- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.861
Canım ne sormuştun, ben Beko'nun verdiği haberin şokuyla kaçırdım galiba?
kzlar size bişi sorcam ya gece uyurken hani hep derler ya sol tarafa yatın diye tamam ben çoğunlukla öyle yatıyorum ama benim omirilikte ve kalça kemiklerinde çok ağrım var inanın ağlıyorum ve hamile kaldığımdan beri uyku haram oldu bana doktor omirilikte düzleşme olabileceğini söyledi ama tomografi falan çekemedik egzersiz verdi ama erken doğum tehlikem olduğu içinde hareket her şey yasak bana ben uyurken sürekli olmasada yinede sağa da dönüyorum bi sakıncası yoktur dimi arkadaşlar
cnm ben de hep solumda yatıyorum ama çok yorulunca en fazla yarım saat sağıma yatıp dinlenip geri dönüyorum
yarım saatten de bişi olmaz diye biliyorum
slm kızlar.. ben geldim geçmişi okuyamadım umarım bi sorun yoktur kimsede,
benimde morelim sıfır eniştem vefat etti annemler alanyaya gitti ,bende dün çok agladım,
bebeğim sabaha kadar beni uyutmadı,çok tedirgin oldu, çok uykusuzum
kendimi dağıtmak için girdim, ayın 15 inde kontrolüm var dünde ögrendimki,
dr. hastaneden gitmiş,ne yapıcam bilmiyorum faceden buldum ama dr cvp yazmadı henüz.mafoldumben
benimde morelim sıfır eniştem vefat etti annemler alanyaya gitti ,bende dün çok agladım,
dr. hastaneden gitmiş,ne yapıcam bilmiyorum faceden buldum ama dr cvp yazmadı henüz.mafoldumben
Bak Naz da çok güzel ama Asya ben sevmiyorum..cnm ya var ya benim kafa allak bullak babsı başka bi isim der kardeşlerim öle arkadaşlar öle
şimdi de kardeşimle yazışıyordum
,
abla naz koysana çok güsel bi isim diyorkafamçokkarıştı
Ben doktoruma sormuştum bu yatış pozisyonu konusunu.
Sola yatmak hem senin rahatın hem de bebeğe kan ve oksijen gidişi açısından daha iyi ama sağa yatınca da bebek oksijensiz kalacak diye birşey yok, o kadar takma kafana dedi.
Ara sıra ben de sağıma dönüyorum, uyuşuyor sol tarafım, sürekli yatmıyorsan sakıncası yoktur diye düşünüyorum.
Allah kolaylık versin canım, inşallah zamanında, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...
Kafam ne halde görüyorsunuz, unutup bir daha yazdım...
Bosna, anlatsam çatlarsın, boşver ama benim kocam salak... Annesinin yanında hele gerzek...
ne biliyim canım ya çok tırsıyorum bende en fazla 5 yada 10 dk sağa yatıp hemen tekrar sola dönüyorum yine de korkuyorum
yok be 5-10 dak dan nolcak
ne biliyim canım ya çok tırsıyorum bende en fazla 5 yada 10 dk sağa yatıp hemen tekrar sola dönüyorum yine de korkuyorum
VADİDEKİ ZAMBAK:Bende bunu doktoruma sordum.çok pimpirikli biri olak.o da bana dediki yatış pozisyonunla bebeğe zarar veremezsin dedi.sağına sluna sırtüstü yatabilirsin dedi. dönerken yavaş ol sadece.Sol tabiki damarlar okijen vb. için daha iyiymiş ama sağına yatmakla zarar vermezsin kesinlikle dedi.
çok saol canım çok rahatlattınız beni
EFTEL başınız sağolsun nur içinde yatsın enişten.ablan ve çocukları için çok üzgünüm.Allah sabır versin.lütfen yıpratmamaya çalış kendini.
başınız saolsun canım
sende dikkat et kendini
Eftelcim, başınız sağolsun, Allah başta ablan olmak üzere hepinize sabır versin.
Aman dikkat et kendine, üzüleceksin tabi ama bebeğini düşün, hırpalama kendini.
tatlım başınız sağolsun Allah sabır versin inşallah,Allah rahmet eylesin
Eftel başın sağolsun...
Başın sağolsun eftel...
merhaba arkadaşlar...eftel başın sağolsun canım...Allah sbır versin...
kaynanası coşmuş olanlara da sabır diliyorum zor ama tıkayın kulaklarınızı....
walla ben de sola yatmaya çalışsam da olmuyor illa dönüyorum sağıma ve her zaman bunu farkedemiyorum....ben bildim bileli sağıma yatarım çünkü.
çok büyük bir sorun olmaz demişti benim doktorum da...
gece değilse bile gündüz dinlenirken solunuza yatın tek amaç
bebeğe daha fazla kan ve oksijen gitmesi özellikle yemeklerden sonra.
bende son bir kaç gündür mide yanması var ve ilk defa geçen gece uykumda bile rahatsız etti...sürekli bunu çekenlere Allah yardım etsin..cidden zormuş.
başın sağolsun canım
hamilelikte resmen paranoyak oluyoruz işte anne olmak böyle biş galiba tşk ederm canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?