2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok minikler değil mi? Ufacık ufacık...

oy oy hem de nasıl mini mini... özellikle çoraplara bitiyorum...

duyduğuma göre suni sancı vücudun doğal ağrı kesicisi olan endorfini bastırdığı için daha çok ağrı hissediliyormuş... ama tabii herkesin doğum şekli farklıdır. ağrı eşiği de çok etkili bu durumda.. yani ağrıya ne kadar dayanıklı olduğun...

Ağda da paket yaptırıyor musun?
Yaptırıyorsan pişik oluyor mu?
Benim oldu da:tomato:

benim her seferinde olur çünkü tenim çok açık renk ve hassas... 2-3 gün dokunamam bile...

oy oy bellerim koptu.. hiç bu kadar uzun ve güzel çamaşır asmamıştım. 2 yıllık evliyim ilk defa mandal çamaşıra yetmedi o da bebişin çamaşırları oldu kaydirigubbakcemile3 piticik piticik olunca kaydirigubbakcemile3 bir an önce kurusalar da ütülesem :hulya:

Bence artık mentolsuz kopukle jilet kullan...
Gerci ben permatikle birkac kesik atmıstım, ama sen aynayla yavas yavas yaparsan birşeycik olmaz...
Hatta üstüne bir de aftershave kullansak:roflol::roflol:

))))))) Keske jilet kullanabilsem.. Afedersin en iyi jiletide denedim benimki uyuz olmus gibi kasiniyor jilet vurdugum zaman :roflol:

Hımmm...ama ben dikkat ettim..sinirleniyim çok hareketleniyor, üzüldüğüm zaman çok hissetmiyorum onu sanırım üzgün iken rahatsız etmek istemiyorboshayallersmile

Dün gece ben ağlarken hep tekme attı... Kızım benim...
Ama bugün uyuyor... Yoruldu tabii...

Evlat başka birşey olacak... Canım yaaa...

kuafördeki abla diyoki sen bu acıya katlandınya kolay doğurursun kaydirigubbakcemile3
çünkü iki kez mecburi jilet kullandım çok kötü olmuştu jiletten dönmek çok zor oluyor çok acıyor gerçekten
kendisininde çocukları var sancıya katlanırsan doğum beş dk ve hiçbirşey anlamıyorsun bile dedi biraz rahatlattı beni sağolsun

Bence dgoru olabilir,cunki ben bundan onceki aylarda hep 2 kilo aliyorken en son gittigim 2 hafta once sadece bi kilo almistim. Hatta simdi tartiya ciktim biraz once,bi kac yuz gramini geri vermisim.. CADIARZU
Eğer bu kavram doğruysa pek sevinicem doğrusu aklinialirimsmile
Doğru olabilir... Gerçi ben hep çok kilo alıyorum ama...
Dur bakalım şimdiden sonra anlayacaksın onu a.s
tontişlerim ben çok yorgunum öpüyorum hepinizi biraz uzanayım sonra görüşürüzzzopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

bekocum yeni gördüm sana çok geçmiş olsun ve başınız sağolsun çok üzüldüm gerçekten Allah kimseye yaşatmasın

fty canım senin bebişinede maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Dün gece ben ağlarken hep tekme attı... Kızım benim...
Ama bugün uyuyor... Yoruldu tabii...

Evlat başka birşey olacak... Canım yaaa...

Bencede herşey bi yana evladın bir yana olucak..doğanın kanunu sanırm karşılık beklemeden veren taraf biz olucaz..gönüllü olarak...
Allah hayırlı evlat versin inşallah...
Annem hep bana şöyle dua eder, ben senden memnunun, Allahta sana senin gibi evlatlar versin der canım annem benimmafoldumben...duygulandım şimdi valla

valla canım ben hep alıyorum ama doğruda olabilir..ama benim için değil,iştahım çoook açık zaten....:))))))))

Kizlar birsey soracam size,ben normalde assagiyi makineyle aliyorum,ama makineyle alamadigim yerlere tuy dokucu krem kullaniyorum VEET markasi varya... Hamileligim boyunca hep kullandim,acaba bebege bi zarari oluyormu tuy dfokucu kremlerin?

benim dr zararlı demişti tüy dökücüler için,o nedenle ben hiç kullanmadım...

canım güle güle kullan,hayırlı olsun...

evet canım suni sancı oldukca ağır,ki benim ağrı eşiğim normal sanırım,öyle çok hassas değilimdir...

doğru söylemiş,sancı ağır doğum olayı kolay...dikiş falan en fazla yarım saat ya sürüyor ya sürmüyor...anlamıyorsun

kızlar yaa....kaburgalarımın orları ve ol bölgedeki karın kaslarım çok açıyor..patlıçakmışım gibi...sizdede varmı bu ağrı...

aynen tam sağ kaburgamın altı ve karnımın sağ tarafı... sanki bebek içerden tırmalıyor karnımı...

kızlar yaa....kaburgalarımın orları ve ol bölgedeki karın kaslarım çok açıyor..patlıçakmışım gibi...sizdede varmı bu ağrı...

