- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.881
sen daah dur naptın
dün arkadaşım diyorki
bebek olunca paronoyak oluyorsun amn bişi olur mu bişi bulaşır mı
ama rahat olmak lazım ya sakındığın göze çöp batarmış
eftelcım basınız saoldun canım hayatta bunlarda var ama sen kendını cok uzmekı bebegın etkılenmesın..slm kızlar.. ben geldim geçmişi okuyamadım umarım bi sorun yoktur kimsede,
benimde morelim sıfır eniştem vefat etti annemler alanyaya gitti ,bende dün çok agladım,
bebeğim sabaha kadar beni uyutmadı,çok tedirgin oldu, çok uykusuzum
kendimi dağıtmak için girdim, ayın 15 inde kontrolüm var dünde ögrendimki,
dr. hastaneden gitmiş,ne yapıcam bilmiyorum faceden buldum ama dr cvp yazmadı henüz.mafoldumben
ben çocuklara pasta yedirimde uyutayım durmuyolar..
Anlatmak iyi gelecekse anlat canım, sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap.
Bütün erkekler annelerinin yanında gerzek oluyorlar, en iyisi bile...
Benim eşim resmen maymuna dönüyor, çabalıyor ama zerre kadar idare edemiyor, inan acıyorum bazen.
Allahım benim de oğlum olacak, valla korkuyorum böyle söylerken...
SİNPAC sana ne yaptılar yaa neden ağladın gece? nasıl rahatlayacksan öyle yap anlatasın varsa rahatlatacaksa seni..ya da küşük sinpac a dinlet:))
BOSNA cım ne kadar güzel yazmışsın çok güldüm valla sinirden ama ..süper çıkarım..anneler ve oğlulları :))
canım oncelıkle cook gecmış olsun atlatmıssın bıraz rahatsızlıgını ..yınede dıkkat et kendıne duzenlı kullan ılaclarını..verdıgın bılgı ıcınde sagol gercekten cok üzüldüm bebege annesıne aılesıne ama bızım ıcınde bı tedbır olmus oldu canım yenı dogan yenı bakım coook onemlıı ..ben olsam o hastaneyı sıkayet eder mahkemeyede verırıdım ılgısızlıklerınden..ama boyle seylerın önceden aratrılması gerek..kızlar uzun bir aradan sonra yeniden merhaba... uzun bir zaman oldu yazamayalı çünkü çok zor zamanlar geçirdim bir hafta hastanede yattım.hatırlayanlar bilir bir mantar mevzum vardı sagolsun doktorum ve hastanedeki dermatologum el birliğiyle mantarıma bide dermatit eklediler ben yanıyorum dedikce mantar ilaçcını degiştirip her seferinde baska bir mantar ilacı deneyip işi farklı bir boyuta tasıdılar bir ayın sonunda sükür mantar ilaçlarının bana alerji yaptığını anlayabildiler. evde agrılarım sancılarım kasıntılarımdayanılmaz bir hal alınca bir sabah kendim karar verdim hastaneye gidip yatmaya. ama hastanede hiç bir kar getirmedi. ne diazem igneleri ne steroit denilen bu agrıyı acıyı durduran igneler hiç işe yaramadı .hastanedeki beşinci günün sonunda dermatologum yeniden beni yakan kavuran eski bir mantar ilacına dönünce son gece sabaha kadar annem ve esim basımda aglayarak geçirdik agrı yanma artık dayanılmaz bir hal aldı sabaha kadar ıslak sargı bezleriyle o bölgeyi ıslak tutarak geçirdik ..hastaneninde yapacagı hiç bir sey yoktu artık ölüyordum..sabahında artık burdada yapılacak bişey kalmadıgını anladım ve kendim çıkmaya karar verdim..kızlar inanın her gece dogurdum ben o kadar acı agrı ve sancım vardı.. beni baglayın diye feryat ediyordum..neyse yine kendi kendimize üniversitenin bir dermatoloji prf dan randevu aldık ona gittik inananın kızlar hoca iki krem bi dezenfekte banyosuyla bir ay süren acılarımı bir haftada çok çok azalttı bu günleri hayal bile edemezdim..şimdi tedavim devam ediyor.. en azından dayanılır seviyede.. ama kullanılan okadar ilacamı yasadıklarımamı neye üzüleyim bilemiyorum.. ama allahıma sükür su anlara su huzura beni kavuşturdu...neyseki melegim iyi..yanlız arada almak zorunda kaldıgım antihistaminik surubum ve kesmeye calıştıgım( ki bir anda kesilirse krize sokarmış) steroid minigimde uyku yapıyor daha az hareket ediyor ..ayrıca steroid gebelik sekerinin yükselmesine neden oluyor.. tek olumlu etkisi bebegin akciğer gelişimini hızlandırmasıymış..erken dogum riski olan annelere bebegin çiger gelişimini hızlandırsın diye iğnesi yapılırmış.. bir tek buna seviniyorum kızlar.. biraz uzun oldu ama kusura bakmayın..
