2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bukadarını bende bilmiyordum ve tahmin edemezdim sinpac kusura bakma.
geriye dönmeyecek bir parayı helede 90 milyar gibi bir rakamı vermek bu gerçekten tahammül edilmez.haklısın helede sen bukadar fedakarlık yaparken düşünülmesi bile yanlış.anladığım kadarıyla eşinin sana hiç faydası yok zaten.sen kendi başına idare ediyorsun herşeyi.çok zor gerçekten canım.ve çok haklısın.o parayla sen kendine ev alır kiradan kurtulursun bee.sen onlardan üstünsün ezdirme kendini.

Son düzenleme:
valla sincap ben sana bişi diyim mi
benim kocam tamam dicek ben de hayır dicem sonrada aman napim kocam evet dedikten sonra dicem ha
ben hayır diyipte vermesi imkansız bişi

SıNCAP allah sabır versin bacım nediyim kendini hırpalam git eşini görümceni kaynananı hırpala içinde tutma ne hissediyosan patla rahatla

Sinpac'cım canım yaa neler olmuş böyleeee tüm yazdıklarını ve yazdıkların ile ilgili yorumları okudum,
Yanlış anlamadıysam eşin kendi evini satıp vericek dimi??, Peki o evde siz neden oturmuyonuz Ankarada değil mi yada çok mu uzak?..
Kaynanan tam kaynana ama..Ne o öyle ben kaynanamın yanında oturdum evlenince falan...Sen çalışıomuydun ki..hem ozamanki şartlar ile buzamanki şartlar aynımı ki oturmuşsa oturmuş kaynanası ile herkes aynı şeyi mi yapıcak Allah'ım yaaa...Bu densiz kaynana karıları beni delirtiyo...

Bu arada belki bana düşmez ama fikir söylemek istedim çok hırslandım çünkü..Senin durumuna çok üzüldüm canım yaaaa... bir arkadaşımızn yazdığı gibi eşini aklını başına alması için uyarmalısın..Yani aba altından sopa göstermek gibi..Öle bir konuşma yapmalısın ki bence açık açık değilde eğer bu iş olursa seni kaybedebilme ihtimali olduğunu bilmeli (blöf tabiiki) yani evlisiniz diye kaybetme ihtimalinin olduğunu bilmeli ne olursa olsun sen yanında olucağına güvenmemeli bence...ne biliyim çare olarak bu geldi aklıma...çünkü anlattığın kadarı ile güzel konuşmalardan anlıcak bir yapıda değil senin eşin...

FTY gözün aydın canım.bebeğini görmüşsün maşşallah büyümüş bıdık.

gördüm ama ancak yazabildim kusura bakma hayatım.

FTY'cim gözün aydın canım.
Sinpac'in durumuna o kadar kudurdum ki yazamadım bir türlü.
Maaşallah kocaman olmuş Kaan, randevularınız da 2 haftada bire düşmüş ne güzel...

Sinpac, Beknur'a tamamen katılıyorum.
Ayrıca da hala çok sinirliyim.

Seyyal'cim canım o sancılar tamamen iş stresinden canım emin ol...çünkü geçen hafta bende senin gibiydim iş yerinde çok bunalttılar beni 1 hafta boyunca sancılardan duramadım korktum valla..Stres bebeğe ışık hızı ile ulaşıyormuş biliyormusun...Huzursuzlanıp bebek yerinde duramayıp daha çok tekme atıyomuşşş

sepete falan para veme hiç,,6 ay ya kullanırsın ya kullanamazsın...
çantada ben normal büyük(her zaman kullandıklarımızdan) bir çanta aldım hem şık duruyor hem bebeğin eşyalarınıda içine alır...hiç o kadar para vermenin anlamı yok avivolara...

sen bir an önçe taşınmaya bak ordan...

çanım çok güzel güle güle kullanın...

senin başına sıkıntı olmasın diye öyle diyordur.evinde huzursuzluk olmasın diye.benim annemde aynı davranır genelde

Kızlar aranızda tetanoz aşısı yaptıran oldu mu? Ben 28 haftalık oldum. Hala yaptırmadım. Yan etkilerinden çok korkuyorum. Bir de 2 kez mi olmam gerekiyor ? Nolur yardm edin.

ben oldum 26 haftamda bir sıkıntı yaşamadım...

çanım geçmiş olsun,umarım iyileşirsin,eşinin kuzeni içinde çok üzüldüm..evet dikkat etmek lazım yoğun bakım ünitesinin olup olmadığına...
sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim. iyiki varsınız....

çanım başın sağolsun...

neden senin kadar eğitimli gelin aldı..sen çalışır eve para getirirsin diye..oğluda rahat eder diye..nasılsa o oğlunu yöneterek sana da yetiyor...

ikinçisi neden sen 7 ylıkken yaptı..çoçuk olaçağı için boşaman zor olur diye...

