- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.961
İyiyim canım çok şükür, bebekte iyiii..ama belim ağrıtıyor yaramas..2 saat ayakta durıyım ölüyorum ağrıdan...onun dışında çok şükür ikimizde sağlıklıyız..Evet eskisi gibi sık giremiyorum ama bu hafta işlerim daha sakin ondan giriyim dedim..Bu arada evet aramızda 2 gün var..Bizimki ultrasonda 10 gün önceden gidiyo daha erken gelebilir cimcime..bakalım artıkınboshayallersmile
Sen nasılsın bebişin nasıl canım??
Yanlış anlayacak bişeyyok canımcım...
Evet biraz değiştirelim konuyu da, kafan dağılsın...
Mesela bu içimdeki kıpırdak, tam iki kaburgamın arasından portakal gibi bişey çıkardı az önce, epey de ittirdi dışarı doğru.
Allahım kafası yaw o, inanılır gibi birşey değil, oğlumun başını gördüm siluet olarak.
Ağlıycam galiba :)
canımmmm aradım doktoru ilk sorusu temzilik mi yaptın oldu kızlar ne olur dikakt edin temizlikle çok uğraşmayınnnnnnnnnnn normal olur böyle ama sen belliki kendini yormuşsun lütfen dinalen ddi ... pazartesi yıllık iznime ayrılıyorum inşallah bakalmm müdür olumlu konuştu.... perşembe cevap verecek ban kesin olarak .... valla cidden ihtiyaç var almanya meselside bizde sinpacdaki etkiyi yapcak gibi duruyor bakalım kısmet eşim çok istekli haklı noktaları da var ama al işte kayınvalide hep kanatlı melek olsa olmuyorrrrr yan yana yakınken dert sorun çok çıkıyor..... offf kafam allak pullakkkkk ama çok şükür eşim şimdi tamamne ban bıraktı sadece ielrde keşke dersek tüm sorumlu bilki sensin dedi(( ...
onları ütülemekte çok zevkli oluyor ama...boshayallersmile
daha sonra görüşürüz kızlar ben kaçar
Yanlış anlayacak bişeyyok canımcım...
Evet biraz değiştirelim konuyu da, kafan dağılsın...
Mesela bu içimdeki kıpırdak, tam iki kaburgamın arasından portakal gibi bişey çıkardı az önce, epey de ittirdi dışarı doğru.
Allahım kafası yaw o, inanılır gibi birşey değil, oğlumun başını gördüm siluet olarak.
Ağlıycam galiba :)
bence de otistikler gibi çamaşır makinası izliyorum kaydirigubbakcemile2 makina durdu şunları bir asayım zemuszemus
merhabalar
sinpac durumun karmaşık gerçekten ama sağlık olsun diyelim di mi bilmiyorumkismile
fty bebeğine maşallah kocaman olmuş opuyorumnanaktan
beko çok geçmiş olsun canım bebeğe de çok üzüldüm Allah sabır versin ailesine mafoldumben
hımm sonradan renkleri gidiyor değil mi.. benim de sanki göbek altımda var gibi ama tam emin olamadımönce baldırlarımın iç kısımlarında sonra belimin yanlarında ve son olarak göbeğimin altında görünmeye başladılar...zaten kilom vardı çatlayacapımdan emindim ama takmıyorum pek....ablam hamileyken birden kilo aldığı için çok çatlamıştı ama hepsi silikleşti çok uğraşmak lazım çatlak olduklarını fakedebilmek için...
Selkie,
Yalnız olmadığımı duymak beni mutlu etti... Demek ki bizimkilerin harç aynı... Benimkisi bir de araba alsa herhalde kalpten giderim....
Para önemli ama bir yere kadar... Tapuya tedbir koydursam, yanında boşanma davası da açmam lazım... Karnımda bebekle yapamam bunu... En azından doğana kadar...
Canım eve müşteri çıkmış dün, ondan söyledi... Bugün satılacak... Yoksa söyler miydi?
Çok bunaldım... Kapatalım bu konuyu...:a015:
Selkie'cim tşk ederim verdiğin bilgiler için..Anlaşıldı ozaman bende sallanır park yatak alacam..
Bu haftasonu eminönüne çarşıya gitmeyi düşünüyorum..Bu kadar erken almıyacaktım ama belim çok ağrımaya başladı 2 saat ayakta durunca kopuyo valla...o yüzden çok ağırlaşmadan gidip alıyım temel ihtiyaçlarımızı baarrriii...oradan bakarım artık yatağına yorganınaaaa...
Selkie'cim tşk ederim verdiğin bilgiler için..Anlaşıldı ozaman bende sallanır park yatak alacam..
Bu haftasonu eminönüne çarşıya gitmeyi düşünüyorum..Bu kadar erken almıyacaktım ama belim çok ağrımaya başladı 2 saat ayakta durunca kopuyo valla...o yüzden çok ağırlaşmadan gidip alıyım temel ihtiyaçlarımızı baarrriii...oradan bakarım artık yatağına yorganınaaaa...
tamam çanım kapatalım sıkmayalım daha fazla çanını.boşver bizim adamlar böyle saf oldukları süreçe daha neler yaparlar Allah bilir?ama kimsenin yanına kalmaz.....bu arada ben boşanma davası açmadan tedbir koydurdum...CADIARZU
bende bu gün pazara gittim alış verişe ama açayip belim ağrıyor bu aralar..ayakta duramıyorum...çok kötü yaaa....oturmakta bile güçlük çekiyorum..yarı yatar vaziyetteyim sürekli...sizde öylemisiiz arkadaşlar...
Beknur,
Al biran önce... Her geçen gün yürüyüş zorlaşıyor, karın büyüyor...
Yatak pamuk olmamalıymış, yorganda başlangıçta pek kullanılmıyormuş... Ama eninde sonunda lazım di mi?
dila sağol teşekkür ederim
fty gözün aydın son haftalarda çok hızla kilo alıyor sen almıyorsun dr 3 gün arayla beni muyane ettğinde 400 gr aldığı soylemişti inanamamıştım
simenay canım ısrar et ismi koymama konusunda ama kendinide fazla yıpratma olan olacağına varır
benimde bebişin adı kayınpeder adı ve öneren kişide kendi annem eşim çok sevindi bu fikre daha hamilelik yokken şimdi bizimkilerde küçük metin diye seslendikçe artık takmıyorum
sinpac o para verilmediyse ısrar et ben ücretsiz izne ayrılacam nasıl ödeyeceksen öde filan de bahane yarat bizde baktık olmuyor annemelr para yardımında bulundu kayınpederdende istedik ev aldık yoksa diğer oğlana ev yapıldı hemde dikkan alınacaktı uyanık olmak lazım birde kız anne ve babasının biraz dünürlere sert çıkışması lazım
İyi olmana sevindim canım bel ağrıları hepimizde oluyor kasık ağrısı falan özellikle çok ayakta kalınca.Bizde iyiyiz bakalım CUMA randevumuz var doktorla görücez paşamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?