- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.001
bende onu anlamış değilim..zaten yürüyemedim...kıprdayamıyordum bile ki!!! 2 büklüm olmuştum...
çanım geçmiş olsun,umarım iyileşirsin,eşinin kuzeni içinde çok üzüldüm..evet dikkat etmek lazım yoğun bakım ünitesinin olup olmadığına...
çanım başın sağolsun...
kızlar çok sagolun allah razı olsun
FTY cim canım masallah minnoşuna gözün aydın canım..
merhabalar
sinpac durumun karmaşık gerçekten ama sağlık olsun diyelim di mi bilmiyorumkismile
fty bebeğine maşallah kocaman olmuş opuyorumnanaktan
beko çok geçmiş olsun canım bebeğe de çok üzüldüm Allah sabır versin ailesine mafoldumben
dila sağol teşekkür ederim
fty gözün aydın son haftalarda çok hızla kilo alıyor sen almıyorsun dr 3 gün arayla beni muyane ettğinde 400 gr aldığı soylemişti inanamamıştım
simenay canım ısrar et ismi koymama konusunda ama kendinide fazla yıpratma olan olacağına varır
benimde bebişin adı kayınpeder adı ve öneren kişide kendi annem eşim çok sevindi bu fikre daha hamilelik yokken şimdi bizimkilerde küçük metin diye seslendikçe artık takmıyorum
sinpac o para verilmediyse ısrar et ben ücretsiz izne ayrılacam nasıl ödeyeceksen öde filan de bahane yarat bizde baktık olmuyor annemelr para yardımında bulundu kayınpederdende istedik ev aldık yoksa diğer oğlana ev yapıldı hemde dikkan alınacaktı uyanık olmak lazım birde kız anne ve babasının biraz dünürlere sert çıkışması lazım
sagolun kizlar. evet mutlu cok buyudu bi anda gibi geliyor. artik hareketleri bile degisti. icimdeki gezinisleri. yeri dar yavrumun sanirim bi rahat edemedi. 2 gundur surekli don o tarafa don bu tarafa :)))
slm kıslarra.s.
herkes iyidir umarım az önce geldim eve çok uykusuzum ve yorgunum
sabah anneme eşim bıraktı bi kere uyanmış oldum uyuyamadım tekrar
sonra ümraniye ye gittik ablamla ağda kaş falan yolda yoruldum
şimdi geldim gözümden uyku akıyo resmen eşimin de gece eğitimi varmış 9:30a kadar gelmiycek yatarım biraz
geçmişe bakamadım iyisinizdir inşallahh
Ağda da paket yaptırıyor musun?
Yaptırıyorsan pişik oluyor mu?
Benim oldu da:tomato:
sir agda mi yaptiriyorsun? eger sirse sicak oldugu icin ve ayni yere 2 kere yapistirdiginda pisik oluyor. benim paket olmadida. koltuk altim oldu bi kac kere.
Ağda da paket yaptırıyor musun?
Yaptırıyorsan pişik oluyor mu?
Benim oldu da:tomato:
paket derken hayatım??
valla herzamanki gibi yaptı (ama çok acıdı)
pişik olmadı
Selkiecim sen ve tecrübeli annelerimize bir sorum var; gebeliğin 2. trimesterinde anne adayı daha fazla kilo alarak, son 10 haftada daha çok gelişecek olan bebeğine stok yaparmış.. 30. haftadan sonra kg alımı düşer, son haftalarda da az alınır ya da hiç alınmazmış.
Siz ne diyorsunuz? Ben hep son aylar aşırı alındığını duyduğum için değişik geldi bana CADIARZU
Kizlar birsey soracam size,ben normalde assagiyi makineyle aliyorum,ama makineyle alamadigim yerlere tuy dokucu krem kullaniyorum VEET markasi varya... Hamileligim boyunca hep kullandim,acaba bebege bi zarari oluyormu tuy dfokucu kremlerin?
Alt bikini
Selkiecim sen ve tecrübeli annelerimize bir sorum var; gebeliğin 2. trimesterinde anne adayı daha fazla kilo alarak, son 10 haftada daha çok gelişecek olan bebeğine stok yaparmış.. 30. haftadan sonra kg alımı düşer, son haftalarda da az alınır ya da hiç alınmazmış.
Siz ne diyorsunuz? Ben hep son aylar aşırı alındığını duyduğum için değişik geldi bana CADIARZU
Bazen benimkisi de hareket etmiyor...
ayy ne cahilim yaaa:kedi:
ewt canım yaptırıyorum ama olmadı üst üste aynı yere yapılırsa olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?