- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.841
Of ben henüz konuşmadım daha 6-7 haftam var. Nasıl konuşacağımıda bilmiyorum...Konuşunca işler istediğim gibi gitmez ve üzülürsem diye korkuyorum.. artık konuşursamda siz benim maaşımı bana ödemeye devam edin sigortadan alınanı size veririm felan dicem... Bize zaten sigortamızı düşük yatırmakla kötülük yapıyorlar birde üstüne işler istediğim gibi gitmezseCanım bu biraz işyerinin nabzına kalmış.Benim bir çok arkadaşım bu durumda işyerlerinden hiçbirşey alamadı.sadece sigortanın verdiği.
Aynı dertten bende muzdaribim. Maaşım daha farklı ama asgari gösteriliyorum. Ve dün kesinlikle aradaki farkı vermem benim mecburiytim yok dedi bana .Hatta bu yetmedi işi evden takip etcen eve bir laptop ve internet al şmdden dedi. evde ben labtop ve internet almadım.gerek duymadım .adama bak ya! çok sinirlendim. zaten beni magdur ediyorsunuz dedim.ben sizin işinizi takip edicem bide harcama yapcam kendi cebimden dedim.o da bana prim alıcak yaptığın ihracattan dedi.ya yapamazsam dedi ya olmazsa.sonra tansiyonum çıktı ben fena oldum gibi konuyu kapattı.bilmem ne olucak.bugünde İMMİB den yazı geldi şirketimi ihrcat yapan türkiyede ilk 100 e sokmuşum.tek başıma .asistanım bile yok.hatta masraffı dye yurtdışı gezilerede göndermediler.oturduğum yerden sağladım ben bunu.mukafata bak.bugünde gelmiş bbana bunu söylüyor.acaba dün dediklerinden utandımı.uffff çok uzun oldu.sıkıtım sizi dimi.yani biraz zor arkadaşım.Patronlar vicdanlıysa olur.Benimki Hacı üstelik bi ayağıda çukurda ama vicdan yok hiç.klava:
kızlar uzun bir aradan sonra yeniden merhaba... uzun bir zaman oldu yazamayalı çünkü çok zor zamanlar geçirdim bir hafta hastanede yattım.hatırlayanlar bilir bir mantar mevzum vardı sagolsun doktorum ve hastanedeki dermatologum el birliğiyle mantarıma bide dermatit eklediler ben yanıyorum dedikce mantar ilaçcını degiştirip her seferinde baska bir mantar ilacı deneyip işi farklı bir boyuta tasıdılar bir ayın sonunda sükür mantar ilaçlarının bana alerji yaptığını anlayabildiler. evde agrılarım sancılarım kasıntılarımdayanılmaz bir hal alınca bir sabah kendim karar verdim hastaneye gidip yatmaya. ama hastanede hiç bir kar getirmedi. ne diazem igneleri ne steroit denilen bu agrıyı acıyı durduran igneler hiç işe yaramadı .hastanedeki beşinci günün sonunda dermatologum yeniden beni yakan kavuran eski bir mantar ilacına dönünce son gece sabaha kadar annem ve esim basımda aglayarak geçirdik agrı yanma artık dayanılmaz bir hal aldı sabaha kadar ıslak sargı bezleriyle o bölgeyi ıslak tutarak geçirdik ..hastaneninde yapacagı hiç bir sey yoktu artık ölüyordum..sabahında artık burdada yapılacak bişey kalmadıgını anladım ve kendim çıkmaya karar verdim..kızlar inanın her gece dogurdum ben o kadar acı agrı ve sancım vardı.. beni baglayın diye feryat ediyordum..neyse yine kendi kendimize üniversitenin bir dermatoloji prf dan randevu aldık ona gittik inananın kızlar hoca iki krem bi dezenfekte banyosuyla bir ay süren acılarımı bir haftada çok çok azalttı bu günleri hayal bile edemezdim..şimdi tedavim devam ediyor.. en azından dayanılır seviyede.. ama kullanılan okadar ilacamı yasadıklarımamı neye üzüleyim bilemiyorum.. ama allahıma sükür su anlara su huzura beni kavuşturdu...neyseki melegim iyi..yanlız arada almak zorunda kaldıgım antihistaminik surubum ve kesmeye calıştıgım( ki bir anda kesilirse krize sokarmış) steroid minigimde uyku yapıyor daha az hareket ediyor ..ayrıca steroid gebelik sekerinin yükselmesine neden oluyor.. tek olumlu etkisi bebegin akciğer gelişimini hızlandırmasıymış..erken dogum riski olan annelere bebegin çiger gelişimini hızlandırsın diye iğnesi yapılırmış.. bir tek buna seviniyorum kızlar.. biraz uzun oldu ama kusura bakmayın..
