- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.941
Ben biraz hava alıp geleceğim...benneyaptımki
Sakin mi? Enayi gibi hissediyorum kendimi! Çünkü geri gelmeyecek o para, biliyorum...
Haklısın, Allahtan vermeden parayı bana söyledi... Ben o eve güvenerek bebek işine girmiştim... Bilseydim bunu, bu işe kalkışmaz 1-2 yıl daha para biriktirirdim...
Kardeş, ayda 200TL fazla alayım diye akşamları geç çıkıyorum...
Hamilelikten ayağım şişti, naylon benzeri ayakkabı giyiyorum; ayğımda mantar çıktı ona rağmen 1.5 ay kaldı, geçer; diye yeni deri ayakkabı almıyorum, sırf masraf olmasın diye...
Fty'cim teşekkürler..Sonunda rahatladım öğrendim Minik Kaan'ın annesiniii..(Dün birde kimse sölemedi merak ettim)...Allah biran önce kucağına almak nasip etsin inşallah..hepimize...
Selkie'cim saol canım sanırım bu senin resimdeki park yatak sallanıyo..Ya beşikte düşündüm ama oda küçücük sepet inanılmaz paralar..Neyse ben dedin gibi sallanan park yataklardan alayım...
Bu arada Bebek bakım çantalarına baktım haftasonu...Avvio'nun çantalarını pek beyenmedim (e-bebek.com mağazasına gittim yakından gördüm de)..Önerdiğiniz başka markalar var mı?
Benim kocama sökmüyor öyle cazibe falan, denedim, adam o an tamam dese bile sonra unutuyor yada unutmuş ayağına yatıyor :))
Benim en kısa zamanda, bir şekilde, taşınmam lazım evet, ben o konuya odaklanayım en iyisi..
günaydın kuzucuklarım,umarım hepiniz ve bebikleriniz iyisinizdir,ben gece 3 te uydum yeni kalktım valla:)))
dün gece eşim ile park yatak ve yatağının siparişini verdik
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20090930191334.jpg
http://www.bebefix.com/ozellik_images/20090619190007.JPG
Benim iyi niyetli anacımda, ne kadar uyumlu oldu, bırak koysunlar aman ne dert ediyorsun diyor yaa, ben annem alınıp benim adıma tenezül etmiyorlarda kayınvalidenin adını koyuyorlar diye düşünecek diye tedirgin olurken, annem bırak koysunlar diyor, inanabiliyor musunuz?
Kızlar aranızda tetanoz aşısı yaptıran oldu mu? Ben 28 haftalık oldum. Hala yaptırmadım. Yan etkilerinden çok korkuyorum. Bir de 2 kez mi olmam gerekiyor ? Nolur yardm edin.
çanım geçmiş olsun,umarım iyileşirsin,eşinin kuzeni içinde çok üzüldüm..evet dikkat etmek lazım yoğun bakım ünitesinin olup olmadığına...kızlar uzun bir aradan sonra yeniden merhaba... uzun bir zaman oldu yazamayalı çünkü çok zor zamanlar geçirdim bir hafta hastanede yattım.hatırlayanlar bilir bir mantar mevzum vardı sagolsun doktorum ve hastanedeki dermatologum el birliğiyle mantarıma bide dermatit eklediler ben yanıyorum dedikce mantar ilaçcını degiştirip her seferinde baska bir mantar ilacı deneyip işi farklı bir boyuta tasıdılar bir ayın sonunda sükür mantar ilaçlarının bana alerji yaptığını anlayabildiler. evde agrılarım sancılarım kasıntılarımdayanılmaz bir hal alınca bir sabah kendim karar verdim hastaneye gidip yatmaya. ama hastanede hiç bir kar getirmedi. ne diazem igneleri ne steroit denilen bu agrıyı acıyı durduran igneler hiç işe yaramadı .hastanedeki beşinci günün sonunda dermatologum yeniden beni yakan kavuran eski bir mantar ilacına dönünce son gece sabaha kadar annem ve esim basımda aglayarak geçirdik agrı yanma