- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.041
yaw selkie haftalardır ağlıyorumya kaburgalarıma wuruyor deliyor die nerdeydin uyuyomuydun? oturamıyorum bile batırıyo sürekli ayaklarını
kujucum ve simenaycım çokk sagolun kızlar allah razı olsun...
kızlar şbat annesi kız 32 haftalık doğum yapmış tansiyonu yüksekmiş aman dikkat 1 ay yatmış hastanede bebeği hala kuvişzdeymiş
kızlar şbat annesi kız 32 haftalık doğum yapmış tansiyonu yüksekmiş aman dikkat 1 ay yatmış hastanede bebeği hala kuvişzdeymiş
off allahım ya düşünemiyorum bile... 33 haftadayım en az 3 hafta daha sabretsizde kızım sonra gelsin mühim değil 36dan sonrabilmiyorumkismile
selkıecım bende aynı yaaaa cok rahatsız oluyorum bu ara sankı bebeggım sag kaburgamın altında baskı yapıo oturamıorum mıdem katlanıyo sıkısıyo acıyoo su anda bıle oturuuken rahatsızım bu ne yakızlar yaa....kaburgalarımın orları ve ol bölgedeki karın kaslarım çok açıyor..patlıçakmışım gibi...sizdede varmı bu ağrı...
Ya arkadaşlar hep söylemeyi unutuyorum,
Ssk dan aylık alacak arkadaşlara tavsiye,
İstirahat raporunuzu ssk hastanesinden yada devlet hastanesinden alabilme imkanınız var ise ondan alın özel doktora gitseniz bile..Çünkü ssk toplu ödeme yaparken maaşlarda problem çıkartıyor sallıyor yani alırsınız ama biraz problem çıkartırlar..Tanıdık varsa alabilirseniz mutlaka öle yapın bence..Ben gidip Yenimahalle Ssk kadın doğum hastanesinden alıcam..
selkıecım bende aynı yaaaa cok rahatsız oluyorum bu ara sankı bebeggım sag kaburgamın altında baskı yapıo oturamıorum mıdem katlanıyo sıkısıyo acıyoo su anda bıle oturuuken rahatsızım bu ne ya
benımkıde ayaklarını mıdeme dogru ıtıyo goguslerımın hemen altı kaburgalarım cok fena otut-ramıuorum eyvahedigeldismileyaw selkie haftalardır ağlıyorumya kaburgalarıma wuruyor deliyor die nerdeydin uyuyomuydun? oturamıyorum bile batırıyo sürekli ayaklarını
bosuna demıolarmıs gebelıgın ılk üç ve son üç ayı sıkıntılı gecıo dıye neyse az kaldı..onlar ıcın herseye katkanıcazBen de karnım yırtılıcakmış gibi hissediyorum. Özellikle de yatarken. Bi de yemeklerden sonra.. :bbo:
ewet bende okudum bugun 1 ay erken dogum olmus kızlar herseye her an hazrlıklı olmak lazım yaw ben daha bebışın camasırlarını yıkıycam kendıme gecelık bakmadım daha cok ışım var neokur ne olmazeyvahedigeldismilekızlar şbat annesi kız 32 haftalık doğum yapmış tansiyonu yüksekmiş aman dikkat 1 ay yatmış hastanede bebeği hala kuvişzdeymiş
dogduktan sonra anne karnındakı bu hallerınıde özleyecekmşız oyle dıor tecrubelıleryaa off uykusuzummm ama uyuyamıyorum bu bebiş beni ne sağıma ne soluma nede sırt üstü yatırmıyo bi türlü nasıl yatarsam yatayım sürekli tepik yiyorum (Allah eksik etmesin tepiklerini)
sıkışıyomuş gibi dövüyoo beniiialsanaalsanasmile
selkıecım bende aynı yaaaa cok rahatsız oluyorum bu ara sankı bebeggım sag kaburgamın altında baskı yapıo oturamıorum mıdem katlanıyo sıkısıyo acıyoo su anda bıle oturuuken rahatsızım bu ne ya
Ben de karnım yırtılıcakmış gibi hissediyorum. Özellikle de yatarken. Bi de yemeklerden sonra.. :bbo:
dogduktan sonra anne karnındakı bu hallerınıde özleyecekmşız oyle dıor tecrubelıler
işte bu kızlar sanki çok gergin karnım,,sanki yırtılaak gibi ve dokunduka açıyor bazen göğüslerimdede oluyor bu ağrı ve gerginlik...yemek yemekten korkar oldum zaten,birde sık açıkmasamoturamıyorum zaten..cigerlerim ağzımdan çıkaçakmış gibi.......annemin kıymetini daha bi anladım vallahi,,keşke şu yaşadıklarımızın azıçığını erkeklerde yaşasa ,belki daha iyi anlarladı bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?