- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.901
Ben baştan yanlış seçim yapmışım... Bu aile ne bana değer verdi, ne aileme... Hepsi ayrı telden çaldı söyledi... Ne sözler duydum, duymazlıktan geldim; ne hareketler gördüm görmezlikten geldim... Hatırladıkça sinirim bozuluyor...
Dün akşamki konuda şu: Eşim ve annesi anlaşmışlar; eşim kardeşine borç para verecekmiş; eşim askerden dönünce de kız kardeşi geri ödeyecekmiş... Konu özetle bu...
Bu konu konuşulmuş, faiz oranları hesaplanmış; en son da bana gelmiş... Dün...
O kadar sinirim bozuldu ki, gece 3 e kadar ağladım...
seni bukadar bıktıracak bu kararı aldıracak ne yaşadın tabii bilemeyiz ama kendini üzme bebeğini düşün.boşanmak falan düşünme şimdi bunları.böyle hissettikçe evin içindede soğuk rüzgarlar esecek sürekli canım soğukluk olacak.buda dahada zor olur ikiniz içinde.şuan çok dolu ve kırgınsın anlıyorum.sen sakin kalmaya çalış kendini ve bebeğini düşün dilerim herşey yoluna girer.Kardeş cilve falan boş, bir noktadan sonra adam başa sarıyor... Baştan seni gerçekten sevmediyse, gerisi boş... Ben çok ucuza gittim. Değmezmiş... Dün son nokta oldu... Bebeğim olmasa şu anda boşanma peşindeyim... Karnımdaki bebek tutuyor beni şu anda bu aileyle...
Ben baştan yanlış seçim yapmışım... Bu aile ne bana değer verdi, ne aileme... Hepsi ayrı telden çaldı söyledi... Ne sözler duydum, duymazlıktan geldim; ne hareketler gördüm görmezlikten geldim... Hatırladıkça sinirim bozuluyor...
Dün akşamki konuda şu: Eşim ve annesi anlaşmışlar; eşim kardeşine borç para verecekmiş; eşim askerden dönünce de kız kardeşi geri ödeyecekmiş... Konu özetle bu...
kizlar bizim dun doktor amcamizla randevumuz vardi. oglusum 1840 gr olmus. boyunu soylemiyor doktorumuz. ama saglikli oldugunu soyledi o yeter. bebisim dogum pozisyonuna gecmis. poposunu gosterdi bize :)))) kisa bir randevu oldu. bende pek bisi sormadim. doktorum kanama olursa suyun gelirse hemen arayip geliyorsun dedi. 15 gun sonrasina cagirdi tekrar. bu arada 5 haftamida aktarttim. raporum yaziliyor.
bi de dun doktorun tartisinda tartildim. 67.3 ciktim. bundan onceki randevumda 7 araliktaydi o zamanda 67 cikmistim. 1 ayi askin bir sure icinde sadece 300 gr. almisim. kiyafetlerden desem o da degil cunku ayni tarz giyinmistim. ama bu arada bebegim tam 800 gram almis. cunku 1 ay once 1060 grdi. beslenme seklimde de herhangi bir degisiklik yapmadim. doktorun tartisi dogrumudur yanlismidir bilmiyorum ama hamileligimi ogrendigimden beri orda tartiliyorum. cok enteresan degilmi? doktor normal dedi. :)))
arkadaşlar öbür topikleri gezerken okudum gebelikte hiç çatlağım yok diye sevinen bi arkadaş yazmış doğumdan sonra çatlakları meydana çıkmış hemde otoban gibi olmuşum meğer diye yazmış çok tırstım yaa eyvahedigeldismile bende hiç olmadı diye seviniyordum bakalım göbiş indikçe deformasyonlar çıkacak galiba meydana
Çatlaklarınız tam olarak nerelerde başladı?
seni<çok kırmışlar hamilelik bir de epey yıpranmışsın..kendi çocuğunun ihtiyaşlarını karşılasın versin sonra parayı ..çok mu sorumluluk aldın sen üstüne acaba..eşinin kendini bu kadar rahat hissetmesini sağlayacak kadar ?? seni sevmediğini de düşünme anne sözkonusu olunca herşey farklı oluyor be sinpac..hepimiz zor günler yaşadık-yaşıyoruz eşinin damarını bulmaya calışsan ..ne diyeyim zor be kardeş ama bebek ikinizin bebeği kafam hoşaf oldu ne yazacağımı da unuttum..