artık dayanılmaz bir hal aldı sabaha kadar ıslak sargı bezleriyle o bölgeyi ıslak tutarak geçirdik ..hastaneninde yapacagı hiç bir sey yoktu artık ölüyordum..sabahında artık burdada yapılacak bişey kalmadıgını anladım ve kendim çıkmaya karar verdim..kızlar inanın her gece dogurdum ben o kadar acı agrı ve sancım vardı.. beni baglayın diye feryat ediyordum..neyse yine kendi kendimize üniversitenin bir dermatoloji prf dan randevu aldık ona gittik inananın kızlar hoca iki krem bi dezenfekte banyosuyla bir ay süren acılarımı bir haftada çok çok azalttı bu günleri hayal bile edemezdim..şimdi tedavim devam ediyor.. en azından dayanılır seviyede.. ama kullanılan okadar ilacamı yasadıklarımamı neye üzüleyim bilemiyorum.. ama allahıma sükür su anlara su huzura beni kavuşturdu...neyseki melegim iyi..yanlız arada almak zorunda kaldıgım antihistaminik surubum ve kesmeye calıştıgım( ki bir anda kesilirse krize sokarmış) steroid minigimde uyku yapıyor daha az hareket ediyor ..ayrıca steroid gebelik sekerinin yükselmesine neden oluyor.. tek olumlu etkisi bebegin akciğer gelişimini hızlandırmasıymış..erken dogum riski olan annelere bebegin çiger gelişimini hızlandırsın diye iğnesi yapılırmış.. bir tek buna seviniyorum kızlar.. biraz uzun oldu ama kusura bakmayın..
bu arada sizleri üzmek istemem ama bi konu daha var paylaşmak istediğim benim mevzumdan çok daha önemli.. çok düşündüm anlatıp anlatmama konusunda ama belki okuyan birinin aklında kalır da daha dikkatli olur birine belki bi faydam olur diye yazıyorum. yoksa doguma bu kadar az zamanımız kaldı sizleri tedirgin etmek istemezdim.. kızlar eşimin kuzeninin gegen hafta bebegi oldu bebek 35 haftalık dogdu.. ama çok üzgünüzki bebegi maalesef kaybettik, hemde dogumdan bir gün sonra.... o kadar büyük bir acı ki tarif edilmez allah kimseye yasatmasın çok ama çok üzgünüz...bizim anladığımız kadarıyla ölüm nedeni hastanede yeni dogan yogun bakımının olmayışı.. bebegi alalade bir küveze koyuyorlar solunu destegi yok bebek ilk gün iyi ikinci gün bebegi annesi emziriyor sogudugunu hissediyor hemsirelere veriyor hemsireler küveze koyuyor kız kendi kendine 15 dak sonra bebegine bakmaya gidiyor bebegin basında kimse yok ve bebeginin hareket etmediğini görüyor..........................hepsi bu .........düşünün bu kadar ucuz insan hayatı.. dogum yaptıgı yerde diyarbakırda askeri hastane...kızlar tekrar özür diliyorum bu paylaşımım için ama uyarmak istedim hepimiz dogum planlaması yapmak üzereyiz herkezin aklında bir yerler var dogum yapmak için ama bu mevzu çokk önemli .. ben şimdi bunun arastırmasını yapıcam.. dogum yaptıgımız yerde mutlaka normal yogun bakımdan ayrı YENı DOGAN YOGUN BAKIMI VE YENı DOGAN DOKTORU olmalı ...acımız sonsuz................
sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim. iyiki varsınız....
Hepatit, ben kiradayım, eşim askere gideceği için kira ödeyebilmek için ücretsiz izin kullanamayacağım... Eşimin bir evi var. Onu satıp, KARDEŞıNE 90 MıLYAR BORÇ VERCEKMıŞsenağlama
Galiba bana inme inecek... Bu benim yaklaşık 3 yıllık maaşım! :çok üzgünüm:
Kardeşinin kocası jipe biniyor, ve Avrupa Konutları tem de ev aldı... Borcu çokmuş...
