- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.981
Yanlış anlayacak bişeyyok canımcım...
Evet biraz değiştirelim konuyu da, kafan dağılsın...
Mesela bu içimdeki kıpırdak, tam iki kaburgamın arasından portakal gibi bişey çıkardı az önce, epey de ittirdi dışarı doğru.
Allahım kafası yaw o, inanılır gibi birşey değil, oğlumun başını gördüm siluet olarak.
Ağlıycam galiba :)
3 günde 400 gr mı? Demek ki bir ara bu düzeyde yoğun büyüyorlar..
32 haftadan sonra günde 20-50 gr arası kilo alıyorlarmış...
bosnacım sorma bu bebekler bana kafayı yedirtecek.
benimki ters duruyor.ayakları sürekli kaburgalarımda,karnımın üstünde.zaten anne sen normal sezeryan uğraşma ben etini yarıp çıkacağım gibi bir düşüncesi var oğluşumun sanırım.birde bu aralar üstünde hiçbirşey istemiyor ultrason aletinden sonra geçen gün babasının kulağına tekme attıkaydirigubbakcemile3.ama okşanmaya bayılıyor hemen kıpırdanmaya başlıyor.maşşallah bu bıdıklara yaa
benimki ters duruyor.ayakları sürekli kaburgalarımda,karnımın üstünde.zaten anne sen normal sezeryan uğraşma ben etini yarıp çıkacağım gibi bir düşüncesi var oğluşumun sanırım.birde bu aralar üstünde hiçbirşey istemiyor ultrason aletinden sonra geçen gün babasının kulağına tekme attıkaydirigubbakcemile3.ama okşanmaya bayılıyor hemen kıpırdanmaya başlıyor.maşşallah bu bıdıklara yaa
Ay yerim ben o 20-50 gramları...
Selkie, senin ilk doğumun kaç saat sürdü?
Seninkisi futbolcu olabilirnaniknanik
Benim kız da zaten doğuştan ya rallici yada kickbox cu olarak yetişiyor...
bak sen dönmüşsenin velet ertık doğum pozisyonuna gelmiş maşallah!
suni sanıyla doğum yaptım 5 saat sanı çektim.15-30 dakika arasıda doğum olayı sürdü...kolaydı aslında benim doğumum..yani bir problem yaşamadım...
yaz34 kullanıcısından alıntı
benimki ters duruyor.ayakları sürekli kaburgalarımda,karnımın üstünde.zaten anne sen normal sezeryan uğraşma ben etini yarıp çıkacağım gibi bir düşüncesi var oğluşumun sanırım.birde bu aralar üstünde hiçbirşey istemiyor ultrason aletinden sonra geçen gün babasının kulağına tekme attı.ama okşanmaya bayılıyor hemen kıpırdanmaya başlıyor.maşşallah bu bıdıklara yaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yetenekli bizim bıdıklar.Seninkisi futbolcu olabilirnaniknanik
Benim kız da zaten doğuştan ya rallici yada kickbox cu olarak yetişiyor...
suni sanıyla doğum yaptım 5 saat sanı çektim.15-30 dakika arasıda doğum olayı sürdü...kolaydı aslında benim doğumum..yani bir problem yaşamadım...
sorma tatlım son bir aydır böyle duruyor.onun bu hareketleri beni öyle mutlu ediyor ki anlatamamboshayallersmile.
kızlar benim başım dönüp duruyor sabahtan beri ne oluyor bilmem.biraz uzanayım gelirim yine.
yerim onları ben yaaolumunekankayizsmileozaman benimki elleme beni mi diyoraklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 dedim ya bayılıyoruz onun bu hallerine.canım yaa benim zillide hareketlenmeye başlıyor be onu okşayıp sevince hemen duruyor .. ben konuyu şöyle algılıyorum annesinden ilgi isteyince kımıl kımıl başlıyor annesi sevince sakinleşiyor mutlu oluyor hemen uyuyor :)))))))))))))))))
O tansiyondan oluyor... Uzanıp ayaklarını duvara daya... Hemen geçiyor...
5 saat sancı çekerken ne düşündün? Ne yaptın? 5 saat yattın mı?
evet ben ne var ne yok bir an önce alıyım baaarriii...
Dediğiniz gibi bizim bıcırıklar Allah korusun ama erkenci davranabilir..
Bu arada ben bgn bebişimin hareketlerini çok hissetmedim neden acep..Arada hıçkırdığını hissediyorm ama tekmelemiyorrr...Bi problem yoktur dimi??
ne mi düşündüm bebeğin bir an önce çıkmasını,,yoksa öleçeğimi düşündüm.nasıl olursa olsun bir an önce çıktım,bir ara dr me beni sezeryana al kurtar yada altı kes gitsin dediğimi hatırlıyorum.birde eşimi azarladığımı,hep senin yüzünden diye:) ilk bebekte hazırlıksızdımda...kazayla olmuştu..5 saat yattım çünkü kalkamıyordum aslında yürümek lazım ama suni sançı çok ağır...nefes bile alamıyordum...
ama herkesin doğumu kıendine özgüdür...ben çok ağrı çektim suni sançı olduğu için belkide..ama ablam hiç sancı çekmedi bile...çok rahat doğurdu...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yetenekli bizim bıdıklar.
ayy inşaallah hepimizin doğumları böyle kolay olur:Saruboceq:
evet ben ne var ne yok bir an önce alıyım baaarriii...
Dediğiniz gibi bizim bıcırıklar Allah korusun ama erkenci davranabilir..
Bu arada ben bgn bebişimin hareketlerini çok hissetmedim neden acep..Arada hıçkırdığını hissediyorm ama tekmelemiyorrr...Bi problem yoktur dimi??
Sancıyla nasıl yürüyeceğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?