bu arada sizleri üzmek istemem ama bi konu daha var paylaşmak istediğim benim mevzumdan çok daha önemli.. çok düşündüm anlatıp anlatmama konusunda ama belki okuyan birinin aklında kalır da daha dikkatli olur birine belki bi faydam olur diye yazıyorum. yoksa doguma bu kadar az zamanımız kaldı sizleri tedirgin etmek istemezdim.. kızlar eşimin kuzeninin gegen hafta bebegi oldu bebek 35 haftalık dogdu.. ama çok üzgünüzki bebegi maalesef kaybettik, hemde dogumdan bir gün sonra.... o kadar büyük bir acı ki tarif edilmez allah kimseye yasatmasın çok ama çok üzgünüz...bizim anladığımız kadarıyla ölüm nedeni hastanede yeni dogan yogun bakımının olmayışı.. bebegi alalade bir küveze koyuyorlar solunu destegi yok bebek ilk gün iyi ikinci gün bebegi annesi emziriyor sogudugunu hissediyor hemsirelere veriyor hemsireler küveze koyuyor kız kendi kendine 15 dak sonra bebegine bakmaya gidiyor bebegin basında kimse yok ve bebeginin hareket etmediğini görüyor..........................hepsi bu .........düşünün bu kadar ucuz insan hayatı.. dogum yaptıgı yerde diyarbakırda askeri hastane...kızlar tekrar özür diliyorum bu paylaşımım için ama uyarmak istedim hepimiz dogum planlaması yapmak üzereyiz herkezin aklında bir yerler var dogum yapmak için ama bu mevzu çokk önemli .. ben şimdi bunun arastırmasını yapıcam.. dogum yaptıgımız yerde mutlaka normal yogun bakımdan ayrı YENİ DOGAN YOGUN BAKIMI VE YENİ DOGAN DOKTORU olmalı ...acımız sonsuz................
slm kızlar.. ben geldim geçmişi okuyamadım umarım bi sorun yoktur kimsede,
benimde morelim sıfır eniştem vefat etti annemler alanyaya gitti ,bende dün çok agladım,
bebeğim sabaha kadar beni uyutmadı,çok tedirgin oldu, çok uykusuzum
kendimi dağıtmak için girdim, ayın 15 inde kontrolüm var dünde ögrendimki,
dr. hastaneden gitmiş,ne yapıcam bilmiyorum faceden buldum ama dr cvp yazmadı henüz.mafoldumben
kızlar uzun bir aradan sonra yeniden merhaba... uzun bir zaman oldu yazamayalı çünkü çok zor zamanlar geçirdim bir hafta hastanede yattım.hatırlayanlar bilir bir mantar mevzum vardı sagolsun doktorum ve hastanedeki dermatologum el birliğiyle mantarıma bide dermatit eklediler ben yanıyorum dedikce mantar ilaçcını degiştirip her seferinde baska bir mantar ilacı deneyip işi farklı bir boyuta tasıdılar bir ayın sonunda sükür mantar ilaçlarının bana alerji yaptığını anlayabildiler. evde agrılarım sancılarım kasıntılarımdayanılmaz bir hal alınca bir sabah kendim karar verdim hastaneye gidip yatmaya. ama hastanede hiç bir kar getirmedi. ne diazem igneleri ne steroit denilen bu agrıyı acıyı durduran igneler hiç işe yaramadı .hastanedeki beşinci günün sonunda dermatologum yeniden beni yakan kavuran eski bir mantar ilacına dönünce son gece sabaha kadar annem ve esim basımda aglayarak geçirdik agrı yanma artık dayanılmaz bir hal aldı sabaha kadar ıslak sargı bezleriyle o bölgeyi ıslak tutarak geçirdik ..hastaneninde yapacagı hiç bir sey yoktu artık ölüyordum..sabahında artık burdada yapılacak bişey kalmadıgını anladım ve kendim çıkmaya karar verdim..kızlar inanın her gece dogurdum ben o kadar acı agrı ve sancım vardı.. beni baglayın diye feryat ediyordum..neyse yine kendi kendimize üniversitenin bir dermatoloji prf dan randevu aldık ona gittik inananın kızlar hoca iki krem bi dezenfekte banyosuyla bir ay süren acılarımı bir haftada çok çok azalttı bu günleri hayal bile edemezdim..şimdi tedavim devam ediyor.. en azından dayanılır seviyede.. ama kullanılan okadar ilacamı yasadıklarımamı neye üzüleyim bilemiyorum.. ama allahıma sükür su anlara su huzura beni kavuşturdu...neyseki melegim iyi..yanlız arada almak zorunda kaldıgım antihistaminik surubum ve kesmeye calıştıgım( ki bir anda kesilirse krize sokarmış) steroid minigimde uyku yapıyor daha az hareket ediyor ..ayrıca steroid gebelik sekerinin yükselmesine neden oluyor.. tek olumlu etkisi bebegin akciğer gelişimini hızlandırmasıymış..erken dogum riski olan annelere bebegin çiger gelişimini hızlandırsın diye iğnesi yapılırmış.. bir tek buna seviniyorum kızlar.. biraz uzun oldu ama kusura bakmayın..