seni<çok kırmışlar hamilelik bir de epey yıpranmışsın..kendi çocuğunun ihtiyaşlarını karşılasın versin sonra parayı ..çok mu sorumluluk aldın sen üstüne acaba..eşinin kendini bu kadar rahat hissetmesini sağlayacak kadar ?? seni sevmediğini de düşünme anne sözkonusu olunca herşey farklı oluyor be sinpac..hepimiz zor günler yaşadık-yaşıyoruz eşinin damarını bulmaya calışsan ..ne diyeyim zor be kardeş ama bebek ikinizin bebeği kafam hoşaf oldu ne yazacağımı da unuttum..
masalllah bebıkın kocaman olmuşş canım nazar degmesın..kizlar bizim dun doktor amcamizla randevumuz vardi. oglusum 1840 gr olmus. boyunu soylemiyor doktorumuz. ama saglikli oldugunu soyledi o yeter. bebisim dogum pozisyonuna gecmis. poposunu gosterdi bize :)))) kisa bir randevu oldu. bende pek bisi sormadim. doktorum kanama olursa suyun gelirse hemen arayip geliyorsun dedi. 15 gun sonrasina cagirdi tekrar. bu arada 5 haftamida aktarttim. raporum yaziliyor.
bi de dun doktorun tartisinda tartildim. 67.3 ciktim. bundan onceki randevumda 7 araliktaydi o zamanda 67 cikmistim. 1 ayi askin bir sure icinde sadece 300 gr. almisim. kiyafetlerden desem o da degil cunku ayni tarz giyinmistim. ama bu arada bebegim tam 800 gram almis. cunku 1 ay once 1060 grdi. beslenme seklimde de herhangi bir degisiklik yapmadim. doktorun tartisi dogrumudur yanlismidir bilmiyorum ama hamileligimi ogrendigimden beri orda tartiliyorum. cok enteresan degilmi? doktor normal dedi. :)))
evet kızlar kesinlikle katılıyorum eşinizi kendinize öyle bi bağlayın ki gözleri sizden başkasını görmesin ben bide şuna inanıyorum gerçekten eşini seven değer veren erkek asla ve asla annesiyle kıyaslamaz ve ayrımı yapar ha bu birazda bizim elimizde erkeği mutlu et güler yüzlü ol kapıda hoş karşıla iki cilve fedakar ol ağırlığını böylece koyarsın ve sadece sen ve eşin olur
Eftelcim başınız sağolsun..
Bekocum çok çok üzüldüm 35 haftalık olmuş yavrum kocaman :çok üzgünüm:
Uyardığın için de tşk, eşimde çok önemsiyor bu yoğun bakım konusunu
Zaten Üniv. hastanesi seçmemizin bir nedeni de bu..
Rabbim bebeklerimizi muhafaza etsin çok zor bir durum bilmiyorumkismile
canım oncelıkle cook gecmış olsun atlatmıssın bıraz rahatsızlıgını ..yınede dıkkat et kendıne duzenlı kullan ılaclarını..verdıgın bılgı ıcınde sagol gercekten cok üzüldüm bebege annesıne aılesıne ama bızım ıcınde bı tedbır olmus oldu canım yenı dogan yenı bakım coook onemlıı ..ben olsam o hastaneyı sıkayet eder mahkemeyede verırıdım ılgısızlıklerınden..ama boyle seylerın önceden aratrılması gerek..
Eftel'cim başınız sağolsun çok üzüldüm Allah sabır versin..
Beko'cum geçmiş olsun, bebek mevzuunu okuyunca tüylerim diken diken oldu..
Vadideki Zambakçım birşey olucağını sanmıyorum, ben yastık koyup sırtüstüde yatıyorum, sağ yanımada yatıyorum tüm gece solumda uyuyamıyorum yanlarım ağrıyo valla...benim doktorum sırtüstü de yatabilirsin ama sen tıkanırsın demişti...
BEKOCUM başınız saolsun..... Sanada çok çok geçmiş olsun inşallah sorunsuız tamane atlatırsın cnaımm...
genelde hep böyle olur zaten anneler esler ayrı konusurlr senın en son haberın olur sınır bı durum ewet ama bosanma olayını sıl kafandan yanı esınle kınus bence canım su ana böyle seylere takılmamız cok normal daha hassas bı donemdeyızBen baştan yanlış seçim yapmışım... Bu aile ne bana değer verdi, ne aileme... Hepsi ayrı telden çaldı söyledi... Ne sözler duydum, duymazlıktan geldim; ne hareketler gördüm görmezlikten geldim... Hatırladıkça sinirim bozuluyor...
