tamamlandı sımdı hazırlamak kaldı gamyoncuiremsu

Gecmısı pek okuyamadım kusura bakmayın o yuzden bısı yazamıyorum fisfisfis

Kız anneleri her zaman öyle oluyor.
Hep herşey iyi olsun diye uğraşırlar.
Benim annem damadına laf söyletmez mesela :)

Pulcet'i duymamıştım, Ben Lansor'la yaşıyorum.
Ama bugün iyi değilim.

Kızlar aranızda tetanoz aşısı yaptıran oldu mu? Ben 28 haftalık oldum. Hala yaptırmadım. Yan etkilerinden çok korkuyorum. Bir de 2 kez mi olmam gerekiyor ? Nolur yardm edin.

Canım tetanoz aşısının korkulacak bir yan etkisi yok bildiğim kadarıyla, doktorun öneriyorsa ol.
Sadece biraz kolun ağrır, biraz da sersemlik yapar.

Çok geçmiş olsun...

bende 2 doz oldum doğumdan sonra 6 aydan itibaren 6 doza tamamlamam lazımmış yan etkisi olmadı sadece 2.dozda hafif kolumda şişlik oldu bence endişelenme

canım ben yaptırmadım ama hamile kalmadan önce bi küçük kaza geçirdim ozaman yaptılar acımıştı eyvahedigeldismile bende 29+0 oldum ama yaptırmadım yapmıycam bu senin seçimin canım iki doz yapıyolar bi 6. ayda diğeride 7. ayda oluyo

bende 2 doz oldum doğumdan sonra 6 aydan itibaren 6 doza tamamlamam lazımmış yan etkisi olmadı sadece 2.dozda hafif kolumda şişlik oldu bence endişelenme

Bende 5. ve 6. aylarda yaptırdım ılkınde kolum asırı agrıdı sıstı ama 2.sınde bısı olmadı ya tetenoz asısı anneyı ve bebegı koruyor dogum sırasında

Canım bu biraz işyerinin nabzına kalmış.Benim bir çok arkadaşım bu durumda işyerlerinden hiçbirşey alamadı.sadece sigortanın verdiği.
Aynı dertten bende muzdaribim. Maaşım daha farklı ama asgari gösteriliyorum. Ve dün kesinlikle aradaki farkı vermem benim mecburiytim yok dedi bana .Hatta bu yetmedi işi evden takip etcen eve bir laptop ve internet al şmdden dedi. evde ben labtop ve internet almadım.gerek duymadım .adama bak ya! çok sinirlendim. zaten beni magdur ediyorsunuz dedim.ben sizin işinizi takip edicem bide harcama yapcam kendi cebimden dedim.o da bana prim alıcak yaptığın ihracattan dedi.ya yapamazsam dedi ya olmazsa.sonra tansiyonum çıktı ben fena oldum gibi konuyu kapattı.bilmem ne olucak.bugünde İMMİB den yazı geldi şirketimi ihrcat yapan türkiyede ilk 100 e sokmuşum.tek başıma .asistanım bile yok.hatta masraffı dye yurtdışı gezilerede göndermediler.oturduğum yerden sağladım ben bunu.mukafata bak.bugünde gelmiş bbana bunu söylüyor.acaba dün dediklerinden utandımı.uffff çok uzun oldu.sıkıtım sizi dimi.yani biraz zor arkadaşım.Patronlar vicdanlıysa olur.Benimki Hacı üstelik bi ayağıda çukurda ama vicdan yok hiç.klava:

Şöyle bir geçmişe göz gezdirdim de, nedir bu kaynanalardan çektiğimiz yahu...
Sinirlerim gerildi... Şurada en geç doğuracak adam 7 aylıktır. 7 aylık hamileye yapılır mı bunlar yahu...

Kızlar, Allah büyük, yapanın yanına bırakmaz, siz üzülmeyin:1hug:

Bir de kocalara kızıyorum, adamları koca diye aldık sığındık, halen bir annelerine sahip çıkamıyorlar... Eşlerine yükleniyorlar... Erkek mi bunlar?

Bütün sinirlerim tepeme çıktı, bir kocayla bir kayınvalide de bende var; özellikleri hepsinin aynı...

Dün yemin ettim, karnımda bebek olmasa boşayacaktım benimkini... Kızının sağlığına dua etsin, kızının başına birşey gelirse direk koyacağım kapının önüne benimkini... Yeter be, parayla mı verdiler bunu başıma... Gitsin çok sevdiği anacığı ile yaşasın... Şu halimle ne koca çekebiliyorum ne kayınvalide... Dün gece 3 e kadar ağlattılar beni... :a015:

slm kızlar.. ben geldim geçmişi okuyamadım umarım bi sorun yoktur kimsede,
benimde morelim sıfır eniştem vefat etti annemler alanyaya gitti ,bende dün çok agladım,
bebeğim sabaha kadar beni uyutmadı,çok tedirgin oldu, çok uykusuzum
kendimi dağıtmak için girdim, ayın 15 inde kontrolüm var dünde ögrendimki,
dr. hastaneden gitmiş,ne yapıcam bilmiyorum faceden buldum ama dr cvp yazmadı henüz.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…