2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bosnacım sorma bu bebekler bana kafayı yedirtecek.
benimki ters duruyor.ayakları sürekli kaburgalarımda,karnımın üstünde.zaten anne sen normal sezeryan uğraşma ben etini yarıp çıkacağım gibi bir düşüncesi var oğluşumun sanırım.birde bu aralar üstünde hiçbirşey istemiyor ultrason aletinden sonra geçen gün babasının kulağına tekme attıkaydirigubbakcemile3.ama okşanmaya bayılıyor hemen kıpırdanmaya başlıyor.maşşallah bu bıdıklara yaa

bak sen dönmüşsenin velet ertık doğum pozisyonuna gelmiş maşallah!

Seninkisi futbolcu olabilirnaniknanik
Benim kız da zaten doğuştan ya rallici yada kickbox cu olarak yetişiyor...

bak sen dönmüşsenin velet ertık doğum pozisyonuna gelmiş maşallah!

sorma tatlım son bir aydır böyle duruyor.onun bu hareketleri beni öyle mutlu ediyor ki anlatamamboshayallersmile.

kızlar benim başım dönüp duruyor sabahtan beri ne oluyor bilmem.biraz uzanayım gelirim yine.

canım yaa benim zillide hareketlenmeye başlıyor be onu okşayıp sevince hemen duruyor .. ben konuyu şöyle algılıyorum annesinden ilgi isteyince kımıl kımıl başlıyor annesi sevince sakinleşiyor mutlu oluyor hemen uyuyor :)))))))))))))))))

Seninkisi futbolcu olabilirnaniknanik
Benim kız da zaten doğuştan ya rallici yada kickbox cu olarak yetişiyor...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yetenekli bizim bıdıklar.
suni sanıyla doğum yaptım 5 saat sanı çektim.15-30 dakika arasıda doğum olayı sürdü...kolaydı aslında benim doğumum..yani bir problem yaşamadım...

ayy inşaallah hepimizin doğumları böyle kolay olur:Saruboceq:

sorma tatlım son bir aydır böyle duruyor.onun bu hareketleri beni öyle mutlu ediyor ki anlatamamboshayallersmile.

kızlar benim başım dönüp duruyor sabahtan beri ne oluyor bilmem.biraz uzanayım gelirim yine.

O tansiyondan oluyor... Uzanıp ayaklarını duvara daya... Hemen geçiyor...

evet ben ne var ne yok bir an önce alıyım baaarriii...
Dediğiniz gibi bizim bıcırıklar Allah korusun ama erkenci davranabilir..
Bu arada ben bgn bebişimin hareketlerini çok hissetmedim neden acep..Arada hıçkırdığını hissediyorm ama tekmelemiyorrr...Bi problem yoktur dimi??

yerim onları ben yaaolumunekankayizsmileozaman benimki elleme beni mi diyoraklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 dedim ya bayılıyoruz onun bu hallerine.
O tansiyondan oluyor... Uzanıp ayaklarını duvara daya... Hemen geçiyor...

hemen gidiyorum yatmaya dediğin gibi tansiyon yokluyor sanırım canım.

5 saat sancı çekerken ne düşündün? Ne yaptın? 5 saat yattın mı?

ne mi düşündüm bebeğin bir an önce çıkmasını,,yoksa öleçeğimi düşündüm.nasıl olursa olsun bir an önce çıktım,bir ara dr me beni sezeryana al kurtar yada altı kes gitsin dediğimi hatırlıyorum.birde eşimi azarladığımı,hep senin yüzünden diye:) ilk bebekte hazırlıksızdımda...kazayla olmuştu..5 saat yattım çünkü kalkamıyordum aslında yürümek lazım ama suni sançı çok ağır...nefes bile alamıyordum...
ama herkesin doğumu kıendine özgüdür...ben çok ağrı çektim suni sançı olduğu için belkide..ama ablam hiç sancı çekmedi bile...çok rahat doğurdu...

Bazen benimkisi de hareket etmiyor...

Sancıyla nasıl yürüyeceğiz?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yetenekli bizim bıdıklar.

ayy inşaallah hepimizin doğumları böyle kolay olur:Saruboceq:

amin çanım inşallah kolay olur doğumlarımız..

çanım içini rahat tut,bençe iyidir ufaklık bazen benimkide fazla hareket etmiyor...özellikle ben yorgun olduğum zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…