Bense depozito az olsun diye kayınvalidem tarafından musluğundan çamur akan bir eve layık görüldüm... Ben evlenirken bana o evi buldu kayınvalidem ve bana: "Ben evlenirken kayınvalidem ile oturdum." dedi...
Şimdi sindiremediğim nokta şu: Madem beni kendinden aşağı görecekti; neden 3 dil bilen, masterlı, deli gibi çalışan gelin aldı? Keşke kendi gibi, ev hanımı, ilkokul mezunu bir gelin alsaydı; bütün evini kendi yönetirdi.
ıkinci nokta: Bunu neden ben 7 aylıkken yapıyor? Önce yapsaydı da oğlunu boşasaydım, ne olurdu?
Kardeş benim koca verince; ben ne diyebilirim ki... Kocaya kızdım ama anlamadı, bu borç diyor....
Salak madem borç niye bankadan almıyorlar????
90 Milyar borç mu olur hem? Sabancı mısın sen? Kendi götün çıplak, elindekini kardesinin luksune yatır... Oldu canım...
Dusundukce fena oluyorum... Zaten hiç hayrını görmedim bu kardesinin... Ne insaniyetini gördüm, ne arkadaslığını...
canım baya stres yüklüyüz şafaktı bebişlerdi iyice yorulduk herşeyi düşünmekten bide senin karar vermen çok zor almanya için allah kolaylık versin iyice dolduk inşallah geçer canım ağrıların önümüzdeki hafta izin alsan canım bi hafta kafanı dinlerdin kocişinle
FTY gözün aydın canım.bebeğini görmüşsün maşşallah büyümüş bıdık.
gördüm ama ancak yazabildim kusura bakma hayatım.
FTY'cim gözün aydın canım.
Sinpac'in durumuna o kadar kudurdum ki yazamadım bir türlü.
Maaşallah kocaman olmuş Kaan, randevularınız da 2 haftada bire düşmüş ne güzel...
Sinpac, Beknur'a tamamen katılıyorum.
Ayrıca da hala çok sinirliyim.
BEKNUR aramızda 2 gün var nasılsın fazla sık girmiyosun bebiş nasıl[/B]
Neyse kızlar,
Çok konuştum...
Umarım yanlış anlamadınız beni...
Neyse, güzel şeylerden konuşalım...
Kapatalım bu konuyu...
Kaldıracak halim kalmadı...
boşver bacım yaaa Allahlarından bulsunlar.. bol bol dua et Allah hamilelerin dualarını görür..
ben de bebişin kıyafetlerini attım şimdi... battaniyelerini yımkamıştım, sonra örgülerini attım... bugün de giyecek diğer cicilerini o kadar şey aldım 1 makina oldu ancak mini mini olunca teyzeleri.. bir de bunları ütülemek var...
Neyse kızlar,
Çok konuştum...
Umarım yanlış anlamadınız beni...
Neyse, güzel şeylerden konuşalım...
Kapatalım bu konuyu...
Kaldıracak halim kalmadı...
BEKOCUM YA ben yeni girdim forma noldu bilmiyorum ama BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIM.
SİNCAP bence eşini al karşına konuş niye saklı gizli benden habersiz bişeyler konuşuluyo niye en son ben duyuyorum ben dış kapının dış mandalımıyım benim bu ailede yerim yokmu de.Konuş kardeşim.
FTY gözün aydın canım bebiş kocaman olmuş maşallah bende cuma gidicem kontrole.
çanım geçmiş olsun,umarım iyileşirsin,eşinin kuzeni içinde çok üzüldüm..evet dikkat etmek lazım yoğun bakım ünitesinin olup olmadığına...
çanım başın sağolsun...
kızlar çok sagolun allah razı olsun
FTY cim canım masallah minnoşuna gözün aydın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?