2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi olmana sevindim canım bel ağrıları hepimizde oluyor kasık ağrısı falan özellikle çok ayakta kalınca.Bizde iyiyiz bakalım CUMA randevumuz var doktorla görücez paşamı.

Benimkisi de yapmıştı ama sadece bir kere, kahkaha krizine girmiştim ben de... Bu kıpırtıları hissetmek dünyanın en güzel duygusuymuş...

merhabalar

sinpac durumun karmaşık gerçekten ama sağlık olsun diyelim di mi bilmiyorumkismile

fty bebeğine maşallah kocaman olmuş opuyorumnanaktan

beko çok geçmiş olsun canım bebeğe de çok üzüldüm Allah sabır versin ailesine mafoldumben

canım inşallah patronun insaflıdırda yıllık iznini onaylar dinlenirsin güzelce boshayallersmile karar vermen çok zor canım gelince eşinle enine boyuna ölçüp tartın geleceğiniz sonuçta hopp yapamadık geri dönücezde olmaz oraya alışman çalışman riskli bi karar canım allah kolaylık versin karar vermek çok zor ama eminim eşinle başbaşa en doğru kararı verirsiniz

bu sıpalar bizi nasıl mutluluğa boğuyor doğsalar artıkta bi mıncırsak yaaa canım ben ayırt edemiyorum o çıkıntıları bazen minik bi çıkıntı bazen büyük bi çıkıntı kafamı popomu dirsekmi topukmu insanın kafası karışıyor içeriyi düşününce :dance:

Selkie'cim tşk ederim verdiğin bilgiler için..Anlaşıldı ozaman bende sallanır park yatak alacam..

Bu haftasonu eminönüne çarşıya gitmeyi düşünüyorum..Bu kadar erken almıyacaktım ama belim çok ağrımaya başladı 2 saat ayakta durunca kopuyo valla...o yüzden çok ağırlaşmadan gidip alıyım temel ihtiyaçlarımızı baarrriii...oradan bakarım artık yatağına yorganınaaaa...

hımm sonradan renkleri gidiyor değil mi.. benim de sanki göbek altımda var gibi ama tam emin olamadım

sinpac cım Allah sabır versin ne diyeyim, fazla yorum yapmak istemiyorum kötükedihüso

tamam çanım kapatalım sıkmayalım daha fazla çanını.boşver bizim adamlar böyle saf oldukları süreçe daha neler yaparlar Allah bilir?ama kimsenin yanına kalmaz.....bu arada ben boşanma davası açmadan tedbir koydurdum...CADIARZU

bende bu gün pazara gittim alış verişe ama açayip belim ağrıyor bu aralar..ayakta duramıyorum...çok kötü yaaa....oturmakta bile güçlük çekiyorum..yarı yatar vaziyetteyim sürekli...sizde öylemisiiz arkadaşlar...

Beknur,
Al biran önce... Her geçen gün yürüyüş zorlaşıyor, karın büyüyor...
Yatak pamuk olmamalıymış, yorganda başlangıçta pek kullanılmıyormuş... Ama eninde sonunda lazım di mi?

dila sağol teşekkür ederim
fty gözün aydın son haftalarda çok hızla kilo alıyor sen almıyorsun dr 3 gün arayla beni muyane ettğinde 400 gr aldığı soylemişti inanamamıştım
simenay canım ısrar et ismi koymama konusunda ama kendinide fazla yıpratma olan olacağına varır
benimde bebişin adı kayınpeder adı ve öneren kişide kendi annem eşim çok sevindi bu fikre daha hamilelik yokken şimdi bizimkilerde küçük metin diye seslendikçe artık takmıyorum
sinpac o para verilmediyse ısrar et ben ücretsiz izne ayrılacam nasıl ödeyeceksen öde filan de bahane yarat bizde baktık olmuyor annemelr para yardımında bulundu kayınpederdende istedik ev aldık yoksa diğer oğlana ev yapıldı hemde dikkan alınacaktı uyanık olmak lazım birde kız anne ve babasının biraz dünürlere sert çıkışması lazım

hallet bençede ihtiyaçları..bende o nedenle erkenden tamamladım herşeyi,,şimdi rahatım bir tek doğumun gelmesinin ve hastaneye gitme kaldı bana...ilkimde yaşamıştım hepsini son zamanlara bırakmıştım ama çok zorlanmıştım herşeyde..bunda böyle yapınca rahat oldu...

Benim ufaklık seninkinden 3 hafta falan küçük ama çok dik durunca canım yanıyor, hep kaykılıyorum ben de...

Çok heyecan duyuyorum... Acaba doğum nasıl olacak? Selkie senin kaç saat sürdü doğum?

Beknur,
Al biran önce... Her geçen gün yürüyüş zorlaşıyor, karın büyüyor...
Yatak pamuk olmamalıymış, yorganda başlangıçta pek kullanılmıyormuş... Ama eninde sonunda lazım di mi?

evet yastık yorgan ilk günlerde hiç kullanılmıyor..onları azım olduğu zaman ihtiyaa göre almak daha mantıklı...pamuk yataktaa ev akarı bulunduğu için iyi değilmiş.ben yaylı yatak aldım ama park yatak alaçak olanlara olurmu bilmiyorum...

3 günde 400 gr mı? Demek ki bir ara bu düzeyde yoğun büyüyorlar..

İyi olmana sevindim canım bel ağrıları hepimizde oluyor kasık ağrısı falan özellikle çok ayakta kalınca.Bizde iyiyiz bakalım CUMA randevumuz var doktorla görücez paşamı.

hadi bakalım maşallah..Bende çok sevindim ii olduğunuzaaaa...ya bu haftalardan sonra 2 haftada 1 mi çağırıyo doktor?? beni hala ayda 1 çağırıoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…