2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben mide yanmasından hiç sola dönüp yatamıyorum ki hep sağa dönüp yatıyorum hatta gecenin bir vakti uyanıyorum kulağım ağrımış oluyor hep aynı yönde yatmaktan:) benim doktorum hiç öyle sağa dön sola dön falan demedi sadece sırtüstü yatma oksijen az gider çocuğa dedi.

masalllah bebıkın kocaman olmuşş canım nazar degmesın..

sagolun kizlar. darisi sizin bebislere:))

ben de sana bunları gör ve ona göre işin şansa bırakma bir dur de artık diyorum
boşanmak çözüm değil
herkes genelde kaybetmeyi seçer çünkü çok kolay gelir bize ama önemli olan mücadele etmek ve ben kazandım demektir
kimsenin seni aşşağılamasına hor görmesine izin verme okumuş görmüş geçirmişsin otur düşün bul bir çözüm
amaçları zaten seni kaçırtmak farkında değil misin ya hala
,
ya seni kaçırtmak ya da kızma ama bu zaten her dediğimize vet dicek sözümüzden çıkamaz olum zaten bizim yanımızda misali anlaıdn mı cnm
düşün taşın
insan aklının yapamıca şey yoktur

ay sincap okudukça sanada kızıyorum yani madem bukadar ekonomik özgürlüğün var niye konuşturuyon kız kaynananı ve görümceni

Kardeş ne ekonomik özgürlüğü, sen de bilirsin, kira, aidat, elektirik, su, telefon, mutfak masrafı derken para kuş gibi gidiyor... Markete selam vermek bile 50TL den baslıyor burada... Bir kilo portakal 2,5TL...

Ne para kalıyor, ne pul... Üç kuruş köşeye atmaya çalışıyorum ama elde olanı da toplu halde hüpleten olunca; planlar alt üst oluyor...

Ne diyeyim ben? Kira+Aidat sadece 1 Milyar a yakın...

geri gelmeyeceğini biliyorsun we hiçbirimizde o kadar parayı sadaka werecek durumda değiliz sana mı güwenmişler allah aaşkına seninde bi ailen çocuğun sorumlulukların war işine baksınlar allh aşkına

canım ben ilkkez olduğu için çok tedirgin oldum .... doktor doğumda iömiş arayacak beni bakalım.... evet sabah konuştuk nbiliyorum ama hala devame tmesi korkuttu beni birde işler çok aşırı yoğun çok sıkıntılı ve stersli oldumm....

üstüne birde bu dönem biizm şu almnaya meselesi gene hortladı ya ben en güzel ankara hayaleleri kurarken..... çok stresli olmamdan kaynaklanıyor beklkide ....

Kardeş, ayda 200TL fazla alayım diye akşamları geç çıkıyorum...
Hamilelikten ayağım şişti, naylon benzeri ayakkabı giyiyorum; ayğımda mantar çıktı ona rağmen 1.5 ay kaldı, geçer; diye yeni deri ayakkabı almıyorum, sırf masraf olmasın diye...

SİNPAC:canım ya okuyunca şimdi daha iyi anladım. 90 milyar...abowwwwww! sen bi sürü fedakarlık yap kira ödemek için izin bile kullanma .... sen sıkıntıya gir ama kardeşi girmesin.... Senin ihtiyacın olursa ne olacak bi anda?? ay sinirlerim oynadı harbiden ya. bende 1-2 milyar sandım. o parayla siz kendinize küçük müçük bi ev alıp kira derdinden kurtulsanız belki sende ozaan ücretsiz izin kullanırdınya bunları hiç mi düşünemez insanlar.
Sinpac aynen senin gibi teyzem yaşıyo kocası eşşekler gibi çalışır ama tüm sefayı erkek kardeşi ve kardeşinin karısı sürer..teyzem de oturur yer kendini.kocasııda 15 sene oldu hala uyanamadı eşşek gibi kullanıldığının.kusura bakma çok sinirlendim .eşin demeliydi benim şim hamile bir bebeğimiz gelecek onu ve karımı düşünmem gerek demeliydi.ama bazen erkekler böyle.......pufffffffffffffffffff

Kardeş benim koca verince; ben ne diyebilirim ki... Kocaya kızdım ama anlamadı, bu borç diyor....
Salak madem borç niye bankadan almıyorlar????
90 Milyar borç mu olur hem? Sabancı mısın sen? Kendi götün çıplak, elindekini kardesinin luksune yatır... Oldu canım...

Dusundukce fena oluyorum... Zaten hiç hayrını görmedim bu kardesinin... Ne insaniyetini gördüm, ne arkadaslığını...

inan bana insanlar eğitimi hiç olarak görüyor canım.bizler ne kadar yetiştirsek de kendimizi kafamız tilki gibi calışmıyorsa işe yaramıyor ..çünkü hastalıklı kaynananalar(ki ben bunların oğullarına normal bir sevgiyle bağlı olduklarına inanmıyorum) kendilerine oyuncak olacak parmaklarının ucunda oynatacakları gelin istiyorlar.
borca gelince..insanı kudurtur..benim eşim yaptı o hatayı:)) allahtan sizinki kadar çok değildi ama bozuldum bende biz öğrenim kredimizi arabamızı öderken kimse nasıl durumuznuz demedi kardeşinin eşine borç verdik bildiğim 3000 euro 2.5 yıl oldu lafı bile gecmiyor.bende üstüne varmadım hiç hatta yazık veremezler belki hemen isteme dedim..şimdi ev alabiliriz ve içen içe düşünüor bana da diyemiyor bişey..ben ne yaptım doğum öncesi iznimi sonrasına aktarmadım:)) ücretsiz alıcam..biraz kendini ve bebeğini düşünerek davran bırak sorumluluğu ona..belki sana fikir verir diye anlattım ..
kudurdum valla burda ...

SıNCAP sen beni yanlış anladın canım ayni çalışan bir kadınsın kocana ve dolayısıyla kaynana -görümceye muhtaç değilsin artı okumuşun kültürlü bir kadınsın niye kendini ezdiriyon görümcene kaynana.Beni besleme gibi görüyolar dedinya ben ona binahen ekonomik özgürlüğün var hiçbirini konuşturma karşında dedim ama sen baştan ipleri vermişin ellerine valla isyan bayrağını çek eşine ezdirtme kendini.O para senin kaç yıllık maaşın karnın burnunda şuan çalışıyosun onlar içinmi geleceğin içinmi verdirtme parayı

canım baya stres yüklüyüz şafaktı bebişlerdi iyice yorulduk herşeyi düşünmekten bide senin karar vermen çok zor almanya için allah kolaylık versin iyice dolduk inşallah geçer canım ağrıların önümüzdeki hafta izin alsan canım bi hafta kafanı dinlerdin kocişinle

bu erkek milletinin var ya yetimhaneden çıkmış olanı makbul... nedir bu ya anasından ayrı çek kardeşinden ayrı klava:

ah be cnm yapma bu kadar gözünü sevim ya
unutma cnm çok fedakarlık yapan kadınlar her zaman daha erken çökmüştür
biraz etrafına bak nasıl insanlar diye
az cazgır olanlarda geç yaşlanır yapma bu kadar lütfen ya günah valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…