bu arada sizleri üzmek istemem ama bi konu daha var paylaşmak istediğim benim mevzumdan çok daha önemli.. çok düşündüm anlatıp anlatmama konusunda ama belki okuyan birinin aklında kalır da daha dikkatli olur birine belki bi faydam olur diye yazıyorum. yoksa doguma bu kadar az zamanımız kaldı sizleri tedirgin etmek istemezdim.. kızlar eşimin kuzeninin gegen hafta bebegi oldu bebek 35 haftalık dogdu.. ama çok üzgünüzki bebegi maalesef kaybettik, hemde dogumdan bir gün sonra.... o kadar büyük bir acı ki tarif edilmez allah kimseye yasatmasın çok ama çok üzgünüz...bizim anladığımız kadarıyla ölüm nedeni hastanede yeni dogan yogun bakımının olmayışı.. bebegi alalade bir küveze koyuyorlar solunu destegi yok bebek ilk gün iyi ikinci gün bebegi annesi emziriyor sogudugunu hissediyor hemsirelere veriyor hemsireler küveze koyuyor kız kendi kendine 15 dak sonra bebegine bakmaya gidiyor bebegin basında kimse yok ve bebeginin hareket etmediğini görüyor..........................hepsi bu .........düşünün bu kadar ucuz insan hayatı.. dogum yaptıgı yerde diyarbakırda askeri hastane...kızlar tekrar özür diliyorum bu paylaşımım için ama uyarmak istedim hepimiz dogum planlaması yapmak üzereyiz herkezin aklında bir yerler var dogum yapmak için ama bu mevzu çokk önemli .. ben şimdi bunun arastırmasını yapıcam.. dogum yaptıgımız yerde mutlaka normal yogun bakımdan ayrı YENİ DOGAN YOGUN BAKIMI VE YENİ DOGAN DOKTORU olmalı ...acımız sonsuz................
Şöyle bir geçmişe göz gezdirdim de, nedir bu kaynanalardan çektiğimiz yahu...
Sinirlerim gerildi... Şurada en geç doğuracak adam 7 aylıktır. 7 aylık hamileye yapılır mı bunlar yahu...
Kızlar, Allah büyük, yapanın yanına bırakmaz, siz üzülmeyin:1hug:
Bir de kocalara kızıyorum, adamları koca diye aldık sığındık, halen bir annelerine sahip çıkamıyorlar... Eşlerine yükleniyorlar... Erkek mi bunlar?
Bütün sinirlerim tepeme çıktı, bir kocayla bir kayınvalide de bende var; özellikleri hepsinin aynı...
Dün yemin ettim, karnımda bebek olmasa boşayacaktım benimkini... Kızının sağlığına dua etsin, kızının başına birşey gelirse direk koyacağım kapının önüne benimkini... Yeter be, parayla mı verdiler bunu başıma... Gitsin çok sevdiği anacığı ile yaşasın... Şu halimle ne koca çekebiliyorum ne kayınvalide... Dün gece 3 e kadar ağlattılar beni... :a015:
benimde morelim sıfır eniştem vefat etti annemler alanyaya gitti ,bende dün çok agladım,
dr. hastaneden gitmiş,ne yapıcam bilmiyorum faceden buldum ama dr cvp yazmadı henüz.mafoldumben
bu arada sizleri üzmek istemem ama bi konu daha var paylaşmak istediğim benim mevzumdan çok daha önemli.. çok düşündüm anlatıp anlatmama konusunda ama belki okuyan birinin aklında kalır da daha dikkatli olur birine belki bi faydam olur diye yazıyorum. yoksa doguma bu kadar az zamanımız kaldı sizleri tedirgin etmek istemezdim.. kızlar eşimin kuzeninin gegen hafta bebegi oldu bebek 35 haftalık dogdu.. ama çok üzgünüzki bebegi maalesef kaybettik, hemde dogumdan bir gün sonra.... o kadar büyük bir acı ki tarif edilmez allah kimseye yasatmasın çok ama çok üzgünüz...bizim anladığımız kadarıyla ölüm nedeni hastanede yeni dogan yogun bakımının olmayışı.. bebegi alalade bir küveze koyuyorlar solunu destegi yok bebek ilk gün iyi ikinci gün bebegi annesi emziriyor sogudugunu hissediyor hemsirelere veriyor hemsireler küveze koyuyor kız kendi kendine 15 dak sonra bebegine bakmaya gidiyor bebegin basında kimse yok ve bebeginin hareket etmediğini görüyor..........................hepsi bu .........düşünün bu kadar ucuz insan hayatı.. dogum yaptıgı yerde diyarbakırda askeri hastane...kızlar tekrar özür diliyorum bu paylaşımım için ama uyarmak istedim hepimiz dogum planlaması yapmak üzereyiz herkezin aklında bir yerler var dogum yapmak için ama bu mevzu çokk önemli .. ben şimdi bunun arastırmasını yapıcam.. dogum yaptıgımız yerde mutlaka normal yogun bakımdan ayrı YENı DOGAN YOGUN BAKIMI VE YENı DOGAN DOKTORU olmalı ...acımız sonsuz................