Hepatit, ben kiradayım, eşim askere gideceği için kira ödeyebilmek için ücretsiz izin kullanamayacağım... Eşimin bir evi var. Onu satıp, KARDEŞİNE 90 MİLYAR BORÇ VERCEKMİŞsenağlama
Galiba bana inme inecek... Bu benim yaklaşık 3 yıllık maaşım! :çok üzgünüm:
Kardeşinin kocası jipe biniyor, ve Avrupa Konutları tem de ev aldı... Borcu çokmuş...
Bense depozito az olsun diye kayınvalidem tarafından musluğundan çamur akan bir eve layık görüldüm... Ben evlenirken bana o evi buldu kayınvalidem ve bana: "Ben evlenirken kayınvalidem ile oturdum." dedi...
Şimdi sindiremediğim nokta şu: Madem beni kendinden aşağı görecekti; neden 3 dil bilen, masterlı, deli gibi çalışan gelin aldı? Keşke kendi gibi, ev hanımı, ilkokul mezunu bir gelin alsaydı; bütün evini kendi yönetirdi.
İkinci nokta: Bunu neden ben 7 aylıkken yapıyor? Önce yapsaydı da oğlunu boşasaydım, ne olurdu?
Sakin mi? Enayi gibi hissediyorum kendimi! Çünkü geri gelmeyecek o para, biliyorum...seni bukadar bıktıracak bu kararı aldıracak ne yaşadın tabii bilemeyiz ama kendini üzme bebeğini düşün.boşanmak falan düşünme şimdi bunları.böyle hissettikçe evin içindede soğuk rüzgarlar esecek sürekli canım soğukluk olacak.buda dahada zor olur ikiniz içinde.şuan çok dolu ve kırgınsın anlıyorum.sen sakin kalmaya çalış kendini ve bebeğini düşün dilerim herşey yoluna girer.
canım öncelikle çok haklısın bende olsam çok ama çok üzülürdüm eşim nedne önce benle değilde ailesi ile karar veipte bana sadece böyle olack diye bilgi veriyor .... ama genelde tüm ailelerde bu böyle oluyor hani tamamen elinin altında bir erkek çok nadirdir. eşinden böyle bir nedned ötürü soğuma sen yine şükret o parayı borç vermiş askerden sorna alackamış hatta ve hatta en sonda olsa vermeden önce seni bilgilendirmiş bunların hiç birini yapmayan erkelerde var...
eşimle biz en başta konuşmuştuk bu konuları son sözü biribirmize sormadan asla ailemizi ilgilendiren karar verilmeyecek diye şimdiye akdr uygulandı çok şükür bundan sonra olurmu bilmem ama olmaz garantiside yok çünki erkekler ailelerine karşı hep böyle hassas oluyorlar ne yazıkkiiiii.... üzme kendini ne olur aile içinde olur böyle şeyler sen sadece bir daha yaşanmamsı için önlemlerini al...
Hepatit, ben kiradayım, eşim askere gideceği için kira ödeyebilmek için ücretsiz izin kullanamayacağım... Eşimin bir evi var. Onu satıp, KARDEŞİNE 90 MİLYAR BORÇ VERCEKMİŞsenağlama
Galiba bana inme inecek... Bu benim yaklaşık 3 yıllık maaşım! :çok üzgünüm:
Kardeşinin kocası jipe biniyor, ve Avrupa Konutları tem de ev aldı... Borcu çokmuş...
Bense depozito az olsun diye kayınvalidem tarafından musluğundan çamur akan bir eve layık görüldüm... Ben evlenirken bana o evi buldu kayınvalidem ve bana: "Ben evlenirken kayınvalidem ile oturdum." dedi...
Şimdi sindiremediğim nokta şu: Madem beni kendinden aşağı görecekti; neden 3 dil bilen, masterlı, deli gibi çalışan gelin aldı? Keşke kendi gibi, ev hanımı, ilkokul mezunu bir gelin alsaydı; bütün evini kendi yönetirdi.
İkinci nokta: Bunu neden ben 7 aylıkken yapıyor? Önce yapsaydı da oğlunu boşasaydım, ne olurdu?
ya arkadaşalar bana sık sık sancı giriyor öyle dakika felan tutum bi düznei yok ama ara ara helede ani hareketlerde böyle canımı alıyor sanki ve kendimi çok yorgun hissediyorum ben bi doktorumu arayacağım sizlerede oluyromu bu durum ?
valla tatlım bu üç dille master ile ve hamile halin ile çalışıp para kazanıpta bunları boyun eğersen ben sana yuh derim
biz neden hep malak gibi herşeyi kabullenmek zorunda kalıyoruz ya
kadın şeytan derler ama bizim türk gelinleri pek bi aciziz bu konulrda neden peki
aman boşanmayalım aman hamileyiz
başka çözümü yok mu bu işlerin valla sincap aklını başına al derim ben sana bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?