Bende yok ama, az önce bir arkadaşımla konuştum, 33-34. haftasında olmalı, telefonda bana sağ tarafından dolayı kıpırdayamadığını söyledi...

benim her iki taraftada ağrı var...çok kötü yaaa.hareket ettikce canım yanıyor..kimse bana dokunmasın istiyorum...bıraksınlar hep yatayım....

aynen... benim daha sağda oluyor çünkü benim tırtıl sağda durmayı seviyor ilk günden beri. işe gitmek falan öyle zor geliyor ki... hiçbir şey yapasım yok... akşama kadar bebişin odasında oturayım örgü öreyim bebk kitabı okuyayım falan...

yaw selkie haftalardır ağlıyorumya kaburgalarıma wuruyor deliyor die nerdeydin uyuyomuydun? oturamıyorum bile batırıyo sürekli ayaklarını

Haklısın canım, birazda patronun ve şirketin vicdanına ve anlayışına bağlı, o zaman ben şanslı olanlardanım ama dur bakalım, şimdi böyle dediler ama sonra üstüne yatıp unutturmazlar umarım... Senin işinde zormuş, taviz verme fazla...

Seni çok iyi anlıyorum kardeşim, geçen sene eşim kuzenine borç verdi, 1 yıl oldu hala ortada yok, üstüne birde bize tavır alıp küstüler parayı istedik diye, ve eşimin borç verdiğinden benimde sonradan haberim olmuştu, aynen senin gibi benim eşim ve ailesi de bir karar alır benim sonradan haberim olur hep, zorla dayatırlar bazı şeyleri, tüm yazılanları okudum da, sanırım okumuş ve dil bilen, külltürlü gelinler daha çok eziliyorlar, bizlerin kaderi midir nedir anlamadım, sana akıl verecek durumda değilim, çünkü benim durumumda seninkinden farklı değil, sadece yalnız olmadığını bilmeni istedim, ben kaynanamın yüzüne bazı şeyleri açık açık söylediğim halde pişkin pişkin aynı davranışları inadına yapmaya devam ediyor, seçilmiş insanlar, bize denk gelmiş napalım, bebeğin sağlıklı bir şeliklde doğsun, ondan sonra otur tekrar düşün, şu an bebeğine zarar verecek bişey yapmaya kalkma, bir an için kendimi senin yerine koydum da, üfff... evi eşimin başına yıkardım heralde.. Allah sana sabır versin..

Eftelcim başınız sağolsun, doktor sorununu bir an evvel çözersin umarım..

Bekocum, çok geçmiş olsun ve uyarın için teşekkürler arkadaşım, okuduğuma inanamadım, bir süre aptal aptal ekrana baktım inna, Allah o anneye sabır versin, çok zor bir durum..

Bende sürekli sol tarafa yatamıyorum, sağ tarafta yatmak daha çok hoşuma gidiyor, hatta sırt üstü yattığım bile oluyor, doktoruma sordum, bişey olmaz dedi.

Fty, canım maşallah Kaan a, raporunda hayırlı olsun, kilo konusuna takılma bence, bebek sağlıklı ise gerisini boşver..

Bu arada gündüz benim kaynana bana baskın yaptı, aniden çıkmak zorunda kaldım forumdan, surat salladım ve yüz vermedim fazla ama yine de çay içti oturdu ve görümcemin çocuğunu avuttu benim evimde, sonrada sıkılınca gitti, böyle işte bu modeller, Allah bana da sabır versin :))

Bende yok ama, az önce bir arkadaşımla konuştum, 33-34. haftasında olmalı, telefonda bana sağ tarafından dolayı kıpırdayamadığını söyledi...

demekki bu haftalarda başlıyor..en az 4 hafta var daha neler yaşayacağım yaaa. ayak bileklerimde şişti..bu arada benim ilkinde bu kadar olmadım..onda ödem ve bel ağrısı vardı,bunda bel ağrısı ,baçak ağrısı ve birde bu ağrı var..birde hareket etmekte çok güçlük çekiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…