Bunu denedim canım, benim annemin isminin demode olduğunu, kendi anasının adının daha modern ve güzel olduğunu söyledi, asla benim annemin ismi konulamazmış..
cnm sana çok geçmiş olsun,bebege çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın bu durumu,
annesine babasına sabır versin.. tabiki herşeyi iyi araştırmamız lazım Allah yavrularımızı korusun..:Saruboceq:
BEKO cum çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun.zor günler geçirmişsin..acil şifa versin.sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah:Saruboceq:
ve sabır diliyorum arkadaşım kuzeninize de size de..allah göstermesin evlatlarımızn acısını.:Saruboceq:
EFTEL başınız sağolsun nur içinde yatsın enişten.ablan ve çocukları için çok üzgünüm.Allah sabır versin.lütfen yıpratmamaya çalış kendini.
BEKO çok geçmiş olsun.çok zor günler geçirmişsiniz ailece.şimdi daha iyi olman güzel.
ve başınız sağolsun Allah ım çok büyük bir acı kimseye yaşatmasın okadar üzüldüm ve etkilendimki bilemezsin ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum şuan.Rabbiim korusun bebeklerimizi.
başınız saolsun evet canım bu konuda sana katılıyorum gittiğimiz hastanede kesinlikle kesinlikle yenidoğan ünitesinin olması gerekiyo ben öyle yaptım bursa da en ii yoğun bakım ünitesi olan hastaneye gidiyorum sizde buna çok dikkat edin kızlar
Sinpacim sana ne oldu yaaa...
Nedir bu kayınvalide milletinden çektiğimiz, Allah hepsine akıl fikir vicdan versin..
Eftelcim, başınız sağolsun, Allah başta ablan olmak üzere hepinize sabır versin.
Aman dikkat et kendine, üzüleceksin tabi ama bebeğini düşün, hırpalama kendini...
Bekocum çok kötü günler geçirmişsin gerçekten, çok büyük geçmiş olsun...
Neyse ki bebeğin bütün olanlardan zarar görmemiş, umarım bundan sonra daha rahat edersin...
Vefat eden bebek konusu beni darmadağın etti...
24. haftada doğan bebeklerin bile yaşatıldığı bir dönemde, 35 haftalık bebeğin kaybedilmesi akıl alır gibi değil, çok üzüldüm, Allah annesine babasına sabır versin.
Uyarın için de teşekkürler, bence de hepimizin dikkat etmesi gereken bir konu bu.
Büyük Allahım hepimize yavrularımızı bağışlasın...
Canım bence Derin Göksu çok daha güzeldi....
selam kızlar wallahi geçmişe çok bakamıyorum baya atraksiyonlu sayfalar war ben yeni kalktım kahwaltı edeceğim, bi 15,20 dakika sonra burdayım
asinazcım güle güle kullanın yatak benimkinin aynısı renk farklı sadece keşke pembe almasaydın diğer çocuk belki erkek olacak pespembelerde yatmasaydıbilmiyorumkismile
bekocumsana söyleyecek kelime bulmakta gçlük çekiyorum çok çok geçmiş olsun we başınız sağolsun diyorum allahım ewlatlarımızı we bizleri korusun diyorum
kızlar niden cvp vermiyonuz ya kimsenin bilgisi yok mu
kzlar size bişi sorcam ya gece uyurken hani hep derler ya sol tarafa yatın diye tamam ben çoğunlukla öyle yatıyorum ama benim omirilikte ve kalça kemiklerinde çok ağrım var inanın ağlıyorum ve hamile kaldığımdan beri uyku haram oldu bana doktor omirilikte düzleşme olabileceğini söyledi ama tomografi falan çekemedik egzersiz verdi ama erken doğum tehlikem olduğu içinde hareket her şey yasak bana ben uyurken sürekli olmasada yinede sağa da dönüyorum bi sakıncası yoktur dimi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?