çanım aynı sıkıntıyı bende yaşadım yaz başında benimkide gitti 100.000 tl ye kardeşine ev aldı arabasınıda aldı..borçmuş ..daha hiç ödemedi ödemezde....zehir zıkkım lsun inşallah...hani ihtiyaçı var desem ,yok çok lüks yaşıyor hanım efendi..ben onun aldıklarını alamam ...

sen akıllı kadınsın musade etme..bende eşimle boşanma noktasına geldim ama farklı bir konudan dolyı..o zaman gittim avukata evin tabusunu götürdüm(eşimin üzerine ev) tedbir koydurdum..çoçuğun 18'ine kadar evi satamaz eşin o zaman..bir avukatla görüş istersen...
birazda otoriteni koy! zaten evinde hemen müşterisi çıkmaz...

Neyse kızlar,
Çok konuştum...
Umarım yanlış anlamadınız beni...

Neyse, güzel şeylerden konuşalım...
Kapatalım bu konuyu...
Kaldıracak halim kalmadı...

canımmmm aradım doktoru ilk sorusu temzilik mi yaptın oldu kızlar ne olur dikakt edin temizlikle çok uğraşmayınnnnnnnnnnn normal olur böyle ama sen belliki kendini yormuşsun lütfen dinalen ddi ... pazartesi yıllık iznime ayrılıyorum inşallah bakalmm müdür olumlu konuştu.... perşembe cevap verecek ban kesin olarak .... valla cidden ihtiyaç var almanya meselside bizde sinpacdaki etkiyi yapcak gibi duruyor bakalım kısmet eşim çok istekli haklı noktaları da var ama al işte kayınvalide hep kanatlı melek olsa olmuyorrrrr yan yana yakınken dert sorun çok çıkıyor..... offf kafam allak pullakkkkk ama çok şükür eşim şimdi tamamne ban bıraktı sadece ielrde keşke dersek tüm sorumlu bilki sensin dedi (( ...

FTY gözün aydın canım.bebeğini görmüşsün maşşallah büyümüş bıdık.

gördüm ama ancak yazabildim kusura bakma hayatım.

onemli degil kizlar. cok sagolun. darisi sizin bebislere :))
artik burdaki arkadaslarimiz herhangi birsey yazmasada sonucta olumlu dileklerinin oldugunu biliyoruz.

ya bu arada bence sinpac bu konuyu konustukca kendini daha kotu hissediyor. en iyisi onun icin konuyu kapatmak sanirim.

BEKNUR aramızda 2 gün var nasılsın fazla sık girmiyosun bebiş nasıl[/B]

İyiyim canım çok şükür, bebekte iyiii..ama belim ağrıtıyor yaramas..2 saat ayakta durıyım ölüyorum ağrıdan...onun dışında çok şükür ikimizde sağlıklıyız..Evet eskisi gibi sık giremiyorum ama bu hafta işlerim daha sakin ondan giriyim dedim..Bu arada evet aramızda 2 gün var..Bizimki ultrasonda 10 gün önceden gidiyo daha erken gelebilir cimcime..bakalım artıkınboshayallersmile

Sen nasılsın bebişin nasıl canım??

Neyse kızlar,
Çok konuştum...

Kapatalım bu konuyu...

boşver bacım yaaa Allahlarından bulsunlar.. bol bol dua et Allah hamilelerin dualarını görür..

ben de bebişin kıyafetlerini attım şimdi... battaniyelerini yımkamıştım, sonra örgülerini attım... bugün de giyecek diğer cicilerini o kadar şey aldım 1 makina oldu ancak mini mini olunca teyzeleri.. bir de bunları ütülemek var...

onları ütülemekte çok zevkli oluyor ama...boshayallersmile

Neyse kızlar,
Çok konuştum...

Kapatalım bu konuyu...

Yanlış anlayacak bişeyyok canımcım...

Evet biraz değiştirelim konuyu da, kafan dağılsın...
Mesela bu içimdeki kıpırdak, tam iki kaburgamın arasından portakal gibi bişey çıkardı az önce, epey de ittirdi dışarı doğru.
Allahım kafası yaw o, inanılır gibi birşey değil, oğlumun başını gördüm siluet olarak.
Ağlıycam galiba :)

Selkie,

Yalnız olmadığımı duymak beni mutlu etti... Demek ki bizimkilerin harç aynı... Benimkisi bir de araba alsa herhalde kalpten giderim....

Para önemli ama bir yere kadar... Tapuya tedbir koydursam, yanında boşanma davası da açmam lazım... Karnımda bebekle yapamam bunu... En azından doğana kadar...

Canım eve müşteri çıkmış dün, ondan söyledi... Bugün satılacak... Yoksa söyler miydi?

Çok bunaldım... Kapatalım bu konuyu...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…