- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.921
kzlar size bişi sorcam ya gece uyurken hani hep derler ya sol tarafa yatın diye tamam ben çoğunlukla öyle yatıyorum ama benim omirilikte ve kalça kemiklerinde çok ağrım var inanın ağlıyorum ve hamile kaldığımdan beri uyku haram oldu bana doktor omirilikte düzleşme olabileceğini söyledi ama tomografi falan çekemedik egzersiz verdi ama erken doğum tehlikem olduğu içinde hareket her şey yasak bana ben uyurken sürekli olmasada yinede sağa da dönüyorum bi sakıncası yoktur dimi arkadaşlar
maşallah fty sıpana
anım bana da yeni doğum yapan arkdaşım söyledi doğumdan sonra belirmiş hepsi..ben de catlak yok ama hazırlıklı olmak lazım cildimzin kurumasına asla izin vermemek gerek bizde de olabilir.olursa çok pis bozulurum valla o kadar para veriyorum kreme catlak olmasın diye...
masalllah bebıkın kocaman olmuşş canım nazar degmesın..
BEKOCUM YA ben yeni girdim forma noldu bilmiyorum ama BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIM.
SİNCAP bence eşini al karşına konuş niye saklı gizli benden habersiz bişeyler konuşuluyo niye en son ben duyuyorum ben dış kapının dış mandalımıyım benim bu ailede yerim yokmu de.Konuş kardeşim.
FTY gözün aydın canım bebiş kocaman olmuş maşallah bende cuma gidicem kontrole.
merhaba arkadaşlar,nasılsınız,müsait olanlar için trt 1 de yeni doğan bebeklerle ilgili bilgiler vericekmiş bi doktor,izlemek isterseniz haberiniz olsun dedim
Kardeş yanlış anlama,
Bunu yazma nedenim şu:
Eşimin kardeşleri Anadolu daki üniversitelerden (pek bilindik yerler değil) mezunlar; ama kayınvalidem; onlar oxfordda okumusta; ben yabanmısım gibi davranır. Görümceler herşeyi hakeder, bilir, ben beslemeymişim gibi davranır. Bohça da takı da, hep böyle aşağıladılar beni... İş konusunda da öyle... Görümcelerimin boku boncuklu, ben beslemeyim resmen...
Yanlış anlama kardeş, benim annem de ilkokul mezunu, ama abimin eşine hep: sen de kızlarım gibisin, uzmanlığın (bitirdiğin bölüm) farklı der. Ama sen, benim kızlardan daha beceriklisin, hamaratsın der...
ay sincap okudukça sanada kızıyorum yani madem bukadar ekonomik özgürlüğün var niye konuşturuyon kız kaynananı ve görümceni
Sakin mi? Enayi gibi hissediyorum kendimi! Çünkü geri gelmeyecek o para, biliyorum...
Haklısın, Allahtan vermeden parayı bana söyledi... Ben o eve güvenerek bebek işine girmiştim... Bilseydim bunu, bu işe kalkışmaz 1-2 yıl daha para biriktirirdim...
tatlım tut kendini biraz daha dayan eşin gelmeden sakın ha doğuruyum deme şurda beş gün kaldı bayanssulusmile canım şaka bi yana arada bendede oluyo arkadaşlarda yazdılar sabah genelde herkeste var bu ara böyle şikayetler ama sen yinede doktorunu bi ara içini rahatlat bizede haber ver canım eyvahedigeldismile
SİNCAP ayrıcada çalışmıyorumde be enayimiyim kimin için çalışıyorum karnım burnumda de.O parayıda kesinlikle verdirtme senin çoçuğunun rıskı herkes sizemi güvenip yapmış borcu az buz parada değil yarınınızıda düşünsün eşin kriz var durumlar ne olacek belli değil o para giderse geri gelmez eminim
ben de sana bunları gör ve ona göre işin şansa bırakma bir dur de artık diyorum
boşanmak çözüm değil
herkes genelde kaybetmeyi seçer çünkü çok kolay gelir bize ama önemli olan mücadele etmek ve ben kazandım demektir
kimsenin seni aşşağılamasına hor görmesine izin verme okumuş görmüş geçirmişsin otur düşün bul bir çözüm
amaçları zaten seni kaçırtmak farkında değil misin ya hala
,
ya seni kaçırtmak ya da kızma ama bu zaten her dediğimize vet dicek sözümüzden çıkamaz olum zaten bizim yanımızda misali anlaıdn mı cnm
düşün taşın
insan aklının yapamıca şey yoktur
Hepatit, ben kiradayım, eşim askere gideceği için kira ödeyebilmek için ücretsiz izin kullanamayacağım... Eşimin bir evi var. Onu satıp, KARDEŞİNE 90 MİLYAR BORÇ VERCEKMİŞsenağlama
Galiba bana inme inecek... Bu benim yaklaşık 3 yıllık maaşım! :çok üzgünüm:
Kardeşinin kocası jipe biniyor, ve Avrupa Konutları tem de ev aldı... Borcu çokmuş...
Bense depozito az olsun diye kayınvalidem tarafından musluğundan çamur akan bir eve layık görüldüm... Ben evlenirken bana o evi buldu kayınvalidem ve bana: "Ben evlenirken kayınvalidem ile oturdum." dedi...
Şimdi sindiremediğim nokta şu: Madem beni kendinden aşağı görecekti; neden 3 dil bilen, masterlı, deli gibi çalışan gelin aldı? Keşke kendi gibi, ev hanımı, ilkokul mezunu bir gelin alsaydı; bütün evini kendi yönetirdi.
İkinci nokta: Bunu neden ben 7 aylıkken yapıyor? Önce yapsaydı da oğlunu boşasaydım, ne olurdu?
canım ben ilkkez olduğu için çok tedirgin oldum .... doktor doğumda iömiş arayacak beni bakalım.... evet sabah konuştuk nbiliyorum ama hala devame tmesi korkuttu beni birde işler çok aşırı yoğun çok sıkıntılı ve stersli oldumm....
üstüne birde bu dönem biizm şu almnaya meselesi gene hortladı ya ben en güzel ankara hayaleleri kurarken..... çok stresli olmamdan kaynaklanıyor beklkide ....
Kardeş benim koca verince; ben ne diyebilirim ki... Kocaya kızdım ama anlamadı, bu borç diyor....
Salak madem borç niye bankadan almıyorlar????
90 Milyar borç mu olur hem? Sabancı mısın sen? Kendi götün çıplak, elindekini kardesinin luksune yatır... Oldu canım...
Dusundukce fena oluyorum... Zaten hiç hayrını görmedim bu kardesinin... Ne insaniyetini gördüm, ne arkadaslığını...
Kardeş, ayda 200TL fazla alayım diye akşamları geç çıkıyorum...
Hamilelikten ayağım şişti, naylon benzeri ayakkabı giyiyorum; ayğımda mantar çıktı ona rağmen 1.5 ay kaldı, geçer; diye yeni deri ayakkabı almıyorum, sırf masraf olmasın diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?