2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ne sormuştun, ben Beko'nun verdiği haberin şokuyla kaçırdım galiba?

ya gece uyurken hani hep derler ya sol tarafa yatın diye tamam ben çoğunlukla öyle yatıyorum ama benim omirilikte ve kalça kemiklerinde çok ağrım var inanın ağlıyorum ve hamile kaldığımdan beri uyku haram oldu bana doktor omirilikte düzleşme olabileceğini söyledi ama tomografi falan çekemedik egzersiz verdi ama erken doğum tehlikem olduğu içinde hareket her şey yasak bana ben uyurken sürekli olmasada yinede sağa da dönüyorum bi sakıncası yoktur dimi

Ben doktoruma sormuştum bu yatış pozisyonu konusunu.
Sola yatmak hem senin rahatın hem de bebeğe kan ve oksijen gidişi açısından daha iyi ama sağa yatınca da bebek oksijensiz kalacak diye birşey yok, o kadar takma kafana dedi.
Ara sıra ben de sağıma dönüyorum, uyuşuyor sol tarafım, sürekli yatmıyorsan sakıncası yoktur diye düşünüyorum.
Allah kolaylık versin canım, inşallah zamanında, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...

Eftel başın sağolsun...

Başın sağolsun eftel...

cnm ya var ya benim kafa allak bullak babsı başka bi isim der kardeşlerim öle arkadaşlar öle
şimdi de kardeşimle yazışıyordum
,
abla naz koysana çok güsel bi isim diyorkafamçokkarıştı
Bak Naz da çok güzel ama Asya ben sevmiyorum..
Sen içinden ne geliyorsa onu koyacaksın hangi isim sana sicak geliyorsa onu koy bende karar veremedim diyorumki sağ salim bir doğsun kucağıma alayim ozaman ona neyi yakıştırırsam onu koyarım :)

Kafam ne halde görüyorsunuz, unutup bir daha yazdım...

Bosna, anlatsam çatlarsın, boşver ama benim kocam salak... Annesinin yanında hele gerzek...

tşk ederim canım saol amin inşallah

Kafam ne halde görüyorsunuz, unutup bir daha yazdım...

Bosna, anlatsam çatlarsın, boşver ama benim kocam salak... Annesinin yanında hele gerzek...

Anlatmak iyi gelecekse anlat canım, sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap.

Bütün erkekler annelerinin yanında gerzek oluyorlar, en iyisi bile...
Benim eşim resmen maymuna dönüyor, çabalıyor ama zerre kadar idare edemiyor, inan acıyorum bazen.

Allahım benim de oğlum olacak, valla korkuyorum böyle söylerken...

merhaba arkadaşlar...eftel başın sağolsun canım...Allah sbır versin...
kaynanası coşmuş olanlara da sabır diliyorum zor ama tıkayın kulaklarınızı....
walla ben de sola yatmaya çalışsam da olmuyor illa dönüyorum sağıma ve her zaman bunu farkedemiyorum....ben bildim bileli sağıma yatarım çünkü.
çok büyük bir sorun olmaz demişti benim doktorum da...
gece değilse bile gündüz dinlenirken solunuza yatın tek amaç
bebeğe daha fazla kan ve oksijen gitmesi özellikle yemeklerden sonra.
bende son bir kaç gündür mide yanması var ve ilk defa geçen gece uykumda bile rahatsız etti...sürekli bunu çekenlere Allah yardım etsin..cidden zormuş.

başın sağolsun canım

ne biliyim canım ya çok tırsıyorum bende en fazla 5 yada 10 dk sağa yatıp hemen tekrar sola dönüyorum yine de korkuyorum

VADİDEKİ ZAMBAK:Bende bunu doktoruma sordum.çok pimpirikli biri olak.o da bana dediki yatış pozisyonunla bebeğe zarar veremezsin dedi.sağına sluna sırtüstü yatabilirsin dedi. dönerken yavaş ol sadece.Sol tabiki damarlar okijen vb. için daha iyiymiş ama sağına yatmakla zarar vermezsin kesinlikle dedi.

BEKO:çok üzüldüm.Allah anasına-babasına sabır versin.Bunu yazman daart niyet yok şekerim.hatta ben 2 hastane arasında biraz tereddütte kalmıştım.şimdi en iyi olanı seçmeye özen göstericem aradaki fiyat farkınıda düşünmicem.

ASİNAZ24:Asya çok güsel bi isim bence canım.

EFTAL: Canım başın sağolsun.Alah gerde kalanlara sabır versin.Mekanı cennet olsun.Ama sen can taşıyorsun çok üzme meleğini lütfen.

Bu arada kayınvaldeden ne çok çeken var.Ahhhh ahhhhh!!! Benim kocn pek anneci değil. ben gidelim demesem gitmez bile. Kadının banada bi kötülüğü yok ama işte hep bnim ailem destek çıkıyor.onda tık yok. Kendi annem benim tüm pijama gcelik sabahlık ihtiyaçlarımı düzdü. 1 tane 2 tane değil hemde.Babam odasını aldı.Annem tekrar Ayça ma kıyafetler aldı.Kayınvalde me sadece eşimle .verişe giderken beni yanlız bırakma gel dedim. geldi.ehh işte aldıklarımızın yarısını verdi.iyikide çağarmışım.bebeğimin babannesinden görüp göreceği buymuş meğer. Ben gene eşim mahçup olmasın diye bambusunu ve arabasını babaanne alacak dedim.Neden erkek anneleri böyle olurlar.Amannn boşverin.Bana düğündede aldılar aldılar her borcu bize yıktılar. nasıl ödeyebiliyormusunuz bile demediler. Bunuda yaparız kocamla.Bazen o da üzülüyor çok annelerine.bende boşver diyorum. sen kapı gibisin hepsini yaparız diyom.sora aslan gibide karım var diyor o da bana. yağmasak da gürlüyozkaydirigubbakcemile5
Kızlar eşinizi napın edin kendinize çekin.çok sinir öfke naz bezdiri. anlayın iştee....aşne fişne bilirsiniz azıcık cilveye dayanamazlar.Onlar yanımızda olsun Kaynanalarda kudursun.
Neşelenin kızlar!!!!
Kuruyuda koydum fırına
Hem kaynasın hem oynasın
Oğluda bana doymasın...
NAYYY ninommmm nayyyyyyy hey hey....:hooray:

SİNPAC sana ne yaptılar yaa neden ağladın gece? nasıl rahatlayacksan öyle yap anlatasın varsa rahatlatacaksa seni..ya da küşük sinpac a dinlet:))
BOSNA cım ne kadar güzel yazmışsın çok güldüm valla sinirden ama ..süper çıkarım..anneler ve oğlulları :))

EFTEL başınız sağolsun nur içinde yatsın enişten.ablan ve çocukları için çok üzgünüm.Allah sabır versin.lütfen yıpratmamaya çalış kendini.

başınız saolsun canım
sende dikkat et kendini

Eftelcim, başınız sağolsun, Allah başta ablan olmak üzere hepinize sabır versin.
Aman dikkat et kendine, üzüleceksin tabi ama bebeğini düşün, hırpalama kendini.

tatlım başınız sağolsun Allah sabır versin inşallah,Allah rahmet eylesin

Eftel başın sağolsun...

Başın sağolsun eftel...

başın sağolsun canım

sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim. iyiki varsınız....

Beko gercekten zor bir durumdur eminim ki. Allah o anneye babaya sabir versin. acilari cok buyuktur. Ama hersey Allahtan. veren de o alan da o. bu arada sanada cok gecmis olsun inbsallah daha iyi olursun.

Eftel sizinde basiniz sagolsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…