bu arada sizleri üzmek istemem ama bi konu daha var paylaşmak istediğim benim mevzumdan çok daha önemli.. çok düşündüm anlatıp anlatmama konusunda ama belki okuyan birinin aklında kalır da daha dikkatli olur birine belki bi faydam olur diye yazıyorum. yoksa doguma bu kadar az zamanımız kaldı sizleri tedirgin etmek istemezdim.. kızlar eşimin kuzeninin gegen hafta bebegi oldu bebek 35 haftalık dogdu.. ama çok üzgünüzki bebegi maalesef kaybettik, hemde dogumdan bir gün sonra.... o kadar büyük bir acı ki tarif edilmez allah kimseye yasatmasın çok ama çok üzgünüz...bizim anladığımız kadarıyla ölüm nedeni hastanede yeni dogan yogun bakımının olmayışı.. bebegi alalade bir küveze koyuyorlar solunu destegi yok bebek ilk gün iyi ikinci gün bebegi annesi emziriyor sogudugunu hissediyor hemsirelere veriyor hemsireler küveze koyuyor kız kendi kendine 15 dak sonra bebegine bakmaya gidiyor bebegin basında kimse yok ve bebeginin hareket etmediğini görüyor..........................hepsi bu .........düşünün bu kadar ucuz insan hayatı.. dogum yaptıgı yerde diyarbakırda askeri hastane...kızlar tekrar özür diliyorum bu paylaşımım için ama uyarmak istedim hepimiz dogum planlaması yapmak üzereyiz herkezin aklında bir yerler var dogum yapmak için ama bu mevzu çokk önemli .. ben şimdi bunun arastırmasını yapıcam.. dogum yaptıgımız yerde mutlaka normal yogun bakımdan ayrı YENı DOGAN YOGUN BAKIMI VE YENı DOGAN DOKTORU olmalı ...acımız sonsuz................
evet kızlar kesinlikle katılıyorum eşinizi kendinize öyle bi bağlayın ki gözleri sizden başkasını görmesin ben bide şuna inanıyorum gerçekten eşini seven değer veren erkek asla ve asla annesiyle kıyaslamaz ve ayrımı yapar ha bu birazda bizim elimizde erkeği mutlu et güler yüzlü ol kapıda hoş karşıla iki cilve fedakar ol ağırlığını böylece koyarsın ve sadece sen ve eşin olur
selam kızlar wallahi geçmişe çok bakamıyorum baya atraksiyonlu sayfalar war ben yeni kalktım kahwaltı edeceğim, bi 15,20 dakika sonra burdayım
asinazcım güle güle kullanın yatak benimkinin aynısı renk farklı sadece keşke pembe almasaydın diğer çocuk belki erkek olacak pespembelerde yatmasaydıbilmiyorumkismile
bekocumsana söyleyecek kelime bulmakta gçlük çekiyorum çok çok geçmiş olsun we başınız sağolsun diyorum allahım ewlatlarımızı we bizleri korusun diyorum
tatlım evet gerçekten etkilendim ve bi tuhaf oldum ama niyetini düşününce sana hak veriyorum,amacın bizi uyarmak teşekkür ederiz,
bua arada sana büyük geçmişler olsun çok zor vadelre atlatmışsın,bebk için de Rabbim rahmet o nasına babasına peygamber sabırı versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
VADİDEKİ ZAMBAK:Bende bunu doktoruma sordum.çok pimpirikli biri olak.o da bana dediki yatış pozisyonunla bebeğe zarar veremezsin dedi.sağına sluna sırtüstü yatabilirsin dedi. dönerken yavaş ol sadece.Sol tabiki damarlar okijen vb. için daha iyiymiş ama sağına yatmakla zarar vermezsin kesinlikle dedi.
