2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa tatlım biz nasıl annemizi anlıyorsak onlarda emin ol bizi dğl annelerini daha iyi anlarlar
hiç anlamıyorlarya zatenn:mymeka:

onlar annelerini anlıyorlar bizim çektiklerimizi görünçe ama bizede daha nazik davransalar yeter aslnda..benimki sanki ben hiç hamile değilmişim gibi davranıyor bazen...ne istekleri bitiyor ne derdi....

onlar annelerini anlıyorlar bizim çektiklerimizi görünçe ama bizede daha nazik davransalar yeter aslnda..benimki sanki ben hiç hamile değilmişim gibi davranıyor bazen...ne istekleri bitiyor ne derdi....

hamile olan onlar sankiikaydirigubbakcemile3 benim aşermem gerekirken benimki aşeriyor bazenn aynen sürekli bişeyler istiyorcokacimcoook

:)))))))) benimki biraz boynu ağrısın yataklık hasta gibi davranır,,hamile olsa düşünemiyorum bile..9 ay hastanede yatardı kesin....:))))))

aynen valla dün dişi ağrımış tamam diş ağrısı zordur ama ne konuştu ne güldü yattı kalktı uffladı surat bi karış çikolata veriyimmi dedim ben bi parça yerken nasıl yiyim dişim beni öldürüyor duramıyorum çok kötüyüm diye bi başladı sonu gelmedi

Kızlar benim bebeğimde kaburgalarıma tepiyor sürekli, nefesim kesiliyor, midem ağzımdan çıkacakmış gibi oluyor, birde ayağı kaburgamın altına giriyor sanırım, orada bir çıkıntı oluyor ve canımı çok yakıyor ama sağlıklı doğsunda biraz daha dayanırız artık napalım, eşten yana bende dertliyim sormayın, benimkininde istekleri hiç bitmez, sanki hamile olan o, sürekli bişeyler ister, hala koşturuyorum evin içinde onun isteklerini yerine getirebilmek için, yapmadığım zamanda naz yaptığımı düşünüyor, içimizde kopan fırtınaları çektiklerimizi anlamaları mümkün değil bence..

hamile olan onlar sankiikaydirigubbakcemile3 benim aşermem gerekirken benimki aşeriyor bazenn aynen sürekli bişeyler istiyorcokacimcoook

geçen gün benim çanım bişey istedi,(adını söylemeyim şimdi anınız çeker)...annme ay dedim yapsakta yesek dedim,,eşimde ordan yok yok .... yapalım yaaa,,,kaç gündür kokusu geliyor dedi,,bende aaa aşerdinmi?hamile olan benim dedim.baya bi güldüm ona...ama sık sık oluyor bu aralar bu...etkileniyolarmı açaba?bazen diyorum benim dr den riça etsem de benim adama suni sançı verse...bi tatsa doğum sançısını ne hoooş olurdu?çok mu kötüyüm açaba?:1ninca:
geçenlerde bana ne var çanım benim anneannem 20 tane doğurmuş ddi de o nedenle o sançıyı çeksin istiyorum..yanlış anlamayın....

evet çanım yaaa ben oturduğum yerden bile çok zor kalkıyorum,,kalkana kadar yoruluyorum resmen...benden isteyeçeğine kendi 2 dakikada gider alır gelir aslında...biraz düşünemiyorlar sanırım?biraz duyarsız oluyorlar...benimki direkt yüzüne söylemeden anlamaz mesela bazı şeyleri...

Bende acaba doğuma girse de görse mi nasıl acı çektiğimi diyorum bazen?

benımkıde ayaklarını mıdeme dogru ıtıyo goguslerımın hemen altı kaburgalarım cok fena otut-ramıuorum eyvahedigeldismile
aynı dertler hep ama kızlar bu kaburga batmamız bebişler baş aşağı döndüğü için bi yandanda mutlu olmalıyızzemuszemus
ay bitmez onların istekleri biz salağız ama yatcaz kıç östü hergün çok kötüyüm die ağliczki yaranalım ben walla ilk zmanlardan beri hep iyiydim allaha şükür e bizimkide hep iyi dinç kadın gördüğü için öğrenemdi hamile nazı çekmek nedirlmaz:
Bazıları eşleri ile birlikte kilo alıp aşerermiş

bizimki aynen bu tarife uyuyo 3 kilo aldı adamkaydirigubbakcemile3

Bende acaba doğuma girse de görse mi nasıl acı çektiğimi diyorum bazen?

yokçanım ben doğuma sokmam..çünkü benimki geçer karşıdan izler! nasıl çıkaçak diye yanımda dikilipte bana güç vermez..ik bebeğimden biliyorum ben sançı odasında sançı çekerken geçip karşıda oturup millete mesaj atmıştı gıçık! sonraki zamanlardada hep sen bağırırken diye adlandırdı o sançı anlarını....ki çok sesim çıkmadı aslında..çünkü ağzımda tülbent vardı onu ısırıyordum....-tatlicadiarzu-

budan sonra yapalım şu naz olayını?! benim başlamaya niyetim var artık azıçık tatsın..az kaldı değerlendirmem lazım bu zamanı....iyilik yaranmaz bunlara:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…