2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kıslarra.s.
herkes iyidir umarım az önce geldim eve çok uykusuzum ve yorgunum
sabah anneme eşim bıraktı bi kere uyanmış oldum uyuyamadım tekrar
sonra ümraniye ye gittik ablamla ağda kaş falan yolda yoruldum
şimdi geldim gözümden uyku akıyo resmen eşimin de gece eğitimi varmış 9:30a kadar gelmiycek yatarım biraz
geçmişe bakamadım iyisinizdir inşallahh

Ağda da paket yaptırıyor musun?
Yaptırıyorsan pişik oluyor mu?
Benim oldu da:tomato:

arkadaşalr bebeğimin beşiğini siparişini verdim 15 gün içinde ksımetse evimde olacak ... hani bu büyüyen beşikelr var ya onalrı tavsiye etmedi amcam kızım onların ielrde yatağını bulmak zor olur dedi birde öyle anlatıldığı giib çok kullanışlı değil dedi şimdi küçük olanını alacağız :)))))))

bakalım hepsi gelsin tam oalrak ben size de fiyatlarını bildireceğim normalde aldıkalrımın fiyatı katoloğa göre 1800 lira tuttu ama battaniyesinden alt açmasına ortopedik yatağından cibinliğine uyku setine beşik süslemelerine akdar herşey var çorabı ayakkabısı bakalım bana ne fiyat çıakrtacak ..... 300 lira bana sadece beişk ve yatak fiyatı vermişti ama büyüyen beşikte idi o fiyat .... normlin yarısına geliyordu inşallah şimdide şöyle bir 750-900 arasına kapatırım bu maliyei :):):)

almak isteyen arkadaşalrım vardı 15 gün sabrederler ise resimelrini çekip gösteririm ona göre oanrla da göndertireceğim amcam kabul etti :):):):) isteyene mağazanın telefonunuda veririm bilgi alırlar....

Selkiecim sen ve tecrübeli annelerimize bir sorum var; gebeliğin 2. trimesterinde anne adayı daha fazla kilo alarak, son 10 haftada daha çok gelişecek olan bebeğine stok yaparmış.. 30. haftadan sonra kg alımı düşer, son haftalarda da az alınır ya da hiç alınmazmış.

Siz ne diyorsunuz? Ben hep son aylar aşırı alındığını duyduğum için değişik geldi bana CADIARZU

Kizlar birsey soracam size,ben normalde assagiyi makineyle aliyorum,ama makineyle alamadigim yerlere tuy dokucu krem kullaniyorum VEET markasi varya... Hamileligim boyunca hep kullandim,acaba bebege bi zarari oluyormu tuy dfokucu kremlerin?

Bence dgoru olabilir,cunki ben bundan onceki aylarda hep 2 kilo aliyorken en son gittigim 2 hafta once sadece bi kilo almistim. Hatta simdi tartiya ciktim biraz once,bi kac yuz gramini geri vermisim.. CADIARZU

Kizlar birsey soracam size,ben normalde assagiyi makineyle aliyorum,ama makineyle alamadigim yerlere tuy dokucu krem kullaniyorum VEET markasi varya... Hamileligim boyunca hep kullandim,acaba bebege bi zarari oluyormu tuy dfokucu kremlerin?

Bence artık mentolsuz kopukle jilet kullan...
Gerci ben permatikle birkac kesik atmıstım, ama sen aynayla yavas yavas yaparsan birşeycik olmaz...
Hatta üstüne bir de aftershave kullansak:roflol::roflol:

Doğru olabilir... Gerçi ben hep çok kilo alıyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…