BEKO:çok üzüldüm.Allah anasına-babasına sabır versin.Bunu yazman daart niyet yok şekerim.hatta ben 2 hastane arasında biraz tereddütte kalmıştım.şimdi en iyi olanı seçmeye özen göstericem aradaki fiyat farkınıda düşünmicem.
ASİNAZ24:Asya çok güsel bi isim bence canım.
EFTAL: Canım başın sağolsun.Alah gerde kalanlara sabır versin.Mekanı cennet olsun.Ama sen can taşıyorsun çok üzme meleğini lütfen.
Beko gercekten zor bir durumdur eminim ki. Allah o anneye babaya sabir versin. acilari cok buyuktur. Ama hersey Allahtan. veren de o alan da o. bu arada sanada cok gecmis olsun inbsallah daha iyi olursun.
Eftel sizinde basiniz sagolsun canim.
kızlar hepinize ayrı ayrı çok tesekkür ederim allah razı olsun.. EFTEL cim bu sıkıntıyla atladım kusura bakma sizinde basınız sagolsun allah geride kalanlarınıza uzun ömür versin..
evet canım ben de seviniyordum ama ablam da öyle dedi çoğu doğumdan sonra ortaya çıkıyormuş...iki minik çizgim vardı ama bir hafta çoğaldılar görünmeyenler de varsa durum vahim...arkadaşlar öbür topikleri gezerken okudum gebelikte hiç çatlağım yok diye sevinen bi arkadaş yazmış doğumdan sonra çatlakları meydana çıkmış hemde otoban gibi olmuşum meğer diye yazmış çok tırstım yaa eyvahedigeldismile bende hiç olmadı diye seviniyordum bakalım göbiş indikçe deformasyonlar çıkacak galiba meydana
Kardeş cilve falan boş, bir noktadan sonra adam başa sarıyor... Baştan seni gerçekten sevmediyse, gerisi boş... Ben çok ucuza gittim. Değmezmiş... Dün son nokta oldu... Bebeğim olmasa şu anda boşanma peşindeyim... Karnımdaki bebek tutuyor beni şu anda bu aileyle...
Ben baştan yanlış seçim yapmışım... Bu aile ne bana değer verdi, ne aileme... Hepsi ayrı telden çaldı söyledi... Ne sözler duydum, duymazlıktan geldim; ne hareketler gördüm görmezlikten geldim... Hatırladıkça sinirim bozuluyor...
Dün akşamki konuda şu: Eşim ve annesi anlaşmışlar; eşim kardeşine borç para verecekmiş; eşim askerden dönünce de kız kardeşi geri ödeyecekmiş... Konu özetle bu...
Bu konu konuşulmuş, faiz oranları hesaplanmış; en son da bana gelmiş... Dün...
O kadar sinirim bozuldu ki, gece 3 e kadar ağladım...
Kardeş cilve falan boş, bir noktadan sonra adam başa sarıyor... Baştan seni gerçekten sevmediyse, gerisi boş... Ben çok ucuza gittim. Değmezmiş... Dün son nokta oldu... Bebeğim olmasa şu anda boşanma peşindeyim... Karnımdaki bebek tutuyor beni şu anda bu aileyle...
Çatlaklarınız tam olarak